Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ti tu nakačio pun klinac džidža, dobro se ikako i snalaziš...
Ma nisam previse. Jb-ga mi neki tako volimo dzidze.
slažem se, poštujem
eh to i jeste razlog zašto raja voli ff
možeš ga džidžati i modifikovati do mile volje
chrome je tu mnogo rigidniji, možeš promijeniti boju, dodavati ikone adona u traku i to je to
ma jok ba, ta vodena jos nije dosla na red, sa'ce, jos malo
ova je za tebe dusu dala http://www.opera.com/computer/neon pa da nam otvoris novu temu i nadugacko i nasiroko svoje impresije opises
semirsar wrote:ma jok ba, ta vodena jos nije dosla na red, sa'ce, jos malo
ova je za tebe dusu dala http://www.opera.com/computer/neon pa da nam otvoris novu temu i nadugacko i nasiroko svoje impresije opises
Neon bi bila dobra za mobitela ali nije za kompa. Nego kako kod vas ima ova ikona njihova dok kod mene nema. Ova u cosku Lija sto sebi grize rep. Bila je i kod mene prije ali sada nema.
Dzaba slabo mi se Vatrena ne svidza. Meni visak, sve iz menija ima na Alt-u osim nastimaj, prilagodi kako se vec prevede costumise. Ima vidim zabiljezeni bukmarci ali u tabu gdje je URL. Onda bespotrebni su bukmarci jer ih imam u Alt-u. Adoni se samo mogu u traku ubaciti dok su se prije mogli u meni ubaciti, ali sada ima spisak adona pod onim strelicama lijevo kada se strelice pritisnu.
A ono juce sto sam pisao sve same Lije da su, gledam juce na Cijevi [Jutubu] da su napravili tako da radi kao uredzaji sto imaju vise procesora.
Ja juce u task menadzeru gledam kad ono sve same neke Lije. Navodno zbog ovoga je bolja, valjda misle brza.
L u c i f e r wrote:Znao sam da ces mu naci mahane
Dje lija, ovo lijevo skroz? Novi tab.
Jeste. Nema kod mene ove slike kako Lija sama sebi grize rep. Odkako sam na 54 verziju vratio sa 56 to nestalo. Bila prije Lija ta slika u cosku lijevom gdje je bilo smanji prozor, ugasi itd. Jos sada moram voditi brigu da ne ukinem tab jer kada ga ukinem gasi se i jedna i druga Lija, prije to nije tako bilo. Ne znam je li ovo do mene ili su i to promjenili.
A ovo za Neonku. Jb-ga nema opcija za kompa, za mobitela je mozda dobra ali ima za to Krom. Je li ko Vatrenu probao na mobitelu. Ova podjela kao procesori u uredzaja mi nesto govori da je to zbog mobitela uradzeno.
L u c i f e r wrote:Znao sam da ces mu naci mahane
Dje lija, ovo lijevo skroz? Novi tab.
Jeste. Nema kod mene ove slike kako Lija sama sebi grize rep. Odkako sam na 54 verziju vratio sa 56 to nestalo. Bila prije Lija ta slika u cosku lijevom gdje je bilo smanji prozor, ugasi itd. Jos sada moram voditi brigu da ne ukinem tab jer kada ga ukinem gasi se i jedna i druga Lija, prije to nije tako bilo. Ne znam je li ovo do mene ili su i to promjenili.
A ovo za Neonku. Jb-ga nema opcija za kompa, za mobitela je mozda dobra ali ima za to Krom. Je li ko Vatrenu probao na mobitelu. Ova podjela kao procesori u uredzaja mi nesto govori da je to zbog mobitela uradzeno.
ta slikica je na novom tabu
verzija 57
ne znam bgm što se zaeabeš sa tim prethodnim verzijama
probo sam i novi ff android
odličan i on
koristim ga
Nisu stare verzije. Nego sam bio vratio FF na staru verziju pa na novu i nema ove slike u cosku. Nema ni na WF a ona je nova verzija. Ne znam kako ovo na obje kad je Vodena nova verzija sa WF stranice preuzeta ako se ne varam. Mozda su ukinuli ili je do mene nesto.
A kako vidim isto se i Gugl podijelio kao i FF. Sve neki bakapi Guglovi. Moze biti da je do mene ovo. Kazem ne znam.
Vizionar 1985 wrote:Nisu stare verzije. Nego sam bio vratio FF na staru verziju pa na novu i nema ove slike u cosku. Nema ni na WF a ona je nova verzija. Ne znam kako ovo na obje kad je Vodena nova verzija sa WF stranice preuzeta ako se ne varam. Mozda su ukinuli ili je do mene nesto.
A kako vidim isto se i Gugl podijelio kao i FF. Sve neki bakapi Guglovi. Moze biti da je do mene ovo. Kazem ne znam.
ti 85. godiste a pises kao da si u najmanju ruku 55.
btw.kada kliknes na "+",tj otvoris novi tab,imas liju u lijevom cosku samo je blijede boje,siva a kada predjes misom preko nje,dobije boju
Nije to ta slicica. Nego skroz gore u lijevom cosku gdje su alt opcije. Tu je prije stajala slicica Lije sa nekim opcijama sada nema je ni na FF ni na WF a ima na Operi, samo kod Opere su pod tom slicicom O sve opcije dok kod FF je bilo smanji prozor, ugasi ga i slicno. Par opcija bilo. A sad i na FF i na WF mi se gasi brauzer kada ugasim tab, prije nije dok brauzer nisam ugasio na zatvori opciji.
Normala da sam kao 55 godiste kada samo imam uredzeje ni 4 godine. A nisam IT pismen uopste a nema ko ni da mi pokaze bilo sta.
Vizionar 1985 wrote:Nije to ta slicica. Nego skroz gore u lijevom cosku gdje su alt opcije. Tu je prije stajala slicica Lije sa nekim opcijama sada nema je ni na FF ni na WF a ima na Operi, samo kod Opere su pod tom slicicom O sve opcije dok kod FF je bilo smanji prozor, ugasi ga i slicno. Par opcija bilo. A sad i na FF i na WF mi se gasi brauzer kada ugasim tab, prije nije dok brauzer nisam ugasio na zatvori opciji.
Normala da sam kao 55 godiste kada samo imam uredzeje ni 4 godine. A nisam IT pismen uopste a nema ko ni da mi pokaze bilo sta.
jebo slikicu
koji ce ti
to je meni bar
nisam ga koristio ima 10g
L u c i f e r wrote:
jebo slikicu
koji ce ti
to je meni bar
nisam ga koristio ima 10g
Meni bilo prakticno i potrebno jer imam bruku aktivnih prozora. Radim neke stvari uporedo sa svasta drugim na brauzeru. Znao sam cak imati brauzer upaljen, jedan znaci njegov prozor, dva prozora gdje gledam utakmice i imam vecinom jos po 3 a nekada i 4 prozora dodatno upaljena gdje nesto jos radim. Zato mi je dobro to i bilo, na ruku da sklonem prozor od brauzera da ostalo vidim.