Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- prototype
#476 Re: Vedad Ibisevic
imam neki osjećaj da ćemo ih dobit tamo.. tj. da ćemo proći, pa nek bude 1:1.
ne može Džeko bez Vede, mora bit i Ibišević tu sa njim jer se lik dobro kreće i otvara, ako ne stvori šansu sebi stvorit će onda Edinu..
Nisam mu mogo halalit onaj zicer sve dok nisam sad vidio ove neke stručnjake kako ga pljuju, jer sam shvatio da on to nije zaslužio. Momak se trudi, igra srcem i to se vidi. Šteta što lopta nije htjela u gol, al' šta ćemo.. zato i volimo taj prokleti fudbal..
Samo hrabro momci!
ne može Džeko bez Vede, mora bit i Ibišević tu sa njim jer se lik dobro kreće i otvara, ako ne stvori šansu sebi stvorit će onda Edinu..
Nisam mu mogo halalit onaj zicer sve dok nisam sad vidio ove neke stručnjake kako ga pljuju, jer sam shvatio da on to nije zaslužio. Momak se trudi, igra srcem i to se vidi. Šteta što lopta nije htjela u gol, al' šta ćemo.. zato i volimo taj prokleti fudbal..
Samo hrabro momci!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#477 Re: Vedad Ibisevic
Ma Vedo ce ga zabit'.... 
- Comrad
#478 Re: Vedad Ibisevic
Svi vide taj zicer, a niko ne vidi kolko taj isti Vedo trci da bi dosao uopste u tu poziciju. Ko god je igrao bilo kakav timski sport zna kako je tesko doci u poziciju za sut, bilo da je kosarka, nogomet ili nesto trece u pitanju.
Nama tamo treba Vedo, jer ce rasteretiti Dzeku. Dzeko sam se moze hrvati sa onim pepeom i ostalim harlovinama, ali to ga istrosi. Krenuti s njim od pocetka, ako ne to, onda ga ubaciti odmah na pocetku drugog. Ne cekati 70-tu, nekako mi je to prekasno.
Nama tamo treba Vedo, jer ce rasteretiti Dzeku. Dzeko sam se moze hrvati sa onim pepeom i ostalim harlovinama, ali to ga istrosi. Krenuti s njim od pocetka, ako ne to, onda ga ubaciti odmah na pocetku drugog. Ne cekati 70-tu, nekako mi je to prekasno.
- just principe
-
udrch
#480 Re: Vedad Ibisevic
Ibišević je taraba obična, kako je mogao promašiti onakav zicer..
Ali kako ćemo nazvati Džeku koji se u 90 minuta nije ni našao u takvoj šansi? - naravno, imamo za njega ime, on je KLOC..
A šta je sa našeg bisera Pjanića, on nije napravio nijednu asistenciju za gol, a to mu je posao..
Šta je sa Spahića koji je odlično šutirao, ali na naš gol?
Šta je sa Lulića koji je igrao faktički na mjestu gdje je trebao igrati Ibišević, a nije napravio ništa?
Uzzinad ćemo pobjediti..
Ali kako ćemo nazvati Džeku koji se u 90 minuta nije ni našao u takvoj šansi? - naravno, imamo za njega ime, on je KLOC..
A šta je sa našeg bisera Pjanića, on nije napravio nijednu asistenciju za gol, a to mu je posao..
Šta je sa Spahića koji je odlično šutirao, ali na naš gol?
Šta je sa Lulića koji je igrao faktički na mjestu gdje je trebao igrati Ibišević, a nije napravio ništa?
Uzzinad ćemo pobjediti..
-
udrch
#481 Re: Vedad Ibisevic
Allaha ti dragog, radi budućnosti tvoga Ismaila, Podrinjcu moj ponosni, učini nas Bosance i Hercegovce sretnim sutra..
Ako nismo pobjedili u ratu, daj da pobjedimo u miru..
Ti i Edin ste bili naši mali iz komšiluka u najtežim vremenima, ja vam vjerujem i znam da se nećete predati, jer vi to ne znate..
Ako nismo pobjedili u ratu, daj da pobjedimo u miru..
Ti i Edin ste bili naši mali iz komšiluka u najtežim vremenima, ja vam vjerujem i znam da se nećete predati, jer vi to ne znate..
-
mikogoago
#482 Re: Vedad Ibisevic
Vedo,nadoknadi ono prije dvije godine i ono iz Zenice.Daj im dva gola veceras
Ma salim se daj ti jedan, ali vrijedan

-
sumirprimus
#483 Re: Vedad Ibisevic
vala da nije fudbaler mogo bi komotno bit kamatar
koliko ima kamata s portugalcima
mozda,mozda veceras dodje po naplatu

koliko ima kamata s portugalcima
mozda,mozda veceras dodje po naplatu
- vinnie_jones
#484 Re: Vedad Ibisevic
doVe cvaj komaten večeras

-
Zgec Lezda
#485 Re: Vedad Ibisevic
Ljudi previse pricaju o samim sutevima u one dvije sanse i premalo o tome kako je lose ustopao loptu u obadvije situacije prije samih sutova. U prvoj situaciji je jednostavno trebo bolje i brze ustopat loptu, u onoj drugoj je imao toliko mjesta da je trebao driblati tacno po sredini umjesto prema desno, gdje je napravio veci ugao. Nadam se da ce se osvetit veceras, jer ako ne bude, ne mogu lagat: Bez obzira kolko on bude zabijo za Hoffenheim ili Everton ili bilo gdje da ode, ja cu jedino na one promasaje mislit i razmisljat "sta bi bilo kad bi bilo", barem do 2014. Isto kao sto uvjek pomislim na onaj udarac u stativu kada vidim Muslimovica.
-
bahonnen
#486 Re: Vedad Ibisevic
Ne baksuziraj... samo pozitivna energija... 
- medvjed23
-
udrch
#488 Re: Vedad Ibisevic
Nije mi žao što ne idemo nigdje, žao mi je što nismo pokušali otići..
Volio bih da smo igrali hrabrije, sa Ibiševićem rame uz rame Džeki..igrač koji je u zadnje tri utakmice dao tri gola, morao je naći mjesto u ekipi..
Halalim ja svima, ali žao mi je zbog njega..
Volio bih da smo igrali hrabrije, sa Ibiševićem rame uz rame Džeki..igrač koji je u zadnje tri utakmice dao tri gola, morao je naći mjesto u ekipi..
- Bosnolog
#489 Re: Vedad Ibisevic
udrch wrote:Nije mi žao što ne idemo nigdje, žao mi je što nismo pokušali otići..
Istog sam misljenja.Vedo je morao uci u poluvremenu,..... Lulicev jezik najs je ukopao,...Igraci su mentalno pripremani da idemo na nerjesen rezultat 1:1,....Kada got idemo na nerjeseno uviek izgubimo,.......
- veljaca
#491 Re: Vedad Ibisevic
Sta bi bilo da si usao u drugom poluvremenu kod 1:2 rezultata ..... na zalost to necemo nikada saznati .....
- sanjoNL
#492 Re: Vedad Ibisevic
Potpisujem potpuno!Bosnolog wrote:udrch wrote:Nije mi žao što ne idemo nigdje, žao mi je što nismo pokušali otići..
Halalim ja svima, ali žao mi je zbog njega..![]()
Istog sam misljenja.Vedo je morao uci u poluvremenu,..... Lulicev jezik najs je ukopao,...Igraci su mentalno pripremani da idemo na nerjesen rezultat 1:1,....Kada got idemo na nerjeseno uviek izgubimo,.......
Ceko sam od poluvremena da ce Pape ubaciti drugog napadaca pored Dzeke da stvaramo malo vece sanse, makar da ofanzivnije igramo al' nista. To me je najvise razocaralo.
-
udrch
#493 Re: Vedad Ibisevic
Drugi nam napadač odigrao ukupno 15 minuta..jebiga..prepusti im napad i čekaj čudo..veljaca wrote:Sta bi bilo da si usao u drugom poluvremenu kod 1:2 rezultata ..... na zalost to necemo nikada saznati .....
- veljaca
#494 Re: Vedad Ibisevic
Zato imamo sredinu terena ..... pa dokle izdrzimo .....udrch wrote:Drugi nam napadač odigrao ukupno 15 minuta..jebiga..prepusti im napad i čekaj čudo..veljaca wrote:Sta bi bilo da si usao u drugom poluvremenu kod 1:2 rezultata ..... na zalost to necemo nikada saznati .....
- and
#495 Re: Vedad Ibisevic
teška je to odluka bila i šta bi bilo da je vedo ušao na 1:2?vjerovatno je sušić razmišljao da nakon bezizlazne situacije na 0:2,sada kada imamo 1:2 da pokuša taj rezultat čuvati,pa probati s vedom zadnjih 15-20 minuta.udrch wrote:Drugi nam napadač odigrao ukupno 15 minuta..jebiga..prepusti im napad i čekaj čudo..veljaca wrote:Sta bi bilo da si usao u drugom poluvremenu kod 1:2 rezultata ..... na zalost to necemo nikada saznati .....
portugalci su nas pregazili.mi smo 2 puta prešli centar i dali 2 gola.šteta što centar nismo prešli više puta.
-
udrch
#496 Re: Vedad Ibisevic
Pa normalno da će te pregaziti kad ti njih ne napadaš nikako..sve što smo napravili u ove dvije utakmice bilo je onih 15 minuta sa Vedom u Zenici..and wrote:teška je to odluka bila i šta bi bilo da je vedo ušao na 1:2?vjerovatno je sušić razmišljao da nakon bezizlazne situacije na 0:2,sada kada imamo 1:2 da pokuša taj rezultat čuvati,pa probati s vedom zadnjih 15-20 minuta.udrch wrote:Drugi nam napadač odigrao ukupno 15 minuta..jebiga..prepusti im napad i čekaj čudo..veljaca wrote:Sta bi bilo da si usao u drugom poluvremenu kod 1:2 rezultata ..... na zalost to necemo nikada saznati .....
portugalci su nas pregazili.mi smo 2 puta prešli centar i dali 2 gola.šteta što centar nismo prešli više puta.
Ja sam bio siguran u dvije stvari: da se ne možemo braniti i da ćemo u tom slučaju završiti utakmicu sa igračem manje..
Nažalost to se obistinilo iako sam svim srcem želio drugačije..
Nismo mi taj mentalitet da se branimo, a i nismo imali potrebe, Ibišević je odličan napdač, pogotovo ako ga upariš sa vrhunski, Džekom..a mi to nismo vidjeli u ovim zadnjim utakmicama..
Nismo ga imali u Parizu, pa ga nismo imali ni u ovih 180 minuta..
Ali smo zbog manjka napadača u napadu imali njhove odbrambene na našoj polovici..
- and
#497 Re: Vedad Ibisevic
sušić je taktiku spremao s osimom i tu se stvarno ne bi petljao.
sve ti pada u vodu kad u startu fasuješ 2 onakva gola.
sve ti pada u vodu kad u startu fasuješ 2 onakva gola.
- Hemel
#498 Re: Vedad Ibisevic
ja saram po ekranu i trazim ibisevica posle poluvremena(sto je bilo logicno) a njega nigdje...Bosnolog wrote:udrch wrote:Nije mi žao što ne idemo nigdje, žao mi je što nismo pokušali otići..
Halalim ja svima, ali žao mi je zbog njega..![]()
momak ima jedan zuti a jos nervozan. izlazi vani
- ultima_palabra
#499 Re: Vedad Ibisevic
Nama nije funkcionisala pas igra i protok lopte... tu Vedad ne može pomoći.
- limeni
#500 Re: Vedad Ibisevic
u petak su mu ovdje mnogi psovali a kao on da je usao danas mi bi otisli na euro
vedo je odlican igrac i pocet ce on zabijat za nas
vedo je odlican igrac i pocet ce on zabijat za nas