Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#476 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ja nikako ne mogu da prezalim one sarene zebre........gadna ova recesija
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#477 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
SoulSeeker wrote:
Aha, a da radi u "Kreka Banovići" ne bi ga ni pogledala.
Ako mi se dopada, dopada mi se on kao covjek, a ne njegovo zanimanje zaboga
Besana slobodno ti.
-
SoulSeeker
#478 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Iskreno, nikada mi nije bilo jasno šta vidite u njemu, ali oke... Ukusi su različiti a ja nisam žena, pa onda vjerovatno ne mogu ni razumjeti.ladyblue18 wrote:![]()
![]()
ne znam kakve veze ima necije zanimanje sa njegovim fizickim izgledom.
![]()
Ako mi se dopada, dopada mi se on kao covjek, a ne njegovo zanimanje zaboga![]()
- Mis mekinjas
#479 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Čuj i Antonia Banderasa kad sam vidjela, shvatila sam da je tri glave manji od mene, a mislila sam da će on mene dići, kad budemo zajedno......SoulSeeker wrote:Iskreno, nikada mi nije bilo jasno šta vidite u njemu, ali oke... Ukusi su različiti a ja nisam žena, pa onda vjerovatno ne mogu ni razumjeti.ladyblue18 wrote:![]()
![]()
ne znam kakve veze ima necije zanimanje sa njegovim fizickim izgledom.
![]()
Ako mi se dopada, dopada mi se on kao covjek, a ne njegovo zanimanje zaboga![]()
Mislim da se ne možeš sjećati filma "Top Gun" (prikazivao se dosta davno) sa Tom Cruise - om koji je jedno vrijeme bio prvi na top 10 (nešto kao u današnje vrijeme "Titanik" ili još bolje "Avatar") pa ću ti pokušati prepričati malu scenu.
Nakon tog filma ženska populacija je doslovce "odlijepila" na Toma, a par prijateljica su doslovce htjele sjeći vene jer "ne mogu biti njegove", no međutim kada tipa vidiš uživo izgleda otprilike ništa posebno kao i Selma Bajrami.
Ali da je zgodan, zgodan je.....
-
SoulSeeker
#480 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Btw. ovo...
http://klix.com/y7vvs58
"Kroz istoriju, žene su birale muževne muškarce jer su crte lica kao što su četvrtasta brada, spuštene obrve i tanke usne ukazivale na superiorne gene koji garantuju snažnije i zdravije potomstvo, piše londonski "Telegraf"."
... je napisala prava pravcata žena koja zna šta je muškarac.

"Kroz istoriju, žene su birale muževne muškarce jer su crte lica kao što su četvrtasta brada, spuštene obrve i tanke usne ukazivale na superiorne gene koji garantuju snažnije i zdravije potomstvo, piše londonski "Telegraf"."
... je napisala prava pravcata žena koja zna šta je muškarac.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#482 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
SoulSeeker wrote:
Iskreno, nikada mi nije bilo jasno šta vidite u njemu, ali oke... Ukusi su različiti a ja nisam žena, pa onda vjerovatno ne mogu ni razumjeti.Mislim da se ne možeš sjećati filma "Top Gun" (prikazivao se dosta davno) sa Tom Cruise - om koji je jedno vrijeme bio prvi na top 10 (nešto kao u današnje vrijeme Titanik) pa ću ti pokušati prepričati malu scenu.
Nakon tog filma ženska populacija je doslovce "odlijepila" na Toma, a par prijateljica su doslovce htjele sjeći vene jer "ne mogu biti njegove", no međutim kada tipa vidiš uživo izgleda otprilike ništa posebno kao i Selma Bajrami.
Inace, da, Tom se pohabao.
Ali Hugh je meni dobar.
-
SoulSeeker
#483 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Istina, o ovome sam i govorio jer "svjetla čuda rade".Raščupana wrote:Čuj i Antonia Banderasa kad sam vidjela, shvatila sam da je tri glave manji od mene, a mislila sam da će on mene dići, kad budemo zajedno......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali da je zgodan, zgodan je.....
-
SoulSeeker
#484 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ladyblue18 wrote:Ne zbog Toma, vec zato sto su programi nasih tv stanica jako bogati.
Jeste.ladyblue18 wrote:Da...simpa je tu, ali to rezanje vena je vise karakteristicno za teen doba ako mene pitas.
![]()
Naravno, meni u najmanju ruku izgleda neuredan. Možda radi brade, nemam pojma...ladyblue18 wrote:Ali Hugh je meni dobar.Pri tome ne gledam ove photoshopirane slike nego slike u normala izdanju, i divan je.
![]()
Ali ti si musko kao sto i sam rece.
-
zvijer
#485 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Antonia Banderasa bih ja digla, ne mora on mene, samo da budemo zajedno 
-
*mima*
#486 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
besana wrote:Ma Hebo zenu:![]()
Smije se gledati, ha ja
Vi kako hocete............sad bih ja njemu dala...........
- muha_sa
#487 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
šta bi mu dala 
- ljubav_aha
#489 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ne volim tanke usneSoulSeeker wrote:Btw. ovo...
... je napisala prava pravcata žena koja zna šta je muškarac.![]()
![]()
napsiala je izgleda zena oja veze nema sto znace i zasto su vazne socne pune usne ,necu dalje
-
SoulSeeker
#490 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Antonio je već oke, a i ovaj je bio dok nije ostario...zvijer wrote:Antonia Banderasa bih ja digla, ne mora on mene, samo da budemo zajedno

Po meni, "pravi muškarac" izgleda otprilike ovako, samo što treba biti barem pola metra viši.

Mima ba... Idi broji svoje zebre koje ti jako nedostaju jer se palim samo na plave i inteligente, kraće rečeno - nisi moj tip. Probaj sa @Oficirom, tip mi izgleda baš cool.*mima* wrote:Sto se lik upalio......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
SoulSeeker
#491 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
O tome ćemo na nekoj drugoj temi, jer imam materijala za priču za izvoz.ljubav_aha wrote:ne volim tanke usne
napsiala je izgleda zena oja veze nema sto znace i zasto su vazne socne pune usne ,necu dalje
-
*mima*
#492 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
SoulSeeker wrote:
Mima ba... Idi broji svoje zebre koje ti jako nedostaju jer se palim samo na plave i inteligente, kraće rečeno - nisi moj tip. Probaj sa @Oficirom, tip mi izgleda baš cool.
Odkud ti ideja da imam sklonosti prema tebi kad ne volim tranvestite
- fatality
#493 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
sad ce tema na loooock, sad ce tema na looooock . . .
- Mis mekinjas
#494 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Uh, moras biti svjesna da Melanie, uživo izgleda bolje nego na filmu......zvijer wrote:Antonia Banderasa bih ja digla, ne mora on mene, samo da budemo zajedno
- B34R
#495 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
*mima* wrote:SoulSeeker wrote:
Mima ba... Idi broji svoje zebre koje ti jako nedostaju jer se palim samo na plave i inteligente, kraće rečeno - nisi moj tip. Probaj sa @Oficirom, tip mi izgleda baš cool.
Odkud ti ideja da imam sklonosti prema tebi kad ne volim tranvestite
MAKE LOVE NOT WAR.
-
SoulSeeker
#496 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Vidim da moraš komentarisati sve što napišem, stoga ostalo nije teško naslutiti... Zato ti i kažem - probaj sa @Oficirom.*mima* wrote:Odkud ti ideja da imam sklonosti prema tebi kad ne volim tranvestite
- Mis mekinjas
#497 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Tebi Stevo Sigal dobar?????????Antonio je već oke, a i ovaj je bio dok nije ostario...
Moram dati nekog kojeg volim, evo.....

-
*mima*
#498 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
SoulSeeker wrote:Vidim da moraš komentarisati sve što napišem, stoga ostalo nije teško naslutiti... Zato ti i kažem - probaj sa @Oficirom.*mima* wrote:Odkud ti ideja da imam sklonosti prema tebi kad ne volim tranvestite
- Mis mekinjas
#499 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ovo je jače od mene........

-
*mima*
#500 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Evo je............besana glavni krivac.......