ChisumChisum wrote:
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#477 Re: Horde Zla
svaka vam čast
chisum

- junkers
- Charuga
- Globalni moderator
#479 Re: Horde Zla
Teme o Zvezdi i Grobarima su definitivno zaključane. Vi nastavite o Hordama a svako ko pokuša da piše o nečemu što nije vezano za temu ili da se prepucava ovde zbog zaključavanja one dvije teme ide na hlađenje!
Sad udrite opet o svojoj grupi ..
Sad udrite opet o svojoj grupi ..
-
north
#483 Re: Horde Zla
http://www.youtube.com/watch?v=UUeGqxyn ... r_embedded
Ali ako se ne varam, radi se o obradi prijeratne pjeme hordi, rastavljalo se na slogove:SA-RA-JE-VO i onda dlan o dlan......neka me isprave stariji hordaši ako griješim....
U svakom slučaju pjesma vrh
moćno bi izgledalo na punom sjeveru 
U svakom slučaju pjesma vrh
- Lafo.Mamone
#484 Re: Horde Zla
užas je moja furkanorth wrote:http://www.youtube.com/watch?v=UUeGqxyn ... r_embedded
Ali ako se ne varam, radi se o obradi prijeratne pjeme hordi, rastavljalo se na slogove:SA-RA-JE-VO i onda dlan o dlan......neka me isprave stariji hordaši ako griješim....
U svakom slučaju pjesma vrhmoćno bi izgledalo na punom sjeveru
-
mekaba
#485 Re: Horde Zla
Svaka cast ovako se odgajaju djecachsk wrote:
Malac je kralj
Ma fini roditelji fina beba
- Obuca9
#486 Re: Horde Zla

DA zaplačeš od muke
-
mekaba
#487 Re: Horde Zla
hz__semir wrote:
DA zaplačeš od muke
"Izuzetno kompliciram predmet" hahaahahaaa bando pa vidi se na snimku ko puca savrseno dobro.U normalnom svijetu bi istraga trajala 1 sat.Banda ustaska.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
north
#489 Re: Horde Zla
Može li neko pojasniti današnje gostovanje gdje sam čuo da su prisustvovali neki od osnivača HZ, ili stara garda?
Lijepo mi to pravo zvuči, hoće li biti i na sjeveru za derbi.....volio bih znati o kojim se "gardistima" radi
ako nije za foruma može i na pp
Lijepo mi to pravo zvuči, hoće li biti i na sjeveru za derbi.....volio bih znati o kojim se "gardistima" radi
- Reglan
#490 Re: Horde Zla
I mene istonorth wrote:Može li neko pojasniti današnje gostovanje gdje sam čuo da su prisustvovali neki od osnivača HZ, ili stara garda?
Lijepo mi to pravo zvuči, hoće li biti i na sjeveru za derbi.....volio bih znati o kojim se "gardistima" radiako nije za foruma može i na pp
-
Mr Hiccup
#491 Re: Horde Zla
odprilike ih je 20 bilo. radni dan je pobrkao planove, ali bitno je da se krenulo...arshavin wrote:I mene istonorth wrote:Može li neko pojasniti današnje gostovanje gdje sam čuo da su prisustvovali neki od osnivača HZ, ili stara garda?
Lijepo mi to pravo zvuči, hoće li biti i na sjeveru za derbi.....volio bih znati o kojim se "gardistima" radiako nije za foruma može i na pp
nekako s proljeca vam moze vise reci, ako bude htio
- Reglan
#492 Re: Horde Zla
Je li medju njima bilo Djineta 
-
Kolekcionar033
#493 Re: Horde Zla
Sad je vrijeme da se svi al bukvalno svi mobilisemo, mladi stari, djaci studenti, zene djeca, nek dodje sva BORDO ARMIJA na SJEVER, ponizimo gamad u svemu! Prvi put da se derbi igra a da niko ne bojkotuje pokazimo im da nismo supci, pokazimo im da smo DIVOVI! Oni nikad losiji nisu bili od ekipe pa do navijaca! Pricajte po skolama, fakultetima, pricajte na poslu sirite NASU PRICU, nas je SJEVER opet najjaci! DOKAZIMO TO! Evo vec se vrijeme popravlja, subota lijepo vrijeme sunce grije!
Mobilizirajte raju da dodjemo u sto vecem broju!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
- Nekako s proljeća
#494 Re: Horde Zla
arshavin wrote:I mene istonorth wrote:Može li neko pojasniti današnje gostovanje gdje sam čuo da su prisustvovali neki od osnivača HZ, ili stara garda?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[hr]

-
kotace
#495 Re: Horde Zla
"Stanica sva je u bordo - bjelom"
Kad se sjetim ,kad je zaurlamo ,sabahildera,na zelj. stanici ... Ebem ti zivot kako godine prolaze
Kad se sjetim ,kad je zaurlamo ,sabahildera,na zelj. stanici ... Ebem ti zivot kako godine prolaze
-
mekaba
#496 Re: Horde Zla
Kako ide prodaja karata???? Kakva je atmosfera pred derbi.Sprema li sta SJEVER.Daj ba pisite malo
Ja napaljen za derbi a ovdje se nista ne desava.

-
north
#497 Re: Horde Zla
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19000mekaba wrote:Kako ide prodaja karata???? Kakva je atmosfera pred derbi.Sprema li sta SJEVER.Daj ba pisite malo![]()
![]()
-
mekaba
#498 Re: Horde Zla
Sta je ovo "north" ja i ti sami na ovom forumu??? Ko poslijednji mohikanci hahaa.Haman sve banovanonorth wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19000mekaba wrote:Kako ide prodaja karata???? Kakva je atmosfera pred derbi.Sprema li sta SJEVER.Daj ba pisite malo![]()
![]()
-
north
#499 Re: Horde Zla
Ma jarane, petak je, raja vani, ja iz privatnih razloga nisam izašao, a ima vjerovatno ima i banovanihmekaba wrote:Sta je ovo "north" ja i ti sami na ovom forumu??? Ko poslijednji mohikanci hahaa.Haman sve banovanonorth wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19000mekaba wrote:Kako ide prodaja karata???? Kakva je atmosfera pred derbi.Sprema li sta SJEVER.Daj ba pisite malo![]()
![]()
![]()
Međutim, činjenica je da nema tolko naboja kao prije, ali za to ima nažalost opravdanih razlog....
Uglavnom mislim da će sutra biti puno zanimljivije na tribinama, fudbal nam je u qrcu, ali valjda će se nešto oći vidjeti.....
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#500 Re: Horde Zla
Ima nas