Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nas vezni red u drugom poluvremenu terba biti dosta agresivniji i destruktivniji...pravi faulove, zaradi koji zuti, samo ne dozvoli da se turci razmasu i sabiju nas u 16 m.
ako bude drugo pol. ko zadnjih 10 min. onda je to repriza spanije, samo iscekujes kad ce ga zabit
ibricica zamjenit, ubacit vedu. mozda je ciro donio i srecu koja nas nikad nije pratila
Nije Ciro donio srecu,nego; mudrost,iskustvo,znanje,lukavstvo,strucnost. Sve ono sto drugorazredni selektori koji su dosad vodili BiH nisu imali.
Drugo poluvrijeme bude gusto,navalit ce Turci ali osjecam da ce biti sve u dure.Samo da ne primimo gol u prvih 15 minuta nastavka.
Ja nikako ne mogu da skontam zasto svaki selektor forsira Dzemicu kad je ocigledno da je on ispod prosjecan igrac!
Ubijedjen sam da i u ovoj nasoj cirkus ligi ima boljih igraca.
Ja bi sad izbacio ibricica a ubacio ibisevica da ih dokrajcimo!
kijameta wrote:Nije Ciro donio srecu,nego; mudrost,iskustvo,znanje,lukavstvo,strucnost. Sve ono sto drugorazredni selektori koji su dosad vodili BiH nisu imali.
Drugo poluvrijeme bude gusto,navalit ce Turci ali osjecam da ce biti sve u dure.Samo da ne primimo gol u prvih 15 minuta nastavka.
Ne bih da kvarim raspolozenje, ali rekose oni komentatori kako su navijaci Turske zvizdali nasim navijacima kad su ulazili na stadion, a i sad kad smo dali go vidio sam kako padaju flase oko nasih igraca ... toliko o prijateljskoj zemlji ... doci ce i oni kod nas, pamet u glavu, a ne opet naivno ...
kijameta wrote:Nije Ciro donio srecu,nego; mudrost,iskustvo,znanje,lukavstvo,strucnost. Sve ono sto drugorazredni selektori koji su dosad vodili BiH nisu imali.
I u zadnjih 15.
A moze i u srednjih kad je vec zeljoteka
Ma,mislim sto bude vrijeme odmicalo,Turcima ce biti sve veci pritisak,docim ako ga zavale na pocetku drugog,onda bi mogli lagano graditi igru i cekati drugi.
De momci ...hajd budite zlatni koa i uvijek pa informisite mene starog ....jel poluvrijeme?....Jel ostalo 0:1....tamo na justinu (kod smaje ) ...prekid u vezama
Stari wrote:De momci ...hajd budite zlatni koa i uvijek pa informisite mene starog ....jel poluvrijeme?....Jel ostalo 0:1....tamo na justinu (kod smaje ) ...prekid u vezama
0:1 je jos uvijek. poluvrijeme
Ako nemozes kod smaje probaj sopcast
sop://broker1.sopcast.com:3912/48608