Bitno je da si se radovao sinoć igrali ste 2-2 sa anderlehtomelSaik wrote:Sad bih nešto napisao za taj plač & kuknjavu, ali bit će opet da podržavam huliganstvo, bacanje suzavaca i slično.Nuclear Winter wrote:Kakva navala miševa mekinjaša iz doline vozotočkolupača.Tito dragi jeste li vi kondukteri sinoć igrali ili Sarajevo??
Hoćete li u subotu biti na koševu,da džaba ne dajete pare i gubite vrijeme odlaskom u tuzlu
Čičkovo ulje je FUDBALERČINA bio za vaš UBUĐALI sir,onaj glavati brko mu je mogao samo loptu dobacivati i ništa više,a vala i bez nijaza poznatijeg kao niki nije ništa bolji kao trener.Nego hoće li nakon subote opet biti plač & kuknjava
Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuclear Winter
#476 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
-
elSaik
#477 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
2:2 sa Anderlehtom je neuspjeh.
@Distortion - ne žali se niko (makar ne od Željovaca) što je sudija šiljio za domaće, nego je šega vidjeti kako su odjednom svi maleni prestali sa citiranjem gostujućih trenera i igrača, a u vezi sa suđenjem, dok im je prošle godine to bila glavna zanimacija poslije par Željinih utakmica.
@Distortion - ne žali se niko (makar ne od Željovaca) što je sudija šiljio za domaće, nego je šega vidjeti kako su odjednom svi maleni prestali sa citiranjem gostujućih trenera i igrača, a u vezi sa suđenjem, dok im je prošle godine to bila glavna zanimacija poslije par Željinih utakmica.
-
Nuclear Winter
#478 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ali je prosto interesantno da su vama trebale DVIJE utakmice da počnete plakati i kukati:kmeeeee ubiše nas u travnikuelSaik wrote:2:2 sa Anderlehtom je neuspjeh.
Hoće li se i u subotu horski iz tuzle zaoriti:kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ubiše nas kmeeeeeeeeeeeeeeee
- Dionysios
#479 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Zijad Blekic i Amar Osim 
- lerdi
#480 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jedino ko se žali su čelikovci, ali eto vidjet ćemo večeras kad bude snimak sa razlogom ili ne. Ono što je sigurno je da su zakinuti za jedan ofsajd koji po meni nije bio. Drugi ofsjad koji je sumnjiv je sudija mahao ali nije vidio da je igrač sarajeva igrao zadnji. Ipak glavni sudija je vidio pa je pustio prednost, a sad što su igrači čelika odustali i već počeli da mašu rukama nije do sudije već do njih. To su dvije situacije što se tiče suđenja, a za nadonadu čemo vidjeti večeras iako mislim da je to tu negdje bilo. Čak šta više sudija je nakon gola pustio da se igra još minut, pa mislim da ni tu nije bilo pljačke. Tako da ne vidim uopšte što se nešto vadite na sudiju, kad realno ste imali priliku da nas pobjedite ali mi smo ovaj put imali više sreće. Da ne bilo da je čelik jedini oštećen, nije sviran po meni čist penal za Sarajevo i čist prekrašaj nad Kojaševićem i to u istom napadu. Bilo je propusta, ali navlačenja nekog slabo 
-
Nuclear Winter
#481 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma pusti ih šta se pravdaš,vidiš da su sinoć iz doline mumijevih krenuli da svršavaju,ali ih sjeba 94 minutalerdi wrote:Jedino ko se žali su čelikovci, ali eto vidjet ćemo večeras kad bude snimak sa razlogom ili ne. Ono što je sigurno je da su zakinuti za jedan ofsajd koji po meni nije bio. Drugi ofsjad koji je sumnjiv je sudija mahao ali nije vidio da je igrač sarajeva igrao zadnji. Ipak glavni sudija je vidio pa je pustio prednost, a sad što su igrači čelika odustali i već počeli da mašu rukama nije do sudije već do njih. To su dvije situacije što se tiče suđenja, a za nadonadu čemo vidjeti večeras iako mislim da je to tu negdje bilo. Čak šta više sudija je nakon gola pustio da se igra još minut, pa mislim da ni tu nije bilo pljačke. Tako da ne vidim uopšte što se nešto vadite na sudiju, kad realno ste imali priliku da nas pobjedite ali mi smo ovaj put imali više sreće. Da ne bilo da je čelik jedini oštećen, nije sviran po meni čist penal za Sarajevo i čist prekrašaj nad Kojaševićem i to u istom napadu. Bilo je propusta, ali navlačenja nekog slabo
- JThomas
#482 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
što s' se bolan upalio ko kutnjak? smiješno i jadno vas je gledati kako nakon dvije pobjede nad 'nako ekipama na svom terenu pričate SVE kontra onoga što ste pričali prošle sezone, to je sve, mene nikad nećeš pročitati da komentarišem suđenje tekme na kojoj nisam bio.
u travniku se usprkos svemu moralo bolje, ali šta ćemo sad, sjesti pa plakati? nema izgovora - nema ljutnje, idemo dalje.
u tuzlu masovno i po tri boda.
u travniku se usprkos svemu moralo bolje, ali šta ćemo sad, sjesti pa plakati? nema izgovora - nema ljutnje, idemo dalje.
u tuzlu masovno i po tri boda.
- Baltazar_khan
#483 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Evo ovaj ganjeta je bio ma utakmici Sarajeva.. A i priča mi jedan haver koji je inače Željovac isto je bio na tekmi, na zapadu. Pa šta je ovo štrumfovi dolaze na naše utakmice? Niste valjda došli tobe pa prelazite da navijate za jedini gradski klub u gradu? Aferim ako je tako
To što su govorili likovi sa istoka, tamo se mogu čuti raznorazne nebuloze i zbog toga mi nije ništa to čudno. Sarajevo nije loše odigralo protiv Čelika. Imali smo stativu, i još par sto postotnih šansi.
Čelik je kvalitetan tim koji je odlično odigrao na Hasetu i nije sramota pobijediti ih 1-0. Očekujem protiv Zrinje sigurniju pobjedu jer nemaju neku odbranu. Primili su 5 komada od onih Danaca, a i primili su koji gol od onih amatera sa San Marina. 3 nova boda za ljubomoru ovih željezničara kad ga budu ispušili u Tuzli
To što su govorili likovi sa istoka, tamo se mogu čuti raznorazne nebuloze i zbog toga mi nije ništa to čudno. Sarajevo nije loše odigralo protiv Čelika. Imali smo stativu, i još par sto postotnih šansi.
Čelik je kvalitetan tim koji je odlično odigrao na Hasetu i nije sramota pobijediti ih 1-0. Očekujem protiv Zrinje sigurniju pobjedu jer nemaju neku odbranu. Primili su 5 komada od onih Danaca, a i primili su koji gol od onih amatera sa San Marina. 3 nova boda za ljubomoru ovih željezničara kad ga budu ispušili u Tuzli
- smoki_choko
#484 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
vi ste sinoc oplakali za citavu ligu za narednih sto godinaNuclear Winter wrote:Ali je prosto interesantno da su vama trebale DVIJE utakmice da počnete plakati i kukati:kmeeeee ubiše nas u travnikuelSaik wrote:2:2 sa Anderlehtom je neuspjeh.
@Distortion - ne žali se niko (makar ne od Željovaca) što je sudija šiljio za domaće, nego je šega vidjeti kako su odjednom svi maleni prestali sa citiranjem gostujućih trenera i igrača, a u vezi sa suđenjem, dok im je prošle godine to bila glavna zanimacija poslije par Željinih utakmica.![]()
Hoće li se i u subotu horski iz tuzle zaoriti:kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ubiše nas kmeeeeeeeeeeeeeeee
- ganjeta
#485 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
To sto ti imas pileci mozak to je druga stvarBaltazar_khan wrote:Evo ovaj ganjeta je bio ma utakmici Sarajeva.. A i priča mi jedan haver koji je inače Željovac isto je bio na tekmi, na zapadu. Pa šta je ovo štrumfovi dolaze na naše utakmice? Niste valjda došli tobe pa prelazite da navijate za jedini gradski klub u gradu? Aferim ako je tako![]()
- lerdi
#486 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ibrakoviću stidi se. Čuj u 96. minuti, a gol pao na isteku 3. minute nadoknade. Maksuz sam štopao radi prekida i čovjek je tačno 4 minute koliko je najavio i nadoknadio. Čelikovci, a i ostali, ako mi ne vjerujte nabavite snimak pa pogledajte 
- Logovan
#487 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
lerdi wrote:Ibrakoviću stidi se. Čuj u 96. minuti, a gol pao na isteku 3. minute nadoknade. Maksuz sam štopao radi prekida i čovjek je tačno 4 minute koliko je najavio i nadoknadio. Čelikovci, a i ostali, ako mi ne vjerujte nabavite snimak pa pogledajte
Sudijsku nadoknadu je pratio na svom satu, koji je vjerovatno brzao pa se počeo buniti
- amar007
#488 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma stipu ibrakovica ne prija mu svjez zrak
cujem stavljali su ga pod auspuh poslije utakmice da dodje sebi
- lerdi
#489 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ne znam što je izjavio to što je izjavio, al nek se stidi. Umjesto da bude čovjek pa čestita na pobjedi i kaže nisamo bili miljenici sreće kao što i nisu, on izmišlja neke zavjere, 96. minute itd. Normalno kad pročitaju ovo njegovo, navijači kontaju kako su pokradeni, kako se čekalo da oni izađu pa da cirkus počne itd. Da ne govorim o ovim našim komšijama koji jedva čekaju da počnu pljuvati, al eto svima na obraz što bi reklizlo87 wrote:lerdi wrote:Ibrakoviću stidi se. Čuj u 96. minuti, a gol pao na isteku 3. minute nadoknade. Maksuz sam štopao radi prekida i čovjek je tačno 4 minute koliko je najavio i nadoknadio. Čelikovci, a i ostali, ako mi ne vjerujte nabavite snimak pa pogledajte
Sudijsku nadoknadu je pratio na svom satu, koji je vjerovatno brzao pa se počeo buniti
- Charuga
- Globalni moderator
#490 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Sve ovo stoji ako si jedan od onih koji NISU podrzali istog tog Ibrakovica kad je prosle godine kukao kako je ostecen na Grbavici ...lerdi wrote:Ne znam što je izjavio to što je izjavio, al nek se stidi. Umjesto da bude čovjek pa čestita na pobjedi i kaže nisamo bili miljenici sreće kao što i nisu, on izmišlja neke zavjere, 96. minute itd. Normalno kad pročitaju ovo njegovo, navijači kontaju kako su pokradeni, kako se čekalo da oni izađu pa da cirkus počne itd. Da ne govorim o ovim našim komšijama koji jedva čekaju da počnu pljuvati, al eto svima na obraz što bi rekli
Rekao sam jos danas, nije uopste problem u pobjedi Sarajeva i ne interesuje me kako je i sta je bilo, za mene je to zavrsena stvar. Ja sam postavio Ibrakovicev interviju samo iz razloga sto ste poslije utakmice na Grbavici i njegovih izjava SVI stali na stranu gore spomenutog i poceli spominjati super Nijaza ..
Last edited by Charuga on 19/08/2010 23:08, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#491 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ma u sustini niko se narocito i ne zali...ibrakovic to radi zbog utakmice u subotu...plan je bio bod pa euforija pred borac ...no podrepilo se...ono sto cujem od raje koja je bila u sarajevu je to da nismo imali sportske srece...tacnije da je sarajevo imalo vise...no svi su zadovoljni utakmicom,navijanjem i ambijentom...koliko vidim po vasim komentarima i sarajlije dijele to misljenje...sudjenje na nivou lige...malo domacinsko ali nista sto ne vidjamo i u zenici kad igra celik...uglavnom sto vise ovakvih utakmica i sto vise ovakve atmosfere...lerdi wrote:Jedino ko se žali su čelikovci, ali eto vidjet ćemo večeras kad bude snimak sa razlogom ili ne. Ono što je sigurno je da su zakinuti za jedan ofsajd koji po meni nije bio. Drugi ofsjad koji je sumnjiv je sudija mahao ali nije vidio da je igrač sarajeva igrao zadnji. Ipak glavni sudija je vidio pa je pustio prednost, a sad što su igrači čelika odustali i već počeli da mašu rukama nije do sudije već do njih. To su dvije situacije što se tiče suđenja, a za nadonadu čemo vidjeti večeras iako mislim da je to tu negdje bilo. Čak šta više sudija je nakon gola pustio da se igra još minut, pa mislim da ni tu nije bilo pljačke. Tako da ne vidim uopšte što se nešto vadite na sudiju, kad realno ste imali priliku da nas pobjedite ali mi smo ovaj put imali više sreće. Da ne bilo da je čelik jedini oštećen, nije sviran po meni čist penal za Sarajevo i čist prekrašaj nad Kojaševićem i to u istom napadu. Bilo je propusta, ali navlačenja nekog slabo
nego pricaju momci da im nista nije bilo jasno sta se desava na sjeveru ...kazu odjednom se sve raspade
fakat kakva se to ruzna furka pojavila na relaciji pitari-manijaci?
ko da neko hoce mrtvu glavu
- JThomas
#492 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
opet, kad je sve isto govorio prošle godine za grbavicu, vaše reakcije su bile mnogo drukčije... 
- Distortion
#493 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ofirno mi je sad raspravljat se jel gol pao u 94 ili poslije, penal za sarajevo penal za čelik...ofsajd nije ofsajd...
Svi su se slozili da je bilo domacinsko sudjenje, dosta momaka koji navijaju za sarajevo je reklo to i meni je to dovoljno. Mislim da su sve ekipe navikle na takvo sudjenje ali ako ste vi imali fer sudjenje na Bilinom prosle sezone kad smo se mi borili za opstanak red je bio da se uzvrati i to nije bilo pritiska...al nije glavas djaba rekao da vam navlace na kosevu...
Sta je tu je, idemo dalje...bitno je da ekipa ne izgubi samopouzdanje i da nastavi igrati ovako ako ne i bolje i da izgaraju i ja sam zadovoljan!
@ elSaik - Ma ok, pratim diskusiju i znam na sta ciljas. Tesko je nakon sto 90 minuta izdrzis, imas sansu za pobjedu i onda primis gol u sudijskoj nadoknadi. Jednostavno moras nesto reci jer je jace od tebe a isfrustriran si. Naravno da ne treba komentarisat sudjenje ali u ovoj ligi ako ne komentarises takve stvari, a ovi iz saveza ne reaguju onda se to i dalje nastavlja i tako svaka tekma. I haj reci da Skakic nije podmazan
il da protiv Borca na Bilinom neko nece bit 
Svi su se slozili da je bilo domacinsko sudjenje, dosta momaka koji navijaju za sarajevo je reklo to i meni je to dovoljno. Mislim da su sve ekipe navikle na takvo sudjenje ali ako ste vi imali fer sudjenje na Bilinom prosle sezone kad smo se mi borili za opstanak red je bio da se uzvrati i to nije bilo pritiska...al nije glavas djaba rekao da vam navlace na kosevu...
Sta je tu je, idemo dalje...bitno je da ekipa ne izgubi samopouzdanje i da nastavi igrati ovako ako ne i bolje i da izgaraju i ja sam zadovoljan!
@ elSaik - Ma ok, pratim diskusiju i znam na sta ciljas. Tesko je nakon sto 90 minuta izdrzis, imas sansu za pobjedu i onda primis gol u sudijskoj nadoknadi. Jednostavno moras nesto reci jer je jace od tebe a isfrustriran si. Naravno da ne treba komentarisat sudjenje ali u ovoj ligi ako ne komentarises takve stvari, a ovi iz saveza ne reaguju onda se to i dalje nastavlja i tako svaka tekma. I haj reci da Skakic nije podmazan
Last edited by Distortion on 19/08/2010 23:19, edited 1 time in total.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#494 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bili smo izašli na pauzukamen spoticanja wrote:nego pricaju momci da im nista nije bilo jasno sta se desava na sjeveru ...kazu odjednom se sve raspadepobjegose horde
Edit: @distortion Jedini krivci što niste izvukli sva 3 boda su vaši napadači koji nisu uspjeli dati go u kontrama 4 na 2. Da je domaćinsko suđenje bilo, vi ni tih kontri ne bi imali.
- lerdi
#495 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Distortion wrote:Ofirno mi je sad raspravljat se jel gol pao u 94 ili poslije, penal za sarajevo penal za čelik...ofsajd nije ofsajd...
E jebi ga sad. Ja opet pogleda utakmicu, a ne vidjeh to domačinsko suđenje nigdje vjeruj mi. Al eto nema veze. Nek su tebi rekli da je tako bilo, nije bitno
- Distortion
#496 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nazalost u ova 3 kola nismo imali napadaca, prvo Isakovic kloc (posrecilo mu se u Banovicima) a bio najgori protiv Zrinjskog a Adilovic nije spreman a i nije sad neka klasa da covjek kaze wow. To sto Jackson ne igra i sto je takva situacija s njim samo steti klubu a Obuca nazalost povrijedjen a momak zna igrat fudbal i dat gol...1946 wrote:Bili smo izašli na pauzukamen spoticanja wrote:nego pricaju momci da im nista nije bilo jasno sta se desava na sjeveru ...kazu odjednom se sve raspadepobjegose horde
Edit: @distortion Jedini krivci što niste izvukli sva 3 boda su vaši napadači koji nisu uspjeli dati go u kontrama 4 na 2. Da je domaćinsko suđenje bilo, vi ni tih kontri ne bi imali.
- Voovoozela
#497 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Po meni čelik jako solidna ekipa, ima i glavu i rep i moram priznati da su me prijatno iznenadili. Isto tako i robijaši - 90 minuta navijanja, bez nekog pretjeranog vrijedjanja, tako da je i s te strane sve bilo ok.Distortion wrote:Nazalost u ova 3 kola nismo imali napadaca, prvo Isakovic kloc (posrecilo mu se u Banovicima) a bio najgori protiv Zrinjskog a Adilovic nije spreman a i nije sad neka klasa da covjek kaze wow. To sto Jackson ne igra i sto je takva situacija s njim samo steti klubu a Obuca nazalost povrijedjen a momak zna igrat fudbal i dat gol...1946 wrote:Bili smo izašli na pauzukamen spoticanja wrote:nego pricaju momci da im nista nije bilo jasno sta se desava na sjeveru ...kazu odjednom se sve raspadepobjegose horde
Milošević Semjon - igračina bio i ostao
- smoki_choko
#498 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
treba se ugledati na intervju sa amarom i blekicem. izvuci kakve pouke, a ne da se koljemo ko divljaci
imate intervju na izvor.ba
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#499 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
znas sta ce reci ultra-casual kopije na ovaj intervju,"ma sta znaju Blekic i Osim,ne kontaju oni to,ne vladaju materijom"smoki_choko wrote:treba se ugledati na intervju sa amarom i blekicem. izvuci kakve pouke, a ne da se koljemo ko divljaci
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#500 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Kad primi noz ili palicu skontat ce neke stvari ali tad ce biti prekasnopunk's not dead wrote:znas sta ce reci ultra-casual kopije na ovaj intervju,"ma sta znaju Blekic i Osim,ne kontaju oni to,ne vladaju materijom"smoki_choko wrote:treba se ugledati na intervju sa amarom i blekicem. izvuci kakve pouke, a ne da se koljemo ko divljaci