Lagumdzija izbliza

Post Reply
wizzard

#476 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

Judge_Dread wrote:Tito mi je svjedok da sam sve samo ne Zlajin fan al ovo sto si ti nabrojao je kad bi se sabralo financijski tesko kao mozda 3 od 16 Brankovicevih optuznica. Da ne govorim da ti lista zvuci kao RS lista zlocina kad se krene relativizrat Srebrenica. Moj ti je savjet da se scooliras, ukines si profil ovdje i uzivas u zivotu. Forum nije sve u zivotu :skoljka: Vjeruj lakše će ti biti :thumbup:
pozz
ja se ne slazem s tobom. ne treba relativizirati brankovice zlocine ovim, ali treba jasno naznaciti da je i lagumdzija kriminalac. jel to sad treba njemu kroz prste? ne treba.

a u ovom naborjanom ima par milioncica, to nikako nije relativno.

p.s. da je u vlasti bilo bi toga dosta vise.
nickyy

#477 Re: Lagumdzija izbliza

Post by nickyy »

primus-1 wrote:Ja onda o'ma dajem glas za Jasmina!

U sustini je svejedno, Zlatko, Zeljko, Jasmin, Bogic... Sa ovakvim birackim tijelom SDP-ov vrh je 250.000 glasaca... Prud je takticki potez mudrosera, kojim ce jos jednom nacionalno homogenizirat pucanstvo... Bice natezanje sa federalnim jedinicama, trte-vrte, opet sljam bira sljam...
heh,ma na istim smo mi talasnim :)

treba kako ti kazes mudrosere iznenadit i izabrat eto komsica,bogicevica(ma sto kazes svejedno koga),ma puna kapa,i onda probat pobijerdit bar na nivou pederacije pardon :D federacije
majke mi zadnje sto bi ocekivali tako nesto,vec ovako navikli nista se ne desava u opoziciji i udri misko po plotu,a nas narod takav je kakav je,
"lahko se prihaja" po automatizmu glasa/glasuje za svoj tor.

tihic s pricom o fed.jedinicma,prepusta stafetu gluposti harisu i opet smo na staroj stazi,vrtimo se vrtimo.

a tek onda kad vidim onog halilovica,onog vjecitog ministra kobajagi necega, i onu mu perut po sakou hoce nesto da mi bude :x[/quote]

hahahaha sta si primjetio kralj si...perut, nezna papak za dermatologa, zao mu platiti samo steka... :D
nickyy

#478 Re: Lagumdzija izbliza

Post by nickyy »

kontaki wrote:
IBM wrote: Član Predsjedništva BiH Željko Komšić rekao je da prije čitanja knjige "nije znao dovoljno o stavovima i aktivnostima Zlatka Lagumdžije".
A ovo? Ne znati stavove predsjednika sopstvene stranke??? :-) :roll:
To valjda govori kako im je dobar unutar partijski odnos...Mislim da veceg narcisa od Zlaje nema.... :D
Judge_Dread

#479 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 20:57, edited 5 times in total.
wizzard

#480 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

ima mnogo smisla :thumbup:
nosara

#481 Re: Lagumdzija izbliza

Post by nosara »

wizzard wrote:
Judge_Dread wrote:Tito mi je svjedok da sam sve samo ne Zlajin fan al ovo sto si ti nabrojao je kad bi se sabralo financijski tesko kao mozda 3 od 16 Brankovicevih optuznica. Da ne govorim da ti lista zvuci kao RS lista zlocina kad se krene relativizrat Srebrenica. Moj ti je savjet da se scooliras, ukines si profil ovdje i uzivas u zivotu. Forum nije sve u zivotu :skoljka: Vjeruj lakše će ti biti :thumbup:
pozz
ja se ne slazem s tobom. ne treba relativizirati brankovice zlocine ovim, ali treba jasno naznaciti da je i lagumdzija kriminalac. jel to sad treba njemu kroz prste? ne treba.

a u ovom naborjanom ima par milioncica, to nikako nije relativno.

p.s. da je u vlasti bilo bi toga dosta vise.
Koliko prijava za kriminal ima Lagumdzija? Tvoj brankovic ima zasad 9...

Znas li koliko je ukradeno iz Energoinvesta od rata naovamo? 2 milijarde maraka, otprilike...
Samo Energoinvest...

Da li bi, da nisi anoniman na ovom forumu, branio ovu sramotu od vlasti? Sumnjam...

Sto se tice pozitivnih stvari, nije bilo problema, SDP je prednjacio, u advokatisanju oko aprilskih amandmana...
I sta bi? Opet jedan od "pravovjernih" sve upropasti... I gdje smo sad? Ko je krivac? Zlaja?
wizzard

#482 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

VE-LJKO, pricam s tobom samo kad koristis onaj drugi nick.

evo pitanje za taj drugi nick:

Jel to sto je brankovic veci lopov relativizira Lagumdzijinu kradju?
nosara

#483 Re: Lagumdzija izbliza

Post by nosara »

wizzard wrote:VE-LJKO, pricam s tobom samo kad koristis onaj drugi nick.

evo pitanje za taj drugi nick:

Jel to sto je brankovic veci lopov relativizira Lagumdzijinu kradju?
Negdje sam ti vec napisao, tuzi ga ako imas dokaze... :D Devet prijava za brankovica i to od strane tuzilastva u kojem sjede njegovi ahbabi... :D
wizzard

#484 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

hoces reci tuzi ME? :lol:
seln

#485 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:hoces reci tuzi ME? :lol:
Bicuj me Stojane...tuzi me, Zlaja....kradi me, Nedzade...
lafinaj mi, wizzarde
wizzard

#486 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

seln wrote:
lafinaj mi, wizzarde
dijete odrasti i lakse sa jezikom.
Sramota, prijavicu te drugu zlatku
seln

#487 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:
seln wrote:
lafinaj mi, wizzarde
dijete odrasti i lakse sa jezikom.
Sramota, prijavicu te drugu zlatku
Shaniraj mi, wizzarde. ne padam ja vec odavno na takve provokacije...ali probaj sa tvojim vrsnjacima, dvadesetogodisnjacima bez skole i posla.
ultrajvosa 1987

#488 Re: Lagumdzija izbliza

Post by ultrajvosa 1987 »

nosara wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:
Bitno je da smo se slozili da idiotizmu nikad kraja :-D ... ja upravo sad napisah na drugom postu, da bih volio da imamo jednog predsjednika kao sve normalne zemlje , ali mi nismo normalna zemlja....Apsolutno se slazem sa tobom glede " bosanca".... ali moras shvatiti u kojoj i kakvoj drzavi zivis.... samo ti kazem pogledaj iz ugla hrvata, koji su 90% glasali za onog kloca iz kiseljaka....to je poenta, jer na sva zvona zvone da nemaju svog predstavnika jer ga nisu oni izabrali.Evo ja tebe pitam, jesu li ga hrvati izabrali ili bosnjaci??? Meni licno je drag, pogotovo poslije one trke frke kad je pokupio onu trudnicu, pa se sad dijete zove, mislim, mustafa-zeljko :-D , malo koji bi se guzonja ponudio, a za "ljiljana" da ne pricam :-D kapa do poda....A ovo za treci entitet, ne bi im ga dao( mislim na entitet :-D )bez obzira koliko ih branio :D
Uglavnom , nadam se da smo se razumijeli.....
P.S. ne bih nikad mogao podnijeti da me predstavlja neko na koga sam pucao do juce....dzaba....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi li cuo za logiku? Ti bi birao hrvatskog nacionalistu, ali ne bi im dao entitet :lol: :lol: :lol: :lol:
Daces ti i pola Sarajeva, kad te pritisnu jedni i drugi. Suti bolan, fataj se kopa... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne bih birao uopste hrvata, ni nacionalistu, ni socijalistu ili sta vec....neka sami biraju, ne bih se mjesao u njihov izbor. Logika, da, sasvim je LOGICNO da BOSNJACI izaberu HRVATSKOG CLANA predsjednistva....Entitet, i do sad su bili nacionalisti , pa ga ne dobise ili jesu??? Ja nisam (niti moji istomisljenici) dao Sarajevo 92', kada smo bili najslabiji, a koliko me sjecanje sluzi bilo je puno gorih stvari od "pritiska", ali ti bi evidentno....Na moju srecu u tom periodu nisam imao tebe u blizini, i takve k'o ti ....miseve....
A za kop??? Ovo je trebalo biti smijesno???? Super si....ali nemoj vise ....ne ide ti....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#489 Re: Lagumdzija izbliza

Post by -LIBERO- »

ultrajvosa 1987 wrote:
nosara wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:
Bitno je da smo se slozili da idiotizmu nikad kraja :-D ... ja upravo sad napisah na drugom postu, da bih volio da imamo jednog predsjednika kao sve normalne zemlje , ali mi nismo normalna zemlja....Apsolutno se slazem sa tobom glede " bosanca".... ali moras shvatiti u kojoj i kakvoj drzavi zivis.... samo ti kazem pogledaj iz ugla hrvata, koji su 90% glasali za onog kloca iz kiseljaka....to je poenta, jer na sva zvona zvone da nemaju svog predstavnika jer ga nisu oni izabrali.Evo ja tebe pitam, jesu li ga hrvati izabrali ili bosnjaci??? Meni licno je drag, pogotovo poslije one trke frke kad je pokupio onu trudnicu, pa se sad dijete zove, mislim, mustafa-zeljko :-D , malo koji bi se guzonja ponudio, a za "ljiljana" da ne pricam :-D kapa do poda....A ovo za treci entitet, ne bi im ga dao( mislim na entitet :-D )bez obzira koliko ih branio :D
Uglavnom , nadam se da smo se razumijeli.....
P.S. ne bih nikad mogao podnijeti da me predstavlja neko na koga sam pucao do juce....dzaba....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi li cuo za logiku? Ti bi birao hrvatskog nacionalistu, ali ne bi im dao entitet :lol: :lol: :lol: :lol:
Daces ti i pola Sarajeva, kad te pritisnu jedni i drugi. Suti bolan, fataj se kopa... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne bih birao uopste hrvata, ni nacionalistu, ni socijalistu ili sta vec....neka sami biraju, ne bih se mjesao u njihov izbor. Logika, da, sasvim je LOGICNO da BOSNJACI izaberu HRVATSKOG CLANA predsjednistva....Entitet, i do sad su bili nacionalisti , pa ga ne dobise ili jesu??? Ja nisam (niti moji istomisljenici) dao Sarajevo 92', kada smo bili najslabiji, a koliko me sjecanje sluzi bilo je puno gorih stvari od "pritiska", ali ti bi evidentno....Na moju srecu u tom periodu nisam imao tebe u blizini, i takve k'o ti ....miseve....
A za kop??? Ovo je trebalo biti smijesno???? Super si....ali nemoj vise ....ne ide ti....
Nemoj birati Hrvata,jer ti tako osjecas,to je tvoj licni odabir i ja to postuem.
Ja recimo,ja sam na nekim opstim izborima,kao clana predsjednistva,znao zaokruziti i Bosnjaka,nekada Srbina,nekada Hrvata...e to ej fazon,koji razdvaja nas koji glasamo za SDP i vas koji glasate za jednonacionalne stranke.

Za nas se bira covjek,svojim imenom i prezimenom,a ne nacionalnom pogodnoscu. :thumbup:

A kop,to je za mene licno pozitivno,sto se trzas na takve kvazi provokacije..ja bih licno odgovorio na provokaciju,...hvatam se kopa ,i to vrlo rado :D
vee-jay

#490 Re: Lagumdzija izbliza

Post by vee-jay »

-LIBERO- wrote:
Za nas se bira covjek,svojim imenom i prezimenom,a ne nacionalnom pogodnoscu. :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
:sax: :sax:
wizzard

#491 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

kako to ve-ljko,

u jendom postu napadas u drugom postu ti se svidja liberov post?

podvojena licnost?
BIHfan

#492 Re: Lagumdzija izbliza

Post by BIHfan »

pa sta bi, hoce li zlaja imati konkurenta? :lol:

ja mislim kad bi on bio predsjednik da bi izgradio goli otok kod neuma, nesto na fazon onih vjestackih u dubaiju :lol:
Prpa.ba

#493 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Prpa.ba »

Ovaj podforum postaje sve vise i vise infantilan :sad:
BIHfan

#494 Re: Lagumdzija izbliza

Post by BIHfan »

Prpa.ba wrote:Ovaj podforum postaje sve vise i vise infantilan :sad:
komunjare nikad nisu znale primit salu. :lol:
Prpa.ba

#495 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Prpa.ba »

To zavisi od toga valja li sala ili ne. :razz:
BIHfan

#496 Re: Lagumdzija izbliza

Post by BIHfan »

Prpa.ba wrote:To zavisi od toga valja li sala ili ne. :razz:
ja znam da tebi valja sala samo ako se i lagumdzija smije :lol: :lol: :lol:
Prpa.ba

#497 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Prpa.ba »

BIHfan wrote:ja znam da tebi valja sala samo ako se i lagumdzija smije :lol: :lol: :lol:

Eto vidis da mozes kad se potrudis :lol: :mrgreen:
BIHfan

#498 Re: Lagumdzija izbliza

Post by BIHfan »

Prpa.ba wrote:
BIHfan wrote:ja znam da tebi valja sala samo ako se i lagumdzija smije :lol: :lol: :lol:

Eto vidis da mozes kad se potrudis :lol: :mrgreen:
:D

daj i meni tu jednu crvenu da masem kad sam raspolozen

:bih:
VjecitiStudent

#499 Re: Lagumdzija izbliza

Post by VjecitiStudent »

Pisanje knjige se izgleda pocelo isplacivati, ako me oci nisu prevarile, cini mi se da je Emir postao pomocnik za informisanje novog gradonacelnika Sa.
seln

#500 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

VjecitiStudent wrote:Pisanje knjige se izgleda pocelo isplacivati, ako me oci nisu prevarile, cini mi se da je Emir postao pomocnik za informisanje novog gradonacelnika Sa.
A ti jos uvijek preprodajes najlonske kese, ccc.....
Post Reply