Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Curve wrote:pozdrav, zanima me misljenje o Carrera suncanim naocalama..
dosad sam samo rayban nosio od aviatora do 4147, svidja mi se model carrera al nisam nikad imao, pa me zanima od okvira do stakala kakvi jer generalno nisu puno jeftiniji od raybana
Imam Carrerin Model 6630 3D1KM, dugo godina stakla kao i okvir tip top, gdje si nasao taj carrerin model ?
nisam bas ovaj, neg slican ovome, postavio sliku da otprilike imate sliku o cemu pitam..
zadovoljan staklima, za oci ok ?
Curve wrote:pozdrav, zanima me misljenje o Carrera suncanim naocalama..
dosad sam samo rayban nosio od aviatora do 4147, svidja mi se model carrera al nisam nikad imao, pa me zanima od okvira do stakala kakvi jer generalno nisu puno jeftiniji od raybana
Imam Carrerin Model 6630 3D1KM, dugo godina stakla kao i okvir tip top, gdje si nasao taj carrerin model ?
nisam bas ovaj, neg slican ovome, postavio sliku da otprilike imate sliku o cemu pitam..
zadovoljan staklima, za oci ok ?
I vise nego zadovoljan, te koristim samo u voznji i nema da te nakon 10min nosenja glava boli
Meni je bio problem naći neke koje mi ne spadaju jer imam glavu ko cocin bubanj. Ovamo sam našao na nekoj benzinskoj,čuče mi ko mutave a i cijena od 7 $ mi baš odgovara, ono jeste da glava počinje da trne za vrlo kratko vrijeme a i u ušima lagano zujucka. Al džabe je kad sam sa njima ko kruz u top ganu
konektovan wrote:Moras biti tezi idiot i dati za naocale 300+ KM, ne kontam sta je u njima tako skupo, jeste li se ikad zapitali???? Znate li koliko košta proizvodnja persol naocala???
To je nista, vidjeo sam "Tag Heuer" naocale od 1000 KM.
konektovan wrote:Moras biti tezi idiot i dati za naocale 300+ KM, ne kontam sta je u njima tako skupo, jeste li se ikad zapitali???? Znate li koliko košta proizvodnja persol naocala???
To je nista, vidjeo sam "Tag Heuer" naocale od 1000 KM.
ha-ha - pa kaze .ne voli gay -e - vidi sta mu je 'zapalo' za pogled ha,ah... ---
Qler wrote:Dobrinja ili SCC? Kako to mozes pomijesati
usput, gdje su najpovoljnije ray ban naočale?
Ja mislim da je on bio u Lorisu na Grbavici..... Pogledaj tu, mene su 500KM izasle Ray Ban s dioptrijskim staklOvima sam okvir mislim da je oko 2 i po glave
Qler wrote:Dobrinja ili SCC? Kako to mozes pomijesati
usput, gdje su najpovoljnije ray ban naočale?
Ja mislim da je on bio u Lorisu na Grbavici..... Pogledaj tu, mene su 500KM izasle Ray Ban s dioptrijskim staklOvima sam okvir mislim da je oko 2 i po glave
Lorisu nisam pris'o ima... paaaa pola godine, a nesto sam se ovih dana vrtio po Dobrinji i uletio u SCC-a ko u hladnu vodu, tj. prije sam izasao vec usao, pa ne gumo da upratim gdje sam vidio.. nesto me krenulo pa sam post'o k'o onaj Ekrem Jevric pos'o kuca..
Baš su povoljne, pogledam ovo. Više bi volio da mogu probati neke i do sad sam jedne našao da mi se sviđaju 3393 ali ih bar preko mobitela ne mogu naći ovdje...
beni-bu-man wrote:
250 KM stakla? Hahahahaha kakva su to stakla?
70 KM stakla za suncane u salihbegovica- naravno bez polarizacije