Bojis se doci na kafudjevojka bez imena wrote:_BataZiv_0809 wrote:Bojite li se vi lijepih i pametnih muskaraca
Pamet je nesto sto jeste i moze da bude jak faktor privlacnosti, u odredjenoj mjeri pamet kod muskarca jako dobro nadomjerti ljepotu. Ali jepota pamet nikada.
A ne, ne bojim se. Nikoga.
Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#476 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
- supercali
#477 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Kako 6 ili ke zo ono kad ne bi na usta propricala bi na guzicupukepuke wrote:GaRGa wrote:zasto zene ima 4 usne ?
2 da useru i 2 da se vade...![]()
![]()
Prvi put čujem.
Ali... valjda 6 ? Ili ja slabo poznajem svoju anatomiju?
- pukepuke
#478 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Oooooo... Dvije usne na glavi, a četiri između nogu, dvije velike (vanjske), dvije male (unutarnje). 2+2+2 = 6supercali wrote:Kako 6 ili ke zo ono kad ne bi na usta propricala bi na guzicupukepuke wrote:GaRGa wrote:zasto zene ima 4 usne ?
2 da useru i 2 da se vade...![]()
![]()
Prvi put čujem.
Ali... valjda 6 ? Ili ja slabo poznajem svoju anatomiju?
- supercali
#479 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ma vi i u glavi imat3 2 unutarnje
Samo sto se vidi broji se znaci 4
Samo sto se vidi broji se znaci 4
-
GaRGa
#480 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
vanjske nisu nijednu izvadile 
-
EldinFromSa
#481 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Da ne čitam cijelu temu, moze kratak odgovor. Ne bojim se. I ja sam lijep i pametan, boje li se one mene?

- djevojka bez imena
#482 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moj Boze, kakve opservacije 
-
nightvision
#483 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ne treba se tu bojati nicega, samo treba bit oprezan. Svaka zena, a pogotovo pametna zena, svoj fizicki izgled ce iskoristiti kao adut za ostvarenje zacrtanog cilja. Sto je zena ljepsa a pametnija to je ta kombinacija opasnija, npr za radne kolege pa i kolegice, ili za potencijalnog supruga. U radnoj okolini ostali moraju raditi tri puta vise i opet je dovoljno da ona jednom popusi sefu pa da dobije povisicu ili bolje radno mjesto.
-
prog321
#484 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Najbolje je da svi popuše šefu.
Tako da se ona nema čime isticati
Tako da se ona nema čime isticati
-
EldinFromSa
#485 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ne znam. Ljepota nije nešto što se stekne, zaradi, stvori, zasluzi, itd... To je od Boga dato i što da bojim te ljepote? Kao ono: "Lijepa si, svaka čast." Čuj svaka čast.
Sumnjam da će i jedna pametna zena ljepotu koristiti kako neki adut ili nešto čim bi meni moglo bit "gore". Mozda i griješim...
- eluna
#486 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ne griješis sine ...... pametna zene znaju da je ljepota I polazna a I stvar ukusaEldinFromSa wrote:Ne znam. Ljepota nije nešto što se stekne, zaradi, stvori, zasluzi, itd... To je od Boga dato i što da bojim te ljepote? Kao ono: "Lijepa si, svaka čast." Čuj svaka čast.Sumnjam da će i jedna pametna zena ljepotu koristiti kako neki adut ili nešto čim bi meni moglo bit "gore". Mozda i griješim...
- Euridika
- Globalna šefica
#487 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
nightvision wrote:Ne treba se tu bojati nicega, samo treba bit oprezan. Svaka zena, a pogotovo pametna zena, svoj fizicki izgled ce iskoristiti kao adut za ostvarenje zacrtanog cilja. Sto je zena ljepsa a pametnija to je ta kombinacija opasnija, npr za radne kolege pa i kolegice, ili za potencijalnog supruga. U radnoj okolini ostali moraju raditi tri puta vise i opet je dovoljno da ona jednom popusi sefu pa da dobije povisicu ili bolje radno mjesto.
Da, naravno.
-
nightvision
#488 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ko nije radio sa zenama taj nije bio u zmijskom leglu. Zene cesto koriste i samu cinjenicu da su zene, lafo slabiji pol, a kamoli fizicke atribute, malo isturi sise, pokaze batkove, trepne okicama, a bogdao hudo musko najcesce popusi foru, a kad je u pitanju pametna i lijepa zena koja je svjesna kako moze uticati na okolinu i umije to iskoristiti, to je jos najgora kombinacija.
- eluna
#489 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
nije ..... gora je kombinacija pametna i lijepa žena koja je toga svjesna, ali ne pridaje tome važnostnightvision wrote:Ko nije radio sa zenama taj nije bio u zmijskom leglu. Zene cesto koriste i samu cinjenicu da su zene, lafo slabiji pol, a kamoli fizicke atribute, malo isturi sise, pokaze batkove, trepne okicama, a bogdao hudo musko najcesce popusi foru, a kad je u pitanju pametna i lijepa zena koja je svjesna kako moze uticati na okolinu i umije to iskoristiti, to je jos najgora kombinacija.
-
condy
#490 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Zene koriste zenske atribute, muškarci koriste muške atribute, ako ih imaju.... 
- pukepuke
#491 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ne, to nije pametna žena, pametna žena je ona koja koristi svoj fizički izgled dovoljno da od toga ima koristi, a da se pri tom ne mora spuštati na koljena, da ostane samo maštarija.nightvision wrote:Ne treba se tu bojati nicega, samo treba bit oprezan. Svaka zena, a pogotovo pametna zena, svoj fizicki izgled ce iskoristiti kao adut za ostvarenje zacrtanog cilja. Sto je zena ljepsa a pametnija to je ta kombinacija opasnija, npr za radne kolege pa i kolegice, ili za potencijalnog supruga. U radnoj okolini ostali moraju raditi tri puta vise i opet je dovoljno da ona jednom popusi sefu pa da dobije povisicu ili bolje radno mjesto.
-
nightvision
#492 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Sve su to varijacije na temu. Sustina je bitna.
- Dr. Kuca
#493 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Nema nista ljepse od pametne zene koja nije nesto plaha fizicki.
- ho oponopono
#494 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
...naime, ona nije bila baš to...bila je daleko opasnija od bičarki koje su, jednostavno, lake...
...jer, u suštini, lako je sa lakim bičarkama...ima ih ko kad poželi, svi to znaju, niko ne želi ništa drugo sa njima... njima to očigledno odgovara, čim to i dalje rade, sve karte su otvorene i sve klizi glatko...
...međutim, ona je za razliku od lake, prosječne bičarke imala i raskošno kefalo...a to je znatno mijenjalo i komplikovalo stvari...
...dakle, lijepa, veoma zgodna i pametna u isto vrijeme...i pomalo nimfomanka...postoji li nešto opasnije...
...jer, u suštini, lako je sa lakim bičarkama...ima ih ko kad poželi, svi to znaju, niko ne želi ništa drugo sa njima... njima to očigledno odgovara, čim to i dalje rade, sve karte su otvorene i sve klizi glatko...
...međutim, ona je za razliku od lake, prosječne bičarke imala i raskošno kefalo...a to je znatno mijenjalo i komplikovalo stvari...
...dakle, lijepa, veoma zgodna i pametna u isto vrijeme...i pomalo nimfomanka...postoji li nešto opasnije...
- AmADin_gospo
#495 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
samo se glupani njih boje.
bolje ljepa i pametna, nego glupa i ružna.... doduše, najgora je glupa i lijepa.. neznaš bil je jebo il nogom nabio .. prisjedne ti jebačina poslje kad usta otvori, dođe ti da plaćeš od tuge...
bolje ljepa i pametna, nego glupa i ružna.... doduše, najgora je glupa i lijepa.. neznaš bil je jebo il nogom nabio .. prisjedne ti jebačina poslje kad usta otvori, dođe ti da plaćeš od tuge...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#496 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Mislim da je gora kombinacija ruzna i glupa.AmADin_gospo wrote:samo se glupani njih boje.
- Euridika
- Globalna šefica
#497 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Nije. Mislim da je Amadin išao s onom varijantom da će od takve okrenuti glavu u startu. A s ovom lijepom a glupom možda nešto i pokuša... eto napisao je gore.Tomahawk11 wrote:Mislim da je gora kombinacija ruzna i glupa.AmADin_gospo wrote:samo se glupani njih boje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#498 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Da, naveo je i tu varijantu, ali i ona ulazi u kombinacije, pa je samim tim i gora varijanta.Euridika wrote: Nije. Mislim da je Amadin išao s onom varijantom da će od takve okrenuti glavu u startu. A s ovom lijepom a glupom možda nešto i pokuša... eto napisao je gore.
Iznenadio bi se Amadin koliko ih je sa lijepim, ali glupim....doduse, dosta njih je upitno po pitanju istih karakteristika
- AmADin_gospo
#499 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
mah jooooj ljudi, stvano pojma nemate koliko ljepih a glupih cura po gradu ima. najbolji vam je primjer one srbijanke što se isprosipala
sandra meduza
https://www.youtube.com/watch?v=T1zdnoN_xSg
https://www.youtube.com/watch?v=MCCRBlsEPYE
https://www.youtube.com/watch?v=sIfGAyfe2ZQ
covjeku dodje da zaplače od tuge kad vidi vako glupo žensko. Donja glava viče "daj daj daj" a gornja "sikter sikter"
sandra meduza
https://www.youtube.com/watch?v=T1zdnoN_xSg
https://www.youtube.com/watch?v=MCCRBlsEPYE
https://www.youtube.com/watch?v=sIfGAyfe2ZQ
covjeku dodje da zaplače od tuge kad vidi vako glupo žensko. Donja glava viče "daj daj daj" a gornja "sikter sikter"
- ho oponopono
#500 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
...a šta će jebiga...bar su im okej za kres varijantu...ne veli im pričati o smislu života...
...ona ionako vlaži na njegovo volim te...ubijeđena je da je njegov svemir za šest dana...isti se pronalaze...
...ona ionako vlaži na njegovo volim te...ubijeđena je da je njegov svemir za šest dana...isti se pronalaze...