Importanne Centar Sarajevo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#476 Re: Importanne Centar Sarajevo.
kad vam prigusti sjetite se kako ste bili protiv 
-
fixer
#477 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Ne moraju sve stvari biti po Vasem ukusu. Sigurno ima ljudi kojima se ovo svidja. Meni prvom se centar svidja. Super mi je sto nije ogroman, sto je pomalo "intimniji", i nije megalomanski projekat. Centar je mogao biti veci (prostorno), ali je u skladu sa potrebama Sarajeva. I apoteci je itekako mjesto tu, kao i brojnim kaficima - pa taj dio grada je pun fakulteta, baaka i slicno. Ljudi moraju imati priliku negdje sjest na pauzi.Mjesanac wrote:kriza zestoka, jos kad sam vidio da imaju apoteku i cvjecaru![]()
ponuda je za pijace, moram otic do njih ovih dana i da im kazem da su zaboravili otvorit kladionicu u svom centru
- mrtva kokoš
#478 Re: Importanne Centar Sarajevo.
covjek kad pravi kucu uvijek prvo napravi wc, pa tek onda ostalo.ladyblue18 wrote:Tema o wc-ima se uvijek povlaci na svakoj temi o nekom TC-u...to ti je ovdje normala.NeyDan wrote:O cemu sve nece ljudi raspravljati na ovom forumu.![]()
![]()
- atko
#479 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Splinter wrote:covjek kad pravi kucu uvijek prvo napravi wc, pa tek onda ostalo.ladyblue18 wrote:Tema o wc-ima se uvijek povlaci na svakoj temi o nekom TC-u...to ti je ovdje normala.NeyDan wrote:O cemu sve nece ljudi raspravljati na ovom forumu.![]()
![]()
- bez_ideje
#480 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Cijenim dobru halu 
- Truba
#481 Re: Importanne Centar Sarajevo.
mi smo prvo vanjski wc pravili pa tek onda vikendicu
pa vi vidite
pa vi vidite
- zecko_kupuz
#482 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Jah, takvi adeti nekada bili.
Ali prema sadašnjim potrebama mladih Sarajlija prvo bi se trebao ugrađivati kafe-aparat, pa onda sve ostalo. 
- cyprus
#483 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Stvarno, o čemu bih ja trebo pričat u na temama o TC osim o WC-u?ladyblue18 wrote:Tema o wc-ima se uvijek povlaci na svakoj temi o nekom TC-u...to ti je ovdje normala.NeyDan wrote:O cemu sve nece ljudi raspravljati na ovom forumu.![]()
![]()
btw, ovaj u Importaneu me nije impresioniro
- minjonja
#484 Re: Importanne Centar Sarajevo.
komi, ne odoh u importanne
e vala cu sutra, alami
vidjela sam jedne cvike koje moram imati pa cu ih sutra kupiti 
e vala cu sutra, alami
- uvjek dobar gost
#485 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Nisam bio, al me svrbi pitanje ima li knjižara ?
- bez_ideje
#486 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Bila ja danas.....
Sranje na kvadrat.....malo,poluotvoreno,pusto,medicinski...........
U BBI nisi mogao sedmicu dana uc po otvaranju......danas 5 ljudi sve skupa u Importannu.....
Vidjoh taj Lindex,frizeraj,mobiteli,kafici......bit ce bellissima i carpisa
Sranje na kvadrat.....malo,poluotvoreno,pusto,medicinski...........
U BBI nisi mogao sedmicu dana uc po otvaranju......danas 5 ljudi sve skupa u Importannu.....
Vidjoh taj Lindex,frizeraj,mobiteli,kafici......bit ce bellissima i carpisa
- h_poaro
#487 Re: Importanne Centar Sarajevo.
uvjek dobar gost wrote:Nisam bio, al me svrbi pitanje ima li knjižara ?
Nemoj ni ići. Nema! Nema mjesta
- Truba
#488 Re: Importanne Centar Sarajevo.
ja sam danas pjehe išao pored kroz vilsonovo ali sam uspio do kuće izdržatiminjonja wrote:komi, ne odoh u importanne![]()
čekam izvještaj
nisam htio u multipleks ići dok nisu postavili sliku wc-a
- Truba
#489 Re: Importanne Centar Sarajevo.
ok shvaćamuvjek dobar gost wrote:Nisam bio, al me svrbi pitanje ima li knjižara ?
ali šta će ti knjižara kad su u svakoj iste knjige
- atko
#490 Re: Importanne Centar Sarajevo.
I ona u bbi na petom je replace-ana kaficem ... tako da tesko da ce ponici nova ... moze se samo jos koja zatvoriti a na njenom mjestu ponici kladionicauvjek dobar gost wrote:Nisam bio, al me svrbi pitanje ima li knjižara ?
-
maxim2000
#491 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Ima kladionica i u Importane u sklopu lutrije. Mozes se kladiti ili igrati druge igre na srecu.

- Truba
#492 Re: Importanne Centar Sarajevo.
ja ne znam šta oni očekujuatko wrote:I ona u bbi na petom je replace-ana kaficem ... tako da tesko da ce ponici nova ... moze se samo jos koja zatvoriti a na njenom mjestu ponici kladionicauvjek dobar gost wrote:Nisam bio, al me svrbi pitanje ima li knjižara ?
tašen izdanje 70 maraka... šta da radim tri dana za knjigu
što se ne fokusiraju na jeftinija izdanja
- Ma.Le.Na
#493 Re: Importanne Centar Sarajevo.
fixer wrote:Ne moraju sve stvari biti po Vasem ukusu. Sigurno ima ljudi kojima se ovo svidja. Meni prvom se centar svidja. Super mi je sto nije ogroman, sto je pomalo "intimniji", i nije megalomanski projekat. Centar je mogao biti veci (prostorno), ali je u skladu sa potrebama Sarajeva. I apoteci je itekako mjesto tu, kao i brojnim kaficima - pa taj dio grada je pun fakulteta, baaka i slicno. Ljudi moraju imati priliku negdje sjest na pauzi.Mjesanac wrote:kriza zestoka, jos kad sam vidio da imaju apoteku i cvjecaru![]()
ponuda je za pijace, moram otic do njih ovih dana i da im kazem da su zaboravili otvorit kladionicu u svom centru
bas tako
centar ima toliko kafica kao da je i pravljen samo za studente i srednjoskolce da mogu gdje otici na kafu
jer realno..pola sata pauze ljudima koji rade...a vecina ima samo pola sata...nije dovoljna za kafu..
i komi
i meni je hala vrlo veri bitna
-
fixer
#494 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Ali zato imas kafic u kojem uzmes kafu za ponijeti.Ma.Le.Na wrote:fixer wrote:Ne moraju sve stvari biti po Vasem ukusu. Sigurno ima ljudi kojima se ovo svidja. Meni prvom se centar svidja. Super mi je sto nije ogroman, sto je pomalo "intimniji", i nije megalomanski projekat. Centar je mogao biti veci (prostorno), ali je u skladu sa potrebama Sarajeva. I apoteci je itekako mjesto tu, kao i brojnim kaficima - pa taj dio grada je pun fakulteta, baaka i slicno. Ljudi moraju imati priliku negdje sjest na pauzi.Mjesanac wrote:kriza zestoka, jos kad sam vidio da imaju apoteku i cvjecaru![]()
bas tako
centar ima toliko kafica kao da je i pravljen samo za studente i srednjoskolce da mogu gdje otici na kafu
jer realno..pola sata pauze ljudima koji rade...a vecina ima samo pola sata...nije dovoljna za kafu..
i komi![]()
i meni je hala vrlo veri bitna
- alica.k
#495 Re: Importanne Centar Sarajevo.
dobar im je frappiatofixer wrote:Ali zato imas kafic u kojem uzmes kafu za ponijeti.
-
stern 2010
#496 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Bila sam u imporani, ja isla zbog lindexa a ono nemozes uci unutra.ogromna guzva.imaju super stvari, ali se dosta vec rasprodalo.svidja mi se i kafa u coffie felowsu.ima nekoliko praznih radnji.sve u svemu centar je jako lijep,svijetal i ugodno se osjecam unutra.
-
Islamovic
#497 Re: Importanne Centar Sarajevo.
WC je pravo dobar 
-
EUROBIH
#498 Re: Importanne Centar Sarajevo.
stern 2010 wrote:Bila sam u imporani, ja isla
zbog lindexa a ono nemozes uci unutra.ogromna guzva.imaju super stvari, ali se dosta vec rasprodalo.svidja mi se i kafa u coffie felowsu.ima nekoliko praznih radnji.sve u svemu centar je jako lijep,svijetal
i ugodno se osjecam unutra.
ti danas (m)učiti naš jezik
- Ma.Le.Na
#499 Re: Importanne Centar Sarajevo.
nemoj tako na PR-a ImportaneaEUROBIH wrote:stern 2010 wrote:Bila sam u imporani, ja isla
zbog lindexa a ono nemozes uci unutra.ogromna guzva.imaju super stvari, ali se dosta vec rasprodalo.svidja mi se i kafa u coffie felowsu.ima nekoliko praznih radnji.sve u svemu centar je jako lijep,svijetal
ti danas (m)učiti naš jezik![]()
-
EUROBIH
#500 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Ma.Le.Na wrote:nemoj tako na PR-a ImportaneaEUROBIH wrote:stern 2010 wrote:Bila sam u imporani, ja isla
ti danas (m)učiti naš jezik![]()
![]()
istina
samo kako je skontala DA SE DOSTA RASPRODALO????!!!!
loš marketing...odmah dobijem želju da pohrlim u lindex............isto tako imam želju da kupim laptop od bh telekoma kad vidim onaj gabor od žene monstruma što prevće praznu bombonjeru