Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
c0d14c wrote:Uplatite na Ljubu danas. Na azijskim kladionicima 1.35 na Ljubičića. Inače dvaput se dogodio ovakav pad kvote protiv Dolgopolova i oba puta je prošlo. Ukrajinska posla
Gran Canaria - Zagreb 1 1,30
Sheffild W. - Chesterfield 1X 1,22
Kuba - Bugarska 1 1,65
Ljubicic dojava 2 1,9
Ulozio 10 - dobitak 49.70
Veceras trazim zbirnu kvotu od 1.8. do 2.20 max i ulazem dobitak
c0d14c wrote:Uplatite na Ljubu danas. Na azijskim kladionicima 1.35 na Ljubičića. Inače dvaput se dogodio ovakav pad kvote protiv Dolgopolova i oba puta je prošlo. Ukrajinska posla
Kuba - Bugarska 1 1,65
Ljubicic dojava 2 1,9
od mene ti je garant grcka 1 1,45 i makedonija 2 1.2 pa eto dalje se snalazi
Kuba - Bugarska 1 1,65
Ljubicic dojava 2 1,9
U-21 Engleska - Rumunija 1.4
Za Englesku veceras nastupaju izmedju ostalih i ovi igraci:
Theo Walcott (Arsenal), Daniel Sturridge (Chelsea), Jack Wilshere (Arsenal), Michael Johnson (Manchester City), Kyle Naughton (Tottenham Hotspur), Kieran Gibbs (Arsenal), Micah Richards (Manchester City).
Kazahstan - Belgija 2
Austrija - Azerbejdžan 1
Njemačka - Turska 1
Armenija - Slovačka X
Andora - Makedonija 2
Irska - Rusija X
Srbija - Estonija 1
Sjeverna Irska - Italija 2
Slovenija - Farska Ostrva 1
Luksemburg - Bjelorusija 2
Albanija - BiH X
Mađarska - San Marino 1
Moldavija - Holandija X
Gruzija - Malta 1
Grčka - Latvija 1
Crna Gora - Švicarska 2
Vels - Bugarska 1
Kipar - Norveška X
Portugal - Danska 1
Češka - Škotska X
Španija - Litvanija 1
joj sto me ovaj antifudbal nervira u zadnje vrijeme *ebo im katanacho na kub svu familiju !!!!
pa ono nema nigdje na svijetu. igra estonija znaci bunker kakav se rijetko vidja i napokon komsije ga zabise bogaljski nekako kad ovi poludise i pocese trcati kakvi su glupi golovi pali ono nema nigdje i sto je najgore nakon svakog su se nastavili braniti i opet zabijali i fkt mi ne ide u glavu kako im je sve poslo za rukom al et... srbi bezidejni i katastrofalni ... daBogda im italija uvalila 5 i da se oproste odmah od evropskog kako li ekipa kojoj mi zabijemo 7 zabije srbiji 3 ko da im je spilberg selektor ebo ih
Joj, i mene zeznuše Srbijanci Da barem ne dadoše ni onaj jedan gol!
08/10-10 20:45 Grčka - Latvija 1,44 - (Grčka pobjednik) POGODIO
08/10-10 20:30 Moldavija - Holandija 1,55 - (samo jedan tim postiže gol/ove) POGODIO
08/10-10 20:30 Albanija - BiH 1,31 - (broj golova ispod 3) POGODIO
08/10-10 20:30 Srbija - Estonija 1,65 - (samo jedan tim postiže gol/ove) FULAO
Joj, i mene zeznuše Srbijanci Da barem ne dadoše ni onaj jedan gol!
Da, ja ih već uračunao kao prolaz, kontam "'ta će Estonija".
Igrao sam i Gruzija-Malta. Na livescoreu piše - kraj, rezultat 0:0. Još mi se nije desilo da pogriješe, pa sam otpisao listić uzimajući ovaj rezultat kao konačan. Malo kasnije, rekoh da vidim kako ostali prolaze, kad ono Gruzija prepravljena na 1:0, Srbija vodi 1:0 i Holandija vodi - ljepota.
Ima li šta za danas? Nisam se odavno okladio, pa rekoh ako ima šta da se okušam. Danas je famozni 10.10.10. osjećam da bi moglo biti nekakve dobiti danas. Unaprijed hvala.
Unics Kazan - St. Peterburg +8,5 2 1,80
Brazil - ukrajina 1 1,45
River Plate - Gimnazia LP 1 1,40 Ono k'o da djeca igraju , pa ne mogu ljudi dobaciti do gola. A ovi autobus parkirali u sesnestercu
Last edited by Tomahawk11 on 12/10/2010 09:03, edited 1 time in total.