Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
black wrote:meni je svejedno za bilo kojim napucanim markama, dok je azela i slicnih radnji sa povoljnim cijenama, nisam izgorio po glavi da placam kosulju ili majicu 70-80km ili farmerke 200km
Sve dok ima iskompleksiranih ljudi koji samopouzdanje moraju dizati tako sto ce navuci sto skuplje farmerke ili majicu, te radnje ce dobro i poslovati. Nije da nema dobrih stvari, ali neozbiljno je davati za nesto toliko para, ili vise, ako nesto vec isto tako, ili slicno, postoji po znatno povoljnijoj cijeni.
LaCici wrote:Meni iskreno nista ne znaci sto cemo imati Zaru ovdje, jer Zara uopste vise nije ono sto je nekad bila. Nedavno sam bila u Zagrebu, maksuz otisla u shopping u Zaru, Bershku i slicno i nisam uzela nijednu stvar iz tih prodavnica, jer najobicnija kosuljica kosta preko 100 KM, a vala i nema neki izbor, i ta roba ne vrijedi svoje cijene, sve mi je nekako fush. Iskreno ja bih vise voljela da otvore H&M ili C&A nego bilo koju od ovih prodavnica.
slazem se. zara je prije bila cjenovno bliza radnjama tipa C&A i H&M. posljednjih godina su se ko osilili i digli cijene. i ja sam za HM ili CA pa da znam na cemu sam kada je u pitanju omjer kvalitet/cijena.
NeyDan wrote:[
Sve dok ima iskompleksiranih ljudi koji samopouzdanje moraju dizati tako sto ce navuci sto skuplje farmerke ili majicu, te radnje ce dobro i poslovati. Nije da nema dobrih stvari, ali neozbiljno je davati za nesto toliko para, ili vise, ako nesto vec isto tako, ili slicno, postoji po znatno povoljnijoj cijeni.
A znamo da je grad pun takvih ljudi, stoga ...
zato je dobro rekao, chini mi se, oskar vajlad, da modu prate oni koji nemaju sopstvenog ukusa
LaCici wrote:Meni iskreno nista ne znaci sto cemo imati Zaru ovdje, jer Zara uopste vise nije ono sto je nekad bila. Nedavno sam bila u Zagrebu, maksuz otisla u shopping u Zaru, Bershku i slicno i nisam uzela nijednu stvar iz tih prodavnica, jer najobicnija kosuljica kosta preko 100 KM, a vala i nema neki izbor, i ta roba ne vrijedi svoje cijene, sve mi je nekako fush. Iskreno ja bih vise voljela da otvore H&M ili C&A nego bilo koju od ovih prodavnica.
Zna li neko gdje u Sa ima da se kupi vuna za pletenje????
Bila sam danas na carsiji i nasla kod jedne tete...ali toliko je zena neljubazna bila da mi se jednostavno ne kupuje kod nje....
Ih, koliko sam puta na ovom forumu citao kako je sramota da nema Zare u Sarajevu kad ga ima i u Zagrebu i Beogradu i Podgorici...a odmah kad dodje kod nas: sta ce nam smrdljiva Zara, nema se tamo sta kupiti, pljuc, pljuc:-) Stvarno smo narod za psihijatriu
nova_korisnica wrote:Zna li neko gdje u Sa ima da se kupi vuna za pletenje????
Bila sam danas na carsiji i nasla kod jedne tete...ali toliko je zena neljubazna bila da mi se jednostavno ne kupuje kod nje....
imas kod picerije galija, bas sam danas prosla pored, ima veliki izbor. znaci odmah pored galije.
btw ja bi volila da se zara otvori. volim odjecu, jbg. volim i odjecu od 2KM a volim i od 200KM. nema to veze ni sa samopouzdanjem ni icim drugim...jednostavno volim odjecu.
nova_korisnica wrote:Zna li neko gdje u Sa ima da se kupi vuna za pletenje????
imaš ispod picerije galije prodavnicu, ali rade samo do 4 radnim danom, a vikendima ne rade ..... osim toga imaš i na pijacama, nije im loš kvalitet, ali nešto nisam baš aman-zaman sigurna
na čaršiji imaju 2-3 radnje, ne znam u kou si išla, ali ima jedna na glavnoj šetnici, i tamo teta baš nije ljubazna
hadzinicasa wrote:mani se pletenja, u kukicanju je spas
pa heklanje više volim .... ali znam i plesti .... ali, eto, sebi i dragom sam baš završila štucne, pošto odemo na planinu, da nam ne zebu nogice ..... heklane štucne mima
Da li mi neko moze reci da li u BBI jos uvijek ima ShoebeDoo prodavnica ili ne? Ljetos znam da je bila nesto zatvorena pa me interesuje da li su je ponovo otvorili ili premjestile negdje drugo??
Trebaju mi Dr. Martins cizme....
zvrzgana wrote:Da li mi neko moze reci da li u BBI jos uvijek ima ShoebeDoo prodavnica ili ne? Ljetos znam da je bila nesto zatvorena pa me interesuje da li su je ponovo otvorili ili premjestile negdje drugo??
Prodavnica je jos uvijek u BBI centru, samo su preselili cini mi se na drugi sprat u dosta manji prostor nego sto je bio.
zvrzgana wrote:Da li mi neko moze reci da li u BBI jos uvijek ima ShoebeDoo prodavnica ili ne? Ljetos znam da je bila nesto zatvorena pa me interesuje da li su je ponovo otvorili ili premjestile negdje drugo??
Prodavnica je jos uvijek u BBI centru, samo su preselili cini mi se na drugi sprat u dosta manji prostor nego sto je bio.
Na istom je spratu, samo su u drgom poslovnom prostoru. Kad se popnete pokretnim stepenicama, skrenete lijevo i idete pravo i na čošku na lijevoj strani se nalazi.
Na istom je spratu, samo su u drgom poslovnom prostoru. Kad se popnete pokretnim stepenicama, skrenete lijevo i idete pravo i na čošku na lijevoj strani se nalazi.
ja stvarno ne znam ko će u tom ShoeBeDoo kupovati jer sam ušao jednom i vidio tene nezz ni ja šta je ono oko 300KM
Za šta???
Opet ponavljam isplatnije uzeti avion i otici na novogodišnja sniženja u EU nego kupovati u ovim radnjama