ovdje haman ima svega, jel' to krenula ljetna (sex) sezona i dijasporsko upucavanje "lokalušama" ili je jagma za bezviznjacima? tja, hoće to, pa još kad se navadi, aman...zelenashica wrote:Cura tražila od jarana da joj napravi dijete bez obaveza pa on nas pitaliberty wrote:ako može jedno pitanje i to ono "u prolazu": o čemu je ovdje riječ?šta je reć musko ni dijete ne zna bez mahale napraviti
najcudnija kafa u zivotu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
liberty
#476 Re: najcudnija kafa u zivotu
- hadzinicasa
#477 Re: najcudnija kafa u zivotu
a muški samo g*** "moćne" i njima prave djecuCo0l wrote:Mocne su odavno zauzete(citaj-ima im ko napravit dijete)pa ti skontaj jel ova dobra![]()
a one su im zauzvrat vječito zahvalne što su, eto, odabrali upravo njih da im naprave djecu
đe onaj povraćajući smajli?
- Co0l
#478 Re: najcudnija kafa u zivotu
Izvadjeno iz konteksta,my dear,izvadjeno iz konteksta...hadzinicasa wrote:a muški samo g*** "moćne" i njima prave djecuCo0l wrote:Mocne su odavno zauzete(citaj-ima im ko napravit dijete)pa ti skontaj jel ova dobra![]()
a one su im zauzvrat vječito zahvalne što su, eto, odabrali upravo njih da im naprave djecu
đe onaj povraćajući smajli?
-
liberty
#479 Re: najcudnija kafa u zivotu
ništa bez vađenja i u pravo (ne)vrijeme...
- Co0l
#480 Re: najcudnija kafa u zivotu
E jesi sexualno opterecn/a
Nego,da se vratimo temo-'Sve ce to narod pozlatit'
Nego,da se vratimo temo-'Sve ce to narod pozlatit'
- EdoFmjam
#481 Re: najcudnija kafa u zivotu
Co0l wrote:Mocne su odavno zauzete(citaj-ima im ko napravit dijete)pa ti skontaj jel ova dobra![]()
sta ja znam
Ima dosta "NEmocnih" a imaju djecu
-
RtrnOfSalisbury
#482 Re: najcudnija kafa u zivotu
meni je nako zanimljivo kako je to prijateljica sa pocetka teksta tehnicki zamislila:
prijatelju metni ga i mici se naprijed-nazad a ja cu da dogledam epizodu moje omiljene serije jer ne prilici da prijatelji pretacu sline i da se jos diraju ponekuda, jos manje prilici da ga prijatelj metne prijateljici ... tako da je tehnicka strana problema vrlo bitna. ono jes istina da u prijateljskim padaju golovi ko od sale ali ovo je nesto drugo
prijatelju metni ga i mici se naprijed-nazad a ja cu da dogledam epizodu moje omiljene serije jer ne prilici da prijatelji pretacu sline i da se jos diraju ponekuda, jos manje prilici da ga prijatelj metne prijateljici ... tako da je tehnicka strana problema vrlo bitna. ono jes istina da u prijateljskim padaju golovi ko od sale ali ovo je nesto drugo
- Mis mekinjas
#483 Re: najcudnija kafa u zivotu
RtrnOfSalisbury wrote:meni je nako zanimljivo kako je to prijateljica sa pocetka teksta tehnicki zamislila:
A kako ti to znaš?
Nije sve u Murphyjevom zakonu
-
liberty
#484 Re: najcudnija kafa u zivotu
ne da (nam) se raščupana...bit će ovdje svega kako je krenulo pa stalo
-
zelenashica
#485 Re: najcudnija kafa u zivotu
Šta bi ovdje je l on pristade ili odustade 
- ljubav_aha
#486 Re: najcudnija kafa u zivotu
zelenashica wrote:Šta bi ovdje je l on pristade ili odustade
tip je suvise zauzet pisanjima na drugim pdf sa-x temama
- kokuz_sa
#487 Re: najcudnija kafa u zivotu
ma ne pristado ja..zelenashica wrote:Šta bi ovdje je l on pristade ili odustade
nekako mi beze da mali/a odrastaju bez mene..
vala to nikad ne bi dopustio ono da imam dijete tamo negdje a da nije dio mog zivota
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#488 Re: najcudnija kafa u zivotu
prepričava mi prijatelj ovu temu na moru
nikad mira
jedva čekam tu banku sperme pa da riješimo ovaj problem samohranih majki
a šta će očevi???
nikad mira
jedva čekam tu banku sperme pa da riješimo ovaj problem samohranih majki
a šta će očevi???
-
Glumica
#489 Re: najcudnija kafa u zivotu
ova banka sperme nije zato otvorena
nego da muskarci koji boluju od raka, mogu nakon lijecenja da prave biolosko potomstvo
ne dao bog usvajanja i sl.
ne daj boze da bosanski muzjak ne moze napravit bioloskog potomka... jebo to sto je umjetna oplodnja u pitanju... njegova sperma je njegova sperma....
zene ce malko pricekat
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#490 Re: najcudnija kafa u zivotu
ti si ono doktorica
dobro nisam bio siguran pa sam stavio upitnik
dobro nisam bio siguran pa sam stavio upitnik
-
Glumica
#491 Re: najcudnija kafa u zivotu
jok, glumica
ma danas malo treniram sarkazam, a inace, super je da su to napravili
ma danas malo treniram sarkazam, a inace, super je da su to napravili
- PapakizSarajeva
#492 Re: najcudnija kafa u zivotu
Jarane, ima jedan fesn guru i on bi da ima dijete ... Ho's mu pomoci, k'o platio bi ti i kafu ?
- Vrteska
#493 Re: najcudnija kafa u zivotu
hedonism wrote: zasto je iskompleksirana pobogugdje ti ovdje prepozna komplekse, stovise ja mislim da je samouvjerena i hrabra!
ako je will and grace debilizam kako ti znas da se ovo desavalo u istom?
postavljacu teme, u neku ruku trebas bit pocastvovan sto je bas tebe nasla za savrsenog da joj dijete "napravis"... a sta ces ti rec, trebas dobro izvagati. djevojka je kako kazes finansijski stabilna, uspjesna... moze pruzit djetetu super zivot..
a ovi sto prozivaju djevojku da "zakida" dijete za roditelja, koliko ima brakova da nijedan roditelj nije "normalan" i ispravan, a ovih sto je bar jedan "nepodoban" je 70% ugrubo...tako da, sve vam je to u 5 deka sto bi moja mati rekla...
XXS wrote:Sta je problem. Ponuda je postena i iskrena. Ako ti se svidja prihvatis, ako ne, odbijes.
Nije ti narucila 2 pive pa te odvela u krevet da to sve dobije na foru koju bi 99% bosancerosa popusilo.
-
radiostar
#494 Re: najcudnija kafa u zivotu
Vrteska wrote:hedonism wrote: zasto je iskompleksirana pobogugdje ti ovdje prepozna komplekse, stovise ja mislim da je samouvjerena i hrabra!
ako je will and grace debilizam kako ti znas da se ovo desavalo u istom?
postavljacu teme, u neku ruku trebas bit pocastvovan sto je bas tebe nasla za savrsenog da joj dijete "napravis"... a sta ces ti rec, trebas dobro izvagati. djevojka je kako kazes finansijski stabilna, uspjesna... moze pruzit djetetu super zivot..
a ovi sto prozivaju djevojku da "zakida" dijete za roditelja, koliko ima brakova da nijedan roditelj nije "normalan" i ispravan, a ovih sto je bar jedan "nepodoban" je 70% ugrubo...tako da, sve vam je to u 5 deka sto bi moja mati rekla...XXS wrote:Sta je problem. Ponuda je postena i iskrena. Ako ti se svidja prihvatis, ako ne, odbijes.
Nije ti narucila 2 pive pa te odvela u krevet da to sve dobije na foru koju bi 99% bosancerosa popusilo.
![]()
![]()
-
oridjidji
#495 Re: najcudnija kafa u zivotu
dobi smo i mi prvu banku sperme, eto kome je mrsko mećat i gurat kako bi dobila neka dijete, nek ode i šlajfne ga u banku, a ona za njim pođe i pokupi mu materijal. I eto što tražila to i dobila 
To me podsijeti na onaj blesavi vic, kad žena hoce da ima dijete, a lići na zdravka čolića. pa trazi tako zagonđiju koji će joj to dijete napraviti i naleti da doktora pravi fakat dijecu koja liće na zdravka čolića i on nju bubne. Kad fakat za devet mjeseci, ono hop iz nje Zdravko Čolić. Ona odusevljena poleti kod doce da vidi kako mu je to poslo za rukom. A ovaj ce na to odgovoriti: "dođem ja kući na radiju z.Ćolić, upalim tv na njemu z. Ćolić, sjednem za komp i na njemu z.ćolić, izađem vani pa i vani svira z. ćolić. E gospođice, e da znaš meni je pun kurac z. ćolića!!!
E tako i ova prića meni lići na vic ni na šta više, lići mi na dobru zafrkanciju kojom se ispipava koje kakva varijanta za kres, prije nego to da neko na taj nacin zeli imati dijecu ... ali haj... mozda je to ipak samo najcudnija kafa u zivotu
To me podsijeti na onaj blesavi vic, kad žena hoce da ima dijete, a lići na zdravka čolića. pa trazi tako zagonđiju koji će joj to dijete napraviti i naleti da doktora pravi fakat dijecu koja liće na zdravka čolića i on nju bubne. Kad fakat za devet mjeseci, ono hop iz nje Zdravko Čolić. Ona odusevljena poleti kod doce da vidi kako mu je to poslo za rukom. A ovaj ce na to odgovoriti: "dođem ja kući na radiju z.Ćolić, upalim tv na njemu z. Ćolić, sjednem za komp i na njemu z.ćolić, izađem vani pa i vani svira z. ćolić. E gospođice, e da znaš meni je pun kurac z. ćolića!!!
E tako i ova prića meni lići na vic ni na šta više, lići mi na dobru zafrkanciju kojom se ispipava koje kakva varijanta za kres, prije nego to da neko na taj nacin zeli imati dijecu ... ali haj... mozda je to ipak samo najcudnija kafa u zivotu
-
immuno
#496 Re: najcudnija kafa u zivotu
znam takav slucaj jos prije rata zena zaista rodila on nikakvih obaveza nije imao.Sama nisam sigurna da bih to uradila ali ko uradi nemam nista protiv.
- EdoFmjam
#497 Re: najcudnija kafa u zivotu
oridjidji wrote:dobi smo i mi prvu banku sperme, eto kome je mrsko mećat i gurat kako bi dobila neka dijete, nek ode i šlajfne ga u banku, a ona za njim pođe i pokupi mu materijal. I eto što tražila to i dobila
Post ti je ok,cak je i vic dobar
ali jarane sa tim pogresnim koristenjem Ć,Ć,Đ slova me smoriste
liĆi
ĆoliĆa
priĆa
zagonĐiju
-
Keksich
#498 Re: najcudnija kafa u zivotu
Smrt afrikatima sloboda narodu 
-
radiostar
#499 Re: najcudnija kafa u zivotu
Da, da, ona je primjer velikodusnosti, plemenitosti i hrabrosti!!!
Predlazem jednu bistu u bronzi, tamo na mjestu gdje je trebao Papa biti!!!

Predlazem jednu bistu u bronzi, tamo na mjestu gdje je trebao Papa biti!!!
- ljubav_aha