burek_in_space wrote:Valjda necu proci neshvaceno sa ovim shto cu napisati![]()
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije davala!
Sta poslije...sve se cini prazno !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ssmmiilleeyy
#476 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
- Eleonora
- raMonA
#478 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
...i posle 15 godina ti bude bolje...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#479 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Čudno je to, kako samo jedna osoba fali, a cijeli svijet izgleda pust i prazan...

- Eleonora
#480 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Dobro recenokomi wrote:Čudno je to, kako samo jedna osoba fali, a cijeli svijet izgleda pust i prazan...
![]()
![]()
Prolazi vrijeme. Nekad bude i dobrih dana, tj. osjetimo cari onoga ''biti slobodan''. Upoznaju se novi ljudi, mijenjaju se neke stvari, jer se mora, da se ne bi raspalo od tuge
Ne znam vise da li se tu radi o boli zbog ljubavi ili je povrijedjena sujeta u pitanju? Ali definitivno uvijek jedno - vise voli i spremno se vise boriti i davati, dok ono drugo, zbog raznih razloga, a cesto i licnih ( nesigurnost, nisko samopouzdanje strah od ljubavi... ) dize ruke i jednostavno odlazi. Da, jednostavno. A ovaj koji - vise voli, ostaje do kad god zivi, sa oziljkom na srcu.
- Truba
#481 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ti još ne preboli onog svog
???
čudno mi je to za cure... vi samo trebate izabrati... tojest pokazati prstom
malo se središ izadjes u grad nasmiješ se nekome...
- Truba
#482 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
hvala
ti si moja ljetna ljubav
sad mi fali zimska

ti si moja ljetna ljubav
sad mi fali zimska
- Eleonora
#483 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Ne znam ni samakomi wrote:ti još ne preboli onog svog???
A, nazalost, uradila sam neke stvari, ''potezi ocajnika''... Naravno kajem se sad do neba, al eto sta radi insan kad se ne miri s nekim stvarima, ili kad te emocije vode
I u tim trenucima mi je rekao jos ''teze'' stvari, tako da sam sama sebi otezala preboljevanje
Naravno, ne pada mi na pamet da cinim vise te poteze. Znam sad dobro sta su mi donijeli.
Bas mi je donio jos vecu zbrku u glavi. S jedne strane dao nadu, rekao da mu vjerujem da cemo izgladiti sve, a s druge strane me otjerao.
Helem, opet ja idem predaleko.
Sve u svemu, tesko je. Al bude i lako. Trudis se, izlazis, ....
A vidis, ovo sto kazes, izadjes, nasmijes, jos nisam uradila
- Truba
#484 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ajde ba kod tebe se nešto barem dešavaEleonora wrote:Ne znam ni samakomi wrote:ti još ne preboli onog svog???
malo se središ izadjes u grad nasmiješ se nekome...![]()
A, nazalost, uradila sam neke stvari, ''potezi ocajnika''... Naravno kajem se sad do neba, al eto sta radi insan kad se ne miri s nekim stvarima, ili kad te emocije vode![]()
I u tim trenucima mi je rekao jos ''teze'' stvari, tako da sam sama sebi otezala preboljevanje![]()
Naravno, ne pada mi na pamet da cinim vise te poteze. Znam sad dobro sta su mi donijeli.
Bas mi je donio jos vecu zbrku u glavi. S jedne strane dao nadu, rekao da mu vjerujem da cemo izgladiti sve, a s druge strane me otjerao.
Helem, opet ja idem predaleko.![]()
Sve u svemu, tesko je. Al bude i lako. Trudis se, izlazis, ....
A vidis, ovo sto kazes, izadjes, nasmijes, jos nisam uradilaNekako to mi nije doslo jos. Zelim da samo dodje. Necu da to radim a mislim na njega. Al osjecam da ce vec doci
![]()
ako te tješi ne možeš niže od mene pasti
a to izlasci druženja i ti folovi... mačku o rep... sam si barem pola sata dnevno... barem u wc-u... a to je dovoljno
-
JokTo
#485 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Kao osnivaac temee....nisam se javljao pravo dugoo...evo novogodisnja noc je dosla .... ja se osjecam tako prazno
Je*o novu godinu bez nje ... al bukvalno, nije to to !
- jedna tamo
-
maxell_sarajevo
#487 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Nisi jedini, kod mene je bivsa dosla na nvu godinu i nije mi dobro bilo, krene pjesma u svakoj se pronađem i pogledam nju.JokTo wrote:Kao osnivaac temee....nisam se javljao pravo dugoo...evo novogodisnja noc je dosla .... ja se osjecam tako prazno![]()
-
Keksich
#488 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Pa što ponovo nešto ne pokušate kad se već mjesecima ne možete izliječiti od njih?
- Eleonora
#489 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Evo i mene, pacenice
Nova godina....hmmm...ja sam ocekivala da cu biti grozna...ali zahvaljujuci dobrom drustvu i atmosferi punoj zeze i opustenosti, mozda sam samo 2 puta pomislila na njega, i onda, iskreno, me bolilo dupe!
A onda sam skontala, dok sam ja zatackana gledala u pod i pomislila koga sad ljubi il s kim plese, skontala sam da me posmatra simpa lik, digla sam glavu i uzvratila osmijeh...
Nije vise bilo mjesta za razmisljanje o njemu, krenuo je razgovor sa simpa likom ( nije nista bilo
), i ja sam se osjecala dobro, i to je to.
A mislila sam da cu cmizdriti, uzdisati i sjecati se. Al nisam! Jer zaista ne vrijedi.
Kada shvatis koliko te ljudi suprotnog pola dozivljava kao nesto fino, pozitivno, vrijedno, a jedna osoba to ne vidi, onda skontas da zaista, al zaista ne vrijedi.
Cemu mucenje sebe samog vise?!
Nova godina....hmmm...ja sam ocekivala da cu biti grozna...ali zahvaljujuci dobrom drustvu i atmosferi punoj zeze i opustenosti, mozda sam samo 2 puta pomislila na njega, i onda, iskreno, me bolilo dupe!
A onda sam skontala, dok sam ja zatackana gledala u pod i pomislila koga sad ljubi il s kim plese, skontala sam da me posmatra simpa lik, digla sam glavu i uzvratila osmijeh...
Nije vise bilo mjesta za razmisljanje o njemu, krenuo je razgovor sa simpa likom ( nije nista bilo
A mislila sam da cu cmizdriti, uzdisati i sjecati se. Al nisam! Jer zaista ne vrijedi.
Kada shvatis koliko te ljudi suprotnog pola dozivljava kao nesto fino, pozitivno, vrijedno, a jedna osoba to ne vidi, onda skontas da zaista, al zaista ne vrijedi.
- vazi
#490 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ma nekad bas zachoramo i hocemo nesto sto nam , po nekim zakonima "univerzuma" mozda i ne pripada
znate pricu o sudjenom/sudjenoj
, nastojte biti ok, kad naidju da ih prepoznate
ps zeznute ove slavenske dushice
znate pricu o sudjenom/sudjenoj
ps zeznute ove slavenske dushice
- burek_in_space
#491 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Vec sam pomislio da prichash o meni, ali kada sam prochitao da nishta nije bilo, skontao sam da nisam bio na tvom docheku.Eleonora wrote:Evo i mene, pacenice![]()
Nije vise bilo mjesta za razmisljanje o njemu, krenuo je razgovor sa simpa likom ( nije nista bilo), i ja sam se osjecala dobro, i to je to.
- Eleonora
#492 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
@ burek, nikad se ne zna
Ja sam shvatila jos da te neke osobe koje su nas povrijedile zaista su ''voljele'' ideju ljubavi, ne nas. Tako da kad nas ostave, nismo mi ti koji smo losi, ''nesto pogresno uradili'', nezanimljivi i sl. Jednostavno oni su se zaljubili u neki ideal u svojoj glavi, a nas uopste nisu vidjeli i nase kvalitete, vrline, mane.
Eh onda kad dodje slabljenje tog ideala, onda se ukoce i ONI razocaraju ( u nas ). Al je to nidje veze, jer MI NISTA NISMO URADILI, samo smo SVOJI.
I nikad nekako ne mozemo reci da smo tu osobu ''zaboravili''. To je nemoguce, ostaju sjecanja naravno... Nekad toliko ''ziva'' da je to strasno
Al isto tako ima ''zivih'' cura/momaka, isto tako super, sa nekom energijom, pricom, posebnoscu.
I neko je ovdje rekao tako istinitu stvar. Nikad previse ne davati od sebe! Ma nikome! Em sto izgubis sebe, em sto nemas vise sta dati.
Ja sam shvatila jos da te neke osobe koje su nas povrijedile zaista su ''voljele'' ideju ljubavi, ne nas. Tako da kad nas ostave, nismo mi ti koji smo losi, ''nesto pogresno uradili'', nezanimljivi i sl. Jednostavno oni su se zaljubili u neki ideal u svojoj glavi, a nas uopste nisu vidjeli i nase kvalitete, vrline, mane.
Eh onda kad dodje slabljenje tog ideala, onda se ukoce i ONI razocaraju ( u nas ). Al je to nidje veze, jer MI NISTA NISMO URADILI, samo smo SVOJI.
I nikad nekako ne mozemo reci da smo tu osobu ''zaboravili''. To je nemoguce, ostaju sjecanja naravno... Nekad toliko ''ziva'' da je to strasno
Al isto tako ima ''zivih'' cura/momaka, isto tako super, sa nekom energijom, pricom, posebnoscu.
I neko je ovdje rekao tako istinitu stvar. Nikad previse ne davati od sebe! Ma nikome! Em sto izgubis sebe, em sto nemas vise sta dati.
-
Keksich
#493 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
sanabe wrote:e ovo je savjet godineKeksich wrote:Pa što ponovo nešto ne pokušate kad se već mjesecima ne možete izliječiti od njih?
Pa ja. Patnja tuga suze vala onda zauhar uraditi nešto, bilo šta. Ko zna, možda nekima upravo treba da još jednom budu odbijeni pa da se otrijezne
- Truba
#494 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
JokTo wrote:Kao osnivaac temee....nisam se javljao pravo dugoo...evo novogodisnja noc je dosla .... ja se osjecam tako prazno![]()
i ja sam mislio da će mi biti tako onda kad se rasplešeš sa nepoznatim djevojkama
definitivno treba vremena da preboliš ali ne treba odugovlačiti... bolje biti sam nego sa svakim ako nije za tebe
zahvalimo im se i nek idu za nekim boljim njima
- Eleonora
#495 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
To komiiiii

p.s
Welcome back
p.s
Welcome back
- burek_in_space
- Truba
#497 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
naravno
biće još teških trenutaka
to stoji i to je tako
jedno je pipati nekoj nepoznatoj grudi _D
a drugo je izgubiti nekog za koga si mislio da ćeš gledati dok ti doji dijete
to su potpuno dvije različite stvari
ali kad skontaš
nikad se ne zna zašto je nešto dobro
možda nema mlijeka

biće još teških trenutaka
to stoji i to je tako
jedno je pipati nekoj nepoznatoj grudi _D
a drugo je izgubiti nekog za koga si mislio da ćeš gledati dok ti doji dijete
to su potpuno dvije različite stvari
ali kad skontaš
nikad se ne zna zašto je nešto dobro
možda nema mlijeka
- Eleonora
#498 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Pa nemoj odmah pipat, zaviri joj u dusu prvo
Al ako su joj grudi u prvom planu, ne znam da li vrijedi uopste i pokusati ici do duse
Al ako su joj grudi u prvom planu, ne znam da li vrijedi uopste i pokusati ici do duse
- Truba
#499 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ko je rekao da sam pipao 
ja to o fiktivnoj situaciji
ja sam visokomoralan mladić i nadasve gospodin
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#500 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
gospoda ne pipaju?komi wrote:ko je rekao da sam pipao