FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Vodja uvale

#476 Re: FK Željezničar

Post by Vodja uvale »

Nego ponesite kakvog naoruzanja ako ste mislili zajebavat se po gradu..
Nisu losi janezi imaju respektabilnu ekipu.
Sancho_de_Sancho

#477 Re: FK Željezničar

Post by Sancho_de_Sancho »

Evo gledam Gay Violete sta pisu po portalima i forumima tipa "smrt balijama" i opet "noz zica srebrenica" :-) medju Violetama ima veliki broj Srba sa prostora ex. Yu poznato nam je svima da im je centralna navijacka grupa desnicarska i da su totalno u u hool fazonu, prosle godine na rukometnoj utakmici sa Gradačcom skandirali su iste stvari.
Najavljuju "okrsaj" sa Manijacima koji budu dosli, a sa druge strane bit ce dosta nasih sto iz Slovenije i Austrije sto iz BIH evo mi jaran iz Centrotransa malop. kaze da su vec pripremili ponudu od nekih 160KM + karta za utakmicu od nekih desetak eura, sve u svemu ko god bude isao mora znati da je potencijalna meta a ne ici s pricom "To su Slovenci, zivjeli smo u istoj drzavi, ima dosta nasih tamo nece biti nikakvih problema" itd.
ultima_palabra

#478 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Sancho_de_Sancho wrote:sve u svemu ko god bude isao mora znati da je potencijalna meta a ne ici s pricom "To su Slovenci, zivjeli smo u istoj drzavi, ima dosta nasih tamo nece biti nikakvih problema" itd.
Ma više će se ići sa pričom "ta će Slovenci, kad su oni navijali, nek idu na skijanje i viču op-op"? :D

Mada izgleda da ovi nisu za potcijeniti...
M10A4EVER

#479 Re: FK Željezničar

Post by M10A4EVER »

http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... eme=518495

Ubjedjeni su da smo im zagrijavanje za dalje... :roll:
Šibicar

#480 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

Ove Viole su lafo opasni navijači u Sloveniji,treba se pripaziti u svakom slučaju,samo šega mi zvuči "opasni Slovenci". :mrgreen:
izuzetan

#481 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by izuzetan »

Image
vođa navijača Maribora
Charuga
Globalni moderator

#482 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

SAD je vrijeme da se daju neke ozbiljne pare za 1-2 igraca koji ce biti istinska pojacanja za evropske utakmice. Trebaju nam igraci/pojacanja sa iskustvom da bi probali proci slovence. Sa prolaskom se te pare mogu vratiti sigurno a moze se koja marka i zaraditi ...
Sancho_de_Sancho

#483 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Plavih_11 wrote:SAD je vrijeme da se daju neke ozbiljne pare za 1-2 igraca koji ce biti istinska pojacanja za evropske utakmice. Trebaju nam igraci/pojacanja sa iskustvom da bi probali proci slovence. Sa prolaskom se te pare mogu vratiti sigurno a moze se koja marka i zaraditi ...
:thumbup:
kad ce ako nece sada prvi put u historiji potrositi lovu na nekog igraca, iskesirati mu 100.000 KM na sto + plata 6.-7.000KM to je to
vinnie_jones

#484 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vinnie_jones »

Ljudski vrt (Capacity: 12,994)
Ne bi bilo loše da naši rezervišu par hiljada ulaznica...
Charuga
Globalni moderator

#485 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

vinnie_jones wrote:
Ljudski vrt (Capacity: 12,994)
Ne bi bilo loše da naši rezervišu par hiljada ulaznica...
Prema prvim informacijama nama ce pripasti cca 650 karata.
Kinaski

#486 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

Milanič i Zahovič se boje paklene atmosfere koju prave Manijaci
U drugom pretkolu Lige prvaka, sastat će se prvak BiH i Slovenije, Željezničar i Maribor

Oprez u taboru Maribora
Piše: SportCentar 25.06.2012 u 14:05 sati.

U drugom pretkolu Lige prvaka, sastat će se prvak BiH i Slovenije, Željezničar i Maribor. Oba tima su prošle sezone briljirali, jer su osvojili duplu krunu. Iz tabora slovenačkog prvaka pozivaju na oprez, jer kako kažu čeka ih težak rival.

„Željezničar će biti težak protivnik i sigurno je da ćemo se morati dobro pripremiti. Od danas moramo raditi na prikljupljanju informacija i moramo izvršiti detaljnu analizu, jer želimo proći dalje. Prošle godine sam pratio duel Želje i Maccabija kada su Izraelci prošli dalje. U BiH se igra dobar nogomet, imaju veliki talenat. Željezničar je klub s bogatom tradicijom na području bivše Jugoslavije. U Sarajevu ćemo se suočiti sa živahnim navijačima, bit će teško, ali naš cilj je jasan a on je prolazak“, kazao je trener Maribora, Darko Milanič.

Sportski direktor prvaka Slovenije je legendarni Zlatko Zahovič.

"U grupi potencijalnih protivnika moglo je biti i teže. Ne zaboravite da ćemo imati paklen ugođaj u Sarajevu, ali siguran sam da će tako biti i u Ljudskom vrtu, jer je veoma važan odziv navijača“, izjavio je Zahovič.
Sancho_de_Sancho

#487 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Sto ih nasi j... u zdrav mozak na off. forumu :lol: :lol: :D :-)
Kinaski

#488 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

Sancho_de_Sancho wrote:Sto ih nasi j... u zdrav mozak na off. forumu :lol: :lol: :D :-)
moze link pasha
Sancho_de_Sancho

#489 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

187 wrote:
Sancho_de_Sancho wrote:Sto ih nasi j... u zdrav mozak na off. forumu :lol: :lol: :D :-)
moze link pasha
http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... eme=518495

prijavi se, dodaj i ti koju :D cas posla prvo uneses nick zatim mail (uporabisnisko ime - nick/ geslo- mail) sacekas sifru samo da bi se logovao, Sretno !! :D :lol: :-) :bih:
JThomas

#490 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

nek' piskaraju šta hoće, nabijem ih na kurac, mi svoje treba da kažemo tamo.

nismo favoriti. autsajderi smo, jer ono što su oni pokazali prošle godine u ligi evrope za nas je još uvijek nedostižno, iako su izgubili sve utakmice. ali kako je moglo biti - dobro je. ja se toplo nadam da oni nas hoće podcijeniti, a da naši igrači njih neće.
Lakat Jebić

#491 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

JThomas wrote:nek' piskaraju šta hoće, nabijem ih na kurac, mi svoje treba da kažemo tamo.

nismo favoriti. autsajderi smo, jer ono što su oni pokazali prošle godine u ligi evrope za nas je još uvijek nedostižno, iako su izgubili sve utakmice. ali kako je moglo biti - dobro je. ja se toplo nadam da oni nas hoće podcijeniti, a da naši igrači njih neće.
to je to, a po komentarima na ovom forumu vrlo lahko bi nas mogli potcijenit. za nase se ne sikiram, ako smo mi euforicni, amar ce igrace srediti
Ajatolah_

#492 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ajatolah_ »

Kaže ovaj janez općenito za Bosance nešto kao, "mi Slovenci smo za vas izmislili nogomet." :D :lol: :lol: :oops:
LunaLati

#493 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Ma lako je za ova prepucavanja po njihovom forumu, nadam se samo da ovi naši koji idu tamo ne provociraju previše ili bar ne sasvim neprimjereno jer mislim da nam to ne dolikuje, ipak smo mi Željo.
Dobili smo dobrog protivnika, onakog kakvog su mnogi priželjkivali što zbog toga jer s njima možemo fino odigrati, što zbog relativne blizine i odlaska na gostovanje, kao i priličnog broja Željinih simpatizera u Sloveniji.
Slažem se da bi sad trebalo nekako od nekud pronaći neke pare i pojačati se jer je ovo zaista dobra prilika da napravimo korak više.
JThomas

#494 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

znači nemojte biti djeca i prepucavati se sa navijačima ex-yu drugoligaša na njihovom forumu. podižete im nivo.
zipoo

#495 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

Dobar protivnik, s njima se moze igrati. Jos da prevoz nebude preskup i moglo bi se otici :D
vinnie_jones

#496 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vinnie_jones »

Realno 70:30 su šanse za fantje, mada procenti nisu presudni u što smo se uvjerili prošle godine protiv konjevića.
Plavih_11 wrote:Prema prvim informacijama nama ce pripasti cca 650 karata.
Premalojbmmumiša.

ps. Milanič je Švabin "učenik"
<stewie> Kateri trener/selektor vas je v karieri znal nabolje motivirati, oz. koga imate za vzornika, kar se trenerstva tiče?

<darko milanic> Največji vtis name je naredil Ivica Osim.
Šibicar

#497 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

JThomas wrote:znači nemojte biti djeca i prepucavati se sa navijačima ex-yu drugoligaša na njihovom forumu. podižete im nivo.
:thumbup: Meni su gori ovi naši što idu tamo i provociraju,a ni ovi što idu i ulizuju se i nešto im se pravdaju nisu ništa bolji,treba ih ignorisati i vozdra,a na terenu kao i na tribinama će se sve vidjeti kad dodje vrijeme za to.
LSD

#498 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Bice invazija manijaka u Maribor....650 karata je smiješna cifra i sigurno da ce se bosanac snaci sa tim kartama :mrgreen:
Citam na onom njihovm linku, smatraju nas janezi balijama ovo ono, ekipom na nivou Kopra , next please i tako te price....super 8-) zato im se treba nayebati majke posebno
JThomas

#499 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

ja nisam balija, ja sam alijin srbin 8-)
zipoo

#500 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

Koliko je ono pitare kostalo do Praga ? Ja mislim da ima oko 400 km do Maribora, skoro duplo manje nego do Praga. Valjda nece preci stoju :-)
Post Reply