Problem je u tome sto vecina kospi je isto kao i mi, fina gradska raja, koja se fura na neke pozitivne stvari. I onda dodje levat, a levat je, koji nas dovede do toga da Horde naprave jednu ogavnu pjesmu gdje se njegov otac (koji jeste legenda) spominje. Pazi, imali smo mi isto tako lika koji nam je donjeo titulu, ali smo ga otjerali jer mu je domet da bude taxista i nista drugo. I sada gledam svoga brata rodjenog prvog, pa sve ostale, kako se kunu u levata koji ih je privatizovao na mala vrata, a bruka ih gdje stigne.Edin_Sarajevo wrote:A u čemu je tačno problem ako vjerujemo nekom treneru? Zar nisu dovoljni brojni trofeji koje je Željo osvojio u Amarovim mandatima? Ne vidim u čemu je tu problem. Papak? Dobro, ako ti tako kažeš. Lik jeste svojeglav i drugačiji od drugih, ali to nije vaša briga. Osporavanje i priča da je dobar samo za naše lige ne pije vode. Frajer ima osvojen kup Japana. Čime se drugi treneri mogu pohvaliti?
Držite se svog kluba i trenera. Fino je što se čini da ćemo se ganjati u vrhu...ali start sezone ne mora ništa značiti. Mi smo prošle godine bili u igri za titulu do 29. kola, a vi do 26 ili 27. niste bili ni sigurni putnik u evropu...i na kraju zadnje kolu nas prestignete. Mislim da smo uigraniji i spremniji od vas, ali ako nastavite ovako, Evropa ne bi trebala doći u pitanje. Što se titule tiče, tu su još Borac i Široki. Mislim, zaletite se vi koliko hoćete i najavljujte šta god hoćete, ali nazivat nekog papkom je bezveze.
Nebitno, ne volim svakako zelju u usta uzimati, svakome njegovo, pa ko duze izdevera u ovom sugavom takmicenju. Ja mislim da cemo biti mi, a i vama sretno, pa mozda i prezivite jos par godina (mi smo tu u istoj prici, samo sto mi postavaljamo pitanja, za razliku od...)