Nakon ovog prethodnog radije me zaobidji u sirokom luku.Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto...
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nakon ovog prethodnog radije me zaobidji u sirokom luku.Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto...
Hrdjavom klincu i dlake smetaju.Lesli Eldridž wrote: Ma kad pa'nemrak na oči može sve...
Ali treba imati vala i nekakvih kriterija
Ako već mora i kratkonogo i guzato, ne idi u javnost pod ruku sa njom, da se ne ofiraš kod ovo malo gradske raje
Mislio sam te pitat odakle ti je porijeklo.Aurora Borealis wrote:Nakon ovog prethodnog radije me zaobidji u sirokom luku.Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto...
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.
Ma jel'? Otkud znaš?black wrote:pa se zato ti razvedeLesli Eldridž wrote:Eh pa ko dugo bira...Dioda wrote:@lesli, to jeste problem za gradsku raju, ali ja napisah da je cinjenica da svaki gradski momak kojeg ja znam (mislim na one iznad trideset), vec je ozenjen nekom koja je prava kankaroovo je fakat istina. a oni koji su mladji od trideset ce vrlo brzo biti ozenjeni nekom takvom.
imam jednog druga koji je stvarno supeeer momak, al bas super. i dugo nije imao djevojku, svakoj nadje manu, vazda se ismijavao, ova papanka, ova vakva, ova nakvai kojeg li cuda, zaljubi se u jednu bas takvu. i sve su prilike da ce brzo i da je ozeni jer zive skupa
A ima i ona stara narodna izreka:"Rugala se ruga..." Treba paziti jbg i imati neke minimalne kriterije...
Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.Lesli Eldridž wrote:Mislio sam te pitat odakle ti je porijeklo.Aurora Borealis wrote:Nakon ovog prethodnog radije me zaobidji u sirokom luku.Lesli Eldridž wrote:Ništa, ja 'nako pit'o. Mislio sam još nešto ozbiljnije da te pitam, ali eto...
Uz duzno postovanje.
Unaprijed hvala.Što se pališ na moje konstatacije koje se tebe možda i ne tiču?
utece medjedja..PalaSa Marsa wrote:Ma Lesli je garant porijeklom iz Medjedje, pa coj'ku ne ide da se prilagoditreba njemu bocu zdrmat, da mu se zamanta jos vise
radiostar wrote:utece medjedja..PalaSa Marsa wrote:Ma Lesli je garant porijeklom iz Medjedje, pa coj'ku ne ide da se prilagoditreba njemu bocu zdrmat, da mu se zamanta jos vise
opet udarili po istocnoj bosni... pa nemojte ljudi ako za Boga znate...
Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli.Aurora Borealis wrote: Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.
I rest my case. Eto "pobijedio" si. Ucinio si da se prepoznam. I da to i priznam.Lesli Eldridž wrote:Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli.Aurora Borealis wrote: Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni.
Eh javila si se dok sam pisao prethodnu poruku. Bolonjci su se ušutarili...Aurora Borealis wrote:I rest my case. Eto "pobijedio" si. Ucinio si da se prepoznam. I da to i priznam.Lesli Eldridž wrote:Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli.Aurora Borealis wrote: Kostatacije koje se ticu Sarajki u kontekstu da sve nosom nebo paramo, da smo najruznije, najgore, najgluplje, me se - kao rodjenu Sarajku - itekako ticu.
A sad zdra'o.I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni.
![]()
![]()
Hajd' ti Lesli malo prosetaj. Idi vidi ima li koji bolonjac u blizini, i tako. ..
Lesli Eldridž wrote:Eh javila si se dok sam pisao prethodnu poruku. Bolonjci su se ušutarili...Aurora Borealis wrote:I rest my case. Eto "pobijedio" si. Ucinio si da se prepoznam. I da to i priznam.Lesli Eldridž wrote:Znači prepoznala si se. Jbg šta ti ja mogu istina nekada boli.I istina je da su i muškarci i trebe u Sarajevu vrlo primitivni.
![]()
![]()
Hajd' ti Lesli malo prosetaj. Idi vidi ima li koji bolonjac u blizini, i tako. ..Laku noć
![]()
Imam osjećaj da ti nisi završio, da imaš još plenti mor gluposti za reći.Lesli Eldridž wrote:Mada ne vjerujem, sve smo već rekli...
arzuhal wrote:Aurora...![]()
Da samo vidiš kako je mene, na pdf Religija, ovaj nezaustavljivi ninđa razvalio argumentima i te stvari...Zavalio me na zemlju, pa ozgo negdje, iz nebesa zagrmio: poražen si! Gledam ja, kratka riječ a oštar um...nije se zezat
![]()
Ne zna taj za poraz, samo pobjeđuje nešta![]()
Greška u zaključivanju... Sumnje nije ni bilo. To je bila samo konstatacija (za one koji još uvijek sumnjaju)burek_in_space wrote:Kao da u ovom zakljuchku osjetim odredjenu sumnju,koja je najzad otklonjena.Loulou wrote:![]()
Nemaš ti džaba vlastitu ordinaciju....
arzuhal wrote:Aurora...![]()
Da samo vidiš kako je mene, na pdf Religija, ovaj nezaustavljivi ninđa razvalio argumentima i te stvari...Zavalio me na zemlju, pa ozgo negdje, iz nebesa zagrmio: poražen si! Gledam ja, kratka riječ a oštar um...nije se zezat
![]()
Ne zna taj za poraz, samo pobjeđuje nešta![]()
Nisam citala postove nakon ovoga, ne sumnjam da ti je neko vec odgovorio, ali ipak cu napisati sta mislim.Lesli Eldridž wrote:A odkuda tebi ideja da tako mislim o pojedinim forumašicama?Suviše generaliziraš. Kad bih nekoga bolje upoznao smjestio bih ga na pravo mjesto, a ovako kako ne poznajem pojedine likove sa foruma ne moraju se smjestiti tamo gdje sam ja uopšteno pisao.
Povraticu.Lesli Eldridž wrote:Pa tada je bilo lakše 100 puta. Nema više "prijateljica". Sve o'šlo vani. I ostadosmo ovde sa ruralnim tipovima treba([Džanele sa Soukbunara, Švrakinog sela, Mihrivode,...)
. A ni kokama nije lako, isto je i sa muškima...
Moderacija SPAVA snom pravednika.Lesli Eldridž wrote:Drž' se kaladonta, ali običnog ne sa imenima. Ima puno džanela, amara, sanela, anesa,...
ali samo u ruznom kontekstu, naravno...Lesli Eldridž wrote:Ko spomene istočnu Bosnu ima posla sa moderatorom.