link wrote:jednom davno napravio ja svoj "cms" a nisam znao sta je sql injection. nisam se bas bio proslavio
mene sad sramota
zato nikom ne pricam sta sam radila
papak
link wrote:jednom davno napravio ja svoj "cms" a nisam znao sta je sql injection. nisam se bas bio proslavio
mozes praviti za sebe, nema prodavanja, davanja, poklanjanja etc.GAU8 wrote:
Sve i da mozes "pravit vlastitu struju" ne bi po zakonu imala pravo na to
Nisu ni oni od jucer, ha ja
*ode pravit malecku hidrocentralu u basci*Filter wrote:mozes praviti za sebe, nema prodavanja, davanja, poklanjanja etc.GAU8 wrote:
Ma hipoteticki mi jos uvijek imamo analogna brojila, svako iole spretniji je ustanju isto da "zavrti unazad" ili bar uspori u odredjenim intervalimaFilter wrote:mozes praviti za sebe, nema prodavanja, davanja, poklanjanja etc.GAU8 wrote:
odmah ispod olukaBloo wrote:*ode pravit malecku hidrocentralu u basci*Filter wrote:mozes praviti za sebe, nema prodavanja, davanja, poklanjanja etc.GAU8 wrote:
oca ti, jes' to ti lingvista pa ti smeta izraz?link wrote:al najbolji detalj mu je brute force metoda. oca miii, brutas mojBloo wrote:link wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ebote sve hakeri
tehnicki ovo spada u cracking ili unethical hackingal nijanse su nijanse
da mi je racunar na pedale, bila bih u takvoj formi da bih mogla pobijediti na Tour de FranceuBloo wrote:*ode pravit malecku hidrocentralu u basci*Filter wrote:mozes praviti za sebe, nema prodavanja, davanja, poklanjanja etc.GAU8 wrote:
meni one ne idu na zivce al mi bude krivo kad ih razocaram..uvijek mi daju 2 broja manjebecause_of_you wrote:Meni idu na živce prodavačice koje lafo znaju bolje moj broj od mene same![]()
![]()
I to ne pušta, ispadneš budala jer ne slušaš njenu verziju tvog konfekcijskog broja. Koje koze
![]()
Ma.Le.Na wrote:meni one ne idu na zivce al mi bude krivo kad ih razocaram..uvijek mi daju 2 broja manjebecause_of_you wrote:Meni idu na živce prodavačice koje lafo znaju bolje moj broj od mene same![]()
![]()
I to ne pušta, ispadneš budala jer ne slušaš njenu verziju tvog konfekcijskog broja. Koje koze
![]()
a meni kriiiivooooo znam da mi nece moc
![]()
vozač wrote:
isto neki dan slušam dino dvornik pjeva "ja bih preživio to što me varaš ti", a ona kobila od voditeljice na kraju daje komentar u stilu "eto, dino bi preživio, a možda i ne bi", al mi idemo dalje sa našim programom
Da nismo malo preosjetljivivozač wrote:Ma.Le.Na wrote:meni one ne idu na zivce al mi bude krivo kad ih razocaram..uvijek mi daju 2 broja manjebecause_of_you wrote:Meni idu na živce prodavačice koje lafo znaju bolje moj broj od mene same![]()
![]()
![]()
a meni kriiiivooooo znam da mi nece moc
![]()
meni su najbolje kad ja npr. kažem da je cipela potijesna, a ona meni "ma koža je to, rastegnuće se, dok se malo razgaza"
dođe mi da joj kažem "p.... ti materina, pa nisam ja zaharije trnavčević da mogu razgazati cipele, to ti meni, cipela bečka, noga lička, svakako ćeš je razvaliti"![]()
![]()
![]()
fakat ima faca po radnjama, isto telad, ne vode uopšte računa ni šta će reći, ni šta lupetaju, lego bi im šamar s vrata pravo, al eto ...
isto neki dan slušam dino dvornik pjeva "ja bih preživio to što me varaš ti", a ona kobila od voditeljice na kraju daje komentar u stilu "eto, dino bi preživio, a možda i ne bi", al mi idemo dalje sa našim programom
kontam, ja kobile, čovjek mrtav, a ona laprda i pokušava da ispadne duhovita, pa odvali takav idiotluk, onda shvatim da se svako prihvatio mikrofona i šta, da pukneš od muke pomoći nema ... lijepi CD
GAU8 wrote:
Da nismo malo preosjetljivi
Bloo wrote: hajd ti probaj istrpit kad ti kaze: e vala ima vas mašala u gornjem dijelu
![]()
hajd dodi vamo da ja tebi komentarisem celulitnu guzicu i kurje oci
I ja sam primjetio da što više pokazuješ učtivosti, to shvataju kao tvoju slabost, a onda, pošto si slabiji, pokazuju svoje pravo lice, uživaju u kinjenju slabijeg,...Vidio sam na forumu @Dominantnog koji prijeti nama balyjama da će nas IZDOMINIRATI!Peaceman-ost wrote:Ponukala me je izjava "Da nismo malo preosjetljivi" koj je "GAU8" uputio "vozaču"? Naravno, dužan sam naglasiti da ovo nije kritika "GAU8" kao osobi, jer je i ne poznajem. Samim tim nadam se da je neće shvatiti lično.
Ovo je jednostavno osvrt na pitanje "preosjetljivosti" na nešto što se svuigdje u svijetu smatra necivilizovanim " i što u takvim društvima uvijek obavezno nailazi na kritiku, za razliku od našeg današnjeg društva, gdje se to smatra i "simpatičnim", a evo i zašto:
Možda bi se reakcija "vozača" mogla okarakterisati kao "preosjetljivost" za današnji dominantni sistem vrijednosti, koji se nekad u kozmopolitski-orijentisanim krugovima predratnih, pa i ratnih vremena zvao provincijlansko-bahatim (a takvim se naziva i danas u naprednim društvima u kojima sam imao prilike boraviti i živjeti)....
a podsjećanja radi, današnji dominantni modus komuniciranja u ovoj poslijeratnoj-dejtonskoj BiH se zaista bez mnogo muke može nazvati provincijalsko-bahatim, a odlikuju ga taj provincijalski pristup komuniciranju koji se shvata kao rivalstvo, a ne kao obostrano korisna razmjena informacija ( npr. "šukavice/spuštanja/", šale isključivo na račun drugog a nikad na sopstveni račun (nedostatak vrline skromnosti)), bahatost u odabiru riječi, rječnik siromačan uljudnim i Empatijskim izrazima, od strane osiljenog provincijaliste ( PAŽNJA! Izraz se ne odnosi na stanovnike sela i provincije, op. a.) ali najčešće kada se ti psihološki oportunisti nađu u superironoj poziciji, jer kad su ovisni o nekom, tad su neprirodno nagodni....itd. itd. itd.
Dakle, da, za dominantni sistem vrijednosti ove dejtonske političke kasabe koja se na nažalost i dalje zove BiH (isto kao jedan geografsko-kulturni pojam koji svi civilizovani nose u svom srcu), a koji se najprije očituje u bahatom i neempatičnom/neobazrivom ( primitivnom) komuniciranju, "vozač" je malo perosjetljiv..
...a da li je "vozač" kriv što nije primitivac, tj. što nije "debelokožac", da se izrazim diplomatski, to je već druga tema...
...samim tim, svi Civilizovaniji, koji su ostali u ovom jadu od društva koje se ponosi svojom bahatošću i kojem se povraća na svaki oblik Učtivosti, istinski su dinosaurusi i zavrjedjuju bar da su medjusobno malo solidarniji pod ovakvim okolnostima... (ako smo mogli biti solidarni pod opsadom onih divljih ubica od 1992 do 1995, sramota je da i sada, u ovoj poslijeratnoj najezdi agresivnog primitivizma ne budemo solidarni...jer Empatija je nama lijek, ako je njima otrov)
S Poštovanjem
Peacemenost