pa ponekad se pitas jel Sonnen bio toliko dobar tu noc ili je Silvia potpuno bio los u uporedjenju sta moze?? za to moramo sacekati revans koji ce pokazati ko je ko??drugodtvogdruga wrote:Sonnen ce satrat Silvu, kao sto ga je satrao prvi put, ubio Boga u njemu i opustio se na kraju i ovaj ga uhvatio via submission. Zna se ko je koga satro u toj borbi a ko je proglasen pobjednikom. Ovaj put ce ga Chael opet satrat tj ubit Boga u njemu i plus njega ce proglasit pobjednikom ovaj put.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- amra67
#476 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
enisss
#477 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Svi se previse boje Silve i prije nego sto i udju u oktagon oni misle unaprijed da su vec izgubili..dok Sonnen nije taj tip...uvijek ide naprijed...a i fizicki je jaci od Silve...amra67 wrote:pa ponekad se pitas jel Sonnen bio toliko dobar tu noc ili je Silvia potpuno bio los u uporedjenju sta moze?? za to moramo sacekati revans koji ce pokazati ko je ko??drugodtvogdruga wrote:Sonnen ce satrat Silvu, kao sto ga je satrao prvi put, ubio Boga u njemu i opustio se na kraju i ovaj ga uhvatio via submission. Zna se ko je koga satro u toj borbi a ko je proglasen pobjednikom. Ovaj put ce ga Chael opet satrat tj ubit Boga u njemu i plus njega ce proglasit pobjednikom ovaj put.
MIslim da ce Sonnen ovaj put pobijediti
- drugodtvogdruga
- amra67
#479 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jel neko od vas prati Muay Thai Premier League?? Odlicne borbe full muay thai pravila. Pobjedniku donosi 3 boda i svako se sa svakim bori naravno u svojoj kilazi. Borbe se odrzvaju svaki put u razlicitim drzavama svijeta.
- amra67
#480 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Budi skroman i postuj protivnika ali kao i uvijek ovaj ne postuje nikoga jer mu je jezik najduzi i najjaci misic koji zna da koristi. Pljuje po svima pogotovo po onima koji su bolji od njega jer samo tako nadopunjava svoj kompleks..Ako izgubi od Silvije ja mislim da ce da propadne u zemlju i da ce za uvijek shut up svoju gubicu.Ne bi mu bila u kozi nikako poslije toga jer ce ga svako ismijavati. Mislim da je previse sijena uzeo na vile (tako kazu holandjani kad se neko previse kurci i previs misli da moze a ne moze)drugodtvogdruga wrote:
-
enisss
#481 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma dobro sad..ne treba covjeka toliko mrzitiamra67 wrote:Budi skroman i postuj protivnika ali kao i uvijek ovaj ne postuje nikoga jer mu je jezik najduzi i najjaci misic koji zna da koristi. Pljuje po svima pogotovo po onima koji su bolji od njega jer samo tako nadopunjava svoj kompleks..Ako izgubi od Silvije ja mislim da ce da propadne u zemlju i da ce za uvijek shut up svoju gubicu.Ne bi mu bila u kozi nikako poslije toga jer ce ga svako ismijavati. Mislim da je previse sijena uzeo na vile (tako kazu holandjani kad se neko previse kurci i previs misli da moze a ne moze)drugodtvogdruga wrote:
Sve je to biznis i treba ga tako i shvatiti..meni je iskreno on smijesan..i stvarno lik ima uvijek nekih orginalnih provala...njega jednostavno ne treba shvatati ozbiljno..pa evo..u nekom od posljednjih intervjua on je sam za sebe rekao da je nepobijedjen
Sve u svemu...stavimo taj trash talk na stranu...Sonnen je odlican borac...svidja mi se sto je jednostavno jak psihicki i ne kalkulise previse....ide na protivnika...nebitno protiv koga se bori...ide naprijed....
- Cyrax
#482 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Biznis i samo biznis. UFC-u je nedostajao tako jedan galamdzija da malo "kuha". Nazalost time UFC spada na rang WWE, Randy Ortona, Cene itdamra67 wrote: Budi skroman i postuj protivnika ali kao i uvijek ovaj ne postuje nikoga jer mu je jezik najduzi i najjaci misic koji zna da koristi. Pljuje po svima pogotovo po onima koji su bolji od njega jer samo tako nadopunjava svoj kompleks..Ako izgubi od Silvije ja mislim da ce da propadne u zemlju i da ce za uvijek shut up svoju gubicu.Ne bi mu bila u kozi nikako poslije toga jer ce ga svako ismijavati. Mislim da je previse sijena uzeo na vile (tako kazu holandjani kad se neko previse kurci i previs misli da moze a ne moze)
-
enisss
#483 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa dobro.."samo" sto se ovdje lome vilice...orbitalne kosti...zubi...ruke..noge...itdCyrax wrote:Biznis i samo biznis. UFC-u je nedostajao tako jedan galamdzija da malo "kuha". Nazalost time UFC spada na rang WWE, Randy Ortona, Cene itdamra67 wrote: Budi skroman i postuj protivnika ali kao i uvijek ovaj ne postuje nikoga jer mu je jezik najduzi i najjaci misic koji zna da koristi. Pljuje po svima pogotovo po onima koji su bolji od njega jer samo tako nadopunjava svoj kompleks..Ako izgubi od Silvije ja mislim da ce da propadne u zemlju i da ce za uvijek shut up svoju gubicu.Ne bi mu bila u kozi nikako poslije toga jer ce ga svako ismijavati. Mislim da je previse sijena uzeo na vile (tako kazu holandjani kad se neko previse kurci i previs misli da moze a ne moze)
- Cyrax
#484 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vise naroda strada u boksu i fudbalu nego MMA. Ne trebaju UFC-u (a mozda i trebajuenisss wrote: Pa dobro.."samo" sto se ovdje lome vilice...orbitalne kosti...zubi...ruke..noge...itd
-
enisss
#485 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
to je istina..al eto...nema njih puno....Jos ih je par bilo kao Sonnen al veoma brzo su se smirili..kad se sjetim samo Lesnara i KoschekaCyrax wrote:Vise naroda strada u boksu i fudbalu nego MMA. Ne trebaju UFC-u (a mozda i trebajuenisss wrote: Pa dobro.."samo" sto se ovdje lome vilice...orbitalne kosti...zubi...ruke..noge...itd) lajavci ala Sonnen itd
- 4m3l
#486 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pat Barry stigao u Zagreb da pripremi Mirka za okrsaj sa Roy Nelsonom 
- dzeno123
#487 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Citam na sherdogu da se Lesnar prepolovio, jbg ocekivano poslje operacije. Steta...
-
enisss
#488 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Tako je bilo i kad se prosli put razbolio...ma brzo ce se on vratiti...steroidi..folovi...dzeno123 wrote:Citam na sherdogu da se Lesnar prepolovio, jbg ocekivano poslje operacije. Steta...
- dzeno123
#489 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Tesko da ce se stici do Overeema napucat.enisss wrote:Tako je bilo i kad se prosli put razbolio...ma brzo ce se on vratiti...steroidi..folovi...dzeno123 wrote:Citam na sherdogu da se Lesnar prepolovio, jbg ocekivano poslje operacije. Steta...
-
enisss
#490 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
eh...nisi nikad cuo za termin "misicno pamcenje"..jednom kad se nabildas...i kad stvoris misicnu masu..jako brzo se ona vrati..naravno...pogotovo kod ovakvih sportiska koji oko sebe imaju citav tim strucnjaka....pa vidis samo sta rade na vaganjima....ljudi koji su teski preko 100 kg se spustaju u srednju kategoriju...negdje oko 84 kg..pa i nize...dzeno123 wrote:Tesko da ce se stici do Overeema napucat.enisss wrote:Tako je bilo i kad se prosli put razbolio...ma brzo ce se on vratiti...steroidi..folovi...dzeno123 wrote:Citam na sherdogu da se Lesnar prepolovio, jbg ocekivano poslje operacije. Steta...
Ne brinem se da ce Lesnar doci pripremljen za ovu borbu...mozda ce imati koju kilu manje...svakako bi mu dobro doslo jer sto manje misica imas...bolji ces biti kondiciono...
Dosta ljudi kaze za ove na steroidima da bukvalno ti rastu ispred ociju haha
- amra67
#492 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
K-1 World GP 2011, Nanjing October 29 Fight Card
Errol Zimmerman vs Hesdy Gerges
Ben Edwards vs Singh “Heart” Jaideep
Xhavit Bajrami vs Daniel Ghita
Mourad Bouzidi vs Kyotaro
Melvin Manhoef vs Peter Aerts
Rico Verhoeven vs Sergei Lashchenko
Ruslan Karaev vs Tyrone Spong
Badr Hari vs Anderson “Braddok” Silva
Zanimljivo je da nema dzevada poturak uprkos najavi da ce nastupiti!?
- amra67
#493 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
update : sad sam cula da od k1 turnira nece vjerovatno biti nista. japanci nisu uplatili dugove od prosle godine ili jedan dio od toga jer to je bio uslov da holandski kickbokseri nastupe. simon rutz (it's show time) kaze: ako danas ne uplate nema ok k1 nista..amra67 wrote:K-1 World GP 2011, Nanjing October 29 Fight Card
butway vidim dzevad ima revans u novembru sa alain ngalanijem u novembru??
-
Strauss
#494 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
evo ko nije upratio, clanak iz avaza(prosla hefta)
Denis Stojnić trenira u Holandiji: Bliži se povratak u UFC
Denis Stojnić, naš najbolji MMA borac, preselio se u Holandiju, gdje se u kampu "Golden Gloryja" priprema za predstojeće izazove.
- Polako se približava moj povratak u UFC. Pregovori o meču i izboru protivnika već su uveliko u toku. Čelnici "Golden Gloryja" na mene uveliko računaju i žele da spreman dočekam predstojeće borbe u UFC-u.
Nedavno je klub napustio Alister Overem (Alistair Overeem) i sada će biti mnogo više prostora za druge borce.
- Alister je odličan borac i žao mi je što više nije s nama. Možda se već naredne godine nađem u ringu s bivšim klupskim kolegom. On je zvao mene, ali i Gokhana Sakija na sparinge, ali smo odbili ponudu, jer on više nije član "Golden Gloryja". Klub nam je mnogo pružio i ostajemo mu vjerni. Uskoro bi mi se u Holandiji trebao pridružiti i brat Dado - kaže Stojnić.
citat sa bk foruma:
"Za Denisa se tek toliko zna da ce imati 4 borbe po ugovoru kako je i sam Denis istakao na TV. Prva borba po svim nagadzanjima trebala bi biti krajem ove godine u Decembru mjesecu opet kazem to je 50:50 sigurno. Uglavnom svi ocekujemo sa nestrpljenjem prvu borbu i nadamo se prvoj pobjedi u UFC. Denis Stojnic naprono trenira na relaciji Holandija BiH . A uskoro otvara svoj MMA klub u Sarajevu."
Denis Stojnić trenira u Holandiji: Bliži se povratak u UFC
Denis Stojnić, naš najbolji MMA borac, preselio se u Holandiju, gdje se u kampu "Golden Gloryja" priprema za predstojeće izazove.
- Polako se približava moj povratak u UFC. Pregovori o meču i izboru protivnika već su uveliko u toku. Čelnici "Golden Gloryja" na mene uveliko računaju i žele da spreman dočekam predstojeće borbe u UFC-u.
Nedavno je klub napustio Alister Overem (Alistair Overeem) i sada će biti mnogo više prostora za druge borce.
- Alister je odličan borac i žao mi je što više nije s nama. Možda se već naredne godine nađem u ringu s bivšim klupskim kolegom. On je zvao mene, ali i Gokhana Sakija na sparinge, ali smo odbili ponudu, jer on više nije član "Golden Gloryja". Klub nam je mnogo pružio i ostajemo mu vjerni. Uskoro bi mi se u Holandiji trebao pridružiti i brat Dado - kaže Stojnić.
citat sa bk foruma:
"Za Denisa se tek toliko zna da ce imati 4 borbe po ugovoru kako je i sam Denis istakao na TV. Prva borba po svim nagadzanjima trebala bi biti krajem ove godine u Decembru mjesecu opet kazem to je 50:50 sigurno. Uglavnom svi ocekujemo sa nestrpljenjem prvu borbu i nadamo se prvoj pobjedi u UFC. Denis Stojnic naprono trenira na relaciji Holandija BiH . A uskoro otvara svoj MMA klub u Sarajevu."
- 4m3l
#495 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by 4m3l on 21/10/2011 14:11, edited 1 time in total.
- drugodtvogdruga
#496 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
GSP povrijedjen, nista od borbe vs condit, bj penn - nick hamal diaz je main event sada
-
enisss
#497 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bas sam se radovao ovo glavnoj borbi...nekako...oba borca su mi draga..steta...drugodtvogdruga wrote:GSP povrijedjen, nista od borbe vs condit, bj penn - nick hamal diaz je main event sada
Naslutise oni na onim real main event...sto je pisalo na ufc oficijenoj stranici
- 4m3l
#498 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jesu li vam poznata ova dvojica 
-
enisss
#499 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
totalno nepoznati...4m3l wrote:Jesu li vam poznata ova dvojica
- dzeno123
#500 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ipak ce se Lesnar tesko vratiti, bolest je uzela danak. Ocekujem dominaciju Oveerema u svakom smislu i zvanicno penzionisanje Brocka, ne znam ali meni je drago gledati njegove borbe. Covjek je showmen nema sta, uporedite prvu sliku i zadnje dvije :

I dont know about you but it looks like brock diverticulitis has made him lose a ton of weight just check out this new photo of him for the new WWE videogame shoot