Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vladikin imenjak živi u Republilci Srpskoj gde se svojevremeno preselio iz ratom zahvaćenog Sarajeva. Njegova porodica drži praonicu veša. U taj posao uključen je i Njegoš, mada bi više voleo da je glumac ili neka faca u svetu šou biznisa. Nada se da će mu Survivor pomoći da dobije svoju šansu u tome. Njegošev vedri duh i nasmejano lice isijavaju čineći da se drugi osećaju prijatno u njegovom društvu. I njega veseli kada su ljudi oko njega raspoloženi. Voli da bude u centru pažnje, da zabavlja, zbija šale, pa mu prijatelji zameraju da ponekad nastupi nepromišljeno. Nepravdu nikako ne trpi, i dodaje da je on pre svega iskren, pošten i srdačan momak. Ponekad je kao veliko dete, i emotivno je vezan za svoju majku.
pogodih ja za dinu zanima li vas jos sta? neko je naslutio ko bi mogao sljedeci ispasti, eto dovoljno sam vam rekao, citaj 2 stranice unazad ubjedljivo najnamazanija je teja...
smijesni_ste wrote:Pa znamo da se zavrsio davno...ali neki ovdje prate sad kako ide na TV-u..isto ste djeca...pa ne pisite ovdje ako ste bilo sta culi ili ako sta znate.... ...govore ljudi vec na nekoliko stranica prije, al dzaba ocito....
sto li sam ja svaki put ofline, kad neko kaze sta ce biti, ili ko je pobjedio...
Ja stvarno ne kontam ove dusebriznike.........pa ljudi otisli da iskuse divljinu,primitivizam (onaj izvorni.....ne turbo-folk)....spavaju s krabama,kuhaju na vatri,nemaju sredstava za licnu higijenu...brisu dupe palminim listovima ....u neko doba zabolit ce ih djon za tekstilnu industriju..ha ya
Ja se ne bunim........
Survivor je jedini reality show koji mogu da gledam. I gledam ga s uzivanjem. Ljudi se bore, gladuju, kisnu i ko god od njih da dobije nagradu zasluzio je. Za razliku od VB i slicnih ostalih sranja gdje se jedino promovise primitivizam.
evo sinoc sam dodao njegosa u raju na fb
ti si meni favorit i ta prica.....
pitam ga kako ide show,kaze momak da se jos ne zna pobjednik i da ce biti uzivo emisija sredinom februara,a da ne smije otkrivati detalje daljnjeg toka showa jer je tako nalozeno ugovorom
lolo_lolo wrote:evo sinoc sam dodao njegosa u raju na fb
ti si meni favorit i ta prica.....
pitam ga kako ide show,kaze momak da se jos ne zna pobjednik i da ce biti uzivo emisija sredinom februara,a da ne smije otkrivati detalje daljnjeg toka showa jer je tako nalozeno ugovorom
podravlja raju iz saraj'va
Umjesto da dodas Dinu i Milenu ti nasao Njegosa! Mogao si i Pecea dodati, kad je bal nek' je pederbal.