Ja da sam na vrhu piramide, kakve bih ja frizurice pravio... a ribice bi se vlazile i lozile, govoreci da je to najbolje sto su vidjele
Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Lucas Leiva
#476 Re: Chelsea FC
Meirelješ premocna frizurica! Kad si na vrhu piramide kao vrhunski fudbaleri ti diktiras modu, to je jasno kao dan!I tu nema promasaja, sta god da uradis!
Ja da sam na vrhu piramide, kakve bih ja frizurice pravio... a ribice bi se vlazile i lozile, govoreci da je to najbolje sto su vidjele
- BHF_Manijak
#477 Re: Chelsea FC
Dobro je, u formi si, nije te nesto bilo u zadnje vrijeme! Nasmijes uvijek svojim komentarima!Lucas Leiva wrote:Meirelješ premocna frizurica! Kad si na vrhu piramide kao vrhunski fudbaleri ti diktiras modu, to je jasno kao dan!I tu nema promasaja, sta god da uradis!
I ovo nije zajebancija, vec fakat!
-
Lucas Leiva
#478 Re: Chelsea FC
Ne znaju svi engleski, ili izvorniBHF_Manijak wrote:Dobro je, u formi si, nije te nesto bilo u zadnje vrijeme! Nasmijes uvijek svojim komentarima!Lucas Leiva wrote:Meirelješ premocna frizurica! Kad si na vrhu piramide kao vrhunski fudbaleri ti diktiras modu, to je jasno kao dan!I tu nema promasaja, sta god da uradis!
Ja da sam na vrhu piramide, kakve bih ja frizurice pravio... a ribice bi se vlazile i lozile, govoreci da je to najbolje sto su vidjele![]()
![]()
![]()
I ovo nije zajebancija, vec fakat!Samo ti jos nisam skonto tu furku pisanja igraca onako kako se izgovaraju, malo para oci.
- van Basten
#480 Re: Chelsea FC
Abdulah Ibrakovićand wrote:ko je novi trener?
-
Baudelaire
#481 Re: Chelsea FC
Kažu zakuhao Boas sa Lampardom i Coleom. Gotov je, nema apsolutno nikakve šanse da ostane na klupi Chelsea-ja.
- skenderija04
#482 Re: Chelsea FC
Hoce li ga pustiti do revansa ili je vec bivsi?Baudelaire wrote:Kažu zakuhao Boas sa Lampardom i Coleom. Gotov je, nema apsolutno nikakve šanse da ostane na klupi Chelsea-ja.
- Jack Be Nimble
#483 Re: Chelsea FC
Dok se ne raspusti stara garda (Lampard, Drogba, Cole, Terry) tesko ce tu bilo koji trener uspjeti da napravi nesto.
- shuma.ispod.pazuha
#484 Re: Chelsea FC
a ko ce da igra sine, Sturridge, Ramires, CahhilJack Be Nimble wrote:Dok se ne raspusti stara garda (Lampard, Drogba, Cole, Terry) tesko ce tu bilo koji trener uspjeti da napravi nesto.
I jos da nema tih sto ih ti nabroja
bas bi volio nekako da saznam kako moze Cole u 11/toj a ne moze iz prve
- Lucazode
#485 Re: Chelsea FC
BHF_Manijak wrote:Bio jednom jedan Chelsea...![]()
Ova ekipa nema vise snage, to je evidentno! Ne kazem ja, jeste uveliko i do Villas Boasa, to je podvala i ubleha trener, ne moze sve mlado sa portugalskim korjenima biti novi trenerski genije, ali ova ekipa je fakat istrosena! Ovo podhitno treba remont, Drogba preko 30, Terry, Cole, Essien tu negdje, Lampard, Malouda itd.., sve su to istroseni igraci, treba tu vise svjeze krvi.
Jedini bas igraci koji mi se svidjaju u onoj ekipi su Mata i Sturridge, ostalo nidje veze.
PS Jel se onaj Meireles ikad ujutro u ogladalo pogleda? Zna li on da na akrapa lici sa onom, nazovimo je, frizurom?
Sinoć sve je bilo evidentno sem da nemaju snage. Ako je pored Luiza protrčavaju igrači i uspijevaju stvoriti 90%-totne šanse to nije pokazatelj snage već loše postavljene odbrane. Pored toga, sam Ivanović na poziciji desnog beka dokazuje neku "šnj" taktiku sa polucentaršutima. Da je ostao sa Garry-em i Luisom u zadnjoj liniji ko zna kako bi završilo. Drogba odgovorno tvrdim može puno više, pa pogledajte jednog Gigsa
Last edited by Lucazode on 22/02/2012 08:18, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#486 Re: Chelsea FC
Terry out dva mjeseca... boy, oh boy
Kikser Luiz i novi kolač Cahill... moraće igrati za gol više 
- Jack Be Nimble
#487 Re: Chelsea FC
Nije problem sta se desava na terenu, nego sta se desava u svlacionici. Svako od njih vodi svoju politiku i vide sebe da predstavljaju chelski i znaju sta je najbolje za tim.shuma.ispod.pazuha wrote:a ko ce da igra sine, Sturridge, Ramires, CahhilJack Be Nimble wrote:Dok se ne raspusti stara garda (Lampard, Drogba, Cole, Terry) tesko ce tu bilo koji trener uspjeti da napravi nesto.![]()
- ultima_palabra
#488 Re: Chelsea FC
AVB djeluje poprilično zbunjeno u izjavama, zavarava se... kao igrali smo dobro i stvorili dosta šansi, razlika je bila u realizaciji
Nije dobro za trenera pod pritiskom da izgubi osjećaj za realnost.
- shuma.ispod.pazuha
#489 Re: Chelsea FC
bolje bi mu bilo da onu zadnju liniju malo vrati nazadultima_palabra wrote:AVB djeluje poprilično zbunjeno u izjavama, zavarava se... kao igrali smo dobro i stvorili dosta šansi, razlika je bila u realizacijiNije dobro za trenera pod pritiskom da izgubi osjećaj za realnost.
ne moze Cahill tako brzo nazad
otkako ga tjeraju "da se igra visoko" otad nema selameta
-
Lucas Leiva
#490 Re: Chelsea FC
Za Viljža Boaža sam mislio da je perspektivniji trener cak i od Mancinija. Prevario sam se, kod Mancinija trenerski kvalitet raste u skladu sa eksponencijalnom funkcijom jos od vodjenja Fiorentine, kod Boaža ne pokazuje nikakav rast!
- Lucazode
#491 Re: Chelsea FC
Ni meni nije drag, barem pojavom. Hoćel se ikad obrijatLucas Leiva wrote:Za Viljža Boaža sam mislio da je perspektivniji trener cak i od Mancinija. Prevario sam se, kod Mancinija trenerski kvalitet raste u skladu sa eksponencijalnom funkcijom jos od vodjenja Fiorentine, kod Boaža ne pokazuje nikakav rast!
Svi nekako površinski gledaju problem. "Daj pobjeda, daj da smo prvi, i nećemo defanzivnu igru". Bilo je i toga, ali opet nema ljepote u igru. Čovjek puca totalni remont ekipe, strategijski i taktički. Žrtva se mora podnjet.
-
Lucas Leiva
#492 Re: Chelsea FC
Kakav crni remont, meni se cini da on veze nema sta radi, ni sta hoce. Mozes isto tako dovesti u Chelsea i Limenog pod izgovorom da pravi remont godinu dana. To ti je isto kao da ja posjecem drvo, na njegovo mjesto se poserem i kazem to je remont, iz ovoga nice novo drvo.
Takav remont sam mogao i ja da izvrsim, nije morao doticni! Najveci problem u fudbalu je sto je najteze procijeniti, da ne kazem nemoguce, da li je neko strucnjak ili nije. Cak i ako ima dobre rezultate u proslosti to nije garant! Samo oni koji konstantno imaju dobre rezultate se mogu zvati strucnjacima! To su Ferguson, Murinjo i eventualno Kapelo. Apsolutno niko vise!
Takav remont sam mogao i ja da izvrsim, nije morao doticni! Najveci problem u fudbalu je sto je najteze procijeniti, da ne kazem nemoguce, da li je neko strucnjak ili nije. Cak i ako ima dobre rezultate u proslosti to nije garant! Samo oni koji konstantno imaju dobre rezultate se mogu zvati strucnjacima! To su Ferguson, Murinjo i eventualno Kapelo. Apsolutno niko vise!
- Lucazode
#493 Re: Chelsea FC
Loše ti se čini.
Uporedi prošlogodišnji Chelsea i ovaj sad, vidjećeš zaokret za 360*. Meni je jasno šta on hoće, i šta želi. Samo ne ide ga, ne ide odma i ne može! Zar nije tako sve u životu?
Sama činjenica da pod njegovom palicom naprave duplo više pasova i više šuteva (ne glavom) idu tome u prilog.
Igrači su godinama učeni da igraju glavom, da duže drže loptu, pokušavaju dubinskim loptama akcije uz statičnu odbranu. Pa i laik može zaključit da je njima ovakav način igre koji forsira Boas jebeno špansko selo.
Molim boga da ne dođe Capelo, taj bi igro sa jednim špicem na 7 razlike.
Sama činjenica da pod njegovom palicom naprave duplo više pasova i više šuteva (ne glavom) idu tome u prilog.
Igrači su godinama učeni da igraju glavom, da duže drže loptu, pokušavaju dubinskim loptama akcije uz statičnu odbranu. Pa i laik može zaključit da je njima ovakav način igre koji forsira Boas jebeno špansko selo.
Molim boga da ne dođe Capelo, taj bi igro sa jednim špicem na 7 razlike.
- Atticus Finch
-
sumirprimus
#496 Re: Chelsea FC
avb mi je jos i jasan ko dan,al fernando...
sha bi od nake ekipe...
sha bi od nake ekipe...
-
dezurni_ucenik
#497 Re: Chelsea FC
BHF_Manijak wrote:Bio jednom jedan Chelsea...![]()
Ova ekipa nema vise snage, to je evidentno! Ne kazem ja, jeste uveliko i do Villas Boasa, to je podvala i ubleha trener, ne moze sve mlado sa portugalskim korjenima biti novi trenerski genije, ali ova ekipa je fakat istrosena! Ovo podhitno treba remont, Drogba preko 30, Terry, Cole, Essien tu negdje, Lampard, Malouda itd.., sve su to istroseni igraci, treba tu vise svjeze krvi.
Jedini bas igraci koji mi se svidjaju u onoj ekipi su Mata i Sturridge, ostalo nidje veze.
PS Jel se onaj Meireles ikad ujutro u ogladalo pogleda? Zna li on da na akrapa lici sa onom, nazovimo je, frizurom?
Meireles isti Angry bird
-
Baudelaire
#498 Re: Chelsea FC
Potpuno se s Leivom slažem. Pa i Mancini u City-u pravi radikalan zaokret u odnosu na prošlu sezonu, pa opet to makar na nešto liči u odnosu na ovog cirkusanta. Potpuno je operisan od realnosti, a sa njim očigledno i simpatizeri Chelsea-ja. Čuj Ancelotti loš trener
Čovjek ima dvije Lige prvaka. 2007. osvojio sa poluraspadnutom ekipom koju Silvio nije htio finansirati. Ima najbolju sezonu u historiji Chelsea-ja. Toliko defanzivan, da je njegov tim dao 103 gola u sezoni 2009/2010. To nije ni Mourinhu pošlo za rukom.
-
Lucas Leiva
#499 Re: Chelsea FC
Dalje, David Luiz??? Da li je tom liku iko u stanju objasniti pojam zadnja linija??? Pa, slonče bi naucilo do sada sta znaci igrati poziciju stopera, ovaj pavijan to nije u stanju godinu dana da shvati? Leti po terenu ko muha bez glave, operisan od bilo kakve taktike. Kakav je AVB trener najbolje govori podatak da je najvecu ekspanziju kod njega dozivio David Luiz. Reci bilo sta drugo je suvisno!
- BHF_Manijak
#500 Re: Chelsea FC
Lika je sevap negdje naprijed prekomandovati, ko Amar Nyemu
jer leti ko muha bez glave jucer kriv apsolutno za drugi gol Napolia. Zadnji vezni se ubio za Luiza.