a mogli bi ,sigurno sta napisati na stranici,ali mislim da ni oni ne znaju nista sigurno,kad stalno pomjeraju...dobro sam ja cula da su inace poprilicno spori ...
Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
- bombas_vera
#476 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
hahaha javit cu
iako ja necu ici do sljedece sedmice,ali sam napisala jer znam da ce neko barem htjeti se upisati,ni meni se ne zuri,ali bih da to obavim dok nije guzva (danas nikoga nije bilo na faxu
) ali nam ne daaajuuuu smrc hahahha
a mogli bi ,sigurno sta napisati na stranici,ali mislim da ni oni ne znaju nista sigurno,kad stalno pomjeraju...dobro sam ja cula da su inace poprilicno spori ...
-
caes
#477 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
kako mi je simpaticno kad vidim podmladak kako se cudi nasoj ff stranici
i kako misle da je kod nas sve u roku
i kako misle da ce upis trajati do 14 septembra
i kako misle da je kod nas sve u roku
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#478 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
moji bi te na Pravu primili do 14 Septembra, ali za onu prethodnu godinu, samo ti lovu donesi, nema veze što nisi odslušaocaes wrote:kako mi je simpaticno kad vidim podmladak kako se cudi nasoj ff stranici![]()
i kako misle da je kod nas sve u roku![]()
- alica.k
#479 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
bombas, reci mi jesu li otvorili fakultet il je jos uvijek taj godisnji?
bila sam pet puta do sad i nikako mi ne daju da se popnem gore do zadnjeg. kaze ona teta dok godisnji traje nema gore...
bila sam pet puta do sad i nikako mi ne daju da se popnem gore do zadnjeg. kaze ona teta dok godisnji traje nema gore...
- bombas_vera
#480 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
pa ne znam jel se zavrsio godisnji,na faxu nema nikog,ni da te zaustavi da se popenjes gore
a na stud. je jedna teta,ona malo popunjena,crna kosa ...hehehe....vjerovatno nije gotov godisnji,kad odgadja upis za sljedecu sedmicu
ma ja se ne cudim za stranicu,jer ima i gore ,npr stranica farmaceutskog fakulteta http://www.ffsa.unsa.ba/ tamo se nista ne moze saznati ....
ma ja se ne cudim za stranicu,jer ima i gore ,npr stranica farmaceutskog fakulteta http://www.ffsa.unsa.ba/ tamo se nista ne moze saznati ....
- Mor3n4
#481 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Sutra sam planirala u Sa, pa je li ko od vas vadio ljekarski? Mogu li ka to sutra obaviti? Trebam li kakav dokument ponijeti, i koja je cijena?
Pliizzzz brzo odgovorite

Pliizzzz brzo odgovorite
-
caes
#482 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
mislim da ti treba licna i uplatis 5km koliko se sjecam, na njihov racun ..
- pimmkie
#483 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Treba ti samo licna karta i 15 KM. I da, ponesi kakvu olovku, trebace ti da ispunis jedan formularcic.Mor3n4 wrote:Sutra sam planirala u Sa, pa je li ko od vas vadio ljekarski? Mogu li ka to sutra obaviti? Trebam li kakav dokument ponijeti, i koja je cijena?
Pliizzzz brzo odgovorite![]()
![]()
Dovoljno brzo?
- Mor3n4
#484 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Savršen tajming raja
tenk ju veri mačččč
tenk ju veri mačččč
- bombas_vera
#485 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ako je neko raspolzen (kolegice i kolege ,a mogu i drugi hahaha) da se dodamo na fb-u ili msn-u nek se javi privatno ili ovako
da budemo lakse u kontaktu hehehe
- Mor3n4
#486 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
obavila ljekarski, doktorka plaffooon ^^
btw, ko je od vas na psihologiji? ostale su mi neke face s prijemnog, pa da se uvezhemo
)
btw, ko je od vas na psihologiji? ostale su mi neke face s prijemnog, pa da se uvezhemo
- Vitamin C
#487 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Kako misliš doktorka plafon? 
Je li definitivno da upisi počinju prekosutra?
Je li definitivno da upisi počinju prekosutra?
-
arabeska
#488 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
štaaa, zar upis nije još počeo????
- Vitamin C
#489 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ja sam to pročitao u jednom od gornjih postova, kod kolegice koja se informisala.arabeska wrote:štaaa, zar upis nije još počeo????
- pimmkie
#490 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Jos jedno pitanje, osim ovih u vezi sa pocetkom upisa, je koliko ce kostati knjige za prvu godinu, konkretno na anglistici, jednopredmetni studij?
-
somethings
#491 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Uglavnom su ti skripte. Možda jedna ili dvije knjige. Sve skupa najviše 50 km, ako se dobro sjećam.
- alica.k
#492 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
sve mozes naci u kopirnici, izadje negdje oko 60KM? ne mogu tacno da se sjetim. isto i u drugom semestru.pimmkie wrote:Jos jedno pitanje, osim ovih u vezi sa pocetkom upisa, je koliko ce kostati knjige za prvu godinu, konkretno na anglistici, jednopredmetni studij?
od knjiga ja sam kupila eng-hrv rjecnik (filipovicev, al moze i bujas ili neki drugi) i oxfordov onaj ilustrovani. filipovica stalno koristim, a ovaj oxfordov sam dvaput otvorila!
- bombas_vera
#493 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ja sam dobila informaciju da rjecnike nema potrebe kupovati,slabo se koriste,a uvijek postoje rjecnici kao eudict.com 
p.s. zivjele skripte
p.s. zivjele skripte
-
somethings
#494 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ja bih bez mog Bujasa teško...
Mada ga nisam mogla nabaviti prije druge godine. Skupljam trenutno za Oxford Illustrated.
- alica.k
#495 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
postoje ako si kuci 24/7 al ja sam inace prevode radila na drugom mjestu gdje nemam pristup internetu, nekad cak i na faksu.bombas_vera wrote:ja sam dobila informaciju da rjecnike nema potrebe kupovati,slabo se koriste,a uvijek postoje rjecnici kao eudict.com
p.s. zivjele skripte
-
duboka_misao
#496 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
najvise ces potrositi na kopiranjepimmkie wrote:Jos jedno pitanje, osim ovih u vezi sa pocetkom upisa, je koliko ce kostati knjige za prvu godinu, konkretno na anglistici, jednopredmetni studij?
-
MmeDeLafayette
#497 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Kolege, jel od danas pocheo upis u narednu akademsku? Ja trebam upisati II godinu, i zanima me sta treba sad od papira, sta se placa i kako? Jel sve isto kao i kod upisa u prvu godinu ili? Inache, redovna sam
pozdrav 
- alica.k
#498 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ma ne trebaju ti vise nikakvi dokumenti nego samo onaj upisni list il kako se zove....i uplatnica za osiguranje i slicno mozda? otici cu ja danas pa cu ti pogledat..imam ispit u 2!MmeDeLafayette wrote:Kolege, jel od danas pocheo upis u narednu akademsku? Ja trebam upisati II godinu, i zanima me sta treba sad od papira, sta se placa i kako? Jel sve isto kao i kod upisa u prvu godinu ili? Inache, redovna sampozdrav
- bombas_vera
#499 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
prvo sretno na ispitu:)alica.k wrote:postoje ako si kuci 24/7 al ja sam inace prevode radila na drugom mjestu gdje nemam pristup internetu, nekad cak i na faksu.bombas_vera wrote:ja sam dobila informaciju da rjecnike nema potrebe kupovati,slabo se koriste,a uvijek postoje rjecnici kao eudict.com
p.s. zivjele skripte
a drugo,imam prijateljicu koja je zavrsila 2 god bez problema,nije koristila te skupe rjecnike nego ove sa neta,ah sad zavisi od osobe do osobe;))
-
MmeDeLafayette
#500 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Hvala do neba kolegice, tebi puno sreche na ispitu i a to rijeshishalica.k wrote:ma ne trebaju ti vise nikakvi dokumenti nego samo onaj upisni list il kako se zove....i uplatnica za osiguranje i slicno mozda? otici cu ja danas pa cu ti pogledat..imam ispit u 2!MmeDeLafayette wrote:Kolege, jel od danas pocheo upis u narednu akademsku? Ja trebam upisati II godinu, i zanima me sta treba sad od papira, sta se placa i kako? Jel sve isto kao i kod upisa u prvu godinu ili? Inache, redovna sampozdrav