Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
hoće li onda nekad u budućnosti ovaj moj hairlija kad bude imao 40 'guziti' one od 20 ili ?? da se pripremim na vrijeme, da mu ja sa 31-32 tad ne budem stara ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
Officer Crabtree wrote:otkud ja znam ko je tvoj čojk?
jel' to tvoje mišljenje obuhvata svu populaciju muškaraca uključujući i tebe, mog čovjeka ili samo ove stare, slobodne muškarce ??a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
ilo wrote:Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
hoće li onda nekad u budućnosti ovaj moj hairlija kad bude imao 40 'guziti' one od 20 ili ?? da se pripremim na vrijeme, da mu ja sa 31-32 tad ne budem stara ??
spreca wrote:ilo wrote:Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
Bogami, lijepe su to godine
Hasan Hrustempašić? Birkin onaj mlađi?jel' to tvoje mišljenje obuhvata svu populaciju muškaraca uključujući i tebe, mog čovjeka ili samo ove stare, slobodne muškarce ??
Officer Crabtree wrote:Hasan Hrustempašić? Birkin onaj mlađi?jel' to tvoje mišljenje obuhvata svu populaciju muškaraca uključujući i tebe, mog čovjeka ili samo ove stare, slobodne muškarce ??
Čuj, ti ako misliš da je ljepše en general guzit onu od 45 u udnosu na onu od 25 eto misli.
To ne znači da će ić svi sad guzit mlado meso...
Neki ne mogu i kad bi htjeli a neki ne žele zbog drugih, razumljivih razloga.
Officer Crabtree wrote:ma ne d'o Bog kakvog s parama![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/igor-st ... 98959.aspx
Neena wrote:Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu![]()
Ti i dalje budi romanticna i nadaj se najboljemMnogo je ljepse tako zivjeti (pa se razocarati) nego zivjeti u stalnom strahu i strepnji kad ce te prevariti i ostaviti... (i ne misli da se za to mozes pripremiti...)
naravnoilo wrote:Neena wrote:Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu![]()
Ti i dalje budi romanticna i nadaj se najboljemMnogo je ljepse tako zivjeti (pa se razocarati) nego zivjeti u stalnom strahu i strepnji kad ce te prevariti i ostaviti... (i ne misli da se za to mozes pripremiti...)
i to što kažeš .. ja mogu garantovati za sebe da ne varam, čista i pred njim i pred Bogom a ako se nekad i razočaram u njega i za to postoji lijek
Nemaju svi, niti je na pretek, ali neki imaju dovoljno i voljni su podijeliti sa drugima, ali ne mogu doci do izrazhaja od zajebancije na sve strane.Neena wrote:Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu![]()
Kako mislish da su negativni za djevojke, ako iz ovih tvojih primjera vidimo da su mushkarci shupci?!Neena wrote:Na ovakvim temama komentari su pretezno negativni (posebno za djevojke): prevarit ce te sigurno, on bi radije drugu, ne voli te dovoljno, nema nista od toga i sl.)... Ja sam uvijek za salu i zezanje, ali mislim da se ovdje nekad pretjera... svi ti komentari uticu na djevojke i one se stvarno pocnu pitati je li njihov momak takav i ima li im veza smisla? To nije lijepo...![]()
Uostalom, u svemu ima lijepih i pozitivnih stvari kao i negativnih... mozda bi samo malo cesce trebali isticati ove prve
Necu.statix wrote:Objasni Him burece...![]()
E vala, ako ce ti postovi sa LJ&S uzdrmati vezu ili promjeniti misljenje o tvom momku, onda...svi ti komentari uticu na djevojke i one se stvarno pocnu pitati je li njihov momak takav i ima li im veza smisla? To nije lijepo...![]()
Pa to je negativno za djevojke, pocnu misliti (ne sve naravno!) da muskarci jesu supci, pocnu sumnjati u iskrenost i vjernost muskarca (svog, za ostale nije bitno)burek_in_space wrote:
Kako mislish da su negativni za djevojke, ako iz ovih tvojih primjera vidimo da su mushkarci shupci?!![]()
To je vec zhenski problem, a tachnije recheno, to je problem samopouzdanja.Neena wrote:
Pa to je negativno za djevojke, pocnu misliti (ne sve naravno!) da muskarci jesu supci, pocnu sumnjati u iskrenost i vjernost muskarca (svog, za ostale nije bitno)Eto tako mislim.
Nimalo me ne cudiOfficer Crabtree wrote:Uh žene su sugestivne. U najvećoj šali našali se o vjernosti njenog dragog i postat ćeš im smrtni neprijatelj. Ja već imam velikih problema s djevojkama 2 jarana. Na crnoj sam listi zbog takvih pošalica.
madner wrote:Mislim da nije prevara ako ne skonta, tako da je u stvari problem kod zena koje ne ignorisu znakove