osim tebe, jer ti je jaran, ocito
p.s.
sa Al J su ga zvali, jer je zivio neko vrijeme u Dohi i nesto raduckao za njih.
Sasa Delic, Arduana Kuric i Aksel Zaimovic - napredni, izgradeni novinari, profesionalci????
Moderator: anex
skojotovski wrote:u Sarajevu. za razliku od pobjegulja.
smijesno mi ovo pobjegulje - o cemu ti ba?skojotovski wrote:sta je smijesno, dzemice?
pitao si i dobio odgovor. neki problem?
Emina, Ogi, Nikolina - novinari?Mislim svakom novinaru bi bila čast i zadovoljstvo raditi u ekipi među kojima su:Senad H, Senad, P, Sabahudin T., Nikolina, Ogi, Emina........
Uz zadržavanje raznovrsnosti i proširenje dostupnosti a time automatski i rast u ekonomskom smislu je pun pogodak i nit vodilja
ma razumijem ja tebe, al njima ima godina a Akselu je 25, taj ce ga OBN pratit al karijera ide daljeskojotovski wrote: evo, kazi mi ti, po cemu pamtis recimo Arduanu Kuric?
ili ovog Sasu Delica?
Zato treba paziti gdje treba raditidzemmo wrote:ma razumijem ja tebe, al njima ima godina a Akselu je 25, taj ce ga OBN pratit al karijera ide daljeskojotovski wrote: evo, kazi mi ti, po cemu pamtis recimo Arduanu Kuric?
ili ovog Sasu Delica?
mislim, napreduje se - on ima vremena na pretek
Sasa, jes' to ti?!Ponosan wrote:Sasa Delic je najbolji novinar u BIH,i ako predje na A.J. BHT ce biti mnogo oslabljen,a mozda je to nekome i cilj...u svakom slucaju A.J. ce biti ubjedljivo najbolja televizija u regionu..dobro je sto cemo konacno imati priliku gledati profesionalce na djelu,jer poznato je da su sve televizije na Balkanu manje vise pristrasne...
skojotovski wrote:Sasa, jes' to ti?!Ponosan wrote:Sasa Delic je najbolji novinar u BIH,i ako predje na A.J. BHT ce biti mnogo oslabljen,a mozda je to nekome i cilj...u svakom slucaju A.J. ce biti ubjedljivo najbolja televizija u regionu..dobro je sto cemo konacno imati priliku gledati profesionalce na djelu,jer poznato je da su sve televizije na Balkanu manje vise pristrasne...![]()
i medu njima Arduanu Kuric![]()
mislim, izmedu ostalih "profesionalaca"...
Ona plava mislim da je Adilova ženaaddy_sa wrote:Od onog momenta kad sam saznao (iz novina) da će u radu AJ Balkans učestvovati Arduana i Aksel, malo je reći da sam se razočarao i da je oduševljenje dolaskom takvog medijskog giganta splasnulo.
Da se razumijemo, možda ni Arduana ni Aksel nisu imali pravu priliku da se pokažu i dokažu do sada, treba sačekati i vidjeti na šta će to sve ličiti.
Tarik Đodić generalni direktor, bio sekretar privredne komore i svojevremeno savjetnik Adnana Terzića a Adil Kulenović je savjetnik Uprave AJ..![]()
i onda vas čude kadrovi ostali ?
Saša Delić, meni lik izgleda pristojno skroz ali brate nikakvog ličnog pečata, ničega, pa ono ili po dobru ili po lošem da se ističe, ni tamo ni vamo..
A još treba da vidimo ko će ostati od bivših likova sa 99 jer ne zaboravimo da je AJ preuzela pravno imovinu i nekolicinu uposlenih bivše tv99..ko li će se od faca sa 99 ukazati..