Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma.Le.Na wrote:ovo nesto novo na HRTu me strasno nervira
nekakvi novi likovi nista ne mogu pofatat
jel zna iko da li pustaju od pocetka il su krenuli od xy sezone??
..Od pocetka ja odgledah fino prvu epizodu..Bas ono prvu..
Ja bih rado sad i Enterprise gledala al' ne znam koji mi je gori termin il' onaj u cetri il' onaj u jedan..
TheMule wrote:Niko nije odavno postavio slikicu Diane
Vidi, Diana moze i dobro izgledati. Sta 80-te ucinise od ljudi. Ovdje fakat dobra zenska a u TNG mi bila onako bas bezveze. Kad skontam, jedino TNG nije imao nekih dobrih koka. U TOS-u Yoeman Rand, sektretarica Uhura, DS9 Dax, VOY 7of9, ENT T'Pol. TNG imas srednju zalost Diana i donekle doktorica ali ona je vec u milf kategoriji.
Treba ovdje savjet strucnjaka, @pici sta ti kazes? Daj neku listu.
mene je najvise iritirala ona bajoranka sa ds9,.... kira kako vec...kako bi je volio opalit....
nesto to ona zahebana...
onda u rangu nervirajucih tom paris,w.crusher,onda onaj savitljivi iz ds9 metamorf, ,
eh sad pozitive...
al jan luc picard je neprevazidjen,najaca gluma...
7 of 9,mega,sega-mega...
data,kralj šah idol
worf
doctor sa voy...neprejebiv pogotov kad zapjeva
spock,glas razuma i
naravno onaj kafandzija klempo kako se zove na ds9
Onaj savitljivi je Odo the changeling. Meni je on skroz ok. A kada kazes da bi opalio Kiru, nadam se da mislis na good old violence, tipa jedan samar a ne na "opaliti" kao recimo 7of9 ili T'Pol. Meni je Kira ok al mi je ko koka bezveze.
A likovi koji su mi cool, ima negdje na sredini diskusije the best crew al hajd da se ponovim:
kapetan: Picard TNG
first officer: Spock (mada je on u originalu igrao Science officer-a) TOS
Chief of Security: Worf TNG/DS9
Science officer: Data TNG
Doctor: The Doctor VOY
Chief Engineer: Scotty TOS
Transporter Chief: O'Brien TNG/DS9
Tactical officer: 7of9 VOY (nije bas njen fah al daj sta das, samo da je tu)
Chief of Operations: T'Pol ENT (isto ko za 7of9)
Bartender: Quark DS9
Ship's Cook: Neelix VOY
eh quark jes jes hehehe.
fakat da naprave recimo film star trek sa ovakivm jednim mixom,dobar scenario,pa gdje bi im kraj bio....
pa nesto to urade skroz drugojacije tip prekrse prime directive,onda temporalnu direktivu,napadnu neku civilizaciju,..jooooooooooooooooj
p.s kira=šamar ženo, i da mučiš dok kardasijanci govore
sumirprimus wrote:eh quark jes jes hehehe.
fakat da naprave recimo film star trek sa ovakivm jednim mixom,dobar scenario,pa gdje bi im kraj bio....
pa nesto to urade skroz drugojacije tip prekrse prime directive,onda temporalnu direktivu,napadnu neku civilizaciju,..jooooooooooooooooj
p.s kira=šamar ženo, i da mučiš dok kardasijanci govore
Tesko a i prakticki nemoguce.
Scotty je ispod zemlje, a Spocku bi vjerovatno trebala uloga koju moze obavljati iz invalidskih kolica (nije jos u toj fazi al haman). A ni Picard ni Data nisu vise kao sto su nekad bili. Jebiga, prosao voz.
vox-populi wrote:Mali cross TOS i TNG ekipe je napravljen u filmu Star Trek Generations:
kapetani Picard i Kirk
Yes I remeber this!
..Meni su Data i Doctor (Joe, dade si ime u Endgame-u ) najdrazi likovi..al' oni su ono bas dragi ..I Seven.. ..I svi likovi Klingonaca i Vulkanaca su mi presmijesni..
Meni je ona B'Elanna Torres tako kinky prava ona agresivna klingonka, tako da se ne bih ljutio da me malo sveze i let the magic ili u njenom slucaju brutality dogodi
Najbolja zenska kompletnog serijala od ovih manje popularnih je Dax iz DS9a...
mislim da Kes nije spomenuta, malo je kratka kosa kao i T'Pol hebe, al moze proci )
ma The Doctor je tu za krpanje posade mislim posadki ....a pošto je hologram normalno oduzet onaj mobilni holoemiter,ograniČit na ambulantu i krpit moje hrabre posadke