Najveci demokrata na Balkanu

H2SO4

Post by H2SO4 »

ja se povlacim iz ove diskusije jer ovo ide u nedogled i nikuda ne vodi.

Treba se drzati teme,ako hocete diskusiju,a ne razglabati od kulina bana da bi dokazao nesto svoje

Rahmetli Alija za mene je bio i ostao najveci demokrata devedesetih na citavom Balkanu!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:ZASTO SE UOPSTE RASPALA TAKO DIVNA DRZAVA?

BESPLATNA SKOLA,ZDRAVSTVO I SVE OSTALO?

PA TO KOSTA COVJECE,KOSTA I U SVEDSKOJ I BILO GDJE.A ZA BLAGOSTANJE TREBA DOBRA EKONOMIJA A ZA DOBRU EKONOMIJU TREBA MIR,A ZA MIR TREBA RIJESENA NACIONALNA I SVA DRUGA POLITICKA PITANJA..
Zato sto su idioti koje si i ti podrzao dosli i posvadjali narod! Da bi se mogli osvetiti zbog tvoga amidze, ne pitajuci za cijenu!

Eto zasto kiselkasti!
H2SO4

Post by H2SO4 »

prenj,

Nauci engleski lijepo te molim,jer tu pise total number of deaths in Bosnia during the war ,sto znaci totalni broj zrtava a u te zrtve spadaju i one koje su komunisti pobili,zrtve koje su poginule u partizanima itd...

Toliko od mene za sada dok se ne uozbiljite i ne dorastete diskusiji
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:ja se povlacim iz ove diskusije jer ovo ide u nedogled i nikuda ne vodi.

Treba se drzati teme,ako hocete diskusiju,a ne razglabati od kulina bana da bi dokazao nesto svoje

Rahmetli Alija za mene je bio i ostao najveci demokrata devedesetih na citavom Balkanu!
AMIN! I allah mu rahmetelje! :zzzz:
kwamo

Post by kwamo »

Za H2SO4
Shvati da su obezbjedjeni fizicki uslovi za opstanak jednog naroda i sa vremenom pripremala ideja za fakticko priznavanje jedne nacije koja to jeste po svim atributima vec bila mnogo ranije.Bilo je mnogo vaznijih stvari da se uradi.Obezbjediti da se zivi od necega a ne od magle koju nam prodaju danasnji jebivjetri.Neka ti je sa srecom a ti zivi od svog nacinalnog ponosa i danasnje mogucnosti da klanjas pet puta dnevno(mada ti ni prije niko nije branio)upravo sa takvom sitno sicardjiskom politikom da branis sopstvenu bascu i ne vidis dalje od toga.Niko ne osporava genocid i ako ti kazem da je postojao sta mijenja na stvari.da li od toga zivimo bolje i kvalitetnije.Ne bih rekao.Imamo drzavu i pokazujemo koliko smo sposobni da je vodimo.To ti pokazuje da politicki,moralno,nacionalno nismo bili spremni na nju ali je i cinjenica da smo natjerani.Kuca je srusena jer je bila trula ali kako napraviti novu.Sa alijom i alijicinim hodzicama koji su vrhunac Bosanske demokratije necemo daleko otici.Znas sta je SDA halka i ako tebi to odgovara i smatras vrhuncom demokratije aferim.
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:

PA TO KOSTA COVJECE,KOSTA I U SVEDSKOJ I BILO GDJE.A ZA BLAGOSTANJE TREBA DOBRA EKONOMIJA A ZA DOBRU EKONOMIJU TREBA MIR,A ZA MIR TREBA RIJESENA NACIONALNA I SVA DRUGA POLITICKA PITANJA..
Zato sto su idioti koje si i ti podrzao dosli i posvadjali narod! Da bi se mogli osvetiti zbog tvoga amidze, ne pitajuci za cijenu!

Eto zasto kiselkasti!
Idiot si ti!

A ja niti sam koga svadjao,niti imam namjeru!

A vi niste nista manje sovinisti od ovog pase kojem skidaju tekstove,jer nemate respekta prije svega prema covjeku,pogotovo nevino ubijemnom covjeku.

Prenj ne samo da ne zna engleski vec je toliko tupav ,a mene naziva tupavim,dakle toliko je tupav da smatra da su samo cetnici ubijali u drugom svjetskom ratu.

Taj broj zrtava je broj i USTASKOG i KOMUNISTICKOG zlocina.

Ali sa vama ne vrijedi normalno diskutovati.Kao sto rekoh naucite se normalnoj civilizovanoj diskusiji pa mozemo nastaviti.

I bez vrijedjanja ako ikako moze!
sport billy

Post by sport billy »

H2SO4 wrote:

toliko od njega dok ne naucite da je sve sto on govori istina i samo istina...ko ste vi da vam on dokazuje nesto sto je samo njemu jasno?

:zzzz: :zzzz: :zzzz:
H2SO4

Post by H2SO4 »

sport billy wrote:
H2SO4 wrote:

toliko od njega dok ne naucite da je sve sto on govori istina i samo istina...ko ste vi da vam on dokazuje nesto sto je samo njemu jasno?

to su ipak samo tvoje rijeci i rijeci onoga cijem kultu licnosti se klanjas.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote:

Eto zasto kiselkasti!

Idiot si ti!

A ja niti sam koga svadjao,niti imam namjeru!

A vi niste nista manje sovinisti od ovog pase kojem skidaju tekstove,jer nemate respekta prije svega prema covjeku,pogotovo nevino ubijemnom covjeku.

Prenj ne samo da ne zna engleski vec je toliko tupav ,a mene naziva tupavim,dakle toliko je tupav da smatra da su samo cetnici ubijali u drugom svjetskom ratu.

Taj broj zrtava je broj i USTASKOG i KOMUNISTICKOG zlocina.

Ali sa vama ne vrijedi normalno diskutovati.Kao sto rekoh naucite se normalnoj civilizovanoj diskusiji pa mozemo nastaviti.

I bez vrijedjanja ako ikako moze!
Ako je za tebe vrijedjanje sve ruzno sto kazemo o onima tvojima onda ne brini - nastavljamo s vrijedjanjem!

Na zalost, za sad je to jedino sto mozemo da uradimo njima i njihovim pilicima...
Prenj

Post by Prenj »

Molim sve ucesnike da puste naseg dragog i principijelnog H2SO4 da sam stavi tacku na temu koju je i zapoceo, inace ovoj tlapnji kraja nece biti.
Hajde H2SO4, reci sada tacka. Nemoj da se pet puta vracas i predomisljas.
Ili si i ti kao nas balkanski 'najveci demokrata': jedno mislis ujutru, drugo poslijepodne?
Ja stavljam tacku.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Prenj wrote:Molim sve ucesnike da puste naseg dragog i principijelnog H2SO4 da sam stavi tacku na temu koju je i zapoceo, inace ovoj tlapnji kraja nece biti.
Ili si i ti kao nas balkanski 'najveci demokrata': jedno mislis ujutru, drugo poslijepodne?
Ja stavljam tacku.
I ja Prenj!
Dobar prijedlog, hvala!
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
Prenj wrote:Molim sve ucesnike da puste naseg dragog i principijelnog H2SO4 da sam stavi tacku na temu koju je i zapoceo, inace ovoj tlapnji kraja nece biti.
Ja stavljam tacku.
I ja Prenj!
Dobar prijedlog, hvala!
KONKRETNO VRIJEDJANJE

"IDIOT" -VODENJAKOVA UVREDA

TUPAN-PRENJ

A JA NE STAVLJAM TACKU NA DISKUSIJU JA SAMO KAZEM MOJE MISLJENJE U VEZI ALIJE A VI NARAVNO MOZETE RECI STA HOCETE...

Naravno bez vrijedjanja ali ne ide,jer je ostalo debelog traga u vama nacin razmisljanja i jednoumlje.
sport billy

Post by sport billy »

H2SO4 wrote:
sport billy wrote:
H2SO4 wrote:

to su ipak samo tvoje rijeci i rijeci onoga cijem kultu licnosti se klanjas.
ma da, ja sam komunista ionako nemam prava glasa...mozak mi je zamucen komunistickom ideologijom te stoga i ne znam racionalno rasudjivat.
Bravo H2SO4!

Ti si nas kralj! Ti si onaj koji prosvjecuje!

Haleluja :oops:
Engram::X

Post by Engram::X »

H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote:
Ja stavljam tacku.
I ja Prenj!
Dobar prijedlog, hvala!
KONKRETNO VRIJEDJANJE

"IDIOT" -VODENJAKOVA UVREDA

TUPAN-PRENJ

A JA NE STAVLJAM TACKU NA DISKUSIJU JA SAMO KAZEM MOJE MISLJENJE U VEZI ALIJE A VI NARAVNO MOZETE RECI STA HOCETE...

Naravno bez vrijedjanja ali ne ide,jer je ostalo debelog traga u vama nacin razmisljanja i jednoumlje.
Svaka cast H2SO4 ;)
sport billy

Post by sport billy »

da ovog PAMETNOG sto se slaze priupitam koja je razlika izmedju vrijedjanja s jedne i obezvredjivanja stavova xy-lika na osnovu svega samo ne argumenata s druge strane?

H2SO4

KOJEG KURCA SI TI NA FORUMU?

ovo onako iskreno, jer vidim da ti je bitno da si TI i SAMO TI i NIKO DRUGI u pravu u pravu u pravu....

smijesno te je ba gledati kako se upinjes da dokazujes svoje SUPLJE stavove ko ljut horoz, blamiras se covjece halo...
H2SO4

Post by H2SO4 »

sport billy wrote:da ovog PAMETNOG sto se slaze priupitam koja je razlika izmedju vrijedjanja s jedne i obezvredjivanja stavova xy-lika na osnovu svega samo ne argumenata s druge strane?

H2SO4

KOJEG KURCA SI TI NA FORUMU?

ovo onako iskreno, jer vidim da ti je bitno da si TI i SAMO TI i NIKO DRUGI u pravu u pravu u pravu....

smijesno te je ba gledati kako se upinjes da dokazujes svoje SUPLJE stavove ko ljut horoz, blamiras se covjece halo...
Procitaj jos jednom svoj tekst pa se zapitaj isto!

Vidis kako pjenis,vidis da ste poceli sa vrijedjanjem?

Enegram ;)
DiplomataSaSela

#492 q

Post by DiplomataSaSela »

Kad covjek procita sve ove komentare ,pljuvanje,uvrede sta moze da zakljuci...Alija je definitivno najveci demokrata. A zasto.Zato sto evo niko jos nije uhapsen niti je ko otiso na "sluzbeni put kao otac",niti se je ovaj forum zabranio odlukom narodne vlasti.I to je jedan od razloga sto ga volim.Zamislite ovako nesto za vrijeme Broza :sad:
dinash

#493 Re: q

Post by dinash »

DiplomataSaSela wrote:Kad covjek procita sve ove komentare ,pljuvanje,uvrede sta moze da zakljuci...Alija je definitivno najveci demokrata. A zasto.Zato sto evo niko jos nije uhapsen niti je ko otiso na "sluzbeni put kao otac",niti se je ovaj forum zabranio odlukom narodne vlasti.I to je jedan od razloga sto ga volim.Zamislite ovako nesto za vrijeme Broza :sad:
internet u vrijeme broza?

brozano doba ... :D
Engram::X

#494 Re: q

Post by Engram::X »

DiplomataSaSela wrote:Kad covjek procita sve ove komentare ,pljuvanje,uvrede sta moze da zakljuci...Alija je definitivno najveci demokrata. A zasto.Zato sto evo niko jos nije uhapsen niti je ko otiso na "sluzbeni put kao otac",niti se je ovaj forum zabranio odlukom narodne vlasti.I to je jedan od razloga sto ga volim.Zamislite ovako nesto za vrijeme Broza :sad:
;)

I za misli se znao kamen tucati
DiplomataSaSela

#495 Re: q

dinash wrote:

nije bio internet ali bili su razgovori na radnim akcijama,ekskurzijama,kafanama, itd.sta mislis jesu li mogli biti u ovakvom tonu sa ovakvim uvredama,da ne pominjem razlicitost misljenja
margareta

#496 Re: q

Post by margareta »

Engram::X wrote:
;)

U kOsTi Ta LjUbAv PrEmA njEmU kOmE sTe jEbAlI mAjKu
a SaDa Tu GlUmItE OjAdJeNiKe NiSi SvJeStAn SvOjE

MaLeNkOsTi

Provocirash ljude koji NISU bili odgovorni za rat
sitna duso jadan ti je taj nivo kad mozesh zajebavati
druge umjesto da se okurazish pa navalish na svoje
kojima se I OVAKO UVLACISH U DUPE :x
dinash

#497 Re: q

Post by dinash »

DiplomataSaSela wrote:
dinash wrote:

nije bio internet ali bili su razgovori na radnim akcijama,ekskurzijama,kafanama, itd.sta mislis jesu li mogli biti u ovakvom tonu sa ovakvim uvredama,da ne pominjem razlicitost misljenja
pa kad vec spomenu "razlicitost misljenja" ... ne primjecujem bas drasticnu razliku. pod razgovorom se (kao sto se vidi iz prilozene teme), kod nas, i-dan-danas podrazumjeva ubjedjivanje a ne razmjena misljenja ...

u prevodu: isto sranje drugo pakovanje ...
DiplomataSaSela

#498 Re: q

dinash wrote:
DiplomataSaSela wrote:
dinash wrote: internet u vrijeme broza?

pa kad vec spomenu "razlicitost misljenja" ... ne primjecujem bas drasticnu razliku. pod razgovorom se (kao sto se vidi iz prilozene teme), kod nas, i-dan-danas podrazumjeva ubjedjivanje a ne razmjena misljenja ...

U pravu si. Svako misli da je u pravu.Valjda je i to demokratija.Prije nije moglo ni ovo.Al ipak bude i pokoji dobar komentar kao recimo od nase drage margarete :-)
DiplomataSaSela

#499 Re: q

margareta wrote:
Engram::X wrote:
;)

U kOsTi Ta LjUbAv PrEmA njEmU kOmE sTe jEbAlI mAjKu
a SaDa Tu GlUmItE OjAdJeNiKe NiSi SvJeStAn SvOjE

MaLeNkOsTi

Provocirash ljude koji NISU bili odgovorni za rat
sitna duso jadan ti je taj nivo kad mozesh zajebavati
druge umjesto da se okurazish pa navalish na svoje
kojima se I OVAKO UVLACISH U DUPE :x
Ne bi sjao ovako jako,ovaj nas lijepi forum.....Da te nije Margareta... :-)
H2SO4

#500 Re: q

Post by H2SO4 »

DiplomataSaSela wrote:
dinash wrote:
DiplomataSaSela wrote: nije bio internet ali bili su razgovori na radnim akcijama,ekskurzijama,kafanama, itd.sta mislis jesu li mogli biti u ovakvom tonu sa ovakvim uvredama,da ne pominjem razlicitost misljenja

U pravu si. Svako misli da je u pravu.Valjda je i to demokratija.Prije nije moglo ni ovo.Al ipak bude i pokoji dobar komentar kao recimo od nase drage margarete :-)
MISLIM DA NIJE U PRAVU,JER RAZNMJENA MISLJENJA JE MOGUCA KADA SE SUGOVORNICI U PRINCIPU SLAZU OKO ISTE STVARI.

Medjutim,razlike u stavovima su tako drasticne i bukivalne da se onda poteze za ubjedjivanjem.

Jer ako pricamo o demokratiji,dodje neko,ali nije neko nego podosta i pocnu da te ubjedjuju kako je u diktaturi veca demokratija nego u demokratiji?Gdje je tu logika?

I kakva uopste razmjena misljenja je moguca?Moguce je samo ubjedjivanje, sto poslije rezultira vrijedjanjem ... itd...

Ma daleko je ovo sve od normalne diskusije
Post Reply