burek_in_space wrote:
Zamolio bih te da ne gledash vishe nijednu City-jevu utakmicu.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#476 Re: Edin Džeko...
- Gandalf
#477 Re: Edin Džeko...
Dobar Džeki - lagano napreduje - neće se on obrukat' u Engleskoj
-
TOM SCHOLZ
#478 Re: Edin Džeko...
Ovo je ključna stvar asistenata na MCFC akademijiburek_in_space wrote:Najveci dobitak od danashnje utakmice ce biti ako Tevez skonta da mogu puno bolje rezultate praviti ako on bude asistirao Dzeki. U suprotnom, jebo ovaj go, bez namjere da omalovazhim Edinov uchinak.
- veljaca
#479 Re: Edin Džeko...
Odlican Dijamant ....
Danas je igrao dobro, bio u sansama, asistirao, proigravao, dao gol ....
Polako Dijamant postaje vazna karika u timu MC....

Danas je igrao dobro, bio u sansama, asistirao, proigravao, dao gol ....
Polako Dijamant postaje vazna karika u timu MC....
- Mali_Vuk
#480 Re: Edin Džeko...
veljaca wrote: Polako Dijamant postaje vazna karika u timu MC....
A zbog onakvih asistencija kakve radi Džeko u tim su doveli Davida Silvu, valjda bi to trebao biti njegov posao.
Sad je skroz jasno zbog čega ona 10-ka na leđima
-
kusur
#481 Re: Edin Džeko...
kakvih ljudi ima... poslije jedne utakmice covjeka popljuju, a onda poslije sljedece utakmice kazu da je dobar
valjda treba imati jedno misljenje a to je da je on dobar igrac, a varijacije u Dzekinoj formi shvatiti kao nesto normalno. form is temporary, class is permanent 
-
dek
#482 Re: Edin Džeko...
ma dobar je bio DžekA
kad se osobodi kočnica u glavi, biće onaj stari
- Šibicar
#483 Re: Edin Džeko...
Džeko jedini pokušava razigrati onu mrtvu ekipu Cityija,i danas je bio vrlo dobar,da je zabio ono na kraju bio bi odličan i vjerovatno igrač utakmice.Uz Džeku i Teveza bih dodao Kolarova i Richardsa kao najvažnije i najkorisnije igrače u ovom skupu bezidejnih i nafuranih mega starova,ne samo u ovoj utakmici nego općenito.
-
Richard Peti
- Joey Tribbiani
#485 Re: Edin Džeko...
Opet je zaboravio popit lijekove. Ali nema veze, on prati samo juventus i ima pravo na svoje mišljenje koje svaki dan mora iznijeti nama ovdje kako bi se opametili i počeli da gledamo na fudbal njegovim očima.
hvala mu još jednom
-
dek
#486 Re: Edin Džeko...
Nevezano za Džeku, moram reći da sam, unatoč porazu, impresioniran ekipom Nottsa
Super su igrali, ofanzivno, zaslužili barem gol ili dva. Ko zna kako bi utakmica tekla da su dali gol u prvih dvadesetak minuta.
Nadam se da će nekad doći i do Premiershipa
Nadam se da će nekad doći i do Premiershipa
- shalla
#487 Re: Edin Džeko...
I ja se pridružujem molbama ježu da ne gleda više city 
-
extraordinary
#488 Re: Edin Džeko...
Jel iko primijetio kakvu je facu složio Kolarov kad je Balotelli pored njeg nepotrebno pokosio onog igrača Nottsa i dobio žuti? Kolarov ono gleda, kao, pa koji ti je k**ac bre? 
- ganjeta
#489 Re: Edin Džeko...
Nisam ni ja gled'o,ali nema veze...bitno je to da je Džeko iz tekme,u tekmu izgleda sve bolje na terenu,danas go' i asistencija,cak i Tevez doda po koju
Bice to odlicno ja ne sumnjam ni sekunde..
Bice to odlicno ja ne sumnjam ni sekunde..
- quasar
#490 Re: Edin Džeko...
Evo uhvatih sebe da sam poceo da planiram aktivnosti prema utakmicima Sitija. Pa i nije tako loš osjećaj. Ovaj naš mali fin, vaspitan, zna nešto i sa loptom, uglavnom ne bruka nas...
Uglavnom, ježu treba isključiti struju za svaki slučaj kad je tekma... da ne proviri slučajno.
Uglavnom, ježu treba isključiti struju za svaki slučaj kad je tekma... da ne proviri slučajno.
- Creasy
#491 Re: Edin Džeko...
quasar wrote:Slazem se da komentator nije imao lose namjere, ali je takodjer svaku gresku prokomentarisao, ali nije prepoznavao dobre poteze kojih je zaista bilo dosta. jako dobra kontrola lopte, gradjenje, pasovi. Par puta je dobio aplauze sa tribina, ali ovaj to nije stigao primjetiti jer je bjesomucno buljio u neki drugi ekran i iscitavao nam nekakve "zanimljivosti".
Ma da, komentator ne podnosi Dzeku jer je iz Bosne...
Dzeko je odigrao sasvim solidnu partiju, medjutim nista posebno s obzirom na snagu protivnika i njegove mogucnosti, ali je bitno da polako dobija na samopouzdanju i stice povjerenje saigraca. Danas se vidjelo da mu Baloteli ne moze biti konkurencija u spicu, jer kao sto komentator primijeti, decko nije normalan.
- quasar
#492 Re: Edin Džeko...
Kako uvijek vidite ono sto zelite vidjeti. Nisam rekao to sto ti insinuiras. Naveo sam samo cinjenice. Moja poenta je da je komentator na niskom profesionalnom nivou jer iscitava podatke sa neta umjesto da prati tekmu i komentarise dobre i lose poteze na terenu, plus sto je neinformisan o konkretnom igracu kada kaze da uci engleskiCreasy wrote:quasar wrote:Slazem se da komentator nije imao lose namjere, ali je takodjer svaku gresku prokomentarisao, ali nije prepoznavao dobre poteze kojih je zaista bilo dosta. jako dobra kontrola lopte, gradjenje, pasovi. Par puta je dobio aplauze sa tribina, ali ovaj to nije stigao primjetiti jer je bjesomucno buljio u neki drugi ekran i iscitavao nam nekakve "zanimljivosti".
Ma da, komentator ne podnosi Dzeku jer je iz Bosne...Ja koliko sam vidio, bas ga je cesto spominjao i sve najbolje o njemu govorio.
Dzeko je odigrao sasvim solidnu partiju, medjutim nista posebno s obzirom na snagu protivnika i njegove mogucnosti, ali je bitno da polako dobija na samopouzdanju i stice povjerenje saigraca. Danas se vidjelo da mu Baloteli ne moze biti konkurencija u spicu, jer kao sto komentator primijeti, decko nije normalan.
-
dante14
#493 Re: Edin Džeko...
off topic:dzemmo wrote: kad nekoga citiras, nemoj da mijenjas sadrzaj posta bez da to naglasis
ovo trebalo biti smijesno ili sta?
o cemu pricas?
- Comrad
#494 Re: Edin Džeko...
Ne ponovise onu situaciju kad je Dzeko bio u 16-rcu, neko ga je oborio s ledja. Bio je u veoma dobroj prilici, ali et bilo bi dobro da se ponovo to vidjelo. Mislim da je bio penal...sumnjam da bi se Dzeko tek tako bacio, kad ima priliku da sutira...
- Creasy
#495 Re: Edin Džeko...
quasar wrote:Kako uvijek vidite ono sto zelite vidjeti. Nisam rekao to sto ti insinuiras. Naveo sam samo cinjenice. Moja poenta je da je komentator na niskom profesionalnom nivou jer iscitava podatke sa neta umjesto da prati tekmu i komentarise dobre i lose poteze na terenu, plus sto je neinformisan o konkretnom igracu kada kaze da uci engleskiCreasy wrote:quasar wrote:Slazem se da komentator nije imao lose namjere, ali je takodjer svaku gresku prokomentarisao, ali nije prepoznavao dobre poteze kojih je zaista bilo dosta. jako dobra kontrola lopte, gradjenje, pasovi. Par puta je dobio aplauze sa tribina, ali ovaj to nije stigao primjetiti jer je bjesomucno buljio u neki drugi ekran i iscitavao nam nekakve "zanimljivosti".
Ma da, komentator ne podnosi Dzeku jer je iz Bosne...Ja koliko sam vidio, bas ga je cesto spominjao i sve najbolje o njemu govorio.
Dzeko je odigrao sasvim solidnu partiju, medjutim nista posebno s obzirom na snagu protivnika i njegove mogucnosti, ali je bitno da polako dobija na samopouzdanju i stice povjerenje saigraca. Danas se vidjelo da mu Baloteli ne moze biti konkurencija u spicu, jer kao sto komentator primijeti, decko nije normalan.i da ne prepoznaje igrace dok mu ne pokazu veliki broj na ledjima. To je moja poenta, u smislu amaterizma koji se izgleda ne da izbjeci jer je premalo kvalitetnih novinara, a previse TV stanica.
Sta ti ocekujes od komentatora na Sport Klubu? Tamo je jedini koji nesto zna Gojko Andrijasevic, ostalo buranija isto ko i ovi nasi. Jedino je Baho vrijedio, od ovih danas najbolji mi je Velid Spaho. A kad vec spomenu statistiku, pa sta reci o Suki... covjek stvarno ubija u pojam sa citanjem nekih glupih podataka. I naravno da ce kad nema pojma o fudbalu. O Kemalu Ahmetovicu da ne govorim...
Nema vise ni blizu komentatora kao sto su bili Milojko Pantic, Boris Mutic, Vladan Stojakovic, Milorad Djurkovic... I Baho spada u tu staru skolu i to se osjeti cim pocne prenos neke utakmice.
- Ajatolah_
#496 Re: Edin Džeko...
Ja sam k'o budala gledao utakmicu na rumunskom SportKlubu, nisam ni provjerio ove domaće

- splend
#497 Re: Edin Džeko...
zato lagano na livestream i slusam engleze
dzeko standardno dobar, samo sto je danas dao gol. haman je svaku dosadasnju tekmu ovako odigrao.
opet medju boljima u ovoj nakaradnoj ekipi.
dzeko standardno dobar, samo sto je danas dao gol. haman je svaku dosadasnju tekmu ovako odigrao.
opet medju boljima u ovoj nakaradnoj ekipi.
- Lakat Jebić
#498 Re: Edin Džeko...
ma daaaj?Creasy wrote:
Sta ti ocekujes od komentatora na Sport Klubu? Tamo je jedini koji nesto zna Gojko Andrijasevic, ostalo buranija isto ko i ovi nasi. Jedino je Baho vrijedio, od ovih danas najbolji mi je Velid Spaho. A kad vec spomenu statistiku, pa sta reci o Suki... covjek stvarno ubija u pojam sa citanjem nekih glupih podataka. I naravno da ce kad nema pojma o fudbalu. O Kemalu Ahmetovicu da ne govorim...
Nema vise ni blizu komentatora kao sto su bili Milojko Pantic, Boris Mutic, Vladan Stojakovic, Milorad Djurkovic... I Baho spada u tu staru skolu i to se osjeti cim pocne prenos neke utakmice.
velid nema goolaaaaaa spaho?
-
zilla_
#499 Re: Edin Džeko...
Al glavni je kad na poluvremenu reče: "istrčali su igrači NC-a... čekamo da im se pridruže igrači mančester junajteda"
pa da se bar ispravio posle

-
extraordinary
#500 Re: Edin Džeko...
Imaju strašnih materijalnih grešaka ti komentatori. Ne mogu da vjerujem da neko može nespreman uzeti da komentariše utakmicu. A nije to više ni nespremnost, žalosno je da mi zagriženi fudbalski fanatici gledajući utakmicu ne naučimo ništa novo od komentatora o određenom klubu i njegovim igračima, već obično naučimo koju novu manu naših komentatora. Oni uopšte nemaju neki opšti nivo znanja koji bi trebali imati. Jbt, jedan Zoran Šuko ne može da prepozna Kevina Phillipsa, nabada sve moguće igrače s klupe, a kamera ga zumira tako da bi ga i slijep prepoznao. Mene bi kao osobu koja povremeno prati Premiership bilo stid da ne znam ko je Kevin Phillips, a čovjek koji komentariše utakmice istog deset godina bi zato trebao otkaz dobiti. Pa onda neki dan onaj genijalac, koji je cijelo prvo poluvrijeme govorio kako ekipi A ( ne sjećam se tačno koja je utakmica bila i koje su ekipe ) fali ključni igrač koji je povrijeđen, ne sjetivši se da pri tom pogleda na klupu. Nemalo je iznenađeno djelovao kad je ovaj ušao kao izmjena u drugom poluvremenu.