Jesi li siguran da je taj procenat manji u BiH ?!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
Kakva je daje, moja je..zadnja u Evropi, pa šta?![]()
Bolje dostojanstveno u BiH, nego pognute glave u zemlji u kojoj 57,5% stanovništva smetaju munare..
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- softly
#476 Re: 60 MINUTA - All about
-
zonbirile
#477 Re: 60 MINUTA - All about
----------------------------------------------------------softly wrote:Jesi li siguran da je taj procenat manji u BiH ?!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
Bolje dostojanstveno u BiH, nego pognute glave u zemlji u kojoj 57,5% stanovništva smetaju munare..
onako dostojanstveno ko Radonjak na posteru stranke-ko muflon sa kravatom.Moj @udrch tebe je sevap malo izvesti van zemlje makar u Podaca,ovde ti klima ne prija.
- Control panel
#478 Re: 60 MINUTA - All about
jos jednom se pokazalo da je ekipa 60 minuta bila u pravu. koliko ce se jos njihovih nevjerovatnih prica obistiniti.
Kantonalni sud u Travniku
Potvrđena presuda imamu iz Gluhe Bukovice
Kantonalni sud u Travniku potvrdio je prvostepenu presudu Opštinskog suda kojom je imam iz travničkog sela Gluha Bukovica Rešad Omerhodžić osuđen na godinu i po zatvora zbog bludnih radnji nad maloljetnom N.T, potvrdio je Srni zastupnik oštećene djevojčice advokat Duško Tomić.
Kantonalni sud odbio je žalbe tužilaštva i odbrane na odluku Opštinskog suda Travnik donesenu u februaru.
"Ovo je nakon pet godina borbe velika pobjeda i poruka svima, a posebno licima koja imaju neposredne kontakte sa djecom, kao što su rad u prosvjeti ili časovi religijskih poduka da drže ruke dalje od djece", naglasio je Tomić.
On je rekao da će nastojati da svi slučajevi zlostavljanja djece budu izneseni na vidjelo i rigorozno osuđeni.
U Kantonalnom sudu Novi Travnik 28. oktobra održana je sjednica vijeća na kojoj je primljena žalba koja je u skladu sa zakonom trebalo da bude riješena u roku od 15 do mjesec dana.
Odbrana je tražila oslobađajuću presudu ili obnovu postupka, a tužilaštvo najvišu kaznu za ovo krivično djelo.
Ovaj postupak vodio se pred Opštinskim sudom četiri godine.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091207060
Kantonalni sud u Travniku
Potvrđena presuda imamu iz Gluhe Bukovice
Kantonalni sud u Travniku potvrdio je prvostepenu presudu Opštinskog suda kojom je imam iz travničkog sela Gluha Bukovica Rešad Omerhodžić osuđen na godinu i po zatvora zbog bludnih radnji nad maloljetnom N.T, potvrdio je Srni zastupnik oštećene djevojčice advokat Duško Tomić.
Kantonalni sud odbio je žalbe tužilaštva i odbrane na odluku Opštinskog suda Travnik donesenu u februaru.
"Ovo je nakon pet godina borbe velika pobjeda i poruka svima, a posebno licima koja imaju neposredne kontakte sa djecom, kao što su rad u prosvjeti ili časovi religijskih poduka da drže ruke dalje od djece", naglasio je Tomić.
On je rekao da će nastojati da svi slučajevi zlostavljanja djece budu izneseni na vidjelo i rigorozno osuđeni.
U Kantonalnom sudu Novi Travnik 28. oktobra održana je sjednica vijeća na kojoj je primljena žalba koja je u skladu sa zakonom trebalo da bude riješena u roku od 15 do mjesec dana.
Odbrana je tražila oslobađajuću presudu ili obnovu postupka, a tužilaštvo najvišu kaznu za ovo krivično djelo.
Ovaj postupak vodio se pred Opštinskim sudom četiri godine.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091207060
- 1mala
#479 Re: 60 MINUTA - All about
Joj ja bi ga za m..a objesila na sred carsije da visi dok ne crkne ko ker
malo,premalo je osuđen za ovo
malo,premalo je osuđen za ovo
- KadSeMrtviProbudimo
#480 Re: 60 MINUTA - All about
wedran82 wrote:gdje je reis sad da kaze da nije kriv i da nije malu djecu napastvovao imam !!!!! hajde reise jeblete vehabije tvoje
Svaka tema o Reisu je postala tabu...
O Reisu Mustafi Ceriću je skoro pa zabranjeno raspravljati
- Control panel
#481 Re: 60 MINUTA - All about
ja mislim da ce uskoro donijeti zakon da se o reisu ne smije nista lose govoriti i da se o njemu samo hvalospjevi smiju pisati u suprotnom robija.KadSeMrtviProbudimo wrote:wedran82 wrote:gdje je reis sad da kaze da nije kriv i da nije malu djecu napastvovao imam !!!!! hajde reise jeblete vehabije tvoje
O Reisu Mustafi Ceriću je skoro pa zabranjeno raspravljati
- KadSeMrtviProbudimo
#482 Re: 60 MINUTA - All about
Control panel wrote:ja mislim da ce uskoro donijeti zakon da se o reisu ne smije nista lose govoriti i da se o njemu samo hvalospjevi smiju pisati u suprotnom robija.KadSeMrtviProbudimo wrote:wedran82 wrote:gdje je reis sad da kaze da nije kriv i da nije malu djecu napastvovao imam !!!!! hajde reise jeblete vehabije tvoje
O Reisu Mustafi Ceriću je skoro pa zabranjeno raspravljati![]()
Trebamo se vratiti na raspravu o "mrskom nam Bakiru", to prolazi, inače će i ova tema biti zatvorena.
Last edited by KadSeMrtviProbudimo on 07/12/2009 14:12, edited 1 time in total.
- Control panel
#483 Re: 60 MINUTA - All about
sta li ce veceras biti na 60 minuta.
- KadSeMrtviProbudimo
#484 Re: 60 MINUTA - All about
Imam iz Gluhe Bukovice, sigurno. A za njim i Reis Cerić sa svojim pitanjima onoj jadnoj djevojčiciControl panel wrote:sta li ce veceras biti na 60 minuta.
- Control panel
#485 Re: 60 MINUTA - All about
i ona djeca koja horski i na komandu placu nedamo naseg hodzu.KadSeMrtviProbudimo wrote:Imam iz Gluhe Bukovice, sigurno. A za njim i Reis Cerić sa svojim pitanjima onoj jadnoj djevojčiciControl panel wrote:sta li ce veceras biti na 60 minuta.
- KadSeMrtviProbudimo
#486 Re: 60 MINUTA - All about
Koga li će Avdo Avdić večeras intervjuisati ?
- Control panel
#487 Re: 60 MINUTA - All about
mozda Usanovica, Imama iz gluhe bukovice i kuresa buduce havere iz KPZ Zenica, post ova prva dvojica vole djecu mislim da ce u toj kombinaciji zaplacivati Kures.KadSeMrtviProbudimo wrote:Koga li će Avdo Avdić večeras intervjuisati ?
-
alanford78
#488 Re: 60 MINUTA - All about
Evo ovako ovdje se treba zaliti kao sto je ovaj ucinio mislim da bi imali vise efekta
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... id=6&id=49
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... id=6&id=49
- KadSeMrtviProbudimo
#489 Re: 60 MINUTA - All about
Control panel wrote:mozda Usanovica, Imama iz gluhe bukovice i kuresa buduce havere iz KPZ Zenica, post ova prva dvojica vole djecu mislim da ce u toj kombinaciji zaplacivati Kures.KadSeMrtviProbudimo wrote:Koga li će Avdo Avdić večeras intervjuisati ?
... Možda će Avdo Avdić ići u zenički zatvor da pita zatvorenike šta očekuju od budućeg im sustanara
Last edited by KadSeMrtviProbudimo on 07/12/2009 14:13, edited 1 time in total.
-
sandokann
#490 Re: 60 MINUTA - All about
Sad bi trebao reis primjeniti sherijat na ovome hodzi....
-
thepatriot
#491 Re: 60 MINUTA - All about
Ja kad Avdo Avdić zapjeni večeras!!! Večeras 60 min. full islamofobija ovo im je dobro došlo, taman...
P.S. Podržavam rad državnih organa (suda u ovom slučaju), mislim da je kazna preblaga za ovu vrstu krivičnog djela!
P.S. Podržavam rad državnih organa (suda u ovom slučaju), mislim da je kazna preblaga za ovu vrstu krivičnog djela!
-
udrch
#492 Re: 60 MINUTA - All about
Moj Zonbrile da si igdje osim u Makarskoj bio, nebi ovoliko mrzio zemlju u kojoj živišzonbirile wrote:----------------------------------------------------------softly wrote:Jesi li siguran da je taj procenat manji u BiH ?!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
onako dostojanstveno ko Radonjak na posteru stranke-ko muflon sa kravatom.Moj @udrch tebe je sevap malo izvesti van zemlje makar u Podaca,ovde ti klima ne prija.
Fahru kući vodi, šta me boli za njim..
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#493 Re: 60 MINUTA - All about

kokice, pivo, cola, apaurin , reglan..spremni...
- Vodenjak
#494 Re: 60 MINUTA - All about
Jesi, jesi...udrch wrote:Nisam ja ničiji poslušnik, ja samo do beskraja volim svoju zemlju..Vodenjak wrote:E bas zbog takvog razmisljanja vecine vas poslusnika, sve ono sto sto je valjalo u toj nasoj zemlji - ili je vani ili se sprema otici van!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
A ti uzivaj u smradu kleronacionalizma konstitutivnih kleronacija pljujuci po onima koje taj smrad gushi i koji traze nacin da provjetre tu prdekanu od kvazimodo-drzave!
Ako sam nacionalist što nisam spizdio kad sam mogao kao što si ti uradio neka sam..
Nikoga ja ne pljujem, ja volim skoro sve ljude u ovoj zemlji i neke koji su van nje..
Iz ove zemlje se spremaju otići vani samo oni koji ni Savu ni Drinu nisu prešli..
Samo ti to jos nisi skonto..
- stochar
#495 Re: 60 MINUTA - All about
nisam gled'o, ali evo sad citam da su imali intervju sa Kristijanom Golubovicem. Aferim! ekskluziva nema sta! i onda se cudimo sutra sto djeca pucaju iz pistolja, a emisije kao sto je '60 minuta' im kao idole serviraju tipove poput Kristijana u udarnom terminu! slicno su donedavno 'Dani' forsirali Gašija stavljajući na naslovnu stranu fotku njega zavaljenog u koznoj fotelji i objavljujuci njegove fotke pored skupocjenih automobila!
-
pure_love
#496 Re: 60 MINUTA - All about
o cemu su govorili? odavno ne gledam to,,cijenim zdravlje 
evo komentara nekog clana s jednog drugog foruma,pa rekoh prekopiram posto ima veze s temom:
evo komentara nekog clana s jednog drugog foruma,pa rekoh prekopiram posto ima veze s temom:
ee ljudi ja sam stvarno isfrustriran, ovo je uzas....
Ako je ko gledao vecerasnju emisiju 60 minuta, pri kraju emisije, spomenut je neki hodza, koji je predstavljen kao veliki sexualni manijak, koji je zlostavljao jednu zenu, u dzamiji...to je tako prikazano.. fuuuuuuj...
Ja sam tu odmah komsija, i mi svi iz otoke znamo za taj slucaj, i svi znamo, na sta je ta zena sve spremna, vjerujete.. taj hodza je tako dobar, covjek ima oko 55 godiina, star, bolestan, slab, nekakav usporen,tih, (da ne spominjem da ima hodzincu 5 puta ljepsu) i postoje toliko stvari gdje se vidi da ova zena izmislja..
ona je njega tuzila na sudu, medjutim, sud odbio tuzbu, jer..
price se poklapaju obje i njegova i njezina...
(ona cistila dzamiju, on otisao u wc, uzeo abdest, vratio se, i ona njega vidjela kako mu je otkopcan slic i to je to)
al.. ona je to toliko preuvelicala na tv-u, da je to strasno...
Jos nesto, nakon tog dogadjaja, ko biva, ona je otisla prvo kod jedne komsinice, sjedila, pa otisla kod druge, pa onda poslala sina po pare od ciscenja dzamije, pa tek onda otisla ga prijavtiti, policiji....
mislim stvarno ne znam sta da kazem.. covjeku je tako uprljan obraz.... stvarno mi ga je zao...(sad mi je tek jasno sto su nas uvijek upozoravali na 60 min=
et toliko da znate..i molim vas.. jos jednom ne uzimajte nista zdravo za gotovo...
selam alejkum
- strong69
#497 Re: 60 MINUTA - All about
Golubovic u najgledanijoj emisiji FTV? 60 minuta...
-
zonbirile
#498 Re: 60 MINUTA - All about
normalno samo apologeti stanja su patriote i vole zemlju,kritika utiče na živce i život u svijetu,najboljem od svih svijetova.
-
udrch
#499 Re: 60 MINUTA - All about
E ti si prohlupo odavno..kako ti se broj postova povećava ti stičeš dojam da si sve pametnijizonbirile wrote:normalno samo apologeti stanja su patriote i vole zemlju,kritika utiče na živce i život u svijetu,najboljem od svih svijetova.
-
zonbirile
#500 Re: 60 MINUTA - All about
------------------------------------------------------------------------udrch wrote:E ti si prohlupo odavno..kako ti se broj postova povećava ti stičeš dojam da si sve pametnijizonbirile wrote:normalno samo apologeti stanja su patriote i vole zemlju,kritika utiče na živce i život u svijetu,najboljem od svih svijetova...
![]()
![]()
![]()
što bi rekao moj drug Konfučije-Jebe se ponosnom hrastu,ko piša uz njega.