Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Aurora Borealis

#476 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Aurora Borealis »

Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto... 8-)
Nakon ovog prethodnog radije me zaobidji u sirokom luku.
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#477 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Lesli Eldridž wrote: Ma kad pa'ne :D mrak na oči može sve... :lol: Ali treba imati vala i nekakvih kriterija :D Ako već mora i kratkonogo i guzato, ne idi u javnost pod ruku sa njom, da se ne ofiraš kod ovo malo gradske raje :D
Hrdjavom klincu i dlake smetaju. :D
Dok ih gledam sa Venerinog brezuljka sve su mi dobre. :lol:
A i dobar se glas brzo siri. ;-)
PalaSa Marsa

#478 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Opet ovaj Lesli (KOKAN) :D
Lesli Eldridž

#479 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Aurora Borealis wrote:
Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto... 8-)
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.
Mislio sam te pitat odakle ti je porijeklo. :D Što se pališ na moje konstatacije koje se tebe možda i ne tiču?
Lesli Eldridž

#480 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

black wrote:
Lesli Eldridž wrote:
Dioda wrote:@lesli, to jeste problem za gradsku raju, ali ja napisah da je cinjenica da svaki gradski momak kojeg ja znam (mislim na one iznad trideset), vec je ozenjen nekom koja je prava kankaro :D ovo je fakat istina. a oni koji su mladji od trideset ce vrlo brzo biti ozenjeni nekom takvom.
imam jednog druga koji je stvarno supeeer momak, al bas super. i dugo nije imao djevojku, svakoj nadje manu, vazda se ismijavao, ova papanka, ova vakva, ova nakva :D i kojeg li cuda, zaljubi se u jednu bas takvu. i sve su prilike da ce brzo i da je ozeni jer zive skupa :D
Eh pa ko dugo bira... :D A ima i ona stara narodna izreka:"Rugala se ruga..." Treba paziti jbg i imati neke minimalne kriterije... 8-)
pa se zato ti razvede :mrgreen:
Ma jel'? Otkud znaš? :D
Aurora Borealis

#481 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Lesli Eldridž wrote:
Aurora Borealis wrote:
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.
Mislio sam te pitat odakle ti je porijeklo. :D Što se pališ na moje konstatacije koje se tebe možda i ne tiču?
Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.
PalaSa Marsa

#482 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Ma Lesli je garant porijeklom iz Medjedje, pa coj'ku ne ide da se prilagodi :D treba njemu bocu zdrmat, da mu se zamanta jos vise :D
radiostar

#483 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by radiostar »

PalaSa Marsa wrote:Ma Lesli je garant porijeklom iz Medjedje, pa coj'ku ne ide da se prilagodi :D treba njemu bocu zdrmat, da mu se zamanta jos vise :D
utece medjedja..

opet udarili po istocnoj bosni... pa nemojte ljudi ako za Boga znate...
PalaSa Marsa

#484 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

radiostar wrote:
PalaSa Marsa wrote:Ma Lesli je garant porijeklom iz Medjedje, pa coj'ku ne ide da se prilagodi :D treba njemu bocu zdrmat, da mu se zamanta jos vise :D
utece medjedja..

opet udarili po istocnoj bosni... pa nemojte ljudi ako za Boga znate...
:lol: :lol: De ne zajmeri, nije bilo namjerno :mrgreen: (To ja htjela rec' medjedovina) preletila izvini :D
Lesli Eldridž

#485 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Ko spomene istočnu Bosnu ima posla sa moderatorom. :D
Lesli Eldridž

#486 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Aurora Borealis wrote: Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.
Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli. :mrgreen: I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni. 8-)
Aurora Borealis

#487 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Lesli Eldridž wrote:
Aurora Borealis wrote: Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.
Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli. :mrgreen: I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni. 8-)
I rest my case. Eto "pobijedio" si. Ucinio si da se prepoznam. I da to i priznam. :-? :roll:
Hajd' ti Lesli malo prosetaj. Idi vidi ima li koji bolonjac u blizini, i tako. ..
Lesli Eldridž

#488 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Šta je sad ovo tema zamrla. Trebe se pomirile sa činjenicom da kockastoglavi vladaju i da su u većini. Hajd' jbg nemojte u depresiju odmah padat. Ja odoh spavat, valja sutra raditi i spašavati svijet od stoglave hidre zločina. :D Pa ako šta bude interesantno... Mada ne vjerujem, sve smo već rekli... :D
Last edited by Lesli Eldridž on 03/05/2009 22:48, edited 1 time in total.
Lesli Eldridž

#489 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Aurora Borealis wrote:
Lesli Eldridž wrote:
A sad zdra'o.
I rest my case. Eto "pobijedio" si. Ucinio si da se prepoznam. I da to i priznam. :-? :roll:
Hajd' ti Lesli malo prosetaj. Idi vidi ima li koji bolonjac u blizini, i tako. ..
Eh javila si se dok sam pisao prethodnu poruku. Bolonjci su se ušutarili... :D Laku noć :D 8-)
Aurora Borealis

#490 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Lesli Eldridž wrote:
Aurora Borealis wrote:
Lesli Eldridž wrote:Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli. :mrgreen: I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni. 8-)
Eh javila si se dok sam pisao prethodnu poruku. Bolonjci su se ušutarili... :D Laku noć :D 8-)
:roll: :skoljka:
arzuhal

#491 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by arzuhal »

Aurora... :)
Da samo vidiš kako je mene, na pdf Religija, ovaj nezaustavljivi ninđa razvalio argumentima i te stvari :D ...Zavalio me na zemlju, pa ozgo negdje, iz nebesa zagrmio: poražen si! Gledam ja, kratka riječ a oštar um...nije se zezat :dance:
Ne zna taj za poraz, samo pobjeđuje nešta :lol: :D
Layne

#492 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Layne »

Lesli Eldridž wrote:Mada ne vjerujem, sve smo već rekli... :D
Imam osjećaj da ti nisi završio, da imaš još plenti mor gluposti za reći.
Aurora Borealis

#493 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

arzuhal wrote:Aurora... :)
Da samo vidiš kako je mene, na pdf Religija, ovaj nezaustavljivi ninđa razvalio argumentima i te stvari :D ...Zavalio me na zemlju, pa ozgo negdje, iz nebesa zagrmio: poražen si! Gledam ja, kratka riječ a oštar um...nije se zezat :dance:
:lol: :lol:
Ma nije meni ovo prvi put da budem porazena. :lol: "Sredio" je on mene i na temi o bolonjcima :D I sad se evo oporavljam od siline tih argumenata :lol:

:) :)

Bas ga je pravi nindja :lol: :lol: kako me slatko nasmija :-D
Loulou

#494 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Loulou »

burek_in_space wrote:
Loulou wrote: :lol:
Nemaš ti džaba vlastitu ordinaciju....
Kao da u ovom zakljuchku osjetim odredjenu sumnju,koja je najzad otklonjena. :mrgreen:
Greška u zaključivanju... Sumnje nije ni bilo. To je bila samo konstatacija (za one koji još uvijek sumnjaju) :D
Loulou

#495 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Loulou »

arzuhal wrote:Aurora... :)
:lol:
Maloprije pročitala... I sve svojim očima ne vjerujem :roll:

Možda tuđim budem vjerovala :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#496 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Latina »

Lesli Eldridž wrote:A odkuda tebi ideja da tako mislim o pojedinim forumašicama? :lol: Suviše generaliziraš. Kad bih nekoga bolje upoznao smjestio bih ga na pravo mjesto, a ovako kako ne poznajem pojedine likove sa foruma ne moraju se smjestiti tamo gdje sam ja uopšteno pisao. :D
Nisam citala postove nakon ovoga, ne sumnjam da ti je neko vec odgovorio, ali ipak cu napisati sta mislim.

Ne radi se o tome sta mislis o forumasicama. Radi se o tome da si djevojke u Sarajevu opisao kao objekte koji ti se ne dopadaju. Mozda tvoj zivot lici na Muzej Savremene umjetnosti, ali te koje si opisao na nacin na koji ja ne bih opisala krdo divljih zivotinja, su osobe. Ljudska bica, zamisli.

Te osobe ce nadam se, sve redom ostati na sigurnoj udaljenosti od tebe. Uvijek. Izuzetno sam ozbiljna dok ovo pisem. Ovdje cu stati.
Latina

#497 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Latina »

Lesli Eldridž wrote:Pa tada je bilo lakše 100 puta. Nema više "prijateljica". Sve o'šlo vani. I ostadosmo ovde sa ruralnim tipovima treba :D ([Džanele sa Soukbunara, Švrakinog sela, Mihrivode,...) :D . A ni kokama nije lako, isto je i sa muškima... :D
Povraticu.
Latina

#498 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Latina »

Lesli Eldridž wrote:Drž' se kaladonta, ali običnog ne sa imenima. Ima puno džanela, amara, sanela, anesa,... :D
Moderacija SPAVA snom pravednika.
Eleonora

Post by Eleonora »

Cjepanice frajeriiii! Pun ih je grad :run:

I najbitnije od svega, nisu to vise ni kockaste glave, ni faca koja '' ubija '', ni kratke noge, vec ODGOJ! Doticni su tako odgojeni , da nas gradski odgoj i njihov seljacki jednostavno ne idu.
Puni kompleksa, frustracija, opterecenosti, uglavnom gledaju pravo, plitki, ... ma uzas ...

I onda kad doticni il '' zaimaju '' il upisu nakav fakutetlic, e onda tek frustracije dodju do izrazaja...

A fini momci, obrazovani, pristojni, gradsko dijete sto bi rekli, su povuceni, sakriveni, sklonili su se negdje jer se ne mogu uklopiti i nit zele u navalu pomenutih...

I nazalost, mogu slobodno tvrditi, iz moje blize i dalje okoline, svi ti fini momci su vec upali u ralje jedne takve slatkaste seljancice koja mu kuka, razmazena je, i uvijek hoce jos i jos...
BarbaDue

#500 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by BarbaDue »

Lesli Eldridž wrote:Ko spomene istočnu Bosnu ima posla sa moderatorom. :D
ali samo u ruznom kontekstu, naravno...
Locked