BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
- mrtva kokoš
#476 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
sto jes jes gold flips, sa bezveznom ambalazom(da ga nisam probao nikad ga ne bih uzeo)
a i dalje jedan od najboljih
sto je i najbitnije. ne prodaje ambalaza proizvod nego njen kvalitet, mislim na dugorocno.
-
Kljblj
#477 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Bloo wrote:one and only
Smeđi najbolji.Jos kad nađes onaj smeđi unutra
-
udrch
#478 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Šta ovo nema jagoda..
Meni su one inače naš najbolji proizvod..
Meni su one inače naš najbolji proizvod..
-
ivooasd
#479 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ins wrote:Ovo je najteze proizvesti kvalitetno, pa zato moj glas ide za:
-
HZArnel
#480 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Dzonikola wrote:Kod vas je siroke potrosnje kod nas ga ima ali je modifikovan. Steta sto niste blize pa da moze da naleti brzo kod nas. Svi glasovi za sarajevski
-
StupskaBitanga
#481 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Prije ćeš naci iglu u plastu sijena nego DITa proizvode u SA marketimaivooasd wrote:ins wrote:Ovo je najteze proizvesti kvalitetno, pa zato moj glas ide za:
Rijetko skoro nikako ne mogu naci dita proizvode
- jyqan
#482 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Fakat, oni uvozni napucani skupi mu ni primirisat ne moguKljblj wrote:Bloo wrote:one and only
Samo kako se ne dosjete i ne naprave posebna pakovanja sa samo smeđim, išli bi ko halva (ko crni i ronhil light
-
lajk
#483 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
jyqan wrote:Fakat, oni uvozni napucani skupi mu ni primirisat ne moguKljblj wrote:Bloo wrote:one and only
Samo kako se ne dosjete i ne naprave posebna pakovanja sa samo smeđim, išli bi ko halva (ko crni i ronhil light)
-
Easy rider
- awekenings
#485 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Dimko sir ---

- strong69
#486 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Milkos Vajkrem je odlican proizvod. Slucajno sam ga vidio jer je u drugacijem pakovanju od drugih pa je neprimjetan na polici (barem meni). Do sada sam koristio Mizo Vajkrem jer su mi nasi domaci bili bezveze.
-
mistek
#487 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?

Mnogo dobar Evrokrem
- H4v4t4R
#488 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ne mogu ovo da gledam, odoh na desetkuHZArnel wrote:Dzonikola wrote:Kod vas je siroke potrosnje kod nas ga ima ali je modifikovan. Steta sto niste blize pa da moze da naleti brzo kod nas. Svi glasovi za sarajevski
![]()
![]()
![]()
Ogladnjeh
Da mi bi sad jedna velika porcija i još jednu ponijet kući
- ReD aka Socijalista
#489 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Mljekara Meggle "Bihac", zasigurno jedan od najvecih proizvodjaca Mlijeka na Balkanu

- ReD aka Socijalista
#490 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Bihacka pivovara, proizvodi pive, sokova, vode...

- ReD aka Socijalista
- ReD aka Socijalista
#492 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
LaSer Bihac - proizvodnja namjestaja, kuhinja, sanetarije...

-
Frooteky
#493 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Danas na teniskom meču otiš´o da kupim vodu i bila neka AquaVita nema ustajali ukus nego svjež, a pakovanje lijepo moderno (flaša i etiketa) i najvažnija stvar domaća voda 
-
MAN-lion's coach
#494 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Najbolje su riblje pljeskavice obične i čili od Tropik ribarstvo Banja Luka.Ledo i ostalo uvozno je najobičnije garbage u odnosu na domaće. 
-
udrch
#495 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Hepokovi sokovi su odlični..
- Zvek
#496 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Iskreno, meni je Sole Mio 0.5l katastrofa. Toliko hemije na 1 mjestu do sada nisam probao.
Nasuo sam sok u čašu, nisam sve popio, i nakon 2 sata htio da operem čašu. Na dnu je ostao talog, koji se dobro drzao i pod vrucom vodom
Nasuo sam sok u čašu, nisam sve popio, i nakon 2 sata htio da operem čašu. Na dnu je ostao talog, koji se dobro drzao i pod vrucom vodom
- jyqan
#497 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
svakodnevno kupujem u robotu jer mi je najbliži
neki dan nema sarajevske pive, ima neka holandska, tubork, laško.... pa nije sadaka prodavat sarajevsko pivo, ono je dokazano dobro
u gradu od pozorišta do maltene baščaršije sam neki dan skrenuo u 5-6 granapa tražeći običnu vodu. Ni u jednom nisam našao ništa osim jane, al je nisam htio kupit pa makar se skuho
hajvana koji kraj našeg mlijeka kupuje dukatovo treba javno objesit.
jest of topic al eto podsjeti me. imamo brendova jakih beton a nemaš ih gdje kupit, hajd merkator i razumijem, štite svoje, al ove granape i naše lance ne kontam.
neki dan nema sarajevske pive, ima neka holandska, tubork, laško.... pa nije sadaka prodavat sarajevsko pivo, ono je dokazano dobro
u gradu od pozorišta do maltene baščaršije sam neki dan skrenuo u 5-6 granapa tražeći običnu vodu. Ni u jednom nisam našao ništa osim jane, al je nisam htio kupit pa makar se skuho
jest of topic al eto podsjeti me. imamo brendova jakih beton a nemaš ih gdje kupit, hajd merkator i razumijem, štite svoje, al ove granape i naše lance ne kontam.
-
Suzie Q
#498 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ovo podvlačim, ja posebno volim onaj blic za pranje prozora s mirisom vanilije koji proizvodi tuzlanska Dita, nigdje ga nema kupiti... ne mogu vjerovati da i ono dobro što imamo netko ne forsira, ja sam ovaj Blic čak i slala tetki u Njemačku kako je dobarjyqan wrote:svakodnevno kupujem u robotu jer mi je najbliži
- poznanik
#499 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Problem može nastati kod proizvođača koji ne dozvoljavaju manipulaciju kupaca (mislim na trgovce) u plaćanju za kupljenu robu za dalju distribuciju, obično u odgodi plaćanja, dugoj i po tri mjeseca, često i dužojSuzie Q wrote:ovo podvlačim, ja posebno volim onaj blic za pranje prozora s mirisom vanilije koji proizvodi tuzlanska Dita, nigdje ga nema kupiti... ne mogu vjerovati da i ono dobro što imamo netko ne forsira, ja sam ovaj Blic čak i slala tetki u Njemačku kako je dobar
-
StupskaBitanga
#500 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Sto vise kupovati domace proizvode i iste kupovati u domacim maloprodajnim lancima
Ima ih mnogo tako da ima izbora
DP, Bingo, Amko-TD Marketi, Hose, Robot
Ima ih mnogo tako da ima izbora
DP, Bingo, Amko-TD Marketi, Hose, Robot