Ovako, mislim da se sprdas sa rajom, koja ti je htjela pomoci, dati korisne savjete za najbolju kupovinu. A ti iz sata u sat, mjenjas opcije zelje, podsjetiš malo na kardašijanke kad idu u kupovinu cipela.
Citroen C4 HITNO
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#476 Re: Citroen C4 HITNO
Haj ti uzmi par dana odmora, i od ove teme, foruma, saberi se malo, napuni baterije i onda lagano u kupovinu, povedi kakvo muško.
Ovako, mislim da se sprdas sa rajom, koja ti je htjela pomoci, dati korisne savjete za najbolju kupovinu. A ti iz sata u sat, mjenjas opcije zelje, podsjetiš malo na kardašijanke kad idu u kupovinu cipela.
- Avalanche
#477 Re: Citroen C4 HITNO
Ne sprdam se, najozbiljnije pitam. Htjela sam Citroen C4, a usput naisla na ovu Mazdu, pa bih kupila nju ako bi to bilo moguce, zato i pitam, jer znam da znate. Ali mozda si u pravu, mozda treba da odmorim malo, jer bilo je previse informacija koje su me dodatno zbunile. 
I da, naravno da cijenim svu pomoc i sve informacije koje sam dobila. Hvala svima.
I da, naravno da cijenim svu pomoc i sve informacije koje sam dobila. Hvala svima.
Last edited by Avalanche on 21/02/2018 22:56, edited 1 time in total.
- amar1994
#478 Re: Citroen C4 HITNO
Eh da , carina na sve iz Japana u ovoj supackoj zemlji je 16% , ne iaplati ti se uvozit nikako

- supercali
#479 Re: Citroen C4 HITNO
Sta hvala gdje je kafaAvalanche wrote:Ne sprdam se, najozbiljnije pitam. Htjela sam Citroen C4, a usput naisla na ovu Mazdu, pa bih kupila nju ako bi to bilo moguce, zato i pitam, jer znam da znate. Ali mozda si u pravu, mozda treba da odmorim malo, jer bilo je previse informacija koje su me dodatno zbunile.
- Avalanche
#480 Re: Citroen C4 HITNO
Pa kad ti je obecana? Obecan je Bony za sve kad kupim auto. 
- supercali
#481 Re: Citroen C4 HITNO
Bony je druga prica a kafa je umjesto hvala za mene ti sta si obecavala ostalima me ne zanimaAvalanche wrote:Pa kad ti je obecana? Obecan je Bony za sve kad kupim auto.
-
LeKo
#482 Re: Citroen C4 HITNO
Imaju neke dvije solidne na oglasu, olx. obje 2.2 d. Ako je opcija kupovina ovdje.HAVANA wrote:Honda CivicAvalanche wrote:Sta je ovo? Ne djeluje mi jeftino nimalo.HAVANA wrote:Kupi ovo i bog te veselio.Al ne znam gdje ces naci,cerki trazim
2006 izadje lakse mi kupit a6 3.0 tdi quattro za iste pare nego ovo...
A obeco joj kad je bila mala,dade godinu i belaj.
![]()
- ElRe
#483 Re: Citroen C4 HITNO
Rečeno ti je da za Mazdu nemas para i da ti je nedostupna. Zavrsi za Mazdom.Avalanche wrote:Ne sprdam se, najozbiljnije pitam. Htjela sam Citroen C4, a usput naisla na ovu Mazdu, pa bih kupila nju ako bi to bilo moguce, zato i pitam, jer znam da znate. Ali mozda si u pravu, mozda treba da odmorim malo, jer bilo je previse informacija koje su me dodatno zbunile.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#484 Re: Citroen C4 HITNO
Ako šta znači, mada ne bi trebalo, jer su tvoje pare u pitanju, ja glasam za onu Astru.
- konektovan
#485 Re: Citroen C4 HITNO
Postovani,ElRe wrote:20.02.2018.konektovan wrote:
Ja sam mjenjao u unitrade i platio 56 KM na akciji prošle godine, ne mogu da vjerujem da je toliko pojeftinilo?!
Kad si ti mjenjao???
Filter goriva je Bosch , cijena 55,00 KM , ugradnja 12,00 KM
Jutros slao mail.
Ne znam, vjerovatno je drugaciji filter za tvoj 1.6 hdi blue ili e.
- kakav nered
#486 Re: Citroen C4 HITNO
Avalanche wrote:ElRe wrote:https://www.olx.ba/artikal/28474461/maz ... enge-2018/
Dobila bi ovu iznad, ali Mazdu2 izbaci iz glave, ne mozes je imati. Nije ti dostupna.
Sve od 70 do 120 KS je za tvoje potrebe.Pa ogromna razlika izmedju te i ove sa slike sa sajta (mada, ove slike uvijek budu doradjene).
Znala sam da je previse dobro da bi bilo istinito.amar1994 wrote:eh to je revolution top , ta je 37000KMAvalanche wrote:[
Vidim... A pazi ove sa slike![]()
Koliko jeftinije u odnosu na Citroen C4?![]()
ja mislim da je tu negdje cijena , nisam se raspitivaoEh...
To s Mazdom je čisti marketing, stave sliku najboljeg modela i cijenu najjeftinijeg osnovnog modela, da zagrizeš što i jesi... to im i jeste cilj...
ali fino piše cijena OD... isto kao što na buticima puše popust DO 70% a unutra samo na par stvari zaista taj popust. To se radi da se privuče kupac.
- ElRe
#487 Re: Citroen C4 HITNO
1.6 HDI 68KW, 2012 god.konektovan wrote:Postovani,ElRe wrote:20.02.2018.konektovan wrote:
Ja sam mjenjao u unitrade i platio 56 KM na akciji prošle godine, ne mogu da vjerujem da je toliko pojeftinilo?!
Kad si ti mjenjao???
Filter goriva je Bosch , cijena 55,00 KM , ugradnja 12,00 KM
Jutros slao mail.
Ne znam, vjerovatno je drugaciji filter za tvoj 1.6 hdi blue ili e.
-
lavic
#488 Re: Citroen C4 HITNO
Pezo nije auto.... bar za menekonektovan wrote:Ovaj peugeot je top.ElRe wrote:https://www.olx.ba/artikal/27042348/peu ... ech-82-ks/
Skini 1000 KM i imas best buy po tvojim kriterijima
ili Punto
https://www.olx.ba/artikal/27105424/fia ... mo-vozilo/
Kome ces ugraditi navigaciju
Kod nas se samo kradu VW, Audi, Škoda, nešto manje Mercedes i BMW. Ostale nece niko.
- konektovan
#490 Re: Citroen C4 HITNO
Ja bih mu predlozio promjenu na gLavić, zasluzuje to.supercali wrote:A nik ti lavic
- Avalanche
#492 Re: Citroen C4 HITNO
Po ljepoti (znam sad da muski dio foruma prevrce ocimaTomahawk11 wrote:Ako šta znači, mada ne bi trebalo, jer su tvoje pare u pitanju, ja glasam za onu Astru.
ElRe wrote:Rečeno ti je da za Mazdu nemas para i da ti je nedostupna. Zavrsi za Mazdom.Avalanche wrote:Ne sprdam se, najozbiljnije pitam. Htjela sam Citroen C4, a usput naisla na ovu Mazdu, pa bih kupila nju ako bi to bilo moguce, zato i pitam, jer znam da znate. Ali mozda si u pravu, mozda treba da odmorim malo, jer bilo je previse informacija koje su me dodatno zbunile.
Pretpostavila sam da nije bas onako cim sam vidjela "od", znala sam da ima neka fora, bas kao u buticima, sto kazes. I zato mi je cudno, jer u Hrvatskoj i Srbiji sa onih videa divno Mazde izgledaju, a kod nas za iste i vece pare mnogo losije, pa sam zato pitala, jer mi to nije najjasnije.kakav nered wrote:
To s Mazdom je čisti marketing, stave sliku najboljeg modela i cijenu najjeftinijeg osnovnog modela, da zagrizeš što i jesi... to im i jeste cilj...
ali fino piše cijena OD... isto kao što na buticima puše popust DO 70% a unutra samo na par stvari zaista taj popust. To se radi da se privuče kupac.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#493 Re: Citroen C4 HITNO
Nije ti preduga Astra, odnosno nije ništa duža od C4.
- nepass1
#494 Re: Citroen C4 HITNO
a sta fali crnom c4 za 16k, koji se moze spustiti jos milju?Avalanche wrote:Po ljepoti (znam sad da muski dio foruma prevrce ocimaTomahawk11 wrote:Ako šta znači, mada ne bi trebalo, jer su tvoje pare u pitanju, ja glasam za onu Astru.), meni je najljepsa Mazda, pa Citroen C4, pa tek onda Astra (i je li predugacka ona? tako bar djeluje). Naravno, ja ne bih gledala samo ljepotu i kupila nesto bez obzira na kvalitet samo zato sto je lijepo, nego sam mislila da spojim sve. Ali eto, izgleda da ne mozes spojiti lijepo i korisno.
Trenutno mi je ta Astra na zadnjem mjestu (od ova tri), ali izgleda da mi je ona najvjerovatnija, jer Mazda em je skupa, em je nedostupna, a svi ovi Citroeni presli za 3 godine vecu kilometrazu nego sto cu ja preci za 30 godina, a izgleda da su manje sanse da cu naci Citroena sa malom kilometrazom.
ElRe wrote:Rečeno ti je da za Mazdu nemas para i da ti je nedostupna. Zavrsi za Mazdom.Avalanche wrote:Ne sprdam se, najozbiljnije pitam. Htjela sam Citroen C4, a usput naisla na ovu Mazdu, pa bih kupila nju ako bi to bilo moguce, zato i pitam, jer znam da znate. Ali mozda si u pravu, mozda treba da odmorim malo, jer bilo je previse informacija koje su me dodatno zbunile.
I da, naravno da cijenim svu pomoc i sve informacije koje sam dobila. Hvala svima.![]()
Pretpostavila sam da nije bas onako cim sam vidjela "od", znala sam da ima neka fora, bas kao u buticima, sto kazes. I zato mi je cudno, jer u Hrvatskoj i Srbiji sa onih videa divno Mazde izgledaju, a kod nas za iste i vece pare mnogo losije, pa sam zato pitala, jer mi to nije najjasnije.kakav nered wrote:
- supercali
#495 Re: Citroen C4 HITNO
Astra u bijeljini ili c4 u sarajevu to je izbor koji je najocitiji
Doduse ima jos ovih c4 zavisno sad kilometraza oprema a mazdu zaboravi da si je vidjela i jebo je onaj ko ti je predlozi
Doduse ima jos ovih c4 zavisno sad kilometraza oprema a mazdu zaboravi da si je vidjela i jebo je onaj ko ti je predlozi
- amar1994
#496 Re: Citroen C4 HITNO
fali mu sto je presao 130 hiljada .nepass1 wrote: a sta fali crnom c4 za 16k, koji se moze spustiti jos milju?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#497 Re: Citroen C4 HITNO
Baš u odnosu na onih, koliko, 40-ak Astre?!amar1994 wrote:fali mu sto je presao 130 hiljada .nepass1 wrote: a sta fali crnom c4 za 16k, koji se moze spustiti jos milju?
- nepass1
#498 Re: Citroen C4 HITNO
e jbg sad, trazi tako auto. nema za novo. hoce c4, astru ce preko volje uzeti.amar1994 wrote:fali mu sto je presao 130 hiljada .nepass1 wrote: a sta fali crnom c4 za 16k, koji se moze spustiti jos milju?
kao sto je meni bilo sa dusterom, kontam kupim ga gadice mi se voziti, odbija me auto totalno.
-
UmaX
#499 Re: Citroen C4 HITNO
Da ponovim ja sam se totalno sjebo kad sam vidio ovaj Astra J deal u Bijeljini.
Prije nesto vise od godinu dana sam kupio Astru J dizela, iako sam htio benzinca - slaba je ponuda benzinaca. Auto ko auto je odlicno (iako potesko - no zato se vozi kao auta za klasu veca), samo da je jos benzin.
Prije nesto vise od godinu dana sam kupio Astru J dizela, iako sam htio benzinca - slaba je ponuda benzinaca. Auto ko auto je odlicno (iako potesko - no zato se vozi kao auta za klasu veca), samo da je jos benzin.
- amar1994
#500 Re: Citroen C4 HITNO
bolje joj je i to , nego da trosi pare na moguce kvarovenepass1 wrote:e jbg sad, trazi tako auto. nema za novo. hoce c4, astru ce preko volje uzeti.amar1994 wrote:fali mu sto je presao 130 hiljada .nepass1 wrote: a sta fali crnom c4 za 16k, koji se moze spustiti jos milju?
kao sto je meni bilo sa dusterom, kontam kupim ga gadice mi se voziti, odbija me auto totalno.