MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
forza_juve

#476 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by forza_juve »

pitanja kao pitanja sada pocni da citas naucit ces, prob. je ta stela ogromna, ko ima stelu nece ni uraditi taj test samo ce se pojaviti. U travniku bio konkurs za policajca smijesna pitanja i lik koj je od 50 bodova skupio 32 a na eseju od 20 skupio 12 ( nepismen )taj isti lik je primljen na kraju, dok neki koji su to nulirali i odradili fizicku spremu extra otpali kao MLTER :dance: :dance: :dance: :dance:
forza_juve

#477 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by forza_juve »

u Tuzli je bio engleski i informatika na testiranju, nezz da li ce sada to biti
Carmela

#478 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Carmela »

Pozdrav svima :)
da li neko ima bilo kakvih informacija vezano za pitanja na testu, kojeg su tipa i jeli na zaokruzivanje ili ti pises odgovore :)
Sretno :)
adnansax

#479 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

Carmela wrote:Pozdrav svima :)
da li neko ima bilo kakvih informacija vezano za pitanja na testu, kojeg su tipa i jeli na zaokruzivanje ili ti pises odgovore :)
Sve pise na stranici mupa
Carmela

#480 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Carmela »

adnansax wrote:
Carmela wrote:Pozdrav svima :)
Sve pise na stranici mupa
E hvala, znala sam i ja to, konkretno sam mislila na tip pitanja, negdje na ovoj temi sam nasla neka pitanja od prijasnjih konkursa tipa "Za koja se djela mogu traziti posebne istrazne radnje???", pa me interesuje da li ce biti pitanja ovog tipa ;)
Hemera

#481 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

http://mup.ks.gov.ba/node/9148

evo i ispravke se vršile
crnoplavo

#482 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by crnoplavo »

Hemera wrote:http://mup.ks.gov.ba/node/9148

evo i ispravke se vršile
....
SPASOJEVIĆ (Milija) ALEKSANDAR

SAVČIĆ (Miloš) MLADENA ROĐENA
eliminisu se srbi :-)
KARAGA

#483 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by KARAGA »

stvarno mi nije jasno kako je iskomplikovalo Ministarstvoovaj posao nemam nsta protiv nikog daj boze da bude primljen najbolji,najspremniji itd nebitno ko je i sta je,,al stvarno pusit da se prijave sa svim fakultetima na mjesto m.inspektora i jos iz citave bih mi je malo bezveze al sta ces takav je zakon diskriminirajuci za sve ostale sem za Bosnjake :roll: !!!
adnansax

#484 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

crnoplavo wrote:
Hemera wrote:http://mup.ks.gov.ba/node/9148

evo i ispravke se vršile
....
SPASOJEVIĆ (Milija) ALEKSANDAR

SAVČIĆ (Miloš) MLADENA ROĐENA
eliminisu se srbi :-)
jeli ovo treba da bude smijesno ili sta???
Ako ti nesto smeta zali se u mup ks, znas adresu.. Fino pise iz kojeg razloga se izvrsila ispravka, a ti povlacis ovakvu tezu (i jos netacnu, ne samo huskacku i podlu).
Mada ovdje moderacija i ne zalazi, red je da dobijes makar upozorenje..
Chischo

#485 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Chischo »

Ima li ko da je ovu materiju za test naucio, ali ono bas... Meni je ovo sve nekako "neučljivo"...
Spremate li se za kupera? Ja sam se doveo do 2800, kontam u narednih mjesec i po, do dva, kada ocekujem test fizike da dignem to na 3200 ako mognem...
k1ks

#486 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by k1ks »

pa ako padnes na testu znanja,neces docekat trcis :D

Da li neko ima slucajno:Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira („Službene novine Kantona Sarajevo“, broj 18/07,07/08) NIgdje ne mogu da nadjem. Ima zakon o prekrsajima od 1996-2004 g ove novije ispravke nigdje ne mogu da nadjem,pa nek ako ima da mi send pls ??
jesenjin

#487 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by jesenjin »

Chischo wrote:Ima li ko da je ovu materiju za test naucio, ali ono bas... Meni je ovo sve nekako "neučljivo"...
Spremate li se za kupera? Ja sam se doveo do 2800, kontam u narednih mjesec i po, do dva, kada ocekujem test fizike da dignem to na 3200 ako mognem...

Ma nemoguce je da istrcis 3200. Dok sam se u jednom od prethodnih konkursa pripremao za test fizike dogurao sam bio do 2950 na atletskoj stazi medutim kad sam izasao na test istrcao 2750 ima tu dosta faktora koji se razlikuju od pripremnog dijela.
kokuz_sa

#488 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kokuz_sa »

jesenjin wrote:
Chischo wrote:Ima li ko da je ovu materiju za test naucio, ali ono bas... Meni je ovo sve nekako "neučljivo"...

Ma nemoguce je da istrcis 3200. Dok sam se u jednom od prethodnih konkursa pripremao za test fizike dogurao sam bio do 2950 na atletskoj stazi medutim kad sam izasao na test istrcao 2750 ima tu dosta faktora koji se razlikuju od pripremnog dijela.
:lol: :lol:
ako dodjes do fizicke spreme vidjet ces kako se istrcava 3200 i da ostane jos vremena da se kafa popije :-D
elda

#489 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

Ma zajebano je to istrcat ljudi pravo, treba imat zestok ritam, ovaj kuper pravi izazov za sve!!!
elda

#490 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

adnansax wrote:Eto sad je zvanicno:
cca 1200 prijavljenih za mladje inspektore, a nekih 2000 za policajce..
A jel sigurno ovo za policajce???
k1ks

#491 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by k1ks »

elda wrote:Ma zajebano je to istrcat ljudi pravo, treba imat zestok ritam, ovaj kuper pravi izazov za sve!!!
A zasto se svi plastite kuper testa ?? Prvo test znanja se mora proci a i nosi najvise bodova..... S kim god pricam samo pitaju spremas li se fizicki,kao da je lagano polozit test znanja. A i test ce biti da nas sto vise otpadne u startu..........
adnansax

#492 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

elda wrote:
imas i na klixu ili avazu tacan broj, bilo je na press konferenciji,znam da je bilo u novinama isto..
elda

#493 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

adnansax wrote:
elda wrote:
imas i na klixu ili avazu tacan broj, bilo je na press konferenciji,znam da je bilo u novinama isto..
Hvala!! evo nasao sam na avazu, upravu si bio!!! svaka cast jedan od rijetkih koji ne siri dezinformacije!!!
elda

#494 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

k1ks wrote:
elda wrote:Ma zajebano je to istrcat ljudi pravo, treba imat zestok ritam, ovaj kuper pravi izazov za sve!!!
A zasto se svi plastite kuper testa ?? Prvo test znanja se mora proci a i nosi najvise bodova..... S kim god pricam samo pitaju spremas li se fizicki,kao da je lagano polozit test znanja. A i test ce biti da nas sto vise otpadne u startu..........
A i ti si upravu 100%, Ja mislim da ce na pismenom pasti oko 80% raje!!
elda

#495 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

A da li neko mozda zna otprilike za koliko ce izbacit spisak za nas policajce!!!
Hemera

#496 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

čuj policajce,valjda kandidate :-)
elda

#497 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

Hemera wrote:čuj policajce,valjda kandidate :-)
E to bas kume!!
adnansax

#498 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

elda wrote: Hvala!! evo nasao sam na avazu, upravu si bio!!! svaka cast jedan od rijetkih koji ne siri dezinformacije!!!
Tu smo da pomognemo. :thumbup:
kokuz_sa

#499 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kokuz_sa »

U današnjim dnevnim novinama u BiH objavljena je odluka o poništenju konkursa u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela u BiH za početni čin “policajac”. Kao razlog navedeno je to da nije ispoštovana član 46. zakona a koji se odnosi na starosnu dob potencijalnih kandidata. Uskoro bi trebao biti raspisan novi konkurs.

Read more: http://www.konkursi.info/ponisten-konku ... z2JkTBT8gk
elda

#500 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

kokuz_sa wrote:

U današnjim dnevnim novinama u BiH objavljena je odluka o poništenju konkursa u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela u BiH za početni čin “policajac”. Kao razlog navedeno je to da nije ispoštovana član 46. zakona a koji se odnosi na starosnu dob potencijalnih kandidata. Uskoro bi trebao biti raspisan novi konkurs.

Read more: http://www.konkursi.info/ponisten-konku ... z2JkTBT8gk
Jel se ko bio prijavio na ovaj konkurs !! i kakav ste certifikat predavali? o poznavanju rada na racunaru??
Post Reply