Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
GandalfSivi

#476 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GandalfSivi »

Edin_Sarajevo wrote:A u čemu je tačno problem ako vjerujemo nekom treneru? Zar nisu dovoljni brojni trofeji koje je Željo osvojio u Amarovim mandatima? Ne vidim u čemu je tu problem. Papak? Dobro, ako ti tako kažeš. Lik jeste svojeglav i drugačiji od drugih, ali to nije vaša briga. Osporavanje i priča da je dobar samo za naše lige ne pije vode. Frajer ima osvojen kup Japana. Čime se drugi treneri mogu pohvaliti?

Držite se svog kluba i trenera. Fino je što se čini da ćemo se ganjati u vrhu...ali start sezone ne mora ništa značiti. Mi smo prošle godine bili u igri za titulu do 29. kola, a vi do 26 ili 27. niste bili ni sigurni putnik u evropu...i na kraju zadnje kolu nas prestignete. Mislim da smo uigraniji i spremniji od vas, ali ako nastavite ovako, Evropa ne bi trebala doći u pitanje. Što se titule tiče, tu su još Borac i Široki. Mislim, zaletite se vi koliko hoćete i najavljujte šta god hoćete, ali nazivat nekog papkom je bezveze.
Problem je u tome sto vecina kospi je isto kao i mi, fina gradska raja, koja se fura na neke pozitivne stvari. I onda dodje levat, a levat je, koji nas dovede do toga da Horde naprave jednu ogavnu pjesmu gdje se njegov otac (koji jeste legenda) spominje. Pazi, imali smo mi isto tako lika koji nam je donjeo titulu, ali smo ga otjerali jer mu je domet da bude taxista i nista drugo. I sada gledam svoga brata rodjenog prvog, pa sve ostale, kako se kunu u levata koji ih je privatizovao na mala vrata, a bruka ih gdje stigne.

Nebitno, ne volim svakako zelju u usta uzimati, svakome njegovo, pa ko duze izdevera u ovom sugavom takmicenju. Ja mislim da cemo biti mi, a i vama sretno, pa mozda i prezivite jos par godina (mi smo tu u istoj prici, samo sto mi postavaljamo pitanja, za razliku od...)
ultima_palabra

#477 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

GandalfSivi wrote:Problem je u tome sto vecina kospi je isto kao i mi, fina gradska raja, koja se fura na neke pozitivne stvari. I onda dodje levat, a levat je, koji nas dovede do toga da Horde naprave jednu ogavnu pjesmu gdje se njegov otac (koji jeste legenda) spominje.
A ovo je ona logika "Đura će tebi da oprosti što te je tukao" :lol:

Nema veze, @Gandalf je ok forumaš, očigledno je presaugo negdje sinoć :-D
JThomas

#478 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

ovo neka loša rakija sinoć bila... :-D

nemojte više sve trofeje kupiti, ostavite nešto i drugima :-D
Charuga
Globalni moderator

#479 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

dobar,ti? wrote:vidjecemo kad amaru dosadi zeljeznicar, sta ce sa vama biti, kad pokupi svoj kes, koji cini 90% vaseg budzeta trenutno ;-)
Bez premca najjaca u posljednje vrijeme ... :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#480 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Sljedece kolo najmanje dvije ekipe ce izgubiti 100% ucinak.
Charuga
Globalni moderator

#481 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

1.kolo
Siroki Brijeg-Zeljeznicar
2.kolo
Celik-Zrinjski
3.kolo
Siroki Brijeg-Borac
4.kolo
Zeljeznicar-Zrinjski
5.kolo
Sarajevo-Celik
6.kolo
Celik-Zeljeznicar
7.kolo
Leotar-Sarajevo
8.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Siroki Brijeg
9.kolo
Zrinjski-Velez
10.kolo
Celik-Borac
11.kolo
Zrinjski-Sarajevo
12.kolo
Slavija-Zeljeznicar
13.kolo
Zeljeznicar-Sarajevo
14.kolo
Siroki Brijeg-Zrinjski
15.kolo
Borac-Sarajevo

Ovo bi trebale biti utakmice koje ce prenositi BHT u prvoj polusezoni. Zna li neko jeli tacno ovo?
Obuca9

#482 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

E čuj prenos iz Trebinja :D

Biće to idealna prilika da cijela država vidi objektivnu trebinjsku publiku na djelu :D
karanana

#483 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by karanana »

koji je izvor ove liste?
jer ako je ostalo ono da klubovi moraju potpisati da se njihove utakmice prenose i ako su potpisnici isti, onda ova lista nije tacna.
Charuga
Globalni moderator

#484 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

karanana wrote:koji je izvor ove liste?
jer ako je ostalo ono da klubovi moraju potpisati da se njihove utakmice prenose i ako su potpisnici isti, onda ova lista nije tacna.
Prosle sezone nisu prenosili Čelik jer nisu bili potpisnici a ove smo ih gledali kuci odmah u drugom kolu. Ovo je sad nesto Komitet dogovorio sa klubovima, ko ce im znati.
Ali i dalje ne znam jeli lista tacna, zato sam i pitao zna li neko.
no_mani=no_fjučr

#485 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by no_mani=no_fjučr »

GandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
Kad ste bili u finalu ?

Vi ko Arsenal, nikad ništa, možda je to poveznica ..Arsenal-Torpedo.
Ajatolah_

#486 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ajatolah_ »

Otkud ti ta lista, je l' to ti onako odokativno šta bi trebali prenositi? Znam da je na prvom prijenosu komentator govorio da baš neće ići uvijek na derbi odnosno najjaču utakmicu kola, valjda da ispoštuju sve podjednako.
Charuga
Globalni moderator

#487 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

EdoI wrote:Otkud ti ta lista, je l' to ti onako odokativno šta bi trebali prenositi? Znam da je na prvom prijenosu komentator govorio da baš neće ići uvijek na derbi odnosno najjaču utakmicu kola, valjda da ispoštuju sve podjednako.
Naletih negdje na nju ali nisam siguran koliko je tacna i zato sam i pitao da li neko zna.
star(i)mo

#488 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Plavih_11 wrote:1.kolo
Siroki Brijeg-Zeljeznicar
2.kolo
Celik-Zrinjski
3.kolo
Siroki Brijeg-Borac
4.kolo
Zeljeznicar-Zrinjski
5.kolo
Sarajevo-Celik
6.kolo
Celik-Zeljeznicar
7.kolo
Leotar-Sarajevo
8.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Siroki Brijeg
9.kolo
Zrinjski-Velez
10.kolo
Celik-Borac
11.kolo
Zrinjski-Sarajevo
12.kolo
Slavija-Zeljeznicar
13.kolo
Zeljeznicar-Sarajevo
14.kolo
Siroki Brijeg-Zrinjski
15.kolo
Borac-Sarajevo

Ovo bi trebale biti utakmice koje ce prenositi BHT u prvoj polusezoni. Zna li neko jeli tacno ovo?
Trebale ili ce biti...?
Sto ti je reci ugrozenost i majorizacija... svaki treci prenos gledamo Zrinjski. :bih:
Obuca9

#489 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:
EdoI wrote:Otkud ti ta lista, je l' to ti onako odokativno šta bi trebali prenositi? Znam da je na prvom prijenosu komentator govorio da baš neće ići uvijek na derbi odnosno najjaču utakmicu kola, valjda da ispoštuju sve podjednako.
Naletih negdje na nju ali nisam siguran koliko je tacna i zato sam i pitao da li neko zna.
Da je nisi možda slučajno ovdje pokupio :D

Image

Priznaj, ko prizna, pola mu se doda 8-)
Impavidus

#490 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Impavidus »

A što se zakuha sinoć :D
U pravu je ultima. Očito neki ne uče na greškama i dosadašnjim iskustvom sa (pretjeranom) euforijom. Zasad 2 kola 6 bodova, idemo dalje, samo polako i realno da ne bi bilo j.ebavanja nakon prvog kiksa i Plišeku i igračima i upravi.
Dialer

#491 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dialer »

U been busted :lol: :lol:

fakat prenos iz trebinja :shock: :shock:
ultima_palabra

#492 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Impavidus wrote:A što se zakuha sinoć :D
U pravu je ultima. Očito neki ne uče na greškama i dosadašnjim iskustvom sa (pretjeranom) euforijom. Zasad 2 kola 6 bodova, idemo dalje, samo polako i realno da ne bi bilo j.ebavanja nakon prvog kiksa i Plišeku i igračima i upravi.
:-D
Mislim da tome pogoduje i žrijeb... uvijek vam daju 3 domaće od prve 4 tekme, pa onda neke malo ponese tabela :)
Impavidus

#493 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Impavidus »

ultima_palabra wrote:
Mislim da tome pogoduje i žrijeb... uvijek vam daju 3 domaće od prve 4 tekme, pa onda neke malo ponese tabela :)
Zadnjih par godina jeste fin žrijeb, ali ako ne računamo prošlu godinu i onih 4/5 pobjeda na početku, uvijek kiksamo na glupostima, Slobodama, Veležima...Jedina 2 puta (osim ove godine) kad smo startali sa 2 pobjede na početku bilo je u šampionskoj 06/07, i 2003/04.
(Izvor ove zadnje informacije isti kao i kod kolege plavog iznad) :D
ultima_palabra

#494 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Impavidus wrote:
ultima_palabra wrote:
Zadnjih par godina jeste fin žrijeb, ali ako ne računamo prošlu godinu i onih 4/5 pobjeda na početku, uvijek kiksamo na glupostima, Slobodama, Veležima...Jedina 2 puta (osim ove godine) kad smo startali sa 2 pobjede na početku bilo je u šampionskoj 06/07, i 2003/04.
2003/04 ste bili poletili pravo, ali vas Orašje presječe na Koševu, ako se dobro sjećam. To je bila pravo turbulentna sezona za oba sarajevska tima :roll:
Charuga
Globalni moderator

#495 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

hz__semir wrote:
Plavih_11 wrote:
Da je nisi možda slučajno ovdje pokupio :D

Image

Priznaj, ko prizna, pola mu se doda 8-)
Kad vec insistiras, evo gdje sam vidio:

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=38780

Na taj vas "info" ne ulazim da ne bih ograisao .. ;-)
Obuca9

#496 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Jebeno Orašje i repriza derbija iz 1998. Sto šansi, nijedna neće u gol, ovamo neka bezveze kontra i 0:1.
Obuca9

#497 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:Na taj vas "info" ne ulazim da ne bih ograisao .. ;-)
Uđi slobodno ima bujruma kod nas, eno kako su Saik i ganjeta redovni, pa nisu ograisali. :D
star(i)mo

#498 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Impavidus wrote:
ultima_palabra wrote:
:lol:
'dje ste divovi :D
Da se odmah razumijemo, Velez nema apsolutne nikakve sanse na Kosevu i to nam je najveca sansa :wink:
Charuga
Globalni moderator

#499 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

hz__semir wrote:
Plavih_11 wrote:Na taj vas "info" ne ulazim da ne bih ograisao .. ;-)
Uđi slobodno ima bujruma kod nas, eno kako su Saik i ganjeta redovni, pa nisu ograisali. :D
Neka hvala, nemam ni zelju ni volju. Neka vas tamo pa se druzite .. ;-)
Obuca9

#500 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

star(i)mo wrote::lol:
'dje ste divovi :D
Da se odmah razumijemo, Velez nema apsolutne nikakve sanse na Kosevu i to nam je najveca sansa :wink:
Evo nas zalizani :D
Kako nemate šanse, imate pa Mirza nas zna u dušu :D

Doduše znao je i Plišek Spartu, pa mu nije puno pomoglo, ali nema veze.
Locked