Po meni je kupovina vremena i bila njegov zadatak.konrad wrote:Mene interesuje sta ce biti ako Kukic ne prodje ?
Koliko ce jos proci mjeseci uzalud ?
Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
-
1mustra
#476 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
- ultima_palabra
#477 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
A nije rušenje Bosne i Hercegovine?1mustra wrote:Po meni je kupovina vremena i bila njegov zadatak.konrad wrote:Mene interesuje sta ce biti ako Kukic ne prodje ?
Koliko ce jos proci mjeseci uzalud ?
-
1mustra
#478 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Ne mislis valjda da je iko mislio da ce premijer bit covjek koji u polovici BiH (Banjaluka, Mostar) nije primljen ni na najobicniji razgovor?
-
StupskaBitanga
#479 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Danas je jasno kao dan
Dodik-Čović-Haris S.(SBiH i njihovi mediji TV1-vijesti.ba) ruše BiH
I konačno treba stvari zvati pravim imenom
Također A.Sarajlić je rekao B.Krišto neće nikada dobiti podršku platformaša
-
1mustra
#480 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Zaboravio si dodat da je za 20 godina propadanja BiH najvise kriv Fahro i njegova politika.StupskaBitanga wrote:Danas je jasno kao dan
- konrad
#481 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Kakav fijasko. Zali Boze vremena i para potrosenih ni na sta 
- ultima_palabra
#482 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Jok, Borjana će biti1mustra wrote:Ne mislis valjda da je iko mislio da ce premijer bit covjek koji u polovici BiH (Banjaluka, Mostar) nije primljen ni na najobicniji razgovor?
-
StupskaBitanga
#483 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
kakav crni Fahro1mustra wrote:Zaboravio si dodat da je za 20 godina propadanja BiH najvise kriv Fahro i njegova politika.StupskaBitanga wrote:Danas je jasno kao dan
Mislim ko je nega spomenuo
Ne kontam
- konrad
#484 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Najvjerovatnije nece biti niko 
- Sasvim_Obican
#485 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Presmiješni su mi ovi "kakav gubitak vremena" likovi ! SDP-u tj. Strankama Platforme broj osvojenih glasova daje apsolutno pravo da prvi predlože kandidata za predsjedavajućeg VM BiH i ne znam zbog čega bi ispunjavanje obaveza prema biračima koji su i glasali za SDP vjerujući da će imati poziciju predsjedavajućeg VM BiH, bilo gubitak vremena... To je "odugovlačenje i gubljenje vremena" samo za SNSD-HDZ+sateliti koaliciju koja je mislila putem ucjena, na mala vrata, ugurati nekog apartčika na tu poziciju..
Neće moći ove noći !
Neće moći ove noći !
-
StupskaBitanga
#486 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Sasvim_Obican wrote:Presmiješni su mi ovi "kakav gubitak vremena" likovi ! SDP-u tj. Strankama Platforme broj osvojenih glasova daje apsolutno pravo da prvi predlože kandidata za predsjedavajućeg VM BiH i ne znam zbog čega bi ispunjavanje obaveza prema biračima koji su i glasali za SDP vjerujući da će imati poziciju predsjedavajućeg VM BiH, bilo gubitak vremena... To je "odugovlačenje i gubljenje vremena" samo za SNSD-HDZ+sateliti koaliciju koja je mislila putem ucjena, na mala vrata, ugurati nekog apartčika na tu poziciju..
Neće moći ove noći !
- Skijaš
#487 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Postoji realna mogućnost da prođe u drugom krugu glasanja jer se SDS-u više žuri nego nama. Aleksandra Pandurević je do prije šest dana po Lukavici hodala nepočešljana i u kućnoj haljini, a sada će nam biti ministarka. SDS-ovci nemaju ništa od daljeg prolongiranja procesa formiranja vlasti. Baš ništa.HomerLivnjak wrote:Izgleda da se i on pomirio da nema od ovoga ništa, mada je bio jako optimističan u zadnje vrijeme... ja mislim da je bolje i nemati nikakvu vlast na nivou BiH nego imati Borjanu Krišto kao premijerku...
Last edited by Skijaš on 23/06/2011 23:01, edited 2 times in total.
- Komrad
#488 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
od Slave Kukica ne treba odustat... Drago mi je sto je Sarajlic onako jasno rekao da Borjana Kristo nema sanse
i dosta je vise bilo zajebancije... ako hoce bujrum ako nece onda neka Spira ostane pa kome dosadi
Entitetske parlamentarne vecine bi trebalo da naprave drzavnu vlast... ili parlamentarna vecina federacije + SDS i PDP
i dosta je vise bilo zajebancije... ako hoce bujrum ako nece onda neka Spira ostane pa kome dosadi
Entitetske parlamentarne vecine bi trebalo da naprave drzavnu vlast... ili parlamentarna vecina federacije + SDS i PDP
-
StupskaBitanga
#489 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
hahahahhaahaSkijaš wrote:Postoji realna mogućnost da prođe u drugom krugu glasanja jer se SDS-u više žuri nego nama. Aleksandra Pandurević je do prije šest dana po Lukavici hodala u kućnoj haljini, a sada će nam biti ministarka. SDS-ovci nemaju ništa od daljeg prolongiranja procesa formiranja vlasti. Baš ništa.HomerLivnjak wrote:Izgleda da se i on pomirio da nema od ovoga ništa, mada je bio jako optimističan u zadnje vrijeme... ja mislim da je bolje i nemati nikakvu vlast na nivou BiH nego imati Borjanu Krišto kao premijerku...
pa tamo je to normalno da se po graddu hoda u pidžami
-
1mustra
#490 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
- Skijaš
#491 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Nije SNSD-u, jeste SDS-u i PDP-u1mustra wrote:Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
- Komrad
#492 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Zar zaista mislis da ce SDS tako lako odustati od dijela kolaca koji im je obecao Dodik i zbog kog su na kraju krajeva potpisali koalicini sporazum.1mustra wrote:Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
Spiric i njegova vlada mogu ostati ali nijedna njihova odluka ne moze proci u parlamentu bez SDPa i SDA
prema tome nece biti tragedija ni ako Shpira ostane on ne moze nastetiti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#493 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka
kakva destruktivnost prema državi BiH to je za nepovjerovati
čuj neće oni podržati niti jednog kandidata
ko da na Marsu žive
(i sad sam im se redom famalije sjetio)
čuj neće oni podržati niti jednog kandidata
- veljaca
#494 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Ako je za tebe najvece razocarenje stranka koja je u opoziciji - onda si ti sretan co'jk .....JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka![]()
![]()
![]()
čuj neće oni podržati niti jednog kandidata![]()
ko da na Marsu žive
- ultima_palabra
#495 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Znaš moj stav o Haretu i SBiH, ali njihov glas ovdje ništa ne znači... a i opozicija po defaultu protiv vlasti, tako da je logično da ne podržavaju nikoga.JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka![]()
![]()
![]()
ko da na Marsu žive
Njihovi ostali postizborni aferimi - ponajprije kvislinško ponašanje TV1 i ostalih njihovih medija su već druga priča.
-
detroit-mercy
#496 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Hebiga ako nije prosao prvi sa liste mozda drugi uletikonrad wrote:Najvjerovatnije nece biti niko
-
convict
#497 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Na nivou BiH nisu opozicija, dok god drže Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno dok se ne formira nova vlast.veljaca wrote:Ako je za tebe najvece razocarenje stranka koja je u opoziciji - onda si ti sretan co'jk .....JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka![]()
![]()
![]()
ko da na Marsu žive
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#498 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Ministarstvo vanjskih poslova i Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice, tako da me i ne čudi da ih formiranje nove vlasti ne odgovara.
Đeš bolan Safeta zaboraviti?
Đeš bolan Safeta zaboraviti?
-
Hipatija
#499 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
Čuuuj!?!? Njima svejedno da li je predsjedavajući VM Borjana Krišto ili Slavo Kukić?!?! Ja budalasta razmišljanja?????!!!! NIJE SVEJEDNO!JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...
ko da na Marsu žive
- kiky
#500 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?
slavko kukić je simbol svega pametnog i normalnog u ovoj zemlji ...
njegova misija je ravna don kihotu ...
ali ima nade dokle god on ima volje i dokle god mi volimo svoju zemlju ...
njegova misija je ravna don kihotu ...
ali ima nade dokle god on ima volje i dokle god mi volimo svoju zemlju ...