ljubav_aha wrote:kod mene gays na poslu voze jaguare,BMW i mercedesejohntra wrote:i kodan ima puno ovih Gayeva sa ovim Bubama, ali kod nas su sve napucane i ljute..crni krovovi, rore, oca mi prepadnem se oviih naših Gayeva....
tu bih se složio
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ljubav_aha wrote:kod mene gays na poslu voze jaguare,BMW i mercedesejohntra wrote:i kodan ima puno ovih Gayeva sa ovim Bubama, ali kod nas su sve napucane i ljute..crni krovovi, rore, oca mi prepadnem se oviih naših Gayeva....
da znas da ti je ta blizu prijateljuljubav_aha wrote:kod mene gays na poslu voze jaguare,BMW i mercedesejohntra wrote:i kodan ima puno ovih Gayeva sa ovim Bubama, ali kod nas su sve napucane i ljute..crni krovovi, rore, oca mi prepadnem se oviih naših Gayeva....
eto respe, sad si gotov...mišmaš wrote:ljubav_aha wrote:kod mene gays na poslu voze jaguare,BMW i mercedesejohntra wrote:i kodan ima puno ovih Gayeva sa ovim Bubama, ali kod nas su sve napucane i ljute..crni krovovi, rore, oca mi prepadnem se oviih naših Gayeva....
tu bih se složioja radim ko pumpadžija vam kod nas u šveckoj pa vidim uglavnom pederčići furaju te audije, bmwe itd... ima i izuzetaka, al većina je većina šta je je... isto što cure većinom furaju peugeota (cc)...

Vernes_AMG wrote:sreca pa je i dizajner za ovo rekao da je cista fantastika , inace bi mi pale suicidne ideje na pamet
sto je gotovjohntra wrote:eto respe, sad si gotov...mišmaš wrote:
tu bih se složioja radim ko pumpadžija vam kod nas u šveckoj pa vidim uglavnom pederčići furaju te audije, bmwe itd... ima i izuzetaka, al većina je većina šta je je... isto što cure većinom furaju peugeota (cc)...

respo wrote:pa koje su "najbolje" djevojke? tinejdzerke
Nisam ja nista rek'o protiv rupa aha..lj....meni je jasno i to savrseno ono;"iz rupe,za rupu,u rupu"...ljubav_aha wrote:avantagrde,sumnjam da na marsu nema rupa i neravnina![]()
![]()
respo,taj zenski-pezo je bezveze ,mozda ga volen teen-ejdzerke
ja volim starke...i tene i žene...ljubav_aha wrote:respo wrote:pa koje su "najbolje" djevojke? tinejdzerke![]()
![]()
za prve znam,za druge ne znamjohntra wrote:ja volim starke...i tene i žene...ljubav_aha wrote:respo wrote:pa koje su "najbolje" djevojke? tinejdzerke![]()
![]()
od sad,pa na dalje ,i u buducejohntra wrote:Simod?
BBBeg_Babic wrote:![]()
![]()

na ovoj slici ne vidim auto,ali vidim nesto drugoBeg_Babic wrote:Agera
jedva cekam
mogu ti samo iz iskustva reci da se i starke loze na cc-ajohntra wrote:ja volim starke...i tene i žene...ljubav_aha wrote:respo wrote:pa koje su "najbolje" djevojke? tinejdzerke![]()
![]()
Ovaj je zaista lijep...super.Beg_Babic wrote:![]()
![]()