Vasi Uslovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
-
PalaSa Marsa
- Jolpaz
#478 Re: Vasi Uslovi
Mozel ajrokremhahufafu wrote:meni je najbitnije da mi frajer ne govori eVrokrem))
- Jolpaz
#479 Re: Vasi Uslovi
Ali bez ovog 2.cupkica wrote:i 7. Da te dovede konacno do orgazmaOfficer Crabtree wrote:kako je ovo počelo ja mislio o muškarcu je riječplejka2 wrote:1.Da nije mahalas-jalijas
2.Da drzi do higijene
3.Da se zna ponasat u drustvu i van njega kao civilizovano bice
4.Ne treba biti previse lijepa( mada ni to nije iskljuceno)![]()
5.Da se koliko toliko zna snalaziti u kuhinji
6.Da zna sa parama raspolagat![]()
Ende![]()
-
PalaSa Marsa
#480 Re: Vasi Uslovi
A 'dje da znam.

- Aquatic B
#481 Re: Vasi Uslovi
Pitanje za sve koji ignorišu djevojke koje konzumiraju alkohol ili cigarte? Da li ste i sami strogi protivnici pijanstva i pušenja?
Mislim, mrzi me kada čujem na ulici:"Jes' ofirno vidjeti trebu kako puši!" .. Helou čovječe nije XVI. vijek
A isti konzumiraju kutiju dnevno. Ili, ista stvar s alkoholom, svaku priliku koristi da se napije, a kao ružno vidjeti pijanu djevojku.
Što se mene tiče, nikada nisam imao djevojku koja puši. Slučajnost ili ne, ne znam, ali ni sam ne konzumiram cigarete. Što se alkohola tiče, najviše uživam s hanumom.
Mislim, mrzi me kada čujem na ulici:"Jes' ofirno vidjeti trebu kako puši!" .. Helou čovječe nije XVI. vijek
Što se mene tiče, nikada nisam imao djevojku koja puši. Slučajnost ili ne, ne znam, ali ni sam ne konzumiram cigarete. Što se alkohola tiče, najviše uživam s hanumom.
- bez_ideje
#482 Re: Vasi Uslovi
Aura.......ako muski zakazu.........
Sto se toga pusenje-pijenje tice.....stvarno postujem kad neko ko ne pusi i ne pije ne zeli djevojku koja pusi i pije.....to mi je skroz ok .. ..a ove licemjere.....namirisem na kilometar
Ja vec reko,ne gotivim fumarache jer meni smeta dim....
-
todd_smith
#483 Re: Vasi Uslovi
to je jedini razlog zasto sam i stavio te uslovebez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aura.......ako muski zakazu.........![]()
![]()
![]()
Sto se toga pusenje-pijenje tice.....stvarno postujem kad neko ko ne pusi i ne pije ne zeli djevojku koja pusi i pije.....to mi je skroz ok .. ..a ove licemjere.....namirisem na kilometarshuuu od meneka ....shuuu
Ja vec reko,ne gotivim fumarache jer meni smeta dim....
- bez_ideje
#484 Re: Vasi Uslovi
Dobro je Todde.....ne vadi se sad 
- cute poison
#485 Re: Vasi Uslovi
Nije ofirno, boli me briga sto pusi sebe unistava, ne unistava mene s tim. Ali je ruzan osjecaj kad poljubis djevojku koja pusiAquatic B wrote:Pitanje za sve koji ignorišu djevojke koje konzumiraju alkohol ili cigarte? Da li ste i sami strogi protivnici pijanstva i pušenja?
Mislim, mrzi me kada čujem na ulici:"Jes' ofirno vidjeti trebu kako puši!" .. Helou čovječe nije XVI. vijekA isti konzumiraju kutiju dnevno. Ili, ista stvar s alkoholom, svaku priliku koristi da se napije, a kao ružno vidjeti pijanu djevojku.
- Ljuska_u_BaklaFi
#486 Re: Vasi Uslovi
Mrzim laz
Razumijem ja da se komfornije zhivi u lazhima nego u istinama. Lazhi su velike i raskoshne( pogotovo ako ih je vishe, i uvijek ih je vishe) a istine male, gole i tjeskobne......ali su mi dovoljne
Eto mog uslova 
-
Ljubicasta27
#487 Re: Vasi Uslovi
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mrzim lazRazumijem ja da se komfornije zhivi u lazhima nego u istinama. Lazhi su velike i raskoshne( pogotovo ako ih je vishe, i uvijek ih je vishe) a istine male, gole i tjeskobne......ali su mi dovoljne
Eto mog uslova
Mene nista iz takta ne moze izbacit ko laz...ocito zivimo u pogresnom vremenu
- ljubav_aha
#488 Re: Vasi Uslovi
Ljubicasta27 wrote:Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mrzim lazRazumijem ja da se komfornije zhivi u lazhima nego u istinama. Lazhi su velike i raskoshne( pogotovo ako ih je vishe, i uvijek ih je vishe) a istine male, gole i tjeskobne......ali su mi dovoljne
Eto mog uslova
![]()
Mene nista iz takta ne moze izbacit ko laz...ocito zivimo u pogresnom vremenu
- dr.Gonzo
#489 Re: Vasi Uslovi
Ja se palim na zene lakog morala sa stilom 
- Joey Tribbiani
#490 Re: Vasi Uslovi
ja bih samo da ponovim jedan od najboljih i najdubokoumnijih postova u historiji sarajevo-x forumaJThomas wrote:hajde da provjerim jesam li dobro shvatio...![]()
on mora biti lijep, zgodan, uspješan, obrazovan, šarmantan, duhovit, dobar u krevetu, imati ogromnu kitu...i tako od a) do nj)...ako kojim slučajem zadovoljava samo 18 ili 19 od 20 nabrojanih uslova, radićemo na tome
ali on mene mora apsolutno prihvatiti takvu kakvu jesam i ne smije ni pomisliti da me mijenja
![]()
šta da vam čovjek kaže, a da ostane kulturan i pozitivan...
- ljubav_aha
#491 Re: Vasi Uslovi
sto su preduslovi doticnih uslova 
-
Omerovim_Koracima
#492 Re: Vasi Uslovi
Ja ti nemam principa,meni cura dodje i kaze "slozhi mi ga" i ja joj ga slozhim
Nisam zanovjetalo. Ako cuga nek cuga umjereno,jebes i curu koja se precuga,povracha,valja s eitd. Ni ja se ne ubijem tolko
.
Mrzim one nista prije braka,a pofata se na prvom dateu,dadne ti oral itd. Nista od tog odma.
Nemam neki pretjeranih uslova,samo da je normalna i da ne smara pozivima i dan i noc
Nisam zanovjetalo. Ako cuga nek cuga umjereno,jebes i curu koja se precuga,povracha,valja s eitd. Ni ja se ne ubijem tolko
Mrzim one nista prije braka,a pofata se na prvom dateu,dadne ti oral itd. Nista od tog odma.
Nemam neki pretjeranih uslova,samo da je normalna i da ne smara pozivima i dan i noc
- Suti i trpi
#493 Re: Vasi Uslovi
Nisi ni ti luddr.Gonzo wrote:Ja se palim na zene lakog morala sa stilom
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#494 Re: Vasi Uslovi
ja slagO nikad nishta nisamLjuska_u_BaklaFi wrote:Mrzim lazRazumijem ja da se komfornije zhivi u lazhima nego u istinama. Lazhi su velike i raskoshne( pogotovo ako ih je vishe, i uvijek ih je vishe) a istine male, gole i tjeskobne......ali su mi dovoljne
Eto mog uslova
-
Kristijana
#495 Re: Vasi Uslovi
Ja strašno mrzim kad muškarac daje na prvom sastanku, a sve k'o fol fin i neiskvaren, ništa prije braka.
Takvog nema šanse nikad da omužim.
- nellington
#496 Re: Vasi Uslovi
A iskoristiš li ga bar?Kristijana wrote:Ja strašno mrzim kad muškarac daje na prvom sastanku, a sve k'o fol fin i neiskvaren, ništa prije braka.![]()
-
Kristijana
#497 Re: Vasi Uslovi
Naravno, pa valja nalupat sve te silne recke da bih se imala čime folirat u raji i na forumu.
A kad nađem poštenog muškarca uzet ću ga i dat mu svoje prezime.
A kad nađem poštenog muškarca uzet ću ga i dat mu svoje prezime.
- citroen
#498 Re: Vasi Uslovi
Sta ti daje na prvom sastankuKristijana wrote:Ja strašno mrzim kad muškarac daje na prvom sastanku, a sve k'o fol fin i neiskvaren, ništa prije braka.![]()
-
doticna
-
Officer Crabtree
#500 Re: Vasi Uslovi
Imam veći od tebe 100%, pa me zanima možel' proć'.doticna wrote:Samo jedan uslov, da je bolji od mene u barem 60% stvari...
Javi.