Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#476 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

konfučije wrote:
Nije 3 dana nego 7, manje seri vise citaj. 2-3 puta smo samo zbog tebe citirali intervju i ti opet, lakse ti metar u guzicu nego cent u mozak.
Ne napadaj ljude bezze, ti si taj koji maglu prodaje, povrijedio se u subotu ( pod pretpostavkom da je i ovo tačno), stoga nije igrao u srijedu ( znači i dalje da je bio povrijeđen) a zatim zaigrao iduću subotu što dalje implicira da je za samo tri dana došao iz stanja u kojem nije mogao nastupati na terenu do stanja u kojem mogao nastupati i to sa ocjenom vrlo dobar! Sve je ovim jasno!
Teoretski, igrac moze danas biti nespreman, a sutra spreman da zaigra.
konfučije

#477 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

Ljudi, nije bitno kada se povrijedio! Bitno je da je za samo TRI (3) dana iz kolica stao na noge! Bio povrijeđen i u srijedu, a zatim u subotu zaigrao, znači za TRI dana ozdravio. Jebo vas i Miske i Ćiro. Maže vam oči isto kao što vam onaj ljigavac ćiro to čini, pa kako neko može biti tako glup?!
konfučije

#478 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

Teoretski, igrac moze danas biti nespreman, a sutra spreman da zaigra.
Nemoj mi teoriju sada podvlačiti, teoretski je također moguće da i onaj Titov kip pored saobraćajnog fakulteta prolaznicima počne mahati.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#479 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by ladyblue18 »

Strpljenje prešlo svaku granicu

Miske neće više igrati za Ćiru!

Piše: M. Dautbegović
Utorak, 24.11.09. 22:04.

Nakon niza uvreda, osuda i optužbi, Zvjezdan Misimović odlučio se povući iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve dok na njenoj klupi sjedi selektor Miroslav Ćiro Blažević.

Uskoro opširnije

:roll: :x
alica.k

#480 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by alica.k »

ladyblue18 wrote:Strpljenje prešlo svaku granicu

Miske neće više igrati za Ćiru!

Utorak, 24.11.09. 22:04.

Nakon niza uvreda, osuda i optužbi, Zvjezdan Misimović odlučio se povući iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve dok na njenoj klupi sjedi selektor Miroslav Ćiro Blažević.

Uskoro opširnije

:roll: :x
cccc
Neelix

#481 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

vala nije ni njegovo maslo za ramazana. ljutibaba je prava, nije mu ovo prvi put.
konfučije

#482 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

Sada svi vidimo da smo popušili foru kriminalaca iz saveza, trebali smo uz Kodru ostati, ostati vjerni principima za koje se zalagalo ono malo reprezentativaca koji su volili ovu zemlju, a prodali smo se jednom probisvijetu ( koliko god on stručan bio) z asamo par trenutaka nade i iluzija. Pa toliko stručnjaka po svijetu imamo ali isključivo zbog govana u savezu ne žele da vode ovu repku, ćiro je sličan njima pa su se nekako i utalili. Sada se sjećam riječi jednog fanatikosa koji je na upit novinara zbog čega psuje Ćiru odgovorio : "ovo je Kodrina reprezentacija". kako se samo lako prodajemo, žalosno...
Brankovac

#483 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Brankovac »

Ćiro je showman i nema muda da pokaže srednji prst savezu. Masovna borba protiv Saveza koja bi uključivala sve današnje igrače, sve navijače na čelu s Ćirom urodila bi ploda. Ali Ćiro neće da se upušta u to. Draža mu je teorija zavjere Zvjezdana Misimovića. Da sam i ja na Zvjezdanom mjestu postupio bih isto. Nakon teških i lažnih optužbi koje je Ćiro iznio na njega, kao i nakon gafa da mu NS nije mogao osigurati mjesto u svečanoj loži (u kojoj su bili kriminalac i mogući zločinac Orić i turbo-folk Albanka romskih korijena Selma Bajrami) druge nije bilo. Svaka čast Misimoviću! Ako se sad NS ne sruši, neće nikada. Očito 74-tvero godišnji Ćiro nije spreman za takvo što. Nek se povuče iz repke i bila stvar. Bespotrebno je da pljuje na Zvjezdana. Uvijek tu ima potencijalnih trenera kao što su Ivica Osim, Sergej Barbarez itd, al tek nakon što se Savez promjeni.
lolo_lolo

#484 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lolo_lolo »

Medijska hajka, koju su posljednjih dana protiv Zvjezdana Misimovića vodili pojedini domaći i hrvatski mediji, a koju je (ne)svjesno podržavao selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, dovela je do toga da je Miske odlučio staviti tačku na i, i povući se iz nacionalnog dresa, sve dok na selektorskoj klupi sjedi Ćiro.

"Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević selektor. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", potvrdio je ovu informaciju za ss.ba prije nekoliko trenutaka Zvjezdan Misimović.

Podsjetimo, Miske je slabo odigrao prvu utakmicu baraža sa Portugalom u Lisabonu, da bi ga nakon te utakmice selektor Blažević doslovno okrivio za poraz. Misimović nije mogao nastupiti zbog povrede u revanš susretu na Bilinom polju, na koje ga nisu htjeli pustiti u svečanu ložu, te se morao doslovno provlačiti pored zaštitara.

Ćiro je nakon nekoliko dana i novog poraza od Portugala, spočitao Misimoviću da je ovaj "obmanuo" doktora reprezentacije, te je ustvari bio spreman, ali da nije htio igrati. Miske je sve to demantovao, kao i njegov trener u Wolfsburgu Armin Veh, kao i doktori njemačkog prvaka, ali to nije bilo dovoljno pojedinim medijima, koji su brutalno okarakterisali Misimovića kao izdajnika.

Nakon svega, ne treba čuditi ova Misketova odluka. Svako ima granicu strpljenja preko koje ne može preći. A, kako reče kolega Jasmin Ligata iz Oslobođenja, kada bih morao birati između Misimovića i Blaževića, ne bih mnogo razmišljao. Jedan je Miske.
leviatan

#485 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by leviatan »

Selektor odradio posao
Misimović: Izgubio sam povjerenje u
Ćiru

Utorak, 24.11.09. 22:20.

Medijska hajka, koju su posljednjih dana protiv Zvjezdana Misimovića vodili pojedini domaći i hrvatski mediji, a koju je (ne)svjesno podržavao selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, dovela je do toga da je Miske odlučio staviti tačku na i, i povući se iz nacionalnog dresa, sve dok na selektorskoj klupi sjedi Ćiro.
"Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević selektor. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", potvrdio je ovu informaciju za Sport Sport. ba prije nekoliko trenutaka Zvjezdan Misimović.

Podsjetimo, Miske je slabo odigrao prvu utakmicu baraža sa Portugalom u Lisabonu, da bi ga nakon te utakmice selektor Blažević doslovno okrivio za poraz. Misimović nije mogao nastupiti zbog povrede u revanš susretu na Bilinom polju, na koje ga nisu htjeli pustiti u svečanu ložu, te se morao doslovno provlačiti pored zaštitara.

Ćiro je nakon nekoliko dana i novog poraza od Portugala, spočitao Misimoviću da je ovaj "obmanuo" doktora reprezentacije, te je ustvari bio spreman, ali da nije htio igrati. Miske je sve to demantovao, kao i njegov trener u Wolfsburgu Armin Veh, kao i doktori njemačkog prvaka, ali to nije bilo dovoljno pojedinim medijima, koji su brutalno okarakterisali Misimovića kao izdajnika.

Nakon svega, ne treba čuditi ova Misketova odluka. Svako ima granicu strpljenja preko koje ne može preći. A, kako reče kolega Jasmin Ligata iz Oslobođenja, kada bih morao birati između Misimovića i Blaževića, ne bih mnogo razmišljao. Jedan je Miske.
konfučije

#486 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

ovu zemlju jebe ko stigne a mi jednostavno dajemo svakome ko nam god zatraži. Pa bilo je situacija kada smo još bliže svjetskom prvenstvu bili ( sjetimo se danske n akoševu, samo nam je gol falio!) Ma sve je ovo otišlo u vražiju mater, pa da nam pretsjednici saveze budu Sušić, Osim i Baždarević zajedno opet to nebi funkcionisalo kada se trooica pitaju, to je kao da tri selektora imamo. To jednostavno nikada nigdje nije bio slučaj. Ovdje se ne radi više samo o reprezentaciji, ovaj slučaj najbolje simbolizira naše trenutno društveno stanje, a najgore je to što više niko nema snage da se suprotstavi svemu ovome...
donBeton

#487 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by donBeton »

konfučije wrote:Ljudi, nije bitno kada se povrijedio! Bitno je da je za samo TRI (3) dana iz kolica stao na noge! Bio povrijeđen i u srijedu, a zatim u subotu zaigrao, znači za TRI dana ozdravio. Jebo vas i Miske i Ćiro. Maže vam oči isto kao što vam onaj ljigavac ćiro to čini, pa kako neko može biti tako glup?!
Hajd mi reci razlog koji ti smatraš da je zbog kojeg namjerno nije igrao?
buzzer

#488 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by buzzer »

Brankovac wrote:Ćiro je showman i nema muda da pokaže srednji prst savezu. Masovna borba protiv Saveza koja bi uključivala sve današnje igrače, sve navijače na čelu s Ćirom urodila bi ploda. Ali Ćiro neće da se upušta u to. Draža mu je teorija zavjere Zvjezdana Misimovića. Da sam i ja na Zvjezdanom mjestu postupio bih isto. Nakon teških i lažnih optužbi koje je Ćiro iznio na njega, kao i nakon gafa da mu NS nije mogao osigurati mjesto u svečanoj loži (u kojoj su bili kriminalac i mogući zločinac Orić i turbo-folk Albanka romskih korijena Selma Bajrami) druge nije bilo. Svaka čast Misimoviću! Ako se sad NS ne sruši, neće nikada. Očito 74-tvero godišnji Ćiro nije spreman za takvo što. Nek se povuče iz repke i bila stvar. Bespotrebno je da pljuje na Zvjezdana. Uvijek tu ima potencijalnih trenera kao što su Ivica Osim, Sergej Barbarez itd, al tek nakon što se Savez promjeni.
pejorativno izrazavanje o necijem etnickom ili rasnom porijeklu predstavlja vrlo tesku uvredu.
korjeni, a ne korijeni.
sedamdesetcetverogodisnji, a ne 74-tvero godišnji.
trenerski potencijal ivice osima je teskom bolescu sveden na nulu, nazalost.
jeza u ledja

#489 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Jah, Ciro izjavio da se vise ne vraca u BiH.
Misimovic izjavio da vise nece igrati pod njegovom palicom.

I zdravo djaci. Idemo jovo nanovo.

Sve se to moze lako izgladiti, ali jebavat ga.

Ko ce biti novi selektor? Ja glasam za Amara Osima. :oops:
bosnisk_boy

#490 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bosnisk_boy »

Kamo srece da hoce otici ovaj lopovcina ciro niko nije vrijedan da nam nema misketa ili dzeka u repci a najmanje covjek koji brani kriminalca......
Dammme

#491 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

jeza u ledja wrote:Jah, Ciro izjavio da se vise ne vraca u BiH.
Misimovic izjavio da vise nece igrati pod njegovom palicom.

I zdravo djaci. Idemo jovo nanovo.

Sve se to moze lako izgladiti, ali jebavat ga.

Ko ce biti novi selektor? Ja glasam za Amara Osima. :oops:
Nažalost izgleda da ti neću platiti pivu, a bih i to sa velikim zadovoljstvom.
Kao što ranije rekoh Ćiro se pokušao vaditi preko tuđih leđa (Nadarević, Supić, Misimović, Medunjanin), a mogao se elegantno izvući iz svega. Nije morao udarati po igračima kada nisu krivi, nije morao podržavati muniba poslije presude. Mogao je pametno šutiti. Nije sramota izgubiti od 5 (trenutno) reprezentacije na svijetu. Ali jok on nastavio cikuzat, e pa jebi ga Ćiro nije Miske klaun, ako si ti cirkusant.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#492 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by pape »

@Brankovac, .... smiri loptu.
Zoom je danas pri sutu, a klizeci mu je k`o u Zvake Baljica, ... :roll:
Dammme

#493 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Neelix wrote:vala nije ni njegovo maslo za ramazana. ljutibaba je prava, nije mu ovo prvi put.
Nije buraz, ali po meni je i prvi put bio u pravu. Pa je čovjek prešutio, nastavio igrati i sad se opet mora nekome pravdati bez razloga. I to nekome ko je svoj dio posla uradio 3 puta gore nego on. MNOGO JE KUME!
prdimahovina

#494 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by prdimahovina »

Ma jašta, šta će nam Miske. Imamo mi takvih u našoj Premijer ligi koliko hoćeš. Treba vidjeti gdje je onaj Sergej Jekirević, kažu da je u dobroj formi u zadnje vrijeme. Jedini je problem kako ga nagovoriti da igra poslije svih ružnih natpisa na ovom forumu :D :D :D
Bosanski_kralj

#495 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

prdimahovina wrote:Ma jašta, šta će nam Miske. Imamo mi takvih u našoj Premijer ligi koliko hoćeš. Treba vidjeti gdje je onaj Sergej Jekirević, kažu da je u dobroj formi u zadnje vrijeme. Jedini je problem kako ga nagovoriti da igra poslije svih ružnih natpisa na ovom forumu :D :D :D
Osnovaćemo grupu na FB u njegovu čast. Grupa na FB i gvozdena vrata otvara. :D
bijelo_dugme

#496 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

konfučije wrote:
Nije 3 dana nego 7, manje seri vise citaj. 2-3 puta smo samo zbog tebe citirali intervju i ti opet, lakse ti metar u guzicu nego cent u mozak.
Ne napadaj ljude bezze, ti si taj koji maglu prodaje, povrijedio se u subotu ( pod pretpostavkom da je i ovo tačno), stoga nije igrao u srijedu ( znači i dalje da je bio povrijeđen) a zatim zaigrao iduću subotu što dalje implicira da je za samo tri dana došao iz stanja u kojem nije mogao nastupati na terenu do stanja u kojem mogao nastupati i to sa ocjenom vrlo dobar! Sve je ovim jasno!
Covjek (dijete?) 3-4 puta ista pitanja pita a odgovora je dobio 5-6 ako ne i vise. Fino mu kazem da procita sta se pise pa nek onda pise sta hoce.

A za ovo drugu :lol:

Pa Pjanic se povrijedio protiv Liverpoola, 2-3 dana kasnije odigra najbolju utakmicu u svojoj karijeri. :-)
Lug

#497 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Lug »

Ma treba OBOJICU otjerat ! Imamo mi ipak jos i igraca i trenera. Pa ne moze sad reprezentacija biti necija prcija. Miske koliko god bio "nevin" ipak bi morao objasniti zasto nije igrao na NAJBITNIJOJ utakmici ove sezone, ne moze tek tako igrati nakon tri dana... Da je bila neka nebitna utakmica pa haj de... ali NAJBITNIJA utakmica.... a njega boli koljeno... a nakon 3 dana u punoj ratnoj spremi... ja necu da budem budala a vi kako hocete.. Ciro je vec odavno za penzije.. rijeci suvisne.. Zbog ponizenja i blatenja reprezentacije obojicu napolje.. bolje njih dvojicu nego se svi mi razdjelimo... imamo mi i te kako igraca i trenera .... :sax:
bijelo_dugme

#498 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

prdimahovina wrote:Ma jašta, šta će nam Miske. Imamo mi takvih u našoj Premijer ligi koliko hoćeš. Treba vidjeti gdje je onaj Sergej Jekirević, kažu da je u dobroj formi u zadnje vrijeme. Jedini je problem kako ga nagovoriti da igra poslije svih ružnih natpisa na ovom forumu :D :D :D
No sikiriki, davno je Ciro naso zamjenu Misimovicu, cak je mu dao i Zvjezdanov dres u Zenici protiv Portugala.

Zove se Senijad Ibracadabra... :x
kurty

#499 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by kurty »

Lug wrote:Ma treba OBOJICU otjerat ! Imamo mi ipak jos i igraca i trenera. Pa ne moze sad reprezentacija biti necija prcija. Miske koliko god bio "nevin" ipak bi morao objasniti zasto nije igrao na NAJBITNIJOJ utakmici ove sezone, ne moze tek tako igrati nakon tri dana... Da je bila neka nebitna utakmica pa haj de... ali NAJBITNIJA utakmica.... a njega boli koljeno... a nakon 3 dana u punoj ratnoj spremi... ja necu da budem budala a vi kako hocete.. Ciro je vec odavno za penzije.. rijeci suvisne.. Zbog ponizenja i blatenja reprezentacije obojicu napolje.. bolje njih dvojicu nego se svi mi razdjelimo... imamo mi i te kako igraca i trenera .... :sax:

Ma jerane moj...mi u ovim kvalifikacijama odigrali 6 historiskih i 5 najbitnijih utakmica
susc_ovjek

#500 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by susc_ovjek »

Lug wrote:Ma treba OBOJICU otjerat ! Imamo mi ipak jos i igraca i trenera. Pa ne moze sad reprezentacija biti necija prcija. Miske koliko god bio "nevin" ipak bi morao objasniti zasto nije igrao na NAJBITNIJOJ utakmici ove sezone, ne moze tek tako igrati nakon tri dana... Da je bila neka nebitna utakmica pa haj de... ali NAJBITNIJA utakmica.... a njega boli koljeno... a nakon 3 dana u punoj ratnoj spremi... ja necu da budem budala a vi kako hocete.. Ciro je vec odavno za penzije.. rijeci suvisne.. Zbog ponizenja i blatenja reprezentacije obojicu napolje.. bolje njih dvojicu nego se svi mi razdjelimo... imamo mi i te kako igraca i trenera .... :sax:
Nemamo!
Post Reply