djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
hadzinicasa

#476 Re: djevojka za zeniti?

Post by hadzinicasa »

kad smo kod toga - nikad u životu nisam pitala s koliko njih je bio niti koje su to. mene to apsolutno ne interesuje. niti želim da znam. i ako se kad pomene, ja zaboravim i ime - toliko mi je to nebitno :D

prije mene niko, poslije mene niko :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#477 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

Nema tu ništa konzervativno, nego zatucano

"Mi koji možemo birati biramo, a vi koji ne možete evo ima ovih sa "kilometražom" one ne biraju puno jer njih niko neće." Mislim stvarno... Razmišljanje za 10.

Ali same smo krive, zato što prihvaćamo generalizacije i formalnu čednost. Sve dok je tako mi ćemo biti kurve bez obzira na broj partnera ako se nismo udale za prvog s kojim smo spavale, a muškarci će biti lafčine što :dance: sve što hoda...
JThomas

#478 Re: djevojka za zeniti?

Post by JThomas »

pa takav stvar je i češći kod žena nego kod muškaraca. vidi se i po ovoj temi.
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#479 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

JThomas wrote:pa takav stvar je i češći kod žena nego kod muškaraca. vidi se i po ovoj temi.
ma to i jeste najcrnje od svega :(
JThomas

#480 Re: djevojka za zeniti?

Post by JThomas »

čuj mene stvar...stav :D

malo kojem muškarcu je duša ono s visine i samozadovoljno reći "ona ti je kurava" k'o što je drugim ženama... :D
headbanger

#481 Re: djevojka za zeniti?

Post by headbanger »

jednom davno mi je jedan cica rekao
izvinjavam se zbog vulgarnosti

kaze sari: "sinko ne zeni djevicu, jer kada proba ku.. i svidi joj se ona ga ode traziti od komsije da vidi je li mozda njegov bolji ili veci nego tvoj. Zeni iskusnu hebacicu ta zna sta hoce i ta ga nece traziti po selu jer ih je vec dosta probala i znas da se udala za tebe zato sto joj odgovaras".

ponovo se izvinjavam zbog vulgarnosti
zonna

#482 Re: djevojka za zeniti?

Post by zonna »

JThomas wrote:čuj mene stvar...stav :D

malo kojem muškarcu je duša ono s visine i samozadovoljno reći "ona ti je kurava" k'o što je drugim ženama... :D
bas tako!! mozda i muskraci popustili s'godinama sa takvim stavom ali zene ne oprastaju :(
visocicaguy

#483 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

anoush wrote:Nema tu ništa konzervativno, nego zatucano

"Mi koji možemo birati biramo, a vi koji ne možete evo ima ovih sa "kilometražom" one ne biraju puno jer njih niko neće." Mislim stvarno... Razmišljanje za 10.

Ali same smo krive, zato što prihvaćamo generalizacije i formalnu čednost. Sve dok je tako mi ćemo biti kurve bez obzira na broj partnera ako se nismo udale za prvog s kojim smo spavale, a muškarci će biti lafčine što :dance: sve što hoda...
ja, dobro... i? brate moj, nadji nekog kome ne smeta i problem rijesen. zasto imate potrebu da diskutujete s nama o tome? necete nam promijeniti svjetonazor. mozes to nazivati kako hoces.. malogradjanski, zaostalo, zatucano, konzervativno.. zovi kako hoces - ne tangira me ni tvoje misljenje o tome ni kako ga zoves - ali tako je.
Last edited by visocicaguy on 30/06/2011 15:38, edited 1 time in total.
madner

#484 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Nije to razmisljanje, to je logika.

Ako neko sebi moze suziti izbor, moze birati. Ako nekome smeta to sto je neko suzio izbor, ona bi rado bilo u njemu.

Analogija je da neko kaze da trazi manekenke iznad 175, a ti se bunis jer mozes biti ljepa i ispod te visine i govoris kako je to zatucano.
zonna

#485 Re: djevojka za zeniti?

Post by zonna »

madner wrote:Nije to razmisljanje, to je logika.

Ako neko sebi moze suziti izbor, moze birati. Ako nekome smeta to sto je neko suzio izbor, ona bi rado bilo u njemu.

Analogija je da neko kaze da trazi manekenke iznad 175, a ti se bunis jer mozes biti ljepa i ispod te visine i govoris kako je to zatucano.
to jeste u redu ako pricamo o licnom stavu nekoga ali mi ovdje pricamo o generalnom stavu muske i neke zenske populacije da su ku.ve one preko 3 ili 5.
ili ne pricamo :?
Not My Idea

#486 Re: djevojka za zeniti?

Post by Not My Idea »

@hadzinica-poslije-mene-potop-sa :D

slazem se s tobom. neke stvari je bolje ne znati, sto ih manje znas manje te glava boli ...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#487 Re: djevojka za zeniti?

Post by plain vanilla »

ti imas pravo na svoje misljenje..ali nemoj da izigravas glasnogovornika muskaraca
ti imas pravo trazhiti i marsovku ako hoces, ali to opet ne znaci da svi muskarci trazhe marsovke
visocicaguy

#488 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

plain vanilla wrote:

ti imas pravo na svoje misljenje..ali nemoj da izigravas glasnogovornika muskaraca
ti imas pravo trazhiti i marsovku ako hoces, ali to opet ne znaci da svi muskarci trazhe marsovke
isto tako ne znaci da je svima okej da im je djevojka s kojom misle uci u brak skakala s q na q. uvijek imas i jednih i drugih. stvar je ponude i potraznje. to je trziste kao i svako drugo..
madner

#489 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

zonna wrote:

to jeste u redu ako pricamo o licnom stavu nekoga ali mi ovdje pricamo o generalnom stavu muske i neke zenske populacije da su ku.ve one preko 3 ili 5.
ili ne pricamo :?
Pa sta je generalni muski stav nego stav koji je najrasprostranjeniji. Kada bi moj stav bio minoran, ili likovi nepozeljni, ne bi bilo teme.
dr.Gonzo

#490 Re: djevojka za zeniti?

Post by dr.Gonzo »

Bez brige dame, ima kuca gdje se ne broji. Uvijek ce se naci neka lafcina(evo recimo ja :mrgreen: ), kojoj tako beznacajne stvari nece smetati, pod uslovom da zadovoljavate neke malo bitnije kriterije 8-)
madner

#491 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

plain vanilla wrote:

Gdje sam izigravao glasnogovornika? Branim pravo "nas" da imamo takav stav, jer ocito smo sasuti brdom negativnih epiteta iz dva diametralno suprotna tabora.
kakav nered

#492 Re: djevojka za zeniti?

Post by kakav nered »

visocicaguy wrote: isto tako ne znaci da je svima okej da im je djevojka s kojom misle uci u brak skakala s q na q. uvijek imas i jednih i drugih. stvar je ponude i potraznje. to je trziste kao i svako drugo..

naravno da ni jedan muškarac ne želi takvu djevojku, kao ni djevojka momka koji je skakao od jedne do druge, ali ovdje ispade da su djevojke koje su imale više od 3 partnera te koje skaču s q na q :?

da li ti smatraš da je to tako??
da ponovim primjer, djevojka 25 godina, 5 veza (npr. jedna od 2 god, ostale po godinu i pol, godinu), znači 5 partnera...
plain vanilla

#493 Re: djevojka za zeniti?

Post by plain vanilla »

visocicaguy wrote:
isto tako ne znaci da je svima okej da im je djevojka s kojom misle uci u brak skakala s q na q. uvijek imas i jednih i drugih. stvar je ponude i potraznje. to je trziste kao i svako drugo..
Ne moras se vala tako izrazavati, moze se i kulturnije diskutovati..

Stosta nije ok, ali svako moze reci u svoje ime, a ne generalizirati

@madner, rekao si da govoris u ime 80 posto muskaraca ili tako nesto..nemoj sad post da trazim
pricaj u svoje ime, i to je to
zonna

#494 Re: djevojka za zeniti?

Post by zonna »

madnere, kazem ti nije problem ako ti kazes da neces zensku preko 3 komada. ok! nece se nijedna preko toga smatrati duznom da mijenja tvoj stav (mozda neka prijateljica onako da bi te prosvijetlila :D ) ali je problem sto ces ti sa muskom rajom da pricas o tome pa ces najmanje dvojicu trojicu da "prebacis" na svoje razmisljanje... pa ce onda oni dvojicu trojicu svojih rajana... i to onda postane generalni muski stav.
tako od minornih postaju generalni i zato i jeste ova tema ;-)
hadzinicasa

#495 Re: djevojka za zeniti?

Post by hadzinicasa »

dr.Gonzo wrote:Bez brige dame, ima kuca gdje se ne broji. Uvijek ce se naci neka lafcina(evo recimo ja :mrgreen: ), kojoj tako beznacajne stvari nece smetati, pod uslovom da zadovoljavate neke malo bitnije kriterije 8-)
pita je u pitanju - priznaj!
madner

#496 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

plain vanilla wrote:
visocicaguy wrote:
Ne moras se vala tako izrazavati, moze se i kulturnije diskutovati..

Stosta nije ok, ali svako moze reci u svoje ime, a ne generalizirati

@madner, rekao si da govoris u ime 80 posto muskaraca ili tako nesto..nemoj sad post da trazim
pricaj u svoje ime, i to je to
Na ovoj temi? Moguce je da sa na nekoj drugoj temi zastupao drugi siroko zastupljen stav.
plain vanilla

#497 Re: djevojka za zeniti?

Post by plain vanilla »

madner wrote:Ja sam glasnogovornik, svi znamo da zastupam oko 83% urbane muske populacije.
bas na ovoj temi

elem, senilna jos nisam
MedenoSrce

#498 Re: djevojka za zeniti?

Post by MedenoSrce »

dr.Gonzo wrote:Bez brige dame, ima kuca gdje se ne broji. Uvijek ce se naci neka lafcina(evo recimo ja :mrgreen: ), kojoj tako beznacajne stvari nece smetati, pod uslovom da zadovoljavate neke malo bitnije kriterije 8-)
Ljepota života je u tome što će Gonza vjerovatno zapasti nevina, i ovo govorim iz iskustva :mrgreen:
madner

#499 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

plain vanilla wrote:
madner wrote:Ja sam glasnogovornik, svi znamo da zastupam oko 83% urbane muske populacije.
bas na ovoj temi

elem, senilna jos nisam
Ah, toliko tema...

Koliki postotak muskaraca ima ovaj stav?
plain vanilla

#500 Re: djevojka za zeniti?

Post by plain vanilla »

madner wrote:
plain vanilla wrote:
bas na ovoj temi

elem, senilna jos nisam
Ah, toliko tema...

Koliki postotak muskaraca ima ovaj stav?
pojma nemam niti me zanima
niti sam u skupini koja treba strahovati od ovakvog misljenja niti u skupini koju zanima ovakav nacin razmisljanja :wink:
Locked