BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
amar007

#476 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by amar007 »

Sta ima veze kakav je kome stadion, dobili su EP ne mogu igrati na livadama...
I cuj igra sa Lewandovskim za kojeg se otimaju mnogi.... :lol: pa sto se za Stilica ne otimaju... Igra i bendtner sa fabregasom pa banderu niko ne trazi :lol: O boze kakvi argumenti :lol:
buzzer

#477 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by buzzer »

amar007 wrote: O boze kakvi argumenti :lol:
a tvoji su vec vrlo vjerodostojni. pogotovo argument da je dzeko = klose. :D
a i ona sa 10 boljih od stilica je dobra. :thumbup:
predaj se bosnjo, zijanio si. :D
tavustavus

#478 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by tavustavus »

http://www.24sata.info/sport/fudbal/283 ... u-BiH.html

pogledajte malo momka pisao sam svima da obrate paznju i pozovu ga dok nije kasno...Nikola Saric-liverpul
zecko_kupuz

#479 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

amar007 wrote:Sta ima veze kakav je kome stadion, dobili su EP ne mogu igrati na livadama...
I cuj igra sa Lewandovskim za kojeg se otimaju mnogi.... :lol: pa sto se za Stilica ne otimaju... Igra i bendtner sa fabregasom pa banderu niko ne trazi :lol: O boze kakvi argumenti :lol:
Uh, kao da slušam petnaestogodišnju tinejdžerku kako se prepire sa roditeljima i kontrira po cijenu svega. :P :-)
jeza u ledja

#480 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Samo da kazem ovo je Stilicu tek drugi postignuti gol (prvi je postigao prosle sedmice) ove sezone u poljskoj ligi i (tek?) peta asistencija ove sezone u ligi, a odigrao je do sada 20 utakmica. Recimo ovaj saigrac Peszko ( :D ) koji igra na slicnoj poziciji je do sada dao 7 golova i imao 11 asistencija iz 21 utakmice.
Cijela ekipa je dala 39 golova u 24 utakmice.

Radi usporedbe, Wolfsburg je odigrao 29 utakmica u ligi i dao cak 56 golova, od toga Misimovic 9 golova i 11 asistencija iz 27 odigranih ligaskih utakmica.

U Francuskoj, Lyon je odigrao 31 utakmicu i dao 51 gol. Od toga Pjanic imao 7 asistencija i 3 postignuta gola u svojih 30 odigranih ligaskih utakmica. S tim sto on ne igra bas plejmejkera kao Miske i Stilic.

Ibricic ima samo 3 asistencije, ali 10 golova, iz 22 ligaske tekme.
amar007

#481 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by amar007 »

Jeste. Ali zato Stila igra u najjacem klubu u najboljoj ligi na svijetu. Cekaj, ustvari... :-) :lol:
Ave, Nijaz!

#482 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

Stila je dijete Zelje i kao takav ima u genima da postane superstar, tako da ga je suvisno usporedivati sa
nekim pokusajima igraca tipa Ibricic.

Doci ce Stila u Arsenal pa cete ga molit da igra za repku.
amar007

#483 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by amar007 »

Ave, Nijaz! wrote:Stila je dijete Zelje i kao takav ima u genima da postane superstar, tako da ga je suvisno usporedivati sa
nekim pokusajima igraca tipa Ibricic.

Doci ce Stila u Arsenal pa cete ga molit da igra za repku.
Nije ni on lud da ide u jos manji klub :wink:
Ave, Nijaz!

#484 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

amar007 wrote:
Nije ni on lud da ide u jos manji klub :wink:

Wow, kako si ti dobar provokator, anblivbl.
Haj de jos malo provociraj, da mladi narastaj pokupi par fazona, fascinantan si.

:roll: :zzzz:
Globus

#485 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Globus »

Ciki jarane ..Zaboravio si napisat post sa @Kumerle :?
Ave, Nijaz!

#486 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

Globus wrote:Ciki jarane ..Zaboravio si napisat post sa @Kumerle :?
Jah, ja nemam pametnijeg posla, nego pisat s tri nicka na forumu. :roll:
Kao sto sam rekao u par navrata, ako ko misli da imam vise nickova, trazit cemo sudsko vjestacenje u babinu imovinu i cao.
Mori me ovo ponavljati na svakoj drugoj stranici svake druge teme, al' ces se i ti usutiti sad kao sto je i onaj hz__semir, kad je vidio da lupeta neistine.
klixober

#487 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

jeza u ledja wrote:Samo da kazem ovo je Stilicu tek drugi postignuti gol (prvi je postigao prosle sedmice) ove sezone u poljskoj ligi i (tek?) peta asistencija ove sezone u ligi, a odigrao je do sada 20 utakmica. Recimo ovaj saigrac Peszko ( :D ) koji igra na slicnoj poziciji je do sada dao 7 golova i imao 11 asistencija iz 21 utakmice.

Radi usporedbe, Wolfsburg je odigrao 29 utakmica u ligi i dao cak 56 golova, od toga Misimovic 9 golova i 11 asistencija iz 27 odigranih ligaskih utakmica.

U Francuskoj, Lyon je odigrao 31 utakmicu i dao 51 gol. Od toga Pjanic imao 7 asistencija i 3 postignuta gola u svojih 30 odigranih ligaskih utakmica. S tim sto on ne igra bas plejmejkera kao Miske i Stilic.

Znam da podatke citas sa transfermarkt :D Pogrijesio si,ovo mu je 6. asistencija u ligi i 2. go(ovo kolo nije jos uneseno).
Stilic je imao gadnu povredu od koje se dugo oporavljao i u meduvremenu su drugi igraci preuzeli odgovornost izvodenja slobodnih udaraca,kornera,penala.
A osim 6 asistencija u ligi,treba spomenuti da ima jos 5 asistencija u kvalifikacijama za Ligu Evropa,iz samo 4 utakmice.
Eh,da...od tih 20 sto je odigrao u ligi,dva puta je usao sa klupe,znaci 18 puta je startao u ligi.Na kraju,ako se sve uzme u obzir,to i nije losa statistika obzirom na povrede koje je imao.
Znaci 18 utakmica lige + 4 utakmice kvalifikacija za Ligu Evropa = ukupno 22 utakmice startao.
Znaci 22 utakmice - 2 gola - 11 asistencija,sto i nije toliko lose uzmemo li u obzir povrede koje je imao.
Globus

#488 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Globus »

Ave, Nijaz! wrote:
Globus wrote:Ciki jarane ..Zaboravio si napisat post sa @Kumerle :?
Jah, ja nemam pametnijeg posla, nego pisat s tri nicka na forumu. :roll:
Kao sto sam rekao u par navrata, ako ko misli da imam vise nickova, trazit cemo sudsko vjestacenje u babinu imovinu i cao.
Mori me ovo ponavljati na svakoj drugoj stranici svake druge teme, al' ces se i ti usutiti sad kao sto je i onaj hz__semir, kad je vidio da lupeta neistine.
A izvini..Nisam vidio da Kumerle banovan..izvini bogati :D Kad sam ja koristio te proxye mjenjanje ip.a i razlicite browsere..samo sto sam ja zaradjivao pare sa time za razliku od tebe koji skupljas zrake i pravis budalu od sebe
Ave, Nijaz!

#489 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

Globus wrote: A izvini..Nisam vidio da Kumerle banovan..izvini bogati :D Kad sam ja koristio te proxye mjenjanje ip.a i razlicite browsere..samo sto sam ja zaradjivao pare sa time za razliku od tebe koji skupljas zrake i pravis budalu od sebe
Pusti proxye, nisam ja sisao veslo.
Trazit cemo na sudu da provaider da IP adrese koje je meni dodjeljivao i u kom vremenskom intervalu, te cemo traceovat koji su sajtovi posjecivani sa tim IP adresama.
Sta vise, ako se pokaze da sam koristio proxy, ja ti prepisem sve sto imam, a kamo li, ako se pokaze da smo Kumerle i ja ista osoba.

Inace, ja sam coban i ovo mi je zanimacija dok cuvam ovce, tako da te trendy rijeci kao proxy, IP adrese nemoj spominjat jer nista ti ja to ne razumijem.
Globus

#490 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Globus »

Vidim :)
Ave, Nijaz!

#491 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

Odlicno, zamolio bih administraciju da mi promjeni nick u @zacepljivac_usta_"sveznalicama"
ili @mama,koristio_sam_proxy,mora_da_znam_sve_o_kopjuterima_i_racunarskim_mrezama.

Posto na tom polju nemam nikakvih sansi, haj, ti malo na moj fah.

Hvala, dovidenja i prijatno.
Tvrtko II Kotromanić

#492 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tvrtko II Kotromanić »

a mozda da se nastavite prepirat preko pp-a, da ne spamate temu?!
Ave, Nijaz!

#493 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ave, Nijaz! »

Tvrtko II Kotromanić wrote:a mozda da se nastavite prepirat preko pp-a, da ne spamate temu?!
Izvinjavam se, pogrijesio sam, isprovocirao me taj strucnjak.

Neka admin izbrise ove postove.
HarnagaHarnaga

#494 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

jeza u ledja wrote:Samo da kazem ovo je Stilicu tek drugi postignuti gol (prvi je postigao prosle sedmice) ove sezone u poljskoj ligi i (tek?) peta asistencija ove sezone u ligi, a odigrao je do sada 20 utakmica. Recimo ovaj saigrac Peszko ( :D ) koji igra na slicnoj poziciji je do sada dao 7 golova i imao 11 asistencija iz 21 utakmice.

Malo brate za ofanzivnog veznog, ali poceo je u zadnje vrijeme da zabija i asistira. U svakom slucaju mislim da ima mjesta na nekom sirem spisku, o prvih 11 je rano i da razmislja.
IlijaLadin

#495 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by IlijaLadin »

Zna li neko zašto haris nije nastupio za valjadolid? ona afera o pijančenju, kartoni ili nešto treće?
jeza u ledja

#496 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

dosao novi trener clemente
klixober

#497 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

IlijaLadin wrote:Zna li neko zašto haris nije nastupio za valjadolid? ona afera o pijančenju, kartoni ili nešto treće?
Povrijedjen...
zecko_kupuz

#498 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Zec opet zabio, dvije asistencije upisao...dobar, dobar mali k'o hljeb. :-D
klixober

#499 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Pjanic igrao dobro,Lyon samo 1-1- sa Lille-om.Steta,ovim su vjerovatno propustili sansu da postanu prvaci Francuske.
and

#500 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

45' Muslimovic Z.
1-0 paok-kavala
Post Reply