Rainer Schuettler v Donald Young 1 @ 2.00
Po meni Young dosta mehak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Misliš da na najsporijoj šljaci na Touru Almagro kao TOP 5 igrač na šljaci neće dobiti Melzera koji se ne može sastaviti s lopticom 5 mjeseci?romanovero wrote:almagro nikad nije dobio top 10 igraca,a ne bih rekao ni da ce danas, u svakom slucaju h2Arma-Sarma wrote:Robredo, Almagro, Federer i Monfils.lester burnham wrote:to je dobitni 100%, daj da prepisem...
I odakle tebi da Almagro nikad nije dobio TOP 10 igrača? Mnogi mi padaju na pamet.romanovero wrote:almagro nikad nije dobio top 10 igraca,a ne bih rekao ni da ce danas, u svakom slucaju h2Arma-Sarma wrote:Robredo, Almagro, Federer i Monfils.lester burnham wrote:to je dobitni 100%, daj da prepisem...
rekoh li vam ,pisi bodoveromanovero wrote:almagro nikad nije dobio top 10 igraca,a ne bih rekao ni da ce danas, u svakom slucaju h2Arma-Sarma wrote:Robredo, Almagro, Federer i Monfils.lester burnham wrote:to je dobitni 100%, daj da prepisem...
HT 0-0Tomahawk11 wrote:Sp.Braga - Dynamo K.(zg.1p) 14.4. cet. 21:05 0-1 1,30
Igram zbroj golova prvo poluvrijeme 0-1.
Veceras se od 21:05 u okviru cetvrtfinala Europa Lige na stadionu „Estadio Municipal de Braga“ igra revans susret izmedju Brage i Dynamo Kieva. U prvoj utakmici izmedju ova dva kluba odigranoj prije sedam dana u hladnom Kievu bilo je 1:1, a srijelci u toj utakmici bili su Yarmolenko u 6 minuti kada je donjeo prednost Dynamu i Gusev u 13 minuti koji je postigao auto-gol i samim tim donjeo pozitivan rezultat ekipi Brage. Takodjer prvu utakmicu obiljezio je ljubimac domacih navijaca Andrey Shevchenko koji je napravio veliku glupost dobivsi crveni karton i trener Dynama Yuri Semin veceras nece moci racunati na njega. Sve ostale cetvrfinalne utakmice bukvalno su rijesene, sto znaci da su Porto, Benfica i Villareal osigurali svoje mjesto u polufinalu Lige Europe, a za posljednje mjesto u polufinalu borit ce se upravo Braga i Dynamo Kiev. Zbog toga ce u ovom susretu biti najvise neizvjesnosti. Portugalci imaju malu prednost jer su ostali neporazeni u Kievu, a samim tim su i postigli jedan pogodak koji bi im na kraju vecerasnje utakmice mogao dosta znaciti. Obadva trenera najavljuju strpljivu igru od samog pocetka, a trener Dynama Yuri Semin govori kako njegova ekipa ne mora napadat svih 90 minuta da bi postigli pogodak, nego da ce prilike doci kao plod disciplinovane i strpljive igre, i ako iskoristimo te prilike mogli bi se vrlo lagano naci u polufinalu. Zato je moja prognoza za ovaj susret manje od 1.5 gola u prvom poluvremenu.
I ja sam na Tipicu, nije losa fora, samo to live zna biti mac sa dvije ostrice, brzo se gubi, brzo dobija, mada ima situacija koje se daju iskoristiti. Uglavnom sastavim nesto sto nije pocelo, dobra je fora kad mi se tesko nakaniti do kladjare.Arma-Sarma wrote:Okrenuo sam se live klađenju. Nakon Monfisla uplatio u Milleniumu 50KM i preko live klađenja dogurao do 160. Onda na 50KM uplatio listić, Coritiba hendikep 1, Neke Čielance kec i Velez. I onda sam ustanovio da dobitak 200KM nije vrijedan mojih živaca. Pa ti ljudi ne igraju odbranu nikako, taktika je 1------------5-4, a gostiju 2------4-4. Ali eto, nećo žaliti puno, ipak imam 310KM
EdoI wrote:15:30 Dubnica - Spartak Trnava 1 @2.00
EdoI wrote:16:00 Leeds - Watford 3+ @1.7
EdoI wrote:16:00 Crystal Palace - Scunthorpe 1 @1.7
EdoI wrote:16:30 Kastrioti - Bylis 1 @1.60