Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Reglan

#476 Re: Manchester City FC

Post by Reglan »

Hoce li nam seik placati gostovanja :skoljka: :run:
Jedinstvo_Manchester

#477 Re: Manchester City FC

Post by Jedinstvo_Manchester »

Paljevine jos pisete, evo vam jedna od pravog navijaca Image
http://www.youtube.com/watch?v=O5HKzm-O ... detailpage
Reglan

#478 Re: Manchester City FC

Post by Reglan »

@Jedinstvo

Ko se ljuti uvalimo mu kruti :D

Novi hit:
Hej seki seki tako mi Allaha, odvesce vas Dzeko do lige prvaka :lol: :thumbup:
Kasips

#479 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka :x :x
Jedinstvo_Manchester

#480 Re: Manchester City FC

Kasips wrote:Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka :x :x
Evo usro sam se u gace, cekam vas
Image
neki

#481 Re: Manchester City FC

Post by neki »

..., prodo dzeko for peanuts, ..
:lol: :lol: :run:
Mustang1

#482 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi :D
Djokej

#483 Re: Manchester City FC

Post by Djokej »

Mančester si tiii, takav sam i jaaaa.. :bih:
Jedinstvo_Manchester

#484 Re: Manchester City FC

Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi :D
Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.
romanovero

#485 Re: Manchester City FC

Post by romanovero »

Jedinstvo_Manchester wrote:
Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi :D
Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.
ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio grada :D
Jedinstvo_Manchester

#486 Re: Manchester City FC

romanovero wrote: ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio grada :D
Pa ja jesam u svom djelu grada :evil:
ovo dobacujem preko plota :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#487 Re: Manchester City FC

Post by 1946 »

Ti u stvari želiš da budeš dio nas Cityjevaca, zato si stalno na našoj temi. Imaš još malo vremena da se predomisliš i pređeš da navijaš za pravi klub, jedinu i istinsku veličinu u Engleskoj - Manchester City!
Vjerujte mi!

#488 Re: Manchester City FC

Post by Vjerujte mi! »

1946, samo Engleskoj?

Ne huli!¸
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#489 Re: Manchester City FC

Post by Admir_1984 »

Ko ne voli City, ne treba da zivi!

Ko voli Manchester United, voli i fekalije!
Jedinstvo_Manchester

#490 Re: Manchester City FC

1946 wrote:
Ti u stvari želiš da budeš dio nas Cityjevaca, zato si stalno na našoj temi. Imaš još malo vremena da se predomisliš i pređeš da navijaš za pravi klub, jedinu i istinsku veličinu u Engleskoj - Manchester City!
Torpedo ne lupaj, jos ce mnogo vode miljackom proteci dok City postane veliki klub
Image
Last edited by Jedinstvo_Manchester on 10/01/2011 15:15, edited 1 time in total.
vendetta87

#491 Re: Manchester City FC

Post by vendetta87 »

Kume ba šta ti je.De ba ohladi malo ubi nas više sa tim slikama, zaboli nas za tvoj klub i koliko titula imaju, dođi sebi više majke ti
chengaba

#492 Re: Manchester City FC

Post by chengaba »

Ne treba se zamarati "rivalstvom" sa malim klubovima poput ManUtd. Treba se fokusirati na veće i bolje stvari, pogotovo sada kada je u naše redove došao jedan od tri najbolja igrača na svijetu!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#493 Re: Manchester City FC

Post by Admir_1984 »

Dominacija je neminovnost!
Il_Principe

#494 Re: Manchester City FC

Post by Il_Principe »

Good luck in winning the title in the English Championship and Champions League.
course Dzeko be top scorer.
We were most happy that he signed for you, because zeljeznicar in blue shirts.
Neverujte every word newspaper is not true that he wanted to Juventus
I would not desire, prodo dzeko for peanuts, but the economic crisis in the country and the clubs do not have tesko.Mi Arabs can buy any player they want.
MU there are more out of England because they had years of great success in the league sampiona
:lol: :lol: koji botovi, ne znaju ni nas jezik a nesto bi s englezima na njihovom :roll:
ultima_palabra

#495 Re: Manchester City FC

Post by ultima_palabra »

Pa vidiš da pišu na našem, pa kopiraju u google translate :D
Obuca9

#496 Re: Manchester City FC

Post by Obuca9 »

U ljudskoj prirodi je da podržava i voli bližnjeg svoga, dakle klub koji je njemu blizak srcu, te koji dolazi ako ne iz istog grada, onda bar iz iste države, s kojim se bar tako može poistovjetiti. Ne može u ljudskoj prirodi nikako biti normalno da ti je draži tamo nekakav Manchester United od kluba koji dolazi iz istog grada kao i tvoj. Prema tome, bolje nemoj o ljudskoj prirodi.
Charuga
Globalni moderator

#497 Re: Manchester City FC

Post by Charuga »

Jedinstvo_Manchester wrote:Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.
Koliko dobrih igraca u posljednje vrijeme su izbacili Man. Utd, Real, Milan, Juve, Inter i Liverpool? Koji su dobri igraci izasli u posljednje vrijeme iz njihovih skola i gdje su se dokazali? Ti "vanserijski igraci" odavno nisu ponikli u Unitedu. Sve ti je to sad isto, kupuju oni koji imaju novca a prave igrace oni koji nemaju. Ili ih dovode iz nekih siromasnih malih klubova i poslije prodaju velikanima.
hz__semir wrote:U ljudskoj prirodi je da podržava i voli bližnjeg svoga, dakle klub koji je njemu blizak srcu, te koji dolazi ako ne iz istog grada, onda bar iz iste države, s kojim se bar tako može poistovjetiti. Ne može u ljudskoj prirodi nikako biti normalno da ti je draži tamo nekakav Manchester United od kluba koji dolazi iz istog grada kao i tvoj. Prema tome, bolje nemoj o ljudskoj prirodi.
:thumbup:
Last edited by Charuga on 10/01/2011 15:41, edited 1 time in total.
Reglan

#498 Re: Manchester City FC

Post by Reglan »

Admir_1984 wrote:Ko ne voli City, ne treba da zivi!

Ko voli Manchester United, voli i fekalije!

Paja,Ciki jesi to ti? :D
Kasips

#499 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

Kasips wrote:Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka :x :x
Evo usro sam se u gace, cekam vas
Image

Mah, nisi ti gledao na jutjubu ono "Dzeko waitiiiiiing!!!" A Kiborg Nemanja se pojavljuje naknadno u kadru, sa porcijom desetke u pola sa puno luka ispod miške :mrgreen: Eybo te tvoj junajted da te yebo :razz:
Last edited by Kasips on 10/01/2011 15:47, edited 1 time in total.
ratata

#500 Re: Manchester City FC

Post by ratata »

Pricati o parama vezanim za fudbal u 2011. godini je apsurd:

Roy Keane, Eric Cantona, C.Ronaldo. Rooney, Nani, Berbatov, Evra, Forlan, Van der Sar, Vidic, Carrick, Hargreaves, George Best, Anderson, J.S.Veron, braca Fabio i Rafael(garant mislish da su oni izdanak kluba jel de :D ), itd. sve je to kupljeno, sve je u Unitedu biznis, to je klub koji najvise trosi na transfere i klub sa najvecim dugovima... nemoj se hvaliti stvaranjem igracha prije nego sto pogledas odakle su se stvorili u Unitedu...by the way, ova je tema nastala zbog Dzeke i priblizno je zabavno-edukativnog karaktera sa naglasenim support-efektom (posto vidim da ne mozes sam da skontas)...

pusti bolan raju da podrzava klub u kojem igra Dzeko i da se dobro zezaju, znamo sve o Unitedu
Post Reply