Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ilo

#476 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?

hoće li onda nekad u budućnosti ovaj moj hairlija kad bude imao 40 'guziti' one od 20 ili ?? da se pripremim na vrijeme, da mu ja sa 31-32 tad ne budem stara ??
Officer Crabtree

#477 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Officer Crabtree »

otkud ja znam ko je tvoj čojk?
ilo

#478 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

Officer Crabtree wrote:otkud ja znam ko je tvoj čojk?

pa kažeš
a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?
jel' to tvoje mišljenje obuhvata svu populaciju muškaraca uključujući i tebe, mog čovjeka ili samo ove stare, slobodne muškarce ??
spreca

#479 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by spreca »

ilo wrote:
Officer Crabtree wrote:a šta si ti mislio kako stariš da ti je ljepše guzit vršnjakinje?

hoće li onda nekad u budućnosti ovaj moj hairlija kad bude imao 40 'guziti' one od 20 ili ?? da se pripremim na vrijeme, da mu ja sa 31-32 tad ne budem stara ??

Bogami, lijepe su to godine :lol:
ilo

#480 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

spreca wrote:
ilo wrote:

Bogami, lijepe su to godine :lol:

40-e ili ove moje 31-32(u budućnosti naravno) ??
Officer Crabtree

#481 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

jel' to tvoje mišljenje obuhvata svu populaciju muškaraca uključujući i tebe, mog čovjeka ili samo ove stare, slobodne muškarce ??
Hasan Hrustempašić? Birkin onaj mlađi?

Čuj, ti ako misliš da je ljepše en general guzit onu od 45 u udnosu na onu od 25 eto misli.

To ne znači da će ić svi sad guzit mlado meso...

Neki ne mogu i kad bi htjeli a neki ne žele zbog drugih, razumljivih razloga.

Al da se neko čudi što je neki lik izjavio da mu mlađe meso bolje paše,... nema razloga.
ilo

#482 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

Officer Crabtree wrote:
Hasan Hrustempašić? Birkin onaj mlađi?

Čuj, ti ako misliš da je ljepše en general guzit onu od 45 u udnosu na onu od 25 eto misli.

To ne znači da će ić svi sad guzit mlado meso...

Neki ne mogu i kad bi htjeli a neki ne žele zbog drugih, razumljivih razloga.

nije mlađi, nego stariji :D

ne, ne mislim da jeste, nego se nadam da je razlika od 8-9 dovoljna da ne pravi te izlete zarad mladog mesa ..
a za ostalo, slažem se :)
Officer Crabtree

#483 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Ma neće niko samo zbog toga sve ostalo baciti niz vodu. :thumbup:
ilo

#484 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

nadam se :)
ilo

#486 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

Officer Crabtree wrote:ma ne d'o Bog kakvog s parama :lol:

http://www.index.hr/xmag/clanak/igor-st ... 98959.aspx

ej, nemoj me sad plašiti ponovo :x
Neena

#487 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Neena »

Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu :oops:

Ti i dalje budi romanticna i nadaj se najboljem :D Mnogo je ljepse tako zivjeti (pa se razocarati) nego zivjeti u stalnom strahu i strepnji kad ce te prevariti i ostaviti... (i ne misli da se za to mozes pripremiti...)
ilo

#488 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ilo »

Neena wrote:Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu :oops:

Ti i dalje budi romanticna i nadaj se najboljem :D Mnogo je ljepse tako zivjeti (pa se razocarati) nego zivjeti u stalnom strahu i strepnji kad ce te prevariti i ostaviti... (i ne misli da se za to mozes pripremiti...)

i to što kažeš .. ja mogu garantovati za sebe da ne varam, čista i pred njim i pred Bogom a ako se nekad i razočaram u njega i za to postoji lijek :)
Neena

#489 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Neena »

ilo wrote:
Neena wrote:Ma pusti te price, ovdje svi imaju ljubavnice i iskustva na pretek u svemu :oops:

i to što kažeš .. ja mogu garantovati za sebe da ne varam, čista i pred njim i pred Bogom a ako se nekad i razočaram u njega i za to postoji lijek :)
naravno :thumbup: Uzivaj dok traje :D
burek_in_space

#490 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by burek_in_space »

Nemaju svi, niti je na pretek, ali neki imaju dovoljno i voljni su podijeliti sa drugima, ali ne mogu doci do izrazhaja od zajebancije na sve strane.
statix

#491 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by statix »

Objasni Him burece... :D

BTW, problem je ako ne trazi valjda... :oops: :D
Neena

#492 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Neena »

Na ovakvim temama komentari su pretezno negativni (posebno za djevojke): prevarit ce te sigurno, on bi radije drugu, ne voli te dovoljno, nema nista od toga i sl.)... Ja sam uvijek za salu i zezanje, ali mislim da se ovdje nekad pretjera... svi ti komentari uticu na djevojke i one se stvarno pocnu pitati je li njihov momak takav i ima li im veza smisla? To nije lijepo... :roll:
Uostalom, u svemu ima lijepih i pozitivnih stvari kao i negativnih... mozda bi samo malo cesce trebali isticati ove prve :-D
burek_in_space

#493 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by burek_in_space »

Neena wrote:Na ovakvim temama komentari su pretezno negativni (posebno za djevojke): prevarit ce te sigurno, on bi radije drugu, ne voli te dovoljno, nema nista od toga i sl.)... Ja sam uvijek za salu i zezanje, ali mislim da se ovdje nekad pretjera... svi ti komentari uticu na djevojke i one se stvarno pocnu pitati je li njihov momak takav i ima li im veza smisla? To nije lijepo... :roll:
Uostalom, u svemu ima lijepih i pozitivnih stvari kao i negativnih... mozda bi samo malo cesce trebali isticati ove prve :-D
Kako mislish da su negativni za djevojke, ako iz ovih tvojih primjera vidimo da su mushkarci shupci?! :?
statix wrote:Objasni Him burece... :D
Necu. :P
statix

#494 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by statix »

svi ti komentari uticu na djevojke i one se stvarno pocnu pitati je li njihov momak takav i ima li im veza smisla? To nije lijepo... :roll:
E vala, ako ce ti postovi sa LJ&S uzdrmati vezu ili promjeniti misljenje o tvom momku, onda...

...ga ne poznajes svakako.
Neena

#495 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Neena »

burek_in_space wrote:
Kako mislish da su negativni za djevojke, ako iz ovih tvojih primjera vidimo da su mushkarci shupci?! :?
Pa to je negativno za djevojke, pocnu misliti (ne sve naravno!) da muskarci jesu supci, pocnu sumnjati u iskrenost i vjernost muskarca (svog, za ostale nije bitno) :D Eto tako mislim.
Officer Crabtree

#496 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Uh žene su sugestivne. U najvećoj šali našali se o vjernosti njenog dragog i postat ćeš im smrtni neprijatelj. Ja već imam velikih problema s djevojkama 2 jarana. Na crnoj sam listi zbog takvih pošalica. :lol:
burek_in_space

#497 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by burek_in_space »

Neena wrote:
Pa to je negativno za djevojke, pocnu misliti (ne sve naravno!) da muskarci jesu supci, pocnu sumnjati u iskrenost i vjernost muskarca (svog, za ostale nije bitno) :D Eto tako mislim.
To je vec zhenski problem, a tachnije recheno, to je problem samopouzdanja.
madner

#498 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by madner »

Mislim da nije prevara ako ne skonta, tako da je u stvari problem kod zena koje ne ignorisu znakove :D
Neena

#499 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Neena »

Officer Crabtree wrote:Uh žene su sugestivne. U najvećoj šali našali se o vjernosti njenog dragog i postat ćeš im smrtni neprijatelj. Ja već imam velikih problema s djevojkama 2 jarana. Na crnoj sam listi zbog takvih pošalica. :lol:
Nimalo me ne cudi :lol: :lol: :lol: :lol:
w.rooney

#500 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by w.rooney »

madner wrote:Mislim da nije prevara ako ne skonta, tako da je u stvari problem kod zena koje ne ignorisu znakove :D

Fazon je što se najčešće skonta, osjeti ako ništa drugo i eto ti problema..
Post Reply