Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post Reply

Tko bi trebao biti predjedavajući Vijeća ministara BiH

Slavo Kukić
116
64%
Mladen Ivanković Lijanović
8
4%
Borjana Krišto
22
12%
Nitko od navedenih
36
20%

Total votes: 182

1mustra

#476 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by 1mustra »

konrad wrote:Mene interesuje sta ce biti ako Kukic ne prodje ?
Koliko ce jos proci mjeseci uzalud ?
Po meni je kupovina vremena i bila njegov zadatak.
ultima_palabra

#477 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by ultima_palabra »

1mustra wrote:
konrad wrote:Mene interesuje sta ce biti ako Kukic ne prodje ?
Koliko ce jos proci mjeseci uzalud ?
Po meni je kupovina vremena i bila njegov zadatak.
A nije rušenje Bosne i Hercegovine? :D
1mustra

#478 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by 1mustra »

Ne mislis valjda da je iko mislio da ce premijer bit covjek koji u polovici BiH (Banjaluka, Mostar) nije primljen ni na najobicniji razgovor?
StupskaBitanga

#479 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by StupskaBitanga »

Danas je jasno kao dan
Dodik-Čović-Haris S.(SBiH i njihovi mediji TV1-vijesti.ba) ruše BiH
I konačno treba stvari zvati pravim imenom
Također A.Sarajlić je rekao B.Krišto neće nikada dobiti podršku platformaša
1mustra

#480 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by 1mustra »

StupskaBitanga wrote:Danas je jasno kao dan
Zaboravio si dodat da je za 20 godina propadanja BiH najvise kriv Fahro i njegova politika.
konrad

#481 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by konrad »

Kakav fijasko. Zali Boze vremena i para potrosenih ni na sta :sad:
ultima_palabra

#482 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by ultima_palabra »

1mustra wrote:Ne mislis valjda da je iko mislio da ce premijer bit covjek koji u polovici BiH (Banjaluka, Mostar) nije primljen ni na najobicniji razgovor?
Jok, Borjana će biti :D
StupskaBitanga

#483 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by StupskaBitanga »

1mustra wrote:
StupskaBitanga wrote:Danas je jasno kao dan
Zaboravio si dodat da je za 20 godina propadanja BiH najvise kriv Fahro i njegova politika.
kakav crni Fahro
Mislim ko je nega spomenuo
Ne kontam
konrad

#484 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by konrad »

Najvjerovatnije nece biti niko :lol:
Sasvim_Obican

#485 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Sasvim_Obican »

Presmiješni su mi ovi "kakav gubitak vremena" likovi ! SDP-u tj. Strankama Platforme broj osvojenih glasova daje apsolutno pravo da prvi predlože kandidata za predsjedavajućeg VM BiH i ne znam zbog čega bi ispunjavanje obaveza prema biračima koji su i glasali za SDP vjerujući da će imati poziciju predsjedavajućeg VM BiH, bilo gubitak vremena... To je "odugovlačenje i gubljenje vremena" samo za SNSD-HDZ+sateliti koaliciju koja je mislila putem ucjena, na mala vrata, ugurati nekog apartčika na tu poziciju..

Neće moći ove noći !
StupskaBitanga

#486 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by StupskaBitanga »

Sasvim_Obican wrote:Presmiješni su mi ovi "kakav gubitak vremena" likovi ! SDP-u tj. Strankama Platforme broj osvojenih glasova daje apsolutno pravo da prvi predlože kandidata za predsjedavajućeg VM BiH i ne znam zbog čega bi ispunjavanje obaveza prema biračima koji su i glasali za SDP vjerujući da će imati poziciju predsjedavajućeg VM BiH, bilo gubitak vremena... To je "odugovlačenje i gubljenje vremena" samo za SNSD-HDZ+sateliti koaliciju koja je mislila putem ucjena, na mala vrata, ugurati nekog apartčika na tu poziciju..

Neće moći ove noći !
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Skijaš

#487 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Skijaš »

HomerLivnjak wrote:Izgleda da se i on pomirio da nema od ovoga ništa, mada je bio jako optimističan u zadnje vrijeme... ja mislim da je bolje i nemati nikakvu vlast na nivou BiH nego imati Borjanu Krišto kao premijerku...
Postoji realna mogućnost da prođe u drugom krugu glasanja jer se SDS-u više žuri nego nama. Aleksandra Pandurević je do prije šest dana po Lukavici hodala nepočešljana i u kućnoj haljini, a sada će nam biti ministarka. SDS-ovci nemaju ništa od daljeg prolongiranja procesa formiranja vlasti. Baš ništa.
Last edited by Skijaš on 23/06/2011 23:01, edited 2 times in total.
Komrad

#488 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Komrad »

od Slave Kukica ne treba odustat... Drago mi je sto je Sarajlic onako jasno rekao da Borjana Kristo nema sanse
i dosta je vise bilo zajebancije... ako hoce bujrum ako nece onda neka Spira ostane pa kome dosadi

Entitetske parlamentarne vecine bi trebalo da naprave drzavnu vlast... ili parlamentarna vecina federacije + SDS i PDP
StupskaBitanga

#489 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by StupskaBitanga »

Skijaš wrote:
HomerLivnjak wrote:Izgleda da se i on pomirio da nema od ovoga ništa, mada je bio jako optimističan u zadnje vrijeme... ja mislim da je bolje i nemati nikakvu vlast na nivou BiH nego imati Borjanu Krišto kao premijerku...
Postoji realna mogućnost da prođe u drugom krugu glasanja jer se SDS-u više žuri nego nama. Aleksandra Pandurević je do prije šest dana po Lukavici hodala u kućnoj haljini, a sada će nam biti ministarka. SDS-ovci nemaju ništa od daljeg prolongiranja procesa formiranja vlasti. Baš ništa.
hahahahhaaha
pa tamo je to normalno da se po graddu hoda u pidžami
1mustra

#490 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by 1mustra »

Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
Skijaš

#491 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Skijaš »

1mustra wrote:Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
Nije SNSD-u, jeste SDS-u i PDP-u :)
Komrad

#492 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Komrad »

1mustra wrote:Ne treba zaboravit da ce novo VM zamijeniti ovo trenutno ciji produzeni ostanak ipak daleko vise godi SNSD-u nego SDP-u, koji nema niti jedno ministarstvo. Vjerujem da SNSD-u nije dugo cekati ni preostale 3 godine sa Spiricem na kljucnoj poziciji.
Zar zaista mislis da ce SDS tako lako odustati od dijela kolaca koji im je obecao Dodik i zbog kog su na kraju krajeva potpisali koalicini sporazum.

Spiric i njegova vlada mogu ostati ali nijedna njihova odluka ne moze proci u parlamentu bez SDPa i SDA
prema tome nece biti tragedija ni ako Shpira ostane on ne moze nastetiti
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#493 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by JoseMujica »

u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka :-) :shock: :-) kakva destruktivnost prema državi BiH to je za nepovjerovati :?

čuj neće oni podržati niti jednog kandidata :!: :?: ko da na Marsu žive :-) (i sad sam im se redom famalije sjetio)
veljaca

#494 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by veljaca »

JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka :-) :shock: :-) kakva destruktivnost prema državi BiH to je za nepovjerovati :?

čuj neće oni podržati niti jednog kandidata :!: :?: ko da na Marsu žive :-) (i sad sam im se redom famalije sjetio)
Ako je za tebe najvece razocarenje stranka koja je u opoziciji - onda si ti sretan co'jk ..... :D
ultima_palabra

#495 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...jebemu nemrem vjerovati dokle ide sujeta jednog čovjeka :-) :shock: :-) kakva destruktivnost prema državi BiH to je za nepovjerovati :?

Znaš moj stav o Haretu i SBiH, ali njihov glas ovdje ništa ne znači... a i opozicija po defaultu protiv vlasti, tako da je logično da ne podržavaju nikoga.

Njihovi ostali postizborni aferimi - ponajprije kvislinško ponašanje TV1 i ostalih njihovih medija su već druga priča.
detroit-mercy

#496 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by detroit-mercy »

konrad wrote:Najvjerovatnije nece biti niko :lol:
Hebiga ako nije prosao prvi sa liste mozda drugi uleti :mrgreen: nije ni ova za baciti da se neko od Lijanovica (btw meni su svi isti) ubaci za el comandate-a :skoljka: .
convict

#497 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by convict »

veljaca wrote:

Ako je za tebe najvece razocarenje stranka koja je u opoziciji - onda si ti sretan co'jk ..... :D
Na nivou BiH nisu opozicija, dok god drže Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno dok se ne formira nova vlast.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#498 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by JoseMujica »

Ministarstvo vanjskih poslova i Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice, tako da me i ne čudi da ih formiranje nove vlasti ne odgovara.
Đeš bolan Safeta zaboraviti?
Hipatija

#499 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by Hipatija »

JoseMujica wrote:u čitavoj ovoj priči najveće razočarenje je SBiH...

Čuuuj!?!? Njima svejedno da li je predsjedavajući VM Borjana Krišto ili Slavo Kukić?!?! Ja budalasta razmišljanja?????!!!! NIJE SVEJEDNO!
kiky

#500 Re: Slavo Kukić novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH?

Post by kiky »

slavko kukić je simbol svega pametnog i normalnog u ovoj zemlji ...
njegova misija je ravna don kihotu ...
ali ima nade dokle god on ima volje i dokle god mi volimo svoju zemlju ...
Post Reply