Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#476 Re: Manchester City FC
Hoce li nam seik placati gostovanja

- Jedinstvo_Manchester
#477 Re: Manchester City FC
Paljevine jos pisete, evo vam jedna od pravog navijaca 
http://www.youtube.com/watch?v=O5HKzm-O ... detailpage

http://www.youtube.com/watch?v=O5HKzm-O ... detailpage
- Reglan
#478 Re: Manchester City FC
@Jedinstvo
Ko se ljuti uvalimo mu kruti
Novi hit:
Hej seki seki tako mi Allaha, odvesce vas Dzeko do lige prvaka

Ko se ljuti uvalimo mu kruti
Novi hit:
Hej seki seki tako mi Allaha, odvesce vas Dzeko do lige prvaka
- Kasips
#479 Re: Manchester City FC
Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka

- Jedinstvo_Manchester
#480 Re: Manchester City FC
Evo usro sam se u gace, cekam vasKasips wrote:Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka![]()

-
neki
#481 Re: Manchester City FC
..., prodo dzeko for peanuts, ..

-
Mustang1
#482 Re: Manchester City FC
Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi 
- Djokej
#483 Re: Manchester City FC
Mančester si tiii, takav sam i jaaaa.. 
- Jedinstvo_Manchester
#484 Re: Manchester City FC
Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi
-
romanovero
#485 Re: Manchester City FC
ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio gradaJedinstvo_Manchester wrote:Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi
- Jedinstvo_Manchester
#486 Re: Manchester City FC
Pa ja jesam u svom djelu gradaromanovero wrote: ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio grada
ovo dobacujem preko plota
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#487 Re: Manchester City FC
Ti u stvari želiš da budeš dio nas Cityjevaca, zato si stalno na našoj temi. Imaš još malo vremena da se predomisliš i pređeš da navijaš za pravi klub, jedinu i istinsku veličinu u Engleskoj - Manchester City!Jedinstvo_Manchester wrote:Pa ja jesam u svom djelu gradaromanovero wrote: ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio grada
- Vjerujte mi!
#488 Re: Manchester City FC
1946, samo Engleskoj?
Ne huli!¸
Ne huli!¸
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#489 Re: Manchester City FC
Ko ne voli City, ne treba da zivi!
Ko voli Manchester United, voli i fekalije!
- Jedinstvo_Manchester
#490 Re: Manchester City FC
Torpedo ne lupaj, jos ce mnogo vode miljackom proteci dok City postane veliki klub1946 wrote:Ti u stvari želiš da budeš dio nas Cityjevaca, zato si stalno na našoj temi. Imaš još malo vremena da se predomisliš i pređeš da navijaš za pravi klub, jedinu i istinsku veličinu u Engleskoj - Manchester City!Jedinstvo_Manchester wrote:Pa ja jesam u svom djelu gradaromanovero wrote: ne[(fuck)off]iraj se vise...idi u svoj dio grada

Last edited by Jedinstvo_Manchester on 10/01/2011 15:15, edited 1 time in total.
-
vendetta87
#491 Re: Manchester City FC
Kume ba šta ti je.De ba ohladi malo ubi nas više sa tim slikama, zaboli nas za tvoj klub i koliko titula imaju, dođi sebi više majke ti
- chengaba
#492 Re: Manchester City FC
Ne treba se zamarati "rivalstvom" sa malim klubovima poput ManUtd. Treba se fokusirati na veće i bolje stvari, pogotovo sada kada je u naše redove došao jedan od tri najbolja igrača na svijetu!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#493 Re: Manchester City FC
Dominacija je neminovnost!
- Il_Principe
#494 Re: Manchester City FC
Good luck in winning the title in the English Championship and Champions League.
course Dzeko be top scorer.
We were most happy that he signed for you, because zeljeznicar in blue shirts.
Neverujte every word newspaper is not true that he wanted to Juventus
I would not desire, prodo dzeko for peanuts, but the economic crisis in the country and the clubs do not have tesko.Mi Arabs can buy any player they want.
MU there are more out of England because they had years of great success in the league sampiona
- ultima_palabra
#495 Re: Manchester City FC
Pa vidiš da pišu na našem, pa kopiraju u google translate 
- Obuca9
#496 Re: Manchester City FC
U ljudskoj prirodi je da podržava i voli bližnjeg svoga, dakle klub koji je njemu blizak srcu, te koji dolazi ako ne iz istog grada, onda bar iz iste države, s kojim se bar tako može poistovjetiti. Ne može u ljudskoj prirodi nikako biti normalno da ti je draži tamo nekakav Manchester United od kluba koji dolazi iz istog grada kao i tvoj. Prema tome, bolje nemoj o ljudskoj prirodi.Jedinstvo_Manchester wrote:Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi
- Charuga
- Globalni moderator
#497 Re: Manchester City FC
Koliko dobrih igraca u posljednje vrijeme su izbacili Man. Utd, Real, Milan, Juve, Inter i Liverpool? Koji su dobri igraci izasli u posljednje vrijeme iz njihovih skola i gdje su se dokazali? Ti "vanserijski igraci" odavno nisu ponikli u Unitedu. Sve ti je to sad isto, kupuju oni koji imaju novca a prave igrace oni koji nemaju. Ili ih dovode iz nekih siromasnih malih klubova i poslije prodaju velikanima.Jedinstvo_Manchester wrote:Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.
hz__semir wrote:U ljudskoj prirodi je da podržava i voli bližnjeg svoga, dakle klub koji je njemu blizak srcu, te koji dolazi ako ne iz istog grada, onda bar iz iste države, s kojim se bar tako može poistovjetiti. Ne može u ljudskoj prirodi nikako biti normalno da ti je draži tamo nekakav Manchester United od kluba koji dolazi iz istog grada kao i tvoj. Prema tome, bolje nemoj o ljudskoj prirodi.
Last edited by Charuga on 10/01/2011 15:41, edited 1 time in total.
- Reglan
#498 Re: Manchester City FC
Admir_1984 wrote:Ko ne voli City, ne treba da zivi!
Paja,Ciki jesi to ti?
- Kasips
#499 Re: Manchester City FC
Jedinstvo_Manchester wrote:Evo usro sam se u gace, cekam vasKasips wrote:Junajtedovac, provalili smo ti IP i to. Čuvaj se mraka i PLAVIH šaka![]()
Mah, nisi ti gledao na jutjubu ono "Dzeko waitiiiiiing!!!" A Kiborg Nemanja se pojavljuje naknadno u kadru, sa porcijom desetke u pola sa puno luka ispod miške
Last edited by Kasips on 10/01/2011 15:47, edited 1 time in total.
- ratata
#500 Re: Manchester City FC
Pricati o parama vezanim za fudbal u 2011. godini je apsurd:Jedinstvo_Manchester wrote:Vidis Burazeru u ljudskoj je prirodi da ide ka progresu, da podrzava progresivne snage, zato si na primjer na izborima glasao za SDP a ne za SBIH jer oni idu ka naprijed. Tako je i u fudbalu, podrzavas progresivne klubove: Man Utd, Barselonu, Real, Milan, Juve, Inter, Bayern, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV. To su klubovi koji imaju novac ali i koji stvaraju igrace i uvode novine u fudbal. Ti meni navedi jednog vanserijskog fudbalera koji je ponikao u City-ju, a ja cu tebi 10 koji su ponikli u Unitedu. Zato je City sa Arapskim parama umjetni i mali klub, bas kao i Chelsea.Bubalo1 wrote:Ja nikad nisam uspio da razumijem ove zagrizene fanatike nekog stranog tima ..osim SiTi-ja naravno ..za siti se ne navija ..siti se zivi
Roy Keane, Eric Cantona, C.Ronaldo. Rooney, Nani, Berbatov, Evra, Forlan, Van der Sar, Vidic, Carrick, Hargreaves, George Best, Anderson, J.S.Veron, braca Fabio i Rafael(garant mislish da su oni izdanak kluba jel de
pusti bolan raju da podrzava klub u kojem igra Dzeko i da se dobro zezaju, znamo sve o Unitedu