Buraz, objasni ti se jedna stvar, ti odmah pokrenes pitanje o necemu drugome...torcida wrote:zemljače moj...možemo se nadmudrivati ali stanje je takvo kakvo jeste. da, sdp nije htio da se mijenjaju ''ustaški'' nazivi ulica koji su sramota za ovaj grad jer je druga strana također tražila da se u paketu eliminiraju i komunistički nazivi...i tu je nažalost stopiran proces do kojeg nikad nije trebalo ni doćistar(i)mo wrote:Nevjerovatno je kako sve izvrnes...![]()
Nemam volje vise pisati jer ces opet pokusati sve pobiti argumentima poput "iskljucivo radi svojih interesa", "jaje je ipak starije od koke", "prelivode", "preglasavanje"... Pa sam si napisao da je poltika k*rva. Zasto onda gubiti vrijeme!?![]()
-nije religija opijum za mase već prokleta politika i popratna ideologija, uvijek bilo...nažalost, tako će i ostati
i slažemo se, ne vrijedi gubiti vrijeme na banalne stvari ali bem mu miša, možemo barem loma ćakulati ako ništa drugo
Kad bi ti pojasnili zasto je SDP odbijao prijedloge oko promjene naziva pojedinih ulica u Mostaru (evo posljednji put: nije istina da se je trazila trampa vec se je uvijek nudila promjena samo nekih ulica s fasistickim nazivima. I da se je nudila trampa "sve za sve", opet bi u mojim ocima SDP reagovao pravilno jer se nazivi "Tito" i "Mile Budak" ne mogu izjednaciti. Ako ti je i za ovo potrebno objasnjenje, onda mi je jasno ko si i sta si.), ti bi nasao nesto trece, cetvrto, peto i tako do iznemoglosti. Opusti se, izadji malo vani...