The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
dobar,ti?

#476 Re: The Walking Dead - serija

Post by dobar,ti? »

Image

dobro je covjek pametan :mrgreen:
Bullet Tooth Tony

#477 Re: The Walking Dead - serija

Post by Bullet Tooth Tony »

Image
ChataDodajStaHoces

#478 Re: The Walking Dead - serija

Post by ChataDodajStaHoces »

dobar,ti? wrote:Image

dobro je covjek pametan :mrgreen:
:lol: :lol:
DanteX

#479 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

SPOILER ALERT!!!

Carl će biti upucan i završit će u komi. Tako da ga nema tokom nekoliko epizoda :oops:

Koga to ne interesuje neka ne čita.
DanteX

#480 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

Bullet Tooth Tony wrote:Image

Nadam se da je to jedna Japanka :D
Jack Be Nimble

#481 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

DanteX wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Image

Nadam se da je to jedna Japanka :D
kazu da je crnkinja
Bullet Tooth Tony

#482 Re: The Walking Dead - serija

vidi se da je crnkinja ... obratite paznju na usne ... a i tuzili bi ih ... zamisli bjelkinja voda dva crnaca na lancu :shock: :D :D
SundanceKid

#484 Re: The Walking Dead - serija

Post by SundanceKid »

Uhh......sagledavsi drugu sezonu ove serije, osnovna misao mi je - auu, kako bi ovdje par samara adresiranih na prava mjesta radikalno smirilo situaciju....to bi bilo cudo jedno! Prvo ovaj mali, koji je iritantan pojavom i ne znam dje nadje bit razmazen u vaki uvijetima :D pa onda ova paglu zena Lori, koju je trebo nasutat nogama odma, odaaavno...mislila da je Rick umro, nije sacekala da se ohladi coek, a vec je zajahala Shanea :D Vidi se da nije nasa zena :D I jos mu sad tersaluke pravi, sto je osto ziv, sta li, trebo je pustit onog Shabana da ga ubije...

Treba joj pod hitno slozit jedan HEY MARINE:

A crvenkapica je super, bice osvjezenje :D Usput, procitah na nekom sajtu da je ova dva pratioca imaju otkinute ruke, i donje vilice, pa zato ne ujedaju...vjerovatno joj sluze kao neka zastita od ostalih, ima neka fora sigurno tu. Kako god, drugi dio ove sezone je popravio stvari malo, nadat se da ce naredna sezona bit vise poput prve, urbano okruzenje nasuprot ovog seoskog mirnog, akcija nasuprot razvlacenju po farmi, vise zombija manje romantike, i konacno, da ce ovaj Rick prestat bit pi...z.....da..
Last edited by SundanceKid on 20/03/2012 00:45, edited 1 time in total.
dale cooper

#485 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

SundanceKid wrote:Uhh......sagledavsi drugu sezonu ove serije, osnovna misao mi je - auu, kako bi ovdje par samara adresiranih na prava mjesta radikalno smirilo situaciju....to bi bilo cudo jedno! Prvo ovaj mali, koji je iritantan pojavom i ne znam dje nadje bit razmazen u vaki uvijetima :D pa onda ova paglu zena Lori, koju je trebo nasutat nogama odma, odaaavno...mislila da je Rick umro, nije sacekala da se ohladi coek, a vec je zajahala Shanea :D Vidi se da nije nasa zena :D I jos mu sad tersaluke pravi, sto je osto ziv, sta li, trebo je pustit onog Shabana da ga ubije...

http://www.youtube.com/watch?v=1QqUFopqVnU

A crvenkapica je super, bice osvjezenje :D Usput, procitah na nekom sajtu da je ova dva pratioca imaju otkinute ruke, i donje vilice, pa zato ne ujedaju...vjerovatno joj sluze kao neka zastita od ostalih, ima neka fora sigurno tu. Kako god, drugi dio ove sezone je popravio stvari malo, nadat se da ce naredna sezona bit vise poput prve, urbano okruzenje nasuprot ovog seoskog mirnog, akcija nasuprot razvlacenju po farmi, vise zombija manje romantike, i konacno, da ce ovaj Rick prestat bit pi...z.....da..
Uvijek se pitam kada gledam serije/filmove sa ovakvim apokaliptičnim scenarijom, kako bi Bosanci
preživljavali npr zombie najezdu. Ovaj tvoj post me nešto podsjeti na to. :D
DanteX

#486 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

dale cooper wrote:
SundanceKid wrote:Uhh......sagledavsi drugu sezonu ove serije, osnovna misao mi je - auu, kako bi ovdje par samara adresiranih na prava mjesta radikalno smirilo situaciju....to bi bilo cudo jedno! Prvo ovaj mali, koji je iritantan pojavom i ne znam dje nadje bit razmazen u vaki uvijetima :D pa onda ova paglu zena Lori, koju je trebo nasutat nogama odma, odaaavno...mislila da je Rick umro, nije sacekala da se ohladi coek, a vec je zajahala Shanea :D Vidi se da nije nasa zena :D I jos mu sad tersaluke pravi, sto je osto ziv, sta li, trebo je pustit onog Shabana da ga ubije...

Uvijek se pitam kada gledam serije/filmove sa ovakvim apokaliptičnim scenarijom, kako bi Bosanci

Sjetimo se snijega prošlog mjeseca i raznih problema sa njim :oops:
Bullet Tooth Tony

#487 Re: The Walking Dead - serija

Nesto bi mi bilo da nisam nasao ko je crvenkapica i ko su dva zaombija sto tegli sa sobom i sta je zatvor i sta ce biti :x :x :x

P.S - Trebala bi uskoro izaci i igrica na fejsu i koncept ce joj biti te vrste da ce se moci praviti kao grupe za prezivljavanje , pa eto nam prilike da se udruzimo protiv setaca :D :D
Dasi

#488 Re: The Walking Dead - serija

Post by Dasi »

Bullet Tooth Tony wrote:Nesto bi mi bilo da nisam nasao ko je crvenkapica i ko su dva zaombija sto tegli sa sobom i sta je zatvor i sta ce biti :x :x :x

P.S - Trebala bi uskoro izaci i igrica na fejsu i koncept ce joj biti te vrste da ce se moci praviti kao grupe za prezivljavanje , pa eto nam prilike da se udruzimo protiv setaca :D :D
I, ko su dva zombija? :D

Carl ebem li ti mamu histericnu :x
pin-up

#489 Re: The Walking Dead - serija

Post by pin-up »

U onih nekoliko minuta dok se nije znalo šta je sa Andreom, bila sam tako bijesna, da se one beskorisne žene izvuku, a nju da očerupaju... :x :cry:

Kad će treća sezona? :D
Jack Be Nimble

#490 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Dasi wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Nesto bi mi bilo da nisam nasao ko je crvenkapica i ko su dva zaombija sto tegli sa sobom i sta je zatvor i sta ce biti :x :x :x

I, ko su dva zombija? :D

Carl ebem li ti mamu histericnu :x
Njen brat i momak...takva neka kombinacija.
SundanceKid

#491 Re: The Walking Dead - serija

Post by SundanceKid »

dale cooper wrote:

Ma upravo to! Ja mislim da bi mi Bosanci bili puno bolji u ovim zombi-apokalipticnim situacijama.

1. Vec na 5% slicnosti sa ponasanjem Carla, nase bi dijete dobilo samarcinu preko zuba - s cime bi i makar nekoliko epizoda bilo nepotrebno :D Zivci ljudi okolo ocuvani, ljudi bi bili odmorni, a suvisna energija djeteta preusmjerena u "donesi babi pivu/kisnicu" - il sta se vec pije u apokalipticnim situacijama...
2. Glede ponasanja zena, situacija je totalno drugacija :D Vec na 5% slicnosti sa ponasanjem Lori....(analogija tacki broj 1)
3. Umijemo s lopatom, tako da nam ne bi trebale strijele kao Darylu, plus lopata se ne trosi.
4. Sakrivanje u sumi? Piece of cake! Sudeci po broju seljacina iz okoline, mislim da bi se vecina ljudi u nasem gradu osjecala bolje u sumi nego kuce.
5. Imali bismo 3 Ricka. Po jednog za svaki narod, a to je ja mislim jedina situacija u kojoj bi to zapravo bilo korisno...

:D

on topic, prebacujem se na spartacusa do jeseni...uff...ko ce cekat..
vee-jay

#492 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

MICHONNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

aBd pocinje prva epizoda odmah sa gradonacelnikom i sa Michonne. Ali sigurno nece, prvo ide pet epizoda u zatvoru, u trecoj dolaze Michonne i ona plavusa :mrgreen: i onda dolazi the governor sa ovim:
Image
DanteX

#493 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

Sjećate li se u prvoj epizodi kada je Rick upucao onu zombijku bez donjeg dijela tijela koja je puzala?
Eh, ima jedna mini serija od 6 epizoda (po 3-4 minute) na You Tube-u, kako je ona postala zombi. Zanemarite samo lošu glumu :oops:

Ovo je prva epizoda.
jaza_HZSA

#494 Re: The Walking Dead - serija

Post by jaza_HZSA »

ovih 7 brojeva stripa sto sam procitao do sada mi se svidja :D
pogotovo sto nema dosadnih scena, epizode su kratke, crtezi nisu losi, dale ubija walkere sjekirom :thumbup: a carl upuca shanea u vrat :dance:

ko ce docekati jesen.... :roll:
travar

#495 Re: The Walking Dead - serija

Post by travar »

DanteX wrote:SPOILER ALERT!!!

Carl će biti upucan i završit će u komi. Tako da ga nema tokom nekoliko epizoda :oops:

Koga to ne interesuje neka ne čita.
Opet :lol:
Walter76

#496 Re: The Walking Dead - serija

Post by Walter76 »

Zna li neko gdje mogu skinuti stripove Walking Dead ili još bolje; online čitati? Uspio sam naći prvih 36 brojeva na torrentima i skinuti, ali ovo neki fajlovi sa .cbr extenzijom; kojim programom se to sada otvara i pregleda :?:
Bitte_Halt_ja_ja

#497 Re: The Walking Dead - serija

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

odlicna zadnjka epizoda. Ali me nervira sto ona plavka trci bjezi a zombi joj vazda za petama. Da se covjek setucka brzi bi bio od njih....ali eto.

Bolje mi je napravljeno u 27days, bar mogu trcati pa je ujedno i napetije. Ovako spori i traljavi nikad se nebi mogli prosiriti po cijeloj planeti pa i da svako ko umre se pretvori u zombija nikad nebi savladali ljude, a daleko od toga da bi mogli prezivjeti pored vojske, jednostavno su spori.
Jack Be Nimble

#498 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Kakva je to svjetlost iznad Rickovog desnog ramena, pojavi se na sekundu? Mozda su se zeznuli u snimanju, mozda do samog file-a...

Image
vee-jay

#499 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

Jack Be Nimble wrote:Kakva je to svjetlost iznad Rickovog desnog ramena, pojavi se na sekundu? Mozda su se zeznuli u snimanju, mozda do samog file-a...

Image
i ja sam primjetio. fail, jedan od mnogih :D
DON_eARL

#500 Re: The Walking Dead - serija

Post by DON_eARL »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:odlicna zadnjka epizoda. Ali me nervira sto ona plavka trci bjezi a zombi joj vazda za petama. Da se covjek setucka brzi bi bio od njih....ali eto.

Bolje mi je napravljeno u 27days, bar mogu trcati pa je ujedno i napetije. Ovako spori i traljavi nikad se nebi mogli prosiriti po cijeloj planeti pa i da svako ko umre se pretvori u zombija nikad nebi savladali ljude, a daleko od toga da bi mogli prezivjeti pored vojske, jednostavno su spori.
Ma daj druže, pa nosi žeMska torbu sa oružjem, tukla se s njima čitavu noć i uostalom, vidiš da ima šetača ko mrava. Glupo bi bilo da su svi šetači došli na farmu, pa da im ona pobjegne. Uostalom nije ni doručkovala. :D

Dobra epizoda, ali mi je na q išla Lori i "Gdje je Carl?", a Carl je posebna priča, prvo hladokrvan, onda derište najveće ispadne. Pretjeruju malo sa tim emotivnim ekstremima. :P
Post Reply