Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike.
Šta nakon razvoda!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
detroit-mercy
#476 Re: Šta nakon razvoda!?
- madner
#477 Re: Šta nakon razvoda!?
Ja sam liberalan i tolerantan tip, ako nema djece i nije hodala sa previse likova to je ok.detroit-mercy wrote:Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike..
- wewa
#478 Re: Šta nakon razvoda!?
madner wrote:Ja sam liberalan i tolerantan tip, ako nema djece i nije hodala sa previse likova to je ok.detroit-mercy wrote:Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#479 Re: Šta nakon razvoda!?
ja sam jednom trebo biti prvidetroit-mercy wrote:Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike..
- Marcello
#480 Re: Šta nakon razvoda!?
Nije bio u pitanju "trenutni bljesak", prijedlog još uvijek važi. Ako si zainteresovan uradit ću je i postaviti slijedećeg vikenda na FWS (naslovnica + forum + poddomena). Nakon toga trebaš kupiti domenu i zamoliti tipa da ti upiše /nameserver(e), tamo postaviš pravila i pičiš. Bilo bi mi jako drago da neko počne (i završi, LoL !!!) baš na toj stranici.XY. wrote:Marcello, razmisljas li jos o pravljenju stranice ili je to bio samo trenutni bljesak???????
LOL
-
♥ Julianna ♥
#481 Re: Šta nakon razvoda!?
Na tvojoj sam strani Zelenazelenashica wrote:Njegovo pravo da misli.Je l' to njega neko osuđuje radi njegova mišljenja?♥ Julianna ♥ wrote:MAdner ne loži, on to stvarno misli.
Samo mu se govori da nije sve crno i bijelo,nego da ima i sivih tonova
- Filter
#482 Re: Šta nakon razvoda!?
i to se pikakomi wrote: ja sam jednom trebo biti prvi
- madner
#483 Re: Šta nakon razvoda!?
E jebi ga, zamalokomi wrote:ja sam jednom trebo biti prvidetroit-mercy wrote:Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike..
- Bloo
- Globalna šefica
#484 Re: Šta nakon razvoda!?
madner wrote:Ja sam liberalan i tolerantan tip, ako nema djece i nije hodala sa previse likova to je ok.detroit-mercy wrote:Ma sta te briga, bices drugi, kod nasih koka si ionako vazda drugimadner wrote:Sto ce me bolit sto necu biti prvi ako sam potpuno prekrizio tu kategoriju? Daj ba malo logike..
ih on bi neotpakovanu
-
SaIstoka
#485 Re: Šta nakon razvoda!?
Mislim da madner nije daleko od načina razmišljanja mnogih muškaraca (ovdje "u nas"), ali on to iskreno i iznese. Razvedena sam i suočavam se s realnošću, a to je da sam mnogima sa etiketom "second hand" (vjerovatno), bez obzira što su mnoge neudate prošle više "hands" nego ja.... ali tako je. I mislim da to nije do muškaraca i njihovih želja... problem je osuda okoline, "šta će mahala reći što je oženio razvedenu... još mu i dijete donijela....". I ne treba ih osuđivati zbog toga. Jednostavno, svako zna svoje mogućnosti i koliko je sposoban podnijeti. Sve u svemu... usud koji nas snađe, valja nam se i nositi s njim. Ali, kako bi stare nane rekle "neka smo mi živi i zdravi, a ostalo....".
PS. Šta god napisao, ne mogu se ljutiti na madnera, zbog avatara
!
PS. Šta god napisao, ne mogu se ljutiti na madnera, zbog avatara
- burek_in_space
#486 Re: Šta nakon razvoda!?
Tjeshim razvedene do 35 godina po kucama.
Shifra: Dok madner ne dodje.
- madner
#487 Re: Šta nakon razvoda!?
Opet ja ovdje probijam led a drugi hajrujuburek_in_space wrote:Tjeshim razvedene do 35 godina po kucama.
Mijenjam dvije razvedene za jednu koja nije
- Marcello
#488 Re: Šta nakon razvoda!?
Testirao sam brzinu prstiju, pa evo ... Ko voli neka izvoli... 
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 4#p5301664
-
SaIstoka
#489 Re: Šta nakon razvoda!?
Tekst je dobar, ali mislim da ne treba biti na ovoj temi.... "...nakon razvoda"....Marcello wrote:Testirao sam brzinu prstiju, pa evo ... Ko voli neka izvoli...
- Zelena Carapa
#490 Re: Šta nakon razvoda!?
kakve veze tvoje afiniteti imaju sa bilo kojom od nas 
ne kontam, osim toga ja sam u braku
ne kontam, osim toga ja sam u braku
- Marcello
#491 Re: Šta nakon razvoda!?
Pa i nije na ovoj temi (osim linka), samo sam poželio da sve učesnike na temi "vratim na kolosjek" sa malo humora. Otprilike ovako funkcioniše kompletan naš sistem. Dva tri pametna posta, par razmjena iskustava, i nakon toga slijedi gomila trolova koji pričaju o tome "ko je razveden, i ko ima malog pišu".SaIstoka wrote:Tekst je dobar, ali mislim da ne treba biti na ovoj temi.... "...nakon razvoda"....
-
SaIstoka
#492 Re: Šta nakon razvoda!?
Tekst jeste ok. I možda, da sam ga pročitala prije godinu...Marcello wrote:Pa i nije na ovoj temi (osim linka), samo sam poželio da sve učesnike na temi "vratim na kolosjek" sa malo humora. Otprilike ovako funkcioniše kompletan naš sistem. Dva tri pametna posta, par razmjena iskustava, i nakon toga slijedi gomila trolova koji pričaju o tome "ko je razveden, i ko ima malog pišu".SaIstoka wrote:Tekst je dobar, ali mislim da ne treba biti na ovoj temi.... "...nakon razvoda"....
- burek_in_space
#493 Re: Šta nakon razvoda!?
Nakon ovog medjusobnog pljuvanja, naredni put nece biti brisanja postova, nego banovi.
Nadam se da do toga nece doci.
Nadam se da do toga nece doci.
- cava
#494 Re: Šta nakon razvoda!?
-
zelenashica
#495 Re: Šta nakon razvoda!?
Zar mislis da imaš šanse za mlađom nakon etikete "razveden".Mislim imaš li ikako šanse nakon te etiktete da se oženiš po ranijem stavu-ne razvedene?madner wrote:Pa onda cu naravno snositi posljedice svoje odluke, doticnu nogirati i smijati joj se u lice kad ozenim drugu. Mladju i bolju!zelenashica wrote:A sta ako ozenis onu koja nije visoko moralna?Hoćeš li trpiti njeno ponašanje koje nije visoko moralno ili se razvesti?madner wrote:Spasene je pogresna rijec, ali shvatam da zelis tome dati neki pozitivan spin pa necu inzistirati na ispravnom pojmu.
Ja sam visoko moralna osoba, tako da ne sumnjam sekunde da se necu razvoditi.
Sumnjam da ćeš sad i 100% garantovati u svoju sposobnost procjene ljudi(žena)jer.....odavno muškarci slični tvom mišljenju zaključiše da su žene "prevrtljivice"
-
debela
#496 Re: Šta nakon razvoda!?
ma meni se cini da su ovi nasi razvedeni, na ovoj temi, malo sami sebi napravili pritisak zbog toga. malo vise ustvari
ne mogu da vjerujem da vas bas svi dozivljavaju u negativnom kontekstu. bojim se da nije projekcija u pitanju.
evo ja razvedene dozivljavam isto kao i bilo koga drugog ko je izasao iz duze veze. nikakve razlike. nije da ce nekome to nesto znaciti ali opustite se ljudi.
evo ja razvedene dozivljavam isto kao i bilo koga drugog ko je izasao iz duze veze. nikakve razlike. nije da ce nekome to nesto znaciti ali opustite se ljudi.
- JThomas
#497 Re: Šta nakon razvoda!?
živa istina.
ja ne znam nikoga ko se razveo da se nije opet vjenčao. al' bogami.
-
debela
#499 Re: Šta nakon razvoda!?
to su oni sto generalno kroz zivot nisu imali problem sa pronalaskom partnera. takvi se mogu vjencavati i razvoditi masu puta. ovi drugi, sa iluzijama, su na belaju. sami sebe ce dokrajciti samosazaljenjem.JThomas wrote:živa istina.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#500 Re: Šta nakon razvoda!?
pa o tome trubim godinama ali si ti to fino uobličila