ovo uvecano i jeste razlog nase zabrinutosticyprus wrote:Ko je ono bio pito zašto je nemoguće da najbolji drugoplasirani bude iz naše grupe?![]()
Nego, ne znam zašto ovo nazivate katastrofom, nije katastrofa. Mislim daleko je od sjajnog, ali razloga za ovoliki defetizam (i to svaki put kad ne pobjedimo) nema. Po meni su odigrali drugo poluvrijeme bolje nego što sam očekivo, a i ne znam na osnovu čega zaključujete da su albanci taraba reprezentacija koja je ''bila zrela da primi 5 komada''. Meni su izgledali poprilično solidno...
Što se tiče naših, istina da fale dobre igre onih od kojih se to očekuje. Mislim svaka čast Mujdži koji je bio sjajan, zatim Medunjaninu i još ponekom, ali dok Džeko i Mikse ne profunkcionišu ponovo kako treba ništa od nas. Ja i dalje stojim pri tome da Pjanić i Misimović ne idu zajedno. Mravac kloc nad klocevima, nije mi jasno zašto Pandža nije počeo utakmicu. Sušićeve izmjene dosta nelogične. Keno možda i nije bio sjajnu partiju, ali ne mislim da je nešto posebno kriv za gol.
Uglavnom, sve stvari su i dalje u našim rukama, doduše ponajviše zahvaljujući činjenici da nam je grupa truba. Na proljeće, nakon sraza sa Rumunima mnoge bi strvari trebale bit puno jasnije.
PS Ma jel ovo ona Estonija![]()
![]()
PPS Montenegrosi poludili. Ako nastave ovako smješi im se EP
jednostavno je...albance je u zadnjih 15 minuta nosio polomljeni lorik cana...i bili su zreli za poraz...onako nenavijacki...e sad ako je safet isao na bod u ovim okolnostima nek se javno samoobjesi...a ako je isao na pobjedu a u 90toj izvadio dzeku koji je opet bio najopasniji nas igrac(i ko kaze da nije nek pogleda utakmicu opet) nek promjeni profesiju...
dakle prosto je...e sad posto je on stavio mravca u prvu a onda ga zamjenio moze mu se samo zamjerit sto smo potrosili izmjenu...ne vidim cemu rijeci hvale za ovakve poteze