KatarinaKosaca wrote:Neelix wrote:better man, ma jest, brzina kucanjanajlakse je tako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj tako, čovjek je urbanista, proglašava aksiomima svoje urbanističke ukuse. Nije lingvista![]()
Smeta mu samo što se Sarajevo gradi. Ili mu smeta Fahro
. Ili ga plaća Mujo
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
splavar šime
#476 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
- HAVANA
#477 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Evo da i mene malo napadnete.
Ja FahrA ne kritikujem, ja FahrA mrzim.
Puno pozdrava od Hilme.
Ja FahrA ne kritikujem, ja FahrA mrzim.
Puno pozdrava od Hilme.
- Neelix
#478 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
fahro se praaaaaaavo uvrijedio sto ga mrzis, kaze da mu je zivot izgubio smisao 
- HAVANA
#479 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Hebo njegov smisao života. 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#480 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
A aaaaasplavar šime wrote:![]()
![]()
Bravo Katarina pa stvarno si vidovita bolja nego "Vidovita Džemila", Možda te sledeći put vidimo u Expressu pod rubrikom "VIDOVITA KATARINA BACA ZLATNE OBEĆANE KAŠIKE". To Kraljiceeeeee!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad se uzvrati istim prljavim oružjem (plaćenik si i pišeš po nalogu) kako smeta jel da?
- KatarinaKosaca
#481 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
I ja sam čula da je plaho zabrinut. Zatvorio telho večeras u znak prosvjedaNeelix wrote:fahro se praaaaaaavo uvrijedio sto ga mrzis, kaze da mu je zivot izgubio smisao
- HAVANA
#482 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
KatarinaKosaca wrote:I ja sam čula da je plaho zabrinut. Zatvorio telho večeras u znak prosvjedaNeelix wrote:fahro se praaaaaaavo uvrijedio sto ga mrzis, kaze da mu je zivot izgubio smisao
Sjoo kad me sad stane derat u avazu.
Hoću li morati i na centralni, face to face da se pravdam.
Biće i naslov, garant.
Napad sa kube na opstojnost bošnjaka
Havana alkoholičar
Vidi mu glave
Žena mu srpkinja
Velik mu trbuh...
-
splavar šime
#483 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Što se tiče oružja ja sam ga koristio kada je trebalo u odbrani Grada a sada u tijelu nosim i ožiljke oružja sa druge strane, pa tako samo bi budala bila protiv gradnje Sarajeva ali sam protiv takve gradnje gdje će samo pojedinci uživati a mi svi obični jadnikovci,demobilisani,penzioneri,radnici na čekanju,studenti, vraćati njihove kredite,ukradene donacije i ukradene pare od sumnjive prihvatizacije pa bilo o kome se radilo. I molim te kada bude članak u expressu o tvoim Vidovitim sposobnostima uz pomoć "BACANJA OBEĆANIH ZLATNIH KAŠIKA" javi nam da pročitamo,pa ako bude parajli zarada možda da i ja počnem pisati kakvu rubriku za vidovitost sa bacanjem lopate , da zaradim šta ali u drugim novinama, pa će mo se drugarski rasporediti i uzimati lovu od levata što vijeruju i "ZLATNIM KAŠIKAMA" a i "ZLATNIM LOPATAMA".KatarinaKosaca wrote:A aaaaasplavar šime wrote:![]()
![]()
Bravo Katarina pa stvarno si vidovita bolja nego "Vidovita Džemila", Možda te sledeći put vidimo u Expressu pod rubrikom "VIDOVITA KATARINA BACA ZLATNE OBEĆANE KAŠIKE". To Kraljiceeeeee!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad se uzvrati istim prljavim oružjem (plaćenik si i pišeš po nalogu) kako smeta jel da?
- Neelix
#484 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
splavar šime wrote: ....lovu od levata što vijeruju i "ZLATNIM KAŠIKAMA" a i "ZLATNIM LOPATAMA".
pa hocel IKO PISMEN progovorit jednu protiv avaza majku mu
- KatarinaKosaca
#485 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Sve si pomješao. Nitko tebi o gradnji ništa nije rekao. Postoji podfroum politka, pa o tome o čemu si upravo dao seminar. Ali kad smo već kod tajkuna i vlasti. Ne znam samo zašto samo o Fahri, a ne na primjer o Selveru Oruču koji je čisti ratni profiter. Intiumus Tihića i intimus Lagumdžije. Kako je došao do poslovnog prostora pored Općine u kojoj vlada, pogodi ko ??Valjda isti standardi za sve profitere tajkune i pljačkaše, ili ne?splavar šime wrote:Što se tiče oružja ja sam ga koristio kada je trebalo u odbrani Grada a sada u tijelu nosim i ožiljke oružja sa druge strane, pa tako samo bi budala bila protiv gradnje Sarajeva ali sam protiv takve gradnje gdje će samo pojedinci uživati a mi svi obični jadnikovci,demobilisani,penzioneri,radnici na čekanju,studenti, vraćati njihove kredite,ukradene donacije i ukradene pare od sumnjive prihvatizacije pa bilo o kome se radilo. I molim te kada bude članak u expressu o tvoim Vidovitim sposobnostima uz pomoć "BACANJA OBEĆANIH ZLATNIH KAŠIKA" javi nam da pročitamo,pa ako bude parajli zarada možda da i ja počnem pisati kakvu rubriku za vidovitost sa bacanjem lopate , da zaradim šta ali u drugim novinama, pa će mo se drugarski rasporediti i uzimati lovu od levata što vijeruju i "ZLATNIM KAŠIKAMA" a i "ZLATNIM LOPATAMA".
jer, vidiš, dok si ti bio u vojsci i ja civilnom segmentu obrane grada i zemlje, tada je gore spomenuti u Pločama se bogatio od naše robe. Nama poslate. Ipak, nije to tema, samo mala refleksija na tvoje političko predavanje na podforumu o medijima. A oružje može biti i verbalno i pisano. Naravno, figurativno. Samo, što j e malo toga bilo upućeno tebi, nego si dobrovoljno se prijavio da budeš odvjetnik đavola
-
splavar šime
#486 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Sve si pomješao. Nitko tebi o gradnji ništa nije rekao. Postoji podfroum politka, pa o tome. Ne znam samo zašto samo o Fahri, a ne na primjer o Selveru Oruču koji je čisti ratni profiter. Valjda isti standardi, ili ne?KatarinaKosaca wrote:Što se tiče oružja ja sam ga koristio kada je trebalo u odbrani Grada a sada u tijelu nosim i ožiljke oružja sa druge strane, pa tako samo bi budala bila protiv gradnje Sarajeva ali sam protiv takve gradnje gdje će samo pojedinci uživati a mi svi obični jadnikovci,demobilisani,penzioneri,radnici na čekanju,studenti, vraćati njihove kredite,ukradene donacije i ukradene pare od sumnjive prihvatizacije pa bilo o kome se radilo. I molim te kada bude članak u expressu o tvoim Vidovitim sposobnostima uz pomoć "BACANJA OBEĆANIH ZLATNIH KAŠIKA" javi nam da pročitamo,pa ako bude parajli zarada možda da i ja počnem pisati kakvu rubriku za vidovitost sa bacanjem lopate , da zaradim šta ali u drugim novinama, pa će mo se drugarski rasporediti i uzimati lovu od levata što vijeruju i "ZLATNIM KAŠIKAMA" a i "ZLATNIM LOPATAMA".splavar šime wrote:A aaaaa![]()
![]()
![]()
jer, vidiš, dok si ti bio u vojsci i ja civilnom segmentu obrane grada i zemlje, tada je gore spomenuti u Pločama se bogatio od naše robe. Nama poslate. A oružje može biti i verbalno i pisano. Naravno, figurativno. Samo, što j e malo toga bilo upućeno tebi, nego si dobrovoljno se prijavio da budeš odvjetnik đavola
Slušaj malo pretjeruješ i provociraš pogotovo sa tim đavolima jer sam ja te iste đavole gledao preko nišana dok su pucali po našem gradu,ali najgore je to što su sada i ovi naši profiterski đavoli mene kao i mnoge borce i druge jadnikovce doveli do toga da gledam kako prehraniti porodicu i školovati djecu a ti đavoli kupuju vile,stanove,grade nebodere i kule. Nego samo mi reci gdje sam ja to naveo da se radi o fahru R ,kada pričam o kriminalu i lopovloku? Ja ipak mislim da sam napisao "Bilo o kome se radilo"a to da je on nevinašce i da je sve stekao pošteno ja to 100% vjerujem jer on je jedan veliki Biznismen koi je donio lovu iz inozemstva kao jedan veliki stručnjak za ekonomiju ili možda fiziku a i hemiju pošto je uspio od 100 KM doći do ovolike svote novca i to sve na pošten način.Eto moj otac koi je bio u jednoj državnoj firmi među prvim pogonskim inžinjerima sada ima penziju od 500 KM ja bi mu to oduzeo i prebacio sve pare na račun ove sirotinje što grade nebodere i kupuju fabrike da bi gradili još veće a mi da im to sve sa oduševljenjem i ponosom nagradimo našim velikim platama i penzijama pa neka nam sve to oduzmu da bi njima malo doturili. Ja više nemam šta komentarisati sa osobama kao ti i slični tebi jer mjenjate dresove kao Emir Kusturica imena.
-
splavar šime
#487 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Čekamo tebe , ali si najvjerovatnije zauzet čitajući Express.Neelix wrote:splavar šime wrote: ....lovu od levata što vijeruju i "ZLATNIM KAŠIKAMA" a i "ZLATNIM LOPATAMA".
pa hocel IKO PISMEN progovorit jednu protiv avaza majku mu
- KatarinaKosaca
#488 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
ne mogu promjeniti dres , jer nisam niti u jednom klubu. A što se tiče tvoje opaske, ona govori o tvom mentalnom sklopu. Jer, ne branim do krvi nekoga ko mi se sviđa ili pljujem do nesvjesti nekog ko mi se ne sviđa. Ti, izgleda ljude dijeliš na dvije vrste. Oni pošteni dijele tvoje mišljenje, mrze Fahru, a oni koji nemaju potrebu da napadaju tu novinu, jer ih nitko ne tjera da je kupe, su po automatizmu pristalice plaćenika, ratnih profitera i korumpirane vlasti. ;Malo infantilno, da ne upotrijebim jaču riječ. Ako već ideš u avanturu da mi to spočitaš, onda usporedi neka moja dva posta gdje sam kontradiktorna po istom pitanju, odnosno mjenjam stav ili kako ti kažeš dres. Nećeš naćiJa više nemam šta komentarisati sa osobama kao ti i slični tebi jer mjenjate dresove kao Emir Kusturica imena.
- Better Man
#489 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ne smeta mi što se Sarajevo gradi, već smeta što se gradi bez smisla i estetike. Samo idiotu Onaj Toranj može biti lijep, a svakom normalnom čovjeku je ono najobičnije ruglo od arhitekture koje se uopće ne uklapa u sredinu u kojoj se nalazi i moglo se ljepše napraviti. Fahro je obični ratni profiter, koji sve stekao i napravio parama poreskih obveznika. I vrapci znaju kad uzmu Avaz u ruke da Fahro podržava Mafiju i kriminalce. Nova meta Fahrinih napada je Kantonalni premijer Besim Mehmedić, jer čovjek nije planirao novac da mu napravi brzu cestu, odnosno prilaz njegovom rugobnom tornju i nije planirao novce za uklanjanje kuća pored tornja. Toranj je klasični promašaj i finansijski će ga uništiti, jer do danas nisu uspjeli ni jedan poslovni prostor izdati u zakup. Jedino se Avaz tu uselio.KatarinaKosaca wrote:Neelix wrote:better man, ma jest, brzina kucanjanajlakse je tako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj tako, čovjek je urbanista, proglašava aksiomima svoje urbanističke ukuse. Nije lingvista![]()
Smeta mu samo što se Sarajevo gradi. Ili mu smeta Fahro
. Ili ga plaća Mujo
- KatarinaKosaca
#490 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ako će financijski propasti, ti ćeš bit sretan, i zašto se onda sekiraš i predviđaš?
-
splavar šime
#491 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
KatarinaKosaca wrote:ne mogu promjeniti dres , jer nisam niti u jednom klubu. A što se tiče tvoje opaske, ona govori o tvom mentalnom sklopu. Jer, ne branim do krvi nekoga ko mi se sviđa ili pljujem do nesvjesti nekog ko mi se ne sviđa. Ti, izgleda ljude dijeliš na dvije vrste. Oni pošteni dijele tvoje mišljenje, mrze Fahru, a oni koji nemaju potrebu da napadaju tu novinu, jer ih nitko ne tjera da je kupe, su po automatizmu pristalice plaćenika, ratnih profitera i korumpirane vlasti. ;Malo infantilno, da ne upotrijebim jaču riječ. Ako već ideš u avanturu da mi to spočitaš, onda usporedi neka moja dva posta gdje sam kontradiktorna po istom pitanju, odnosno mjenjam stav ili kako ti kažeš dres. Nećeš naćiJa više nemam šta komentarisati sa osobama kao ti i slični tebi jer mjenjate dresove kao Emir Kusturica imena.![]()
-
splavar šime
#492 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Kad si sretan ti udari dlan od dlan, tap, tapKatarinaKosaca wrote:Ako će financijski propasti, ti ćeš bit sretan, i zašto se onda sekiraš i predviđaš?
kad si sretan i kad želiš s drugim sreću da podjeliš, kad si sretan ti udari dlan o dlan tap, tap
kad si sretan ti pucketaj prstima,
Kad si sretan i kad želiš s drugim sreću da podjeliš, kad si sretan ti pucketaj prstima
.................. i td itd
Kad si sretan ti poviči sad hura, Huuura, kad si sretan i kad želiš s drugim sreću da podjeliš kad si sretan ti poviči sad hura, HUUURAAAA.
E eto Katarina ima nas više sretnih,samo da znaš ali me iznenađuje kako to ti ne možeš predvidjeti jer si tako vidovita.
- Neelix
#494 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
kad vidim ko sve pise ovdje, uopste me ne cudi sto se diskusija razvija u ovom smjeru. cini mi se da je to krajnji intelektualni domet pojedinih ucesnika. ne znate se izraziti na drugi nacin? 
- HAVANA
#495 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Oooo kako ste profesore?
Jesi pročito exspres?
Jel sakalaš opet operiso hemeroide?
Jel fiJat povećao prodaju?
Jesi pročito exspres?
Jel sakalaš opet operiso hemeroide?
Jel fiJat povećao prodaju?
-
splavar šime
#496 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Bravo majstore, Bravo dijamantu, bravo HAVANA druže moj!!!!!!!!!!!!!!!!HAVANA wrote:
Legendo odakle ovo izvuče, e svaka ti čast.
- Neelix
#497 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
vidim, razumijete se u vasim infantilnim vizijama kulture dijaloga 
- HAVANA
#498 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ma jok ba,platio nas mujo. 
-
splavar šime
#499 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Neelix Čoviječe pa ti si budućnost ove zemlje ti si genije ti si ma neznam ni šta si, ti si intelektualac kakvoga nema ni brankovićev kabinet ti si čudo, ti si Koperfild, ma ti si Tesla, ma ti si Chuck Norris svaka ti čast za te mudre rječi za taj dobrobit čovječanstva, ti bolje bacaš kašike nego Džemila ti si ispunio Olimpijsku normu u mudrovanju i pametovanju, ti ćeš svijet izvući iz krize a sve radnike na čekanju vratiti u fabrike, ti imaš rješenje kako da budemo prva zemlja u regionu po najvećem standardu a znam i vjerujem jer ti si taj koji fali svima nama, ti ćeš otkriti tajnu "Zlatnih kašika", ti znaš formulu kako odNeelix wrote:vidim, razumijete se u vasim infantilnim vizijama kulture dijaloga
100 KM ostvariti dobit od Milijarde KM.Hvala ti zemljo što imamo ovakve pametne i intelektualne ljude što ovu Državu vode ka prosperitetu ka svjetlijoj budućnosti ka Ekonomskoj sili, Hvala ti Neelix što te imamo.
- Neelix