ladyblue18 wrote:1906 wrote:
samo probaj poraditi na tome
ne vjerujem da je ista rjesivo preko noci
ali mali koraci
pa to i kontam - da vam stvari izgledaju onakve kako nisu
to je najgore

Ja sam sigurna da ti nas ovdje zajebavas.
Kad neko ima strah od psa, toga se ne moze rijesiti. Sigurna sam da i i ti imas strah od necega u zivotu.
I na tvoju zalost mislim da mi nista ne umisljamo.
Zasto vam je toliko tesko prihvatiti da lutalice vecinom nisu dobrocudni psi, blage naravi, nego sve suprotno.
To sto ti volis takve zivotinje, shvati da postoji puno vise ljudi koji ima strah od njih i koji ne vole lutalice.
Jel to zaista toliko tesko shvatiti?
evo - pik meni nije tesko shvatiti to sto pises
- samo je fazon sto ima puno vise od tog napisanog
boldovano - je vrlo subjektivan zakljucak
jednako tako ja mogu tvrdit da vecina lutalica - recimo 98% gledaju svoja posla, malo se pokace sa svojima

i dobrocudni su kad ste jedan na jedan ili njih 8 na jedan ili 13 na jedan
naravno postoji iznimka, kavgadjija u grupi - ali opet jedan je izuzetak da potvrdi pravilo - koje god jel
jel trebas volit zivotinje, da bi im dao pravo na zivot?
zasto bi neciji strah odlucivao o jedinom sto imaju?
i zasto, ti koje vec strah tjera na djelovanje, ne ucestvuju u rjesenjima koja su dobra i za jedne i za druge - nego pribjegavaju kratkom i okrutnom postupku
sebicno i egoisticno
uz to uce da probleme dovedu do krajnjeg sranja - i onda ih radikalnim mjerama pokusaju "smest" - uz posljedice koje ostavlja takve radikalna mjera - u ovom slucaju to je otupljivanje na okrutnost i destrukciju
i nikad ne nauce kako zaustaviti problem na samom pocetku, kako reagovat ako se pocne razvijat i sl
a naravno da imam strahove, ali se prilagodim, ne okrece se svijet oko mene
(ili tebe, da ne bude zabune

nje, njega, njih i tako

)