Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Primismo ga bezze u zadnjim minutama prvog poluvremena Ali zadovoljan sam igrom Sarajeva, nismo se povukli, napadamo, fino to izgleda. Mogli su Hadzija i SKoro povecati prednost ali imao je i Siroki svojih sansi, jbg 1:1 je mozda najpravednije. Nadam se da necemo u drugom poluvremenu fizicki pasti i da cemo nastaviti ovako pa sta bude. Moze se ovo uzeti.
Horde na visini zadatka, bezrezervna podrska svih 45 minuta, aferim momci
S vremena na vrijeme sam prebacivao sa Barce na Siroki-Sarajevi i po onome sto sam vidio Sarajevo nije lose odigralo, naprotiv. Evo izgleda ni poziv na rostilj nije pomogao domacim u posjeti.
Jbg, imamo za cim zaliti ( sanse Hadzica, Muminovica, Skore) ali prije tekme bi ovaj bod prihvatio bez razmisljanja tako da sam kad se sve uzme u obzir zadovoljan. Odlicna igra na teskom gostovanju, bravo bordo momci, idemo dalje
Kad su HORDE ZLA u 80. minuti napustile stadion, nastao je pravi tajac, ovi skripari su fakat smjesni do bola.
Cestitke bordo momcima na prikazanoj igri. Drago mi je da su svima pokazali da se MOZE. Muminovic kad igra to je sasvim jedno drugo Sarajevo. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni sudije koje su bile odlicne
Nasi su u Listici bas dobro odigrali. Samo mozemo zaliti sto jedna od onoh sansi nije zavrsila u njihovom golu,mozda sam subjektivan ,ali smo bili bolji na terenu i imali vise i kvalitetnije sanse.
Samo da ovako nastavimo i barem trece mjesto je tu,mjesto koje nas vodi u Evropu.
p.s. Manijaci kakva to opsta tuca bi na jugu,jeste oslobodili tribinu ili....
karanana wrote:jo marisane na jugu. opet se izmedju sebe marishu, svaku tekmu je skoro tako.
imate nekih slika ne bljesku, pa vidite da ne kradem i da ih ne stavljam ovde bezveze.
Prvo, nije svaku tekmu skoro tako (mislim da je čak i redosljed riječi pogrešan), a drugo, nije marisana među Manijacima, već su otjerani uljezi kojima nije mjesto na tribini.
Mislim da vam je prece da razmisljate o sljedecem gostovanju a ne da se sa nama prepucavate. Znam da vam je posljednjih godina svako gostovanje propuh ali ipak.....!?
Fordas wrote:Mislim da vam je prece da razmisljate o sljedecem gostovanju a ne da se sa nama prepucavate. Znam da vam je posljednjih godina svako gostovanje propuh ali ipak.....!?
znamo svi šta nas ceka na gostovanjima- po guzovima kao što je i dosad bilo...prema tome,nema se tu šta puno pricati a ni ocekivati dok balerine nose Željin dres.
Ali bitno da ste vi odjednom postali beton i da je Janjoš preko noci postao bh.Ferguson...kako ste samo sretni i bericetni bili kad ste sinoc izvukli bobu protiv uskog...koje zadovoljstvo neopisivo.
LSD wrote:Ali bitno da ste vi odjednom postali beton i da je Janjoš preko noci postao bh.Ferguson...kako ste samo sretni i bericetni bili kad ste sinoc izvukli bobu protiv uskog...koje zadovoljstvo neopisivo.
Jel' to neko ljubomoran, zavidan?
Kad bi iznosio istinu, možda bi se lakše diskutovalo.