Mustafapasa wrote:Licno se ne slazem uopste sa prethodnim postovima zato sto je kod mene stanje na terenu suprotno, a evo i zasto:
* MojaTV kao koncepcijsko rjesenje je odlicno zamisljen. Sjedis u kuci i gledas neki TV kanal, hoces da snimis bujrum, propustio si neku seriju/emisiju ma no problem...premotas...hoces film, imas videoteku da ne ides vani u istu, dok gledas TV hoces nesto da vidis na internetu oppp skoknes preko TV na internet, hoces radio,igrice itd itd...zvoni telefon, na TV ti se pokaze ko zove a ti odlucis hoces ustati da se javis(ako ti nije bezzicni tel

)
* finansijska isplativost je višestruka sto je meni kao korisniku a i svima bitno, u jednom prethodnom postu sam napisao moj slucaj i analizu istog, a kako vidim imas ih jos dosta...
* izbor kanala je po meni zadovoljavajuci:

sve navedeno uredno sada gledas i imas u okviru standardnog osnovnog paketa
Jel redovna plata u telekomu?
* mogucnost kupovine mobilnih/fiksnih/laptop/modema itd uredzaja na mjesecne rate
* Internet flatrate: dakle udri koliko god mozes i do kad god mozes...meni ne znaci kad skidam film sto zavrsi 10min ranije.
* telefon, samo u kuci naredis da umjesto na mobilni, zovu fiksne i udri po cijeloj bih koliko god hoces...0KM
* ta glupa NovaTV, ne znam sta je ovom narodu, kao da se sav svijet vrti oko nove TV. Glavesine noveTv su odlucile da im mi kao trziste nismo interesantni i zabranili svima signal. u prethodnom postu sam ibjavio njihovu odluku o tome t
ako da to nije krivica ni Telekoma i HS niti bilo cija vec njihova odluka da vas koji je toliko volite i prizeljkujete pomnoze sa nulom jer im niste bitni...
* jedva cekam NASU DOMACU TV1

i ne treba nam/mi NovaTV...mislim,gledat cu je kad budu imali neku emisiju o ljepotama ove zemlje, sevdalinkama itd onda moze, do tad SHIFT+DELITE
ako neko zeli licno da se uvjeri u ovo sto govorim, samo nek posalje pp, rado cu ga ugostiti u svojoj kuci da se sam uvjeri u sve ovo...Pola mahale sto se kaze je dolazilo kod mene da vidi, kad su ocima svojim vidjeli sta i kako rekli su, hocu i jaaaaaaaa