kosulje mogu i malo vise, kao i tole...
e sad, za nesto kvalitetniju i dugotrajniju robu se ide na neka druga mjesta, al' se i vise placa.
nego, sta ono oni zimi imaju ljetnu kolekciju?
Preciznije receno nece biti nista da valja!delina wrote:Čula iz prve ruke:
biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
znaci sva tri su dosla? znaci nesto se opasno spremapametolog wrote:Znacajno su ubrzali radove, jutros vidim cak tri radnika.
A bili fakat trebao da dodje armani ili zegna da otvori radnju da bi svi bili sretni. Nismo mi zemlja za bolje radnje jer bi u armani isli kao u zooloski vrt da parimo oci. Mislite da veliki brendovi ne kontaju da smo kokuzi. Zato i ne dolaze. Nije ni do njih ni do ALTE. Do nas je.Better Man wrote:Preciznije receno nece biti nista da valja!delina wrote:Čula iz prve ruke:
biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
Kao sto vec neko gore napisa, SCC ce im biti najveci konkurent ... mislim da ce svako prije otici u SCC jer ce biti i veci a i imat ce vecu ponudu nego u Altu, a o onom Importane da ne pricam. Ja sam samo jednom bio i dosta mi.mayab wrote:Definitivno mogu uspjeti samo ako budu imali adekvatnu ponudu, dakle nesto sto drugi nema, ako to bude ono sto se prica , tj.vec vidjeno, slabe su im prognoze, konkurencija je sve veca
kad nisuu stanu dovrsiti radove, kako ce biti u stanju nesto ponuditi sto drugi nemajumayab wrote:Definitivno mogu uspjeti samo ako budu imali adekvatnu ponudu, dakle nesto sto drugi nema, ako to bude ono sto se prica , tj.vec vidjeno, slabe su im prognoze, konkurencija je sve veca
pametolog wrote:Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.
NeyDan wrote:pametolog wrote:Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.![]()
![]()
Sto ce to ometati paznju onima koji rade u Uniticovim neboderima.![]()
Bome ima i onih koji rade, radio sam i ja tamo nekoliko mjeseci.Dado dijasporitus wrote:NeyDan wrote:pametolog wrote:Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.![]()
![]()
Sto ce to ometati paznju onima koji rade u Uniticovim neboderima.![]()
![]()
waooooalica.k wrote:u alti najavljuju otvorenje manga za par mjeseci (reklama u lj&z) :S mozda se fakat otvori.
par mjeseci? znaci to bi moglo biti bilo kad za 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16...mjeseci? haj' bolje ikad nego nikadalica.k wrote:u alti najavljuju otvorenje manga za par mjeseci (reklama u lj&z) :S mozda se fakat otvori.
Apsolutno se slazem. Svi se preseravaju, ne valja ovaj onaj brend, pa u cemu vi hodate, gdje se vi oblacite? Svi eto ekskluziva nekakva?? Nekakve biste ko brendove, al da dodju i nabiju cijene, bili bi vakvi i nakvi, kako mogu, ovdje narod nema hljeba...Dado dijasporitus wrote:A bili fakat trebao da dodje armani ili zegna da otvori radnju da bi svi bili sretni. Nismo mi zemlja za bolje radnje jer bi u armani isli kao u zooloski vrt da parimo oci. Mislite da veliki brendovi ne kontaju da smo kokuzi. Zato i ne dolaze. Nije ni do njih ni do ALTE. Do nas je.Better Man wrote:Preciznije receno nece biti nista da valja!delina wrote:Čula iz prve ruke: