Ma nema tu nikakvih negativnih izazova iza ugla, jer ako si odlucio, odlucio si. Point je u tome:mikogoago wrote:Ima ona narodna:Daleko od ociju daleko od srca.Sto je tacno.Vremenom to slabi,pogotovo, ukoliko je odvojenost duza,a izazovi su tu iza ugla. Sdruge strane,ako se radi o pravoj i istinskoj LJubavi ima sanse da opstane,ali ti slucajevi su jako rijetki.Ja u cjelom svom zivotu koji je prosao pola vijeka znam slucajeve koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Dakle sretno i probajte.Stavite se na sveti oganj LJubavi i kusnju. Znacete uskoro odgovor.
- Ne budi ljubomoran i zasnivaj ozbiljnu vezu SAMO i iskljucivo SAMO sa osobom kojoj vjerujes (sve ostalo je gubljenje vremena i budalastinja - gubiti vrijeme sa ljudima u koje sumnjas je po meni besmislica)
- Ako si muskarac, izbjegavaj situacije koje te dovode u iskusenje i ne skaci na sve sto rasiri noge - daj do znanja da si zauzet i nezainteresovan za "dodatne" zezenacije
- Ako si zena, nauci da ignorises flert i odmah daj do znanja da si zauzeta
Jebi ga, te stvari treba ciniti zbog respekta prema osobi koju volis. Ne kontam one koji varanjem ili nevjerom samo degradiraju dostojanstvo partnera, a samim tim i svoje (jos vise).
Ako je iskrena, veza moze opstati taman da je jedno na mjesecu!