Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma kako? Svi smo pisali o tome gdje je najpovoljnije, postavljali linkove i slicno. Niko nikome nije rekao kupi ovo ili ono. Stoga, iskoristi linkove i informacije pa odluci sam. Koliko para-toliko muzike? Sretno u svakom slucaju
HAjde evo ispocetka:
-za koje vozilo ti trebaju?
-volis li brzu voznju ili si penzioner?
-da li si pocetnik?
-koliko kilometara prelazis godisnje?
-ides li van drzave?
Kad formiras sliku na osnovu ovih pitanja kakve ti gume trebaju, preci cemo na level 2 .
helpdesk wrote:HAjde evo ispocetka:
-za koje vozilo ti trebaju?
-volis li brzu voznju ili si penzioner?
-da li si pocetnik?
-koliko kilometara prelazis godisnje?
-ides li van drzave?
Kad formiras sliku na osnovu ovih pitanja kakve ti gume trebaju, preci cemo na level 2 .
------------------------------
daj ba ne mantaj čovjeka,pa nije to u pitanju vidi se po dimenzijama,srednje porodično auto,znači samo lova,best by je upitanju.
Ma nije ovo samo za njega odgovor, nego neka ljudi jednom konacno pocnu razmisljat o tome da kupuju ono sto mu treba, a ne sta bih ja ili ti? Moze biti i da je ovo neki Clio, sa 100 i vise KS, a to ipak nije bas porodicno auto, moze i potegnut..., jos ako je mladic...
helpdesk wrote:Ma nije ovo samo za njega odgovor, nego neka ljudi jednom konacno pocnu razmisljat o tome da kupuju ono sto mu treba, a ne sta bih ja ili ti? Moze biti i da je ovo neki Clio, sa 100 i vise KS, a to ipak nije bas porodicno auto, moze i potegnut..., jos ako je mladic...
----------------------------
čak i Tigar će biti dovoljan za to,smiješne priče
helpdesk wrote:Ma nije ovo samo za njega odgovor, nego neka ljudi jednom konacno pocnu razmisljat o tome da kupuju ono sto mu treba, a ne sta bih ja ili ti? Moze biti i da je ovo neki Clio, sa 100 i vise KS, a to ipak nije bas porodicno auto, moze i potegnut..., jos ako je mladic...
----------------------------
čak i Tigar će biti dovoljan za to,smiješne priče
Ma jarane, moze li iko ista napisati , a da ti nisi u kontri?
@mahalas, buraz i pored najbolje namjere da ti pomognem ipak odustajem. Izbor je na tebi. Pozdrav i sretno
Eh sad posto sam laik u ovom fahu, sta mu znaci ovo 86T?
Jel' neko imao iskustva sa Hankook-om. Gledao sam i Hankook Kinergy...
Fiat Marea
Vozim ovdje po gradu, prosjecno koliko se moze voziti
dzaba ti svi ovi naši savjeti ti si se opredjelio, i dobre gume si odabrao...koju god gumu da uzmeš nećeš fulit
samo da znaš da ćeš ih platit pomasno (za ovo para dobre 16-ke se mogu uzet)...a svi savjeti su te vodili u smjeru da ne pljuneš puno love (bespotrebno, prema tvom načinu vožnje),a dobiješ dobre gume,
Toplo preporucujem Uniroyal Rainexpert. Najbolji omjer ulozeno-dobijeno. Kupio 4 nove gume prije par dana i krenuo na put. Jucer i prekjucer voznja po autoputu i pljusku sa nekih 130km/h bez problema i uz ogroman uzitak kad vidis mnogo bolje i skuplje aute kako se muce sa potocima vode.
Moje iskustvo je da su gume za 10 .
Halalite ako ima vec tema vezano za ovo. Imam pitanje za vas koje se ne tice bas izbora marke ljetnih guma vec dimenzije. Na autu je standardna velicina guma 185 65 14, a ja mogu dobiti pravo dobre Pirelli gume koje su 185 60 14. Kako ce ta razlika uticati na auto sem sto ce pokazivati za cirka 3% vecu brzinu u odnosu na stvarnu.
krenuo da kupim Conti PremiumContact 2 u makbel, pise imaju na stanju. Dođem tamo kaze nisu nikada ni imali , nude mi Sport2, a auto mi je 100KS, felge 16ke, pa mi bas i ne treba...cijena ista kao i premium2
da li neko zna gdje ima PremiumCont 2 i evenutalno cijena? zvao Siroki jer su uvoznici ali i oni samo nude Sport
gledao po web stranicama ali osim njih niko ne nudi Continental, ili griješim...
krenuo da kupim Conti PremiumContact 2 u makbel, pise imaju na stanju. Dođem tamo kaze nisu nikada ni imali , nude mi Sport2, a auto mi je 100KS, felge 16ke, pa mi bas i ne treba...cijena ista kao i premium2
da li neko zna gdje ima PremiumCont 2 i evenutalno cijena? zvao Siroki jer su uvoznici ali i oni samo nude Sport
gledao po web stranicama ali osim njih niko ne nudi Continental, ili griješim...
Hvala....
Vidi na Stupu kod Muhameda, čini mi se da se radnja zove Gumi centar, sa Ilidže kad ideš odmah poslije pumpe na desnoj strani, gdje je nekad bio Stanić.